Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויליס 1953 משופץ - מחירו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אני חוזר לשאלה המקורית הבחור טוען שהגדם של 53 ספציפי זה משהו מיוחד וכל השאר פושטים האם יש אמת בדבר או שמה שיש לי תמיד הכי מיוחד :)

פורסם
ושוב אני חוזר לשאלה המקורית הבחור טוען שהגדם של 53 ספציפי זה משהו מיוחד וכל השאר פושטים האם יש אמת בדבר או שמה שיש לי תמיד הכי מיוחד :)

להלן וויליס 53:

DennisH_CY_53WillysJeep_1RR.jpg

ולהלן וויליס 54:

1443781_2.jpg

אני לא מבין מה ההבדל...

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

הבחור יכול לטעון מה שהוא רוצה. המציאות קובעת. לפי מיטב ידיעותי, בשנה הזו יוצרו ג'יפים אזרחיים מדגם cj3. זהו ג'יפ אזרחי, הדור השני אחרי מלחמת העולם השניה. מהדגם הזה, יוצרו ונשארו הרבה. במקביל, החלו להכניס את המנוע ה"חדיש" יותר, מה שאילץ את המתכננים להגביה את מכסה המנוע והגריל. לדגם הזה,קוראים cj3b ובשפת הג'יפאים "הוריקן", על שם המנוע שהותקן בו והוא מהיר יותר מהדגם הקודם, אבל צורתו מעט משונה. השינוי גרם לביקוש קטן יותר לדגם, מה שנמשך עד היום. שנתים מאוחר יותר, 1955, יצא הדגם הבא, עם הבודי הגדול והעגול יותר עם אותו המנוע.

במקביל, יוצר דגם צבאי שנקרא m38, שהחליף את הפורד והויליס אשר שירתו מתקופת מלחמת העולם השניה.

אם ראית את הג'יפ ואת הרשיון שלו ואני מניח שראית, תוכל לעשות את ההבחנה בין הדגמים.

בלי אבחנה ברורה של הדגם, אי אפשר לדבר על המחיר. ועדיין לא דיברנו על המצב שלו.

בהצלחה

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...