רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 999 צפיות
אודה בגין פניה בפרטי, [email protected]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
בעקבות הארועים האחרונים החלטתי לפרסם גילוי דעת בנושא, כרגע אני עורך את הדברים בצורה מסודרת ואפרסמם כאן בהקדם,קטע נמחק כלל מספר 1- רן
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי מפלג של גולף gti עם הזרקה מכנית מאיזו פירוקיה באנגליה. (למותר לציין שאפילו לא חלמתי למצוא כזה בארץ). שילמתי לבחור ב-paypal, וכעבור שבוע כששאלתי אם הוא שלח את זה הוא טען שהוא לא קיבל את הכסף. עבר עוד שבוע ושוב- הכסף לא הגיע. עשיתי תביעה בפייפל ובסוף המוכר החזיר לי את הכסף וטען שהיה להם בלבול. טוב, איבדתי בו אמון ולכן המשכתי לחפש את זה במקומות אחרים. בינתיים קיבלתי הודעה מהמכס על חלק שהגיע אלי, והייתי בטוח שזה צינור מים, נמחק שלשום החלק הגיע לסניף הדואר, ולא הבנתי למה הצינור כ"כ כבד. פתחתי את החבילה והמפלג הנדיר חייך אלי מבפנים. כנראה שלחו לי אותו בשניה ששילמתי כי תוך שבוע זה כבר היה בארץ- עוד לפני שהמוכר אמר לי שהוא לא קיבל את הכסף. נמחק והמפלג במצב ממש טוב. …
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 3 תגובות
- 723 צפיות
שלום לכולם ! אני מחפש בשביל המיני של אחי תושבות שילדה חדשות. מישהו יכל לעזור לי ולהפנות אותי לחנות בארץ שיש לה תושבות כאלה ( חרשתי את כל ת"א ). גם באתר http://www.minispares.com/Shop.aspx?ty=sv%7ccid%3d01%7ctitle%3dAccessories אני לא מוצא אז גם בזה אבקש את עזרתכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
1978 מנוע 1.6 הזרקה . יבוא אישי מפלורידה ארה"ב .
הודעה אחרונה מאת Hansap, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כארבעים וחמש שנה הביא לי אבי המנוח מארה"ב ספר, "Automobiles of Yesteryear". זה ספר עם איורים של מכוניות שכבר בשנות הששים היו ענתיקות וקלאסיות. אבי לא פינק אותי במתנות אבל כשהביא, נוכחתי שוב עד כמה הייקה הקפדן והסגור הזה הבין את נפש הילד (אז למה לא קנית פלקון...למה!!!) הייתי שוכב שעות על השטיח בסלון הגדול ומסמן לי "אוסף" ובמבט לאחור, היה לי טעם משובח כבר אז, כשהייתי בגיל העשרה המוקדם. דוזנברג, מרמון הרינגטון, קדילק 16 צילינדרים, מה לא...נכללו ב"אוסף" שלי. הספר ליווה אותי לאורך הילדות ואחר כך נעלם בתהומות הנשיה. קניית הפלקון עוררה בי משהו ורציתי את הספר. ברור ששעות של חיפושים בבית ובבית הוריי העלו חרס. כל פעם שהייתי בהרשי נעניתי באותה תגובה "כן, אנחנו זוכרים מ…
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שאלה למבינים, אתמול נסעתי להחליף את משאבת הבלם המרכזית במוסך פיאט בדרום את המשאבה הבאתי איתי (מקלוש) בעל המוסך נתן לעובד להחליף את המשאבה ואני עקבתי בכל שלב אשמח לדעת האם התהליך היה נכון מאחר ובסופו של דבר הדוושה ספוגית והבלימה ארוכה יותר ודורשת יותר כח לחיצה אקדים ואומר שמערכת הבלימה ללא בוסטר תהליך ההחלפה- שליפת מיכל העודפים ע"י משיכתו כלפי מעלה בכח, כתוצאה מכך כל השמן נשפך למטה (האם מסוכן לגיר/קלאצ', כל מה שלמטה?) לאחר שליפת המיכל - הברגת 3 צינורות המתכת מהמשאבה החוצה והברגת המשאבה החוצה מתוך גוף האוטו. הרכבה - הברגת המשאבה החדשה לגוף האוטו, הברגת 3 צינורות מתכת למשאבה, הכנסה בלחץ של מיכל העודפים (עם גריז על הגומיות של המשאבה), מילוי בנוזל בלמים, פימ…
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם ישנה סבירות שהרכב שלי(ברנדה 77) מתוכנן לאוקטן מסויים ? לחידוד השאלה, האם אוקטן 96 עם תוסף אשלגן בריא יותר למנוע מאשר אוקטן 95 עם תוסף אשלגן? אני חייב לציין שמהירות או ביצועים לא מעניינים אותי. תודה ושבוע טוב לעונים.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://www.connect-log.com/ אם כן, נא פנו אלי בפרטי, אני רוצה חוות דעת אמינה. תודה
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, כאשר ניסיתי לבטח את רכבי בביטוח מקיף אצל חמדה, נתקלתי בבעיה עם הערכת השמאי (לא שמאי של יצחק לוי), מכיוון שאין בחוות הדעת קוד דגם לרכב. חמדה ניסתה בכל זאת לבטח את הרכב והתשובה שקיבלה מחברת הביטוח הינה שללא קוד דגם אין אפשרות לבטח את הרכב. משיחה עם השמאי שלי הבנתי שלרכבי אספנות אין קוד דגם, וזו הסיבה שבגללה צריך הערכת שמאי, מאחר שהביטוח הינו על פי מחירו של הרכב, דבר שנשמע הגיוני למדי. בכל מקרה, מה אתם מציעים לעשות, לפני שאני משלם גם ליצחק לוי על הערכתו (עוד 700 ש"ח בערך). תודה, שחר עריכה: משיחה עם יצחק לוי שמאות רכב נאמר לי כי קוד הדגם שהם נותנים הינו קוד שהם ממציאים!!! נראה הגיוני למישהו? אולי למישהו יש כבר קוד דגם לרכב הזה (השמאי של יצח…
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא בטוח שזה ישנה משהו, אבל שווה לקרוא....
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
חג שבועות שמח לכל חובבי המכוניות, ולחברי מועדון ה 5. היום זכינו לראות במועדון רכב חדש ומיוחד אותו הביא ארצה ידידנו היקר בני בייקר. בני מזל טוב, תתחדש וסע עימו רק בדרכים טובות. ל'
הודעה אחרונה מאת la1234, -
לכל בעלי המיני
מאת oro0- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח. העלתי לאינטרנט ספר רכב למיני. אני בטח לא מחדש הרבה וזה כבר מוכר לכם אבל זה מרוכז לקובץ אחד וניראה לי שטוב שזה יהיה למרות שיש ספרים יותר יעילים. זה הקישור להורדה: http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=56046997 מקווה שזה תורם למישהו.
הודעה אחרונה מאת oro0, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1974-fiat_W0QQitemZ160338676020QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item2554ee0934&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 האם מישהו יכול להסביר לי איפה ה"קצ" פה? נראה לי קצת מוזר שבן אדם ימכור רכב כזה ב 350 דולר כי אם כן הרי שזאת עיסקה טובה
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 953 צפיות
אני מתנצל בפני מועדון ה-5 וכל מי שמוצא עצמו נפגע מהדברים שנאמרו על-ידי בשירשור הזה, לאחר שהובאו בפני חומרים אשר לא הייתי מודע לקיומם בעת פתיחת השרשור, אני לא רואה סיבה להמשך קיומו של השרשור הנ"ל, ומבקש לסגור ולמחוק אותו לאלתר. בכבוד רב, דימה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לאילו ששואלים אותי לאן נעלם הרכב שלי אז בקרוב אסיים את השיפוץ של הקאפרי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל בעלי המיני בארץ.... העם מישהו יודע את הכתובות של סדנאות לשיפור מיני מינורים בקפריסין ? תודה עידן !
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 652 צפיות
בימים באחרונים צצה לה בעייה בקרבורטור. קודם כל כשהמנוע קר, עם צ'וק פתוח, קשה להניע. המנוע מעלה טורים לאט מאוד ונשמע כאילו עובד כמו מנוע BSA עם בוכנה אחת. כשמתחילים לנסוע הבעייה כאילו לא קיימת. אם אני עוצר, הקרבורטור מתחיל להציף, והמנוע כבה. (ממש פורץ דלק מהאטמים) שוב התנעה, המון גז ובתחילת תנועה אין בעייה וכמובן במהירות כלל אין בעייה-האוטו מאיץ וסוחב מצויין. בלי נזילות וכו'. לי נראה שבעייה התעוררה בדיזה של הסיבובי סרק. נראה לי שבורג הכיוון עף . האם הגיוני? מיותר לציין שבמצב הנוכחי אין לי אפשרות לנוע עם האוטו בתוך העיר כי הוא נתקע כל פעם בעצירה. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מישהו פעם שמע על מכונית בשם ארבלה? מישהו יכול לתת פרטים תמונות שנת יצורמשהו? האם למישהו פה מכונית כזאת? הייתה מכוניות כזאת לסבא שלי אי שם בשנות ה 60 הוא אומר שזה היה נדיר מאוד ושמעתי הרבה סיפורים ממנו על הרכב ואני מת כבר לדעת איזה אוטו זה לפחות איך הוא נראה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, הייתי מעונין לרכוש רכב שנת 79 שמצאתי באי ביי ולהביא אותו לארץ. מה התהליך המדויק לפרוצדורה הזו והאם יש מישהו שייבא עצמאית ויוכל לעזור לי ביעוץ של התהליך. או המלצה על אדם או חברה שמייבא רכבים ישנים עבור לקוחות. תודה רבה אשמח לכל אינפורמציה.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 917 צפיות
אחרי מחשבות רבות , החלטתי ללכת לכיון רכישת הרלי אלקטרה גלייד משנות ה 70 נראה לי הכי אופנוע שיש ... מחפש המלצות לחברת שילוח מאזור ניו גרסי ,בשירשרורים יש פרטים ישנים יחסית . תודה למגיבים . אורן
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 2 תגובות
- 813 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3722932,00.html
הודעה אחרונה מאת oro0, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב חג השבועת ארומה תל-חנן תיהיה סגורה, ובכל זאת נקיים את המפגש כרגיל, כל חבר מתבקש להביא כיבוד/שתייה/קפה כראות עיניו, והכי חשוב מצב רוח חג שמח לכולם עדי
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
הסטרטר התגלה בחפירות ארכיולוגיות של חברת פז-גז , מישהו מזהה לאיזה רכב הוא שייך? אם מישהו רוצה אותו אגב, הוא מוזמן לבוא לקחת.
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
הבוקר נפטר אביו של גידי אשכנזי. לגידי, לקטיה, לילדים ולכל המשפחה, ליבנו אתכם בצערכם. מי יתן ולא תדעו עוד צער. נורית ואבי. תמונתו שצולמה באירוע קבלת הפנים לפורד של גידי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
בחג השבועות מפגש השפלה פעיל - בית הקפה "קפה קפה" פתוח ומוכן לקבלנו עם עוגות גבינה וקפה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
קצת מטיול שטח שבועות של מועדון הדה שבו, מצידה המערבי של מצדה דרך נחל קנאים ומעלה בוקק ועד לים המלח (כולל לינת שטח באמצע הדרך) חג שמח!
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום בבוקר הערנו את הטייגר הצהוב והוא נאלץ לסחוב ארבעה אנשים עד לירושלים ובחזרה. נסע ורעד והרעיש כמו טייגר והילדים הגדולים רק נהנו מהצעצוע הגדול.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרמז היחיד כרגע: הרכב צולם בארץ, בחצר של דוד שלי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ביקרנו בתערוכה שהקים חברנו בועז דגן לזכר בנו ליאור. האירוע ממוקם בנמל הישן. תצוגה מרהיבה של רכבים , אופנועים וקטנועים. בועז יקירנו,יישר כח
הודעה אחרונה מאת gluk, -