רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
חזרתי ארצה לפני שנה ומאז אני רק מתבכיין על זה שאני מתגעגע ל944 שהייתה לי, נתלקתי לפני כמה ימים במודעה ביד שתיים שעומדת כבר זמן מה על 914 אדומה משודרגת ששייכת למיטב ידעתי ללירן חבר בפורום,רציתי לדעת באיזה מצב היא(לירן בעל הרכב טרם ענה למייל ששלחתי לו )האם מישהו מכיר את הרכב מקרוב,מדוע מחיר הרכב צנח ב10 אלף בחודשים האחרונים ולסיום האם מנוע 2.0 ליטר הוא מקורי או שהוא הורכב לאחר מכן כמו הבודי קיט עד כמה הדגם (בכללי ולא דווקא הדוגמא הנ"ל) נוח ואמין לשימוש יום יומי תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 717 צפיות
מאיפה בחוץ המערבי ניתן לשלח לישראל ?האם רק מ LA ? מקומות נוספים ? תודה
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נגנבה לאוזני השמועה כי בעקבות אילוץ חד פעמי. מפגש שפלה ליום שישי הקרוב יתקיים ברעננה. לא מצאתי מידע נוסף בפורום. מי יכול להוסיף פרטים? אהה, ויש לי גם שם לאירוע. מפגש שפשרו"ן (שפלה שרון) יום שישי 22.6.2009 הוא יום שחרור ירושלים (כ"ח באייר). אולי כדאי לעלות לירושלים ביום חשוב זה? רק מחשבה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כותב שרשור זה לטובת כל אלו שיחפשו בעתיד מידע על עיכוב חלקים שהגיעו יחד עם יבוא הרכב, עוכבו על-ידי רשויות המכס וכל הליך השחרור. היות ולא מצאתי הרבה מידע מסודר על זה, נראה לי שיהיה מי שיעשה שימוש במידע. אז ככה, מי שעובר על הפורום לאחרונה (וגם לא לאחרונה), יודע שהבאתי לארץ מוסטנג שנת 64 לפני שיפוץ. הרכב הגיע, לאחר אי אלו תלאות בדרך, וביום רביעי שעבר הלכתי לשחררו במכס אשדוד. במהלך טופס הטיולים והוויכוחים על גובה המיסוי, החליט המוכס כי חלקים שהבאתי בתוך הרכב, יעוכבו. החלקים, ברובם, הם חלקים חדשים לגמרי, בתוך האריזות המקוריות, כגון: מיכל דלק חדש, סט שלם של אגזוז (לרבות הדוד עצמו), סט שלם של צינורות הדלק אשר אמורים להיות מורכבים מתחת לרכב, ועו…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם בהתלבטות קשה: איזה מים לשים לברנדה? מזוקקים או ירוקים (אמרו לי שאם ירוקים אז רק פרסטון). בנוסף, רמת השמן אצלי ע"פ המדיד היא מעט מעל המקסימום. האם להוריד מהכמות ע"י ריקון??
הודעה אחרונה מאת eyalher00, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר יערך מפגש רנו קלאסי שאותו מארגנים בעלי רנו 4 כול מי שהוא בעל רנו מוזמן להגיע למפגש כול מי שהוא יודע על בעל רנו 4 נשמח אם יודיע על המפגש
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 6 תגובות
- 989 צפיות
אני מתכוון מהדגם הזה כמו בתמונה : לא משנה מאיזה שנה, אבל רק מסוג 124, לא 850. לדעתי לא יותר מ- 10. אולי אני טועה.
הודעה אחרונה מאת benazran, -
שלום לכולם קניתי שוול מודל 72 V8 מנוע 5000 ים שישי אני מתחיל לפרק אותה אשמח לקבל מידה על הרכב ועל חלקים בארץ תמונות בקרוב מאוד תודה מישל
הודעה אחרונה מאת border, -
BMW לצילומים
מאת kbz- 0 תגובות
- 648 צפיות
מחפשת רכב bmw מסדרה 3 5 או ד משנת 1980-2000 לצורך צילומים... הצבע המועדף הינו כהה: כחול, שחו אפור.... מישהו יכול לעזור? פרטים קרין 052-2455905 מיום א 9:00 ועד....... תודות
הודעה אחרונה מאת kbz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, הבנתי שעלות החלפתו של החלון האחורי שעשוי פלסטיק בגג נפתח יכולה להגיע ל - 1,000 ש"ח. יש איזה חומר ששומר עליו או מחדש אותו? שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
השקת שברולט C שנת 1934 CHEVROLET C 1934 ההשקה נדחתה! תיערך השקת שברולט C, משנת 1934, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש אריה מזרחי הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל, סקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברי מועדון בעלי שברולט מכל הדגמים מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מחפש שירטוטים וקצת מידע על סרן אחורי של אל קמינו 79,
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1) באחת המכוניות שלי ניסיתי להעביר טסט אחרי לפחות 7 טסטים רצופים שעבר חלק באותו מכון טסטים. היום בבוקר פתאום אומרים לי "המספר שילדה" לא מוטבע טוב, לא תקין.. העבירו אותי, אבל אמרו לי שפעם הבאה אני צריך להטביע מחדש. איך עושים את זה ? איפה ? כמה עולה ? 3) בנוסף, דגם הרכב אינו מדוייק. כלומר רשום דגם אחר של אותו יצרן, לא ברור למה. יש לי הוכחות מחוברות שהוציא היצרן שהמספר שייך לדגם הזה (לפי טבלה של מספרי שילדה לאורך השנים). איך אני מוכיח למשרד התחבורה/רישוי שישנו לי את שם הדגם אחת ולתמיד לדגם שצריך ואיפה עושים את זה? בתודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת kitt, -
ניגשתי היום לגלוונומטה לצורך ציפוי של מכסה שסתומים. הבנאדם הסתכל וזרק לי 400 ש"ח:roll: מאחר והופתעתי מהמחיר הגבוה, הוא אמר לי "זה מה יש, לא רוצה לא צריך"!!! כמובן שהלכתי וויתרתי על הציפוי, השאלה היא האם השתן עלה להם לראש או שהם מנצלים את בעלי הרכבים המשפצים
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המפגש הפעם עמד בסימן אמריקאי מובהק. המורגן של עובדיה והגרמניה שלי השקיפו מהצד על נציגות המעצמה עושות שרירים. אני דגמתי מספר תמונות, ימשיכו החברים אחרי.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת כושי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
דגם של גמדא http://cgi.ebay.com/sabra-gamda-koor-ford-mustang-no-8106-new-in-box_W0QQitemZ250423361419QQcmdZViewItemQQptZDiecast_Vehicles?hash=item3a4e653f8b&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
היי לכולם, ביום שישי האחרון, לאחר שאבא שלי העביר את הרכב טסט לפני כשבוע עם כל הטירטורים של הגג הפתוח לא רשום ברשיון וכו', נהגתי באוטו לביתי, ופה יהיה משכנו החדש. השיפוץ ערך קצת יותר משנה וחצי והשתדלתי להקיף את הכל (קרבורוטר, רדיאטור, מנוע, בולמים, צמיגים, פחחות וצבע, חלקים קוסמטים כולל טמבונים חדשים, גומיות, בלמים, חשמל, לוח שעונים, ריפוד, לוחית מנוע חדשה, מפסקים ועוד הרבה) ועדיין לא נגמר. צריך לעשות כיוון פרונט, לסדר בעיה חשמלית במד חום, לכוון את הדלתות, להרכיב רדיו ישן של תדיראן (מצ"ב תמונה) + מערכת חדשה מוסתרת כולל רמקולים, ועוד כמה דברים קטנים, אבל האוטו כיפי והיה שווה כל שקל, כל רגע, ואת כל הטירטורים והעצבים. זו הזדמנות להגיד תודה לכל מי שעזר לי מהפורום במ…
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שוב היתחדשתי בסוזוקי GN 250 1991 לא אספנות אבל יפה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 23 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אני מחפש מכונאי מומחה לרכבים אמריקאים בעל ידיי זהב אשר אין לו בעיה שאני אספק את החלפים והוא ייבצע רק את העבודה בלבד . עדיפות לאיזור המרכז תודה .
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יודע שלא ממש קשור לאספנות, אבל כאבא גאה תמונות של מטוס צנחנים וגאוה פרטית! - רן
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם, אני צריך בדחיפות טופס ליבוא חלקים מחו"ל למשרד התחבורה. כן, כן, אני יודע שאני יכול למצוא באתר של משרד התחבורה, אך בזבזתי המון זמן על חיפוש וטרם מצאתי... ואני מאמין שלמשהו כאן יש את הטופס בהישג יד... תודה, אלירן
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
ברכב יש רקבונות רבים, חורים רבים (חלקם גדולים) , יש צורך בריתוכים. התקציב לצערי הוא די קטן (אני משתייך לזן חובבי הענתיקות שאינם בעלי אמצעים) גג 10.000 ש"ח. אני לא מחפש להפוך את הרכב למצב תצוגה , שכן אני מציאותי ויודע שבמחיר כזה אי אפשר לשפץ את הרכב למצב תצוגה. הכוונה היא שהרכב פשוט יראה טוב (בעיניי לפחות) וזהו. אשמח מאד להמלצות באזור פתח תקוה והסביבה לפחח שמוכן לגעת ברכב במצב גרוע ובמחיר כזה . תודה מראש למי שיוכל לסייע לי בענין! צביקה
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי המלצה לחברה של הישראלים שכולם פה מדברים עליה ? או חברה אחרת עם מחירים נוחים ? אשמח לקבל הערכה כמה עולה משלוח כזה וייתכן שאני צריך גם אחסנה של חודשיים. כמה זה עולה ליום ? האוטו ממוקם כרגע ליד סאן פרננסיסקו. נ.ב - קניתי אתמול פיאט ספיידר 79 באיביי ב900$.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250416631072&viewitem=&salenotsupported בתודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב קדילאק סדאן דה וויל שנת 1969 4 דלתות hard top מנוע 7.7 ליטר מקורי עם 34000 מייל בלבד. הרכב מקורי לחלוטין, לא עבר שיפוץ ולא תיקון והוא במצב תצוגה ממש, הכל מקורי, נשמר בחניה סגורה אצל אדם זקן והרכב עם מזגן מקורי שעובד מצויין. הרכב לא מפורסם עדיין באף מקום. שוב אני מדגיש הרכב במצב תצוגה, אין עליו שריטה, כאילו הרגע יצא מהמפעל. מישהו יכול להעריך לי את שוויו? ברור שצריך לקחת בחשבון את עלויות הייבוא אבל מהי נקודת ההתחלה? כמו כן חוות דעת על הרכב תתקבל בברכה תודה לעונים התמונות להמחשה וזהו לא הרכב הספציפי המדובר.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש למשהו מושג מהו מחירו של ווליס גיפ משופץ ותקין לחלוטין פשוט מצאתי אחד כזה ואני צריך לדעת מה מחירו . הבנתי ששנת 53 הוא מיוחד זה נכון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה נגיד לקנות פורד מוסטנג/שברולט קבריולט בארץ,הבנתי שהפרוצדורה להזמין מחו"ל זה סיוט. איפה בארץ אפשר לקנות את המכוניות הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
פוג'י תעשיות כבדות הוקמה ביפן ב 53' כתוצאה מאיחוד של כמה חברות תעשייתיות. המכונית הראשונה שייצרה סובארו היתה ה 360, שהיתה מכונית מיקרו שהתאימה מאד לשוק היפני שהחל להשתקם לאחר המלחמה. בשנת 66' הוצגה הסובארו 1000 שהיתה המכונית "האמיתית" הראשונה של היצרן היפני הקטן. הסובארו 1000, שנודעה בשמה FF1, אולי לא נראתה כמכונית על, אך היא הציעה טכנולוגייה מתקדמת יחסית - הנעה קדמית, לראשונה במכוניות יפאניות סידרתיות, מנוע בוקסר מאלומיניום, מיתלי מק'פרסון קדמיים ובלמים שצמודים לדיפרנציאל. בשנת 69' קיבלה סוכנות קטנה בת"א את הזיכיון ליבוא מכוניות סובארו, וזה לא עיניין של מה בכך. באותה תקופה החרימו היצרנים היפניים את השוק הישראלי בצורה גורפת, עקב איומים של מדינות ערב בכך שלא ירכש…
הודעה אחרונה מאת 318m, -
בולמים 504
מאת ZEL504- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 655 צפיות
האם בולמי פג'ו 504 טנדר (קדמיים) ופג'ו 504 פרייבט הינם זהים? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mini-Classic-Mini-Pickup-Classic-Austin-Mini-Pickup-1969-Zeemax-Fully-Restored_W0QQitemZ220412399024QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item33519a4db0&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Austin-1970-Classic-Austin-MINI-Honda-VTec-Conversion_W0QQitemZ280343200498QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item4145c1c2f2&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
הודעה אחרונה מאת קרמה,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)