Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני מרגיש שהגזמתי, מבחינתי, את ה XT השחורה שתכננתי לשפץ, מהשרשור הזה , אני מוכן למכור במחיר נמוך למי שיהיה מוכן לשפץ אותה.

אני יהיה מוכן לעזור בחלקים למי שיקח על עצמו את המשימה הזאת, רק עם הדש בורד והריפוד שמודבק על הריפוד המקורי של הגג אין לי אפשרות לעזור.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז, כן ירבו אספני סובארו כמוך, שאוספים סובארו לשם הנאה ולא לשם מסחר.

אני מקוה שכולן תישארנה אצלך ויגיעו לרמה שאתה יודע לשפץ.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, יש קצת התקדמות.

דבר ראשון שעשיתי לאחר שקניתי את האוטו זה לפרק את הפלסטיק השבור שמזווד את הדשבורד ואת השעון (פלוס לעקור את הרדיו המקולקל מהמקום).

נתתי אותם לאבא שלי, שיש לו ידי זהב, אמנם אין לי תמונות של איך נראה הפלסטיק קודם, אבל אפשר לראות אחרי ההדבקה.

התריסים של אחד מפתחי המיזוג נשבר, והפלסטיק שאמור להטות את התריסים לכיוון הרצוי לא עושה זאת, אבא שלי החליט שהוא מתקן את זה, הוא קדח עם מקדחה חור ממש ממש קטן בצד, עד שהוא הגיע לנקודה שבה יש מסילה שהתריסים זזים איתה, הוא דחף לשם חלק של סיכה שהתלבשה איך שהוא לתוך איזה נקודה קטנה ופתאום התריסים פועלים פיקס :-)

בנוסף יש 3 תמונות מהיום בפחחיה.

closeup.jpg

IMG_0350a.jpg

IMG_0351a.jpg

IMG_0352a.jpg

IMG_0429a.jpg

IMG_0430a.jpg

IMG_0431a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אתה רציני... לא נח לרגע!

דרך אגב את הXT הכסופה ביד2 אתה מכיר?

אתה יודע מה עשית עכשיו?בגללך כל הXT יהיו בחיפה ועוד אצל אותו בנאדם שלא מוכן למכור אף אחת מהם

פורסם

לירוי, תסתכל 4 הודעות מעליך, נראה לי שהבחור ההוא מחיפה דווקא כן מוכן למכור אחת מהן..

ירון, מעולם לא ראיתי את ה XT הכסופה ההיא מירושלים, אני לא זוכר עם מי דיברתי שאמר לי שהוא הלך לראות את האוטו וסיפר שהוא התאכזב ממצב הפנים, צריך לבדוק לעומק.

IMG_0432a.jpg

IMG_0433a.jpg

ארז

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האוטו לקראת סיום.

הפעם אני לא מבקש הערות לגבי העבודה, היא בהתאם למחיר.

img0491acs0.jpg

img0492azn5.jpg

img0493aja5.jpg

img0494alb2.jpg

יש לי 2 שומרים צמודים על הדלת (שנראת כאילו מישהו ירה בה עם shotgun אבל בעצם היה צריך לעשות את החור כדי לפתוח אותה)

img0495aig6.jpg

בסוף האוטו יקבל צבע אדום בורדו מקורי, כמו שהוא עכשיו, וזה ישולב עם פס כסוף, כמו הימנית בתמונה:

dscn6640on7.jpg

dscn6642vz8.jpg

ארז

פורסם

כל הכבוד לך!

שלשום הלכתי לאזור החנויות לחלפים חליפיים בבאר שבע וראיתי ''תחת'' של רכב שנראה כמו אלפא מרחוק...

אבל להפתעתי שהתקרבתי ראיתי XT לבנה עם פס כסף תחתון יפייפיה שנת 86!

שיהיה בהצלחה בהמשך השיפוץ!

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

יוסי, לשמאלית אין פס כסוף.

תודה קינג.

יניב, הבחור הזה :angel: עם הטבעת הלבנה מעל הראש שיושב לי על הכתף הימנית אמר לי לשאול אותך למה לא צילמת אותה, יהיה נחמד לראות עוד אחת שצצה לה.

גם לבחור השני :evil: עם הקילשון שיושב לי על הכתף השניה יש שאלה, הוא רוצה לדעת למה לא לקחת מספר טלפון, שם, משהו, אולי הבעלים מעוניין למכור.

סתם :wink:, אני לא מתפרע יותר!

בכל מקרה, לבנה עם פס כסוף כבר מעיד על סיכוי גבוה לרכב שמור, צבע מקורי או בעלים ששומר עליו עפ"י המקור.

נתקלתי רק ב 3 XT לבנות (אחת מהן אצלי, אחת בפירוקיה ואחת במודיעין) יש גם אחת ששמעתי עליה בצפון, עדיין לא נתקלתי ב XT עם פס כסף, עוד אחת לרשימה.

ככה הן הגיעו לארץ בשנת 86:

040622_021619-3716_xt1.jpg

040622_021655-3719_xt2.jpg

040622_021828-3727_xt6.jpg

ארז

פורסם

ארז, כל הכבוד!

כמו שאמרתי, ישנו בחור בגני תקווה שמחזיק 3, אחת (שחורה) נוסעת ו-2 מכוסות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תגיד ארז היית במקרה ביום שישי האחרון (לפני יומיים) בערך ב11 וחצי בצהריים,באזור מערב ראשל"צ?

ראיתי XT שחורה עם ספויילר קטן נוסעת , משהו ממש יפה, ניסיתי להתקרב אבל היה עמוס בכביש .

בסוף היא ירדה לכיוון ת"א.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כנראה ראית את ה XT של רוני שחזר מתיקון משאבת הגה.

xt.jpg

ארז

פורסם

אני חייב לציין, שהאוטו הזה ממש מדליק!:-D:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...