רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולם רציתי לדעת אם יש ביאנקי אברט משופצות ונוסעות ? ועד כמה נדיר למצוא אותם?
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
מועדון החמש- תצוגה בתערוכת הישגים במתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ב-17.06.09 והתמונות והרשמים
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה תצוגה בתערוכת הישגים ביום ד' -17.06.09 בין השעות 18:00 - 20:00 ישתתף מועדון החמש בתערוכת הישגים במרכז הקהילתי "שדה בוקר" גבעתיים. התערוכה מתקיימת מדי שנה לטובת הקהילה בעיר גבעתיים. מועדון החמש יציג בתערוכה 4 רכבי אספנות מיוחדים. אחראי התצוגה, מתניה הלוי בטל' 4472256- 052. קפה ומאפה יחכו למציגים במשרד המועדון..... בברכה, סמדר- מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רוני, הבת שלי מירושלים לקחה את רועי שלה ואת ערן הנכד לסופ"ש ומי נשאר לשמור על הכלב שמשון? סבא בני. אז הם לא ידעו איזה תכנית חינוכית הכנתי לכלב. הבאתי אותו לחניון האוטובוסים ואם לא שמתם לב אז בתצלום הראשון נראה מה שהוא עשה לרדיאטור, בשניה שירד מהרכב שלי. היום(שבת) עשינו קונסיליום רב משתתפים בקשר לשני האוטובוסים, הכחול והכתום ובהשתתפות חברנו יורם מקובר ששנים נשם אוטובוסי טייגר במוסכי "דן", וכמובן ליד ההגה. יורם התכופף, זחל, פשפש וחיטט בקרבי ה"כחול" והראה לנו מהי גישה מיקצועית ומה צריך לעשות, שזה הרבה יותר ממה שחשבנו. אחר כך הוא קפץ ל"צהוב" ושם כבר העסק נראה אחרת, כלומר שהרכב זקוק דחוף ליישור קו, גירוז במקומות שלא חשבו עליהם, החחלפת צמיגים ומה לא, אבל הרבה פחות ממה ש…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 642 צפיות
http://cgi.ebay.com/1971-Sussita-Autocars-Pickup-Sales-Brochure-Israel_W0QQitemZ260397377773QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca0e4a8ed&_trksid=p3286.m20.l1116 http://cgi.ebay.com/1969-Sussita-Autocars-Pickup-Truck-Brochure-Israel_W0QQitemZ350193107631QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518922c2af&_trksid=p3286.m20.l1116 http://cgi.ebay.com/1963-Sussita-Station-Wagon-Pickup-Van-Brochure-Israel_W0QQitemZ370132880016QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item562da38a90&_trksid=p3286.m20.l1116 http://cgi.ebay.com/1968-Sussita-Gilboa-Ducas-Triumph-1300-Brochure-Israel_W0QQitemZ350138392444QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDom…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 981 צפיות
סתם הלכתי ברחוב וראיתי את זה:
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, אתמול במהלך נסיעה מכרמיאל לחיפה עברה על פני מרצדס מדגם שלא ידעתי שקיים בארץ. בירור קצר בגוגל העלה שזו הנסיכה:
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
אשמח מאד לראות את כולכם מגיעים ביום ו' 19.6.09 בשעה 14:00, יקיים מועדון פיאט מפגש גדול בחניית איקאה נתניה , במרכז האירוע - השקה לפיאט 127, שנת 79 של צביקה. לו"ז לאירוע: 14:00 חניית רכבים במגרש לפי דגמים. 15:00 השקת ה-127. כמו בכל אירוע דומה, -במקום יוגש כיבוד קל. -ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח. נשמח לראותכם במפגש, גדול במיוחד, שיכלול מגוון רחב של רכבי פיאט ממגוון דגמים ושנים. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. להתראות, הנהלת המועדון. www.fiatclub.co.il
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
התגלגלתי אתמול בנסיעה משום מקום לשום מקום, כך באמצע הכלום ברחובות CAMBRIA שעל שפת האוקיאנוס הפסיפיק, לפתע עמד לו בפינה JOHN DEER מדגם A, בעל 2 צילנדרים שייוצר איפשהו באמצע שנות ה40. המצלמה נשלפה, ואני רץ לספר לחבר'ה.
הודעה אחרונה מאת asaftri, -
- 1 תגובות
- 816 צפיות
מצורפות תמונות. מדובר ברכיב שאיני יודע מה תפקידו, וממנו יציאה ל-3 צינורות. צינור אחד מחובר (אני לא יודע לאן), והשניים האחרים באוויר. מהו הרכיב? לאן הצינורות אמורים להתחבר? תודה.
הודעה אחרונה מאת יעקב סימל, -
רכב של מפורסם. 1 2
מאת Ahbarony-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
לפני כמה שנים ראיתי למכירה מרצדס 430 SEC דומני שנת 79 במצב גרוטאה לדעתי שמחירו היה די גבוהה. הבעלים טען שזה רכב של זהר לכן המחיר. מילא היה במצב תצוגה אבל זאת הייתה מכונית חבוטה שבהחלט ידעה זמנים טובים יותר. הכרתי מישהוא ששילם עוד 10 אלף שקל על הונדה סיויק של איל ברקוביץ' כיד שלישית וזה נראה לי בסדר לאוהד שרוף של מכבי חיפה. אבל כאן זה לא נראה לי הגיוני. האם במצב כזה עדיין המחיר יכול להיות פי 3?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה ליזום מפגש למועדון 5 ורכבי אספנות בדרום השאלה הגדולה היא כמה אספנים יש בדרום? וכמה ירצו להגיע למפגש. אז אני מרים כאן את הכפפה ומבקש לרשום כאן (להתפקד) כל מי שגר באיזור הדרום ומעוניין ברעיון הזה של מפגשים. כדאי להוסיף מיקום ואיזה רכב ברשותכם. אשמח גם לדעת מיקום מומלץ למפגש ויום בשבוע. אני אתחיל - שי, גר במיתר - בבעלותי פיאט 127 שנת 79 מיקום מומלץ למפגש - באר שבע והסביבה - אפשר גם גן התעשייה בעומר, עדיפות לימיי שישי או שבת
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אצלי באיזטה יש מנוע 300 סמק צילינדר בודד המנוע מסתובב עם כיוון השעון מיום שישי אחרי נסיעה של 9 ק"מ התחלתי לשמוע בק פייר מהקרבורטור שנעלמו לאחר זמן מה במשך הנסיעה אתמול יצאתי לסיבוב נוסף הבק פייר חזר מיד בתחילת הנסיעה והרכב לא נסע כמו שצריך מיד חשדתי בהצתה ונתתי איחור (משכתי את הפלטינה עם כיוון השעון) המנוע דמם ולא הגיב הפעם משכתי את הפלטינה נגד כיוון השעון עד הסוף המנוע הניעה הבק פייר נעלם אבל הוא לא עולה בטורים גבוהים בנסיעה כאילו המנוע חנוק והמשקולת של הקידום משחררת וחוזרת עם הקפיץ אחרי חצי יום של משחקים עזבתי את המנוע יש מישהו שמכיר את המערכת ויכול לכוון אותי מה לעשות
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 2 תגובות
- 879 צפיות
צריך לתאם הצתה במיני שלי אולי יש מישהו ירושלמי שיש לו והוא מוכן להלוות לי? איפה אפשר לקנות כזה? רוב המוסכים כבר לא מחזיקים את האקדחים הללו
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
היי אנשים , קניתי וספה ראלי עם מנוע של px שנת 98 לאחר צ'ק אפ קטן התברר כי אין שמן גיר.. הוספתי, ולאחר ההוספה המנוע/גיר החל לעשות רעשים מוזרים.הרעשים מופיעים רק כשהקלאץ' לחוץ . מעין רעשי שקשוק מוזרים כאלה.. מאחר ואני לא מכיר ווספות כל כך , האם המצב הטבעי שלה הוא רעשים כשקלאץ' לחוץ ?? ואם לא ..האם לדעתכם זה משהו שיסתדר עם הזמן או דורש השבתה ונסיעה למוסך ? אשמח לתשובה אביב
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 2 תגובות
- 704 צפיות
נבנתה ע"י האיטלקים באריתראה בתחילת המאה ה-20. אחד המבנים המטריפים שראיתי. תחנת דלק עם כנפיים של מטוס! אין ספק שנתנו דרור לעיצוב האיטלקי שם באפריקה.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא יודע מה עבר לבן אדם בראש... אבל התוצאה יפה.. הנה הכתבה המלאה : http://jalopnik.com/5081702/nice-price-or-crack-pipe-opel-gt-batmobile-for-9000
הודעה אחרונה מאת mordy, -
-
מועדון החמש למען הקהילה- תצוגת רכבי אספנות במסיבת הסיום של ביה"ס אורט ידין ב-15.06.09
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תצוגת רכבי אספנות במסיבת הסיום של בוגרי ביה"ס אורט ידין מועדון החמש – פעילות למען הקהילה: ביום שני, 15 ביוני , בין השעות 19:30-22:00, יתקיים טקס הסיום של בית בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. בהמשך לקשר ההדוק בין מועדון החמש לביה"ס חברי המועדון מוזמנים להשתתף במסיבה ולהציג בה רכבי אספנות במצב תצוגה. חשוב שחברי המועדון יגיעו לאירוע! בגלל אופי המקום נדרשת הרשמה מוקדמת במשרד המועדון, עד יום ד' 10.06 (לצורך אישורי כניסה). יש למסור את שם החבר, מס' תעודת זיהוי , סוג רכב ומס' רישוי באימייל [email protected] או בטל' 0373…
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לצערי אין לי מצלמה , בכל אופן כמו שסיפרתי פעם במסוף אוברסיס אשדוד נטוש לו שנים רבות בכניסה למחסן 2 על המדף העליון רכב מוזר מאד. בעבר לא יכולתי לראות בדיוק את המבנה שלו כי היה מכוסה אך הכיסוי עף ועכשיו הוא חשוף. אני אנסה לתאר את הרכב המוזר הזה. מדובר ברכב בעל קווים קלאסים ספורטיבים. צבע אדום, שלושה גלגלים, כאשר מקדימה יש 2 גלגלים ומאחורה גלגל אחד. מדובר ברכב פתוח (ללא גג) ,ומאחורי כסא הנהג יש קשת אלומיניום\ניקל (כמו שיש בהרבה גיפים) . בצדדים יש לו כונס אויר עוד פרט מעניין אין לו הגה ! יש לו כידון ! יש בחלק התחתון האחורי את הכיתוב TGA ומקדימה כיתוב נוסף שנמחק עם הזמן ולא ניתן לקרוא אותו . האם למישהו יש סברה כלשהי במה מדובר?
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
- 2 תגובות
- 702 צפיות
לא אדבר יותר מדי, הסתכלו כאן
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 1 תגובות
- 612 צפיות
בן דוד שלי רכב לפני כחצי שנה ווליאנט 69 הוא התחיל קצת עם הפחחות אבל הבעיה שהרבה אנשים לא רוצים להתעסק עם הרכב הוא זקוק לעזרה בקשר למציאת חלקים ובעלי מקצוע ומישהוא שיעזור לו ויכוון אותו במהלך השיפוץ. יש כאן מישהוא ממועדון ה 5 אולי שיכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הרבה זמן את משתעשע עם המחשבה לייבא רכב מאנגליה . כן, כן, ידוע לי שהם נוהגים הצד הלא נכון של הכביש ושהם תוקעים גם את ההגה בצד של הנוסע - ובכל זאת. נניח שאני יכול, עוד באנגליה, להסב את ההגה כך שיהיה במקומו הנכון - או אפילו לייבא את הרכב ללא הגה ולהתקין לו הגה פה בארץ - מה הפרוצדורה לייבוא? ואם אבחר לקנות באנגליה ולטייל עם הרכב עד ליוון ולהעלותו על ספינה בדרכו לארץ הקודש? כמובן שההגה יהיה בצד הנכון האם כאן אמצא את התשובה?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצאתי חברה שמייצרת חלקי פח למגוון מכוניות אספנות, במחירים יותר זולים ממה שיש ב-EBAY (אבל זאת לא הסיבה, רגע סבלנות). http://hadrian.dominohosting.biz/catalogues.htm אני רוצה לקנות רצפה שלמה של האוטו, ואת הפנל האחורי (אסקורט Mk1). יוצאת חבילה די גדולה. כדי לשלוח אותה דרך האוויר אני צריך לקנות את המטוס... צריך המלצה על חברה לשילוח ימי. באתרים של UPS ו-FEDEX משום מה, גודל החבילה גדול מדי. (?) מה סדר גודל המחיר למשלוח מ-UK, האם מישהו עשה את זה לאחרונה? עכשיו לפני שמישהו מגיב: 1. עשיתי חיפוש בפורום, לא מצאתי תשובה טובה. 2. אני לא קונה כרטיס טיסה ומביא איתי במזוודה. 3. הייתי אצל חדד בנתניה, שטרית בת"א ועוד.. לא מצאתי את הפנלים האלה. 4.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, ברשותי אודי 80שנת 1982,ידני. יש לי בעיות בגיר -צריך כעת שיפוץ בתיבה. יש המלצות על איש מקצוע המומחה לשיפוץ גיר באיזור המרכז, בנוסף אני צריך חשמלאי - יש נתק בצמת החוטים והפיוזים,חוטים התישנו והתבלו. תודה שגיא
הודעה אחרונה מאת SagiWRX, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(מתוך רוטר נט) הוראה חדשה של בנק ישראל לחברות האשראי: אין יותר לאפשר קבלת כסף מאתרים בחו"ל כמו PAYPAL כעסקת זיכוי בכרטיס האשראי. עד כה, ישראלים רבים שסחרו ומכרו מוצרים ב eBay והעבירו כספים דרך שירות PAYPAL ואתרי סליקה אחרים, קיבלו את הכסף המגיע להם באמצעות עסקאות זיכוי בכרטיס האשראי. כעת, הוראות חדשות בנסיון להילחם ב"הלבנות הון" וב"הימורים": חברות האשראי מסרבות לקבל את הכסף באמצעות זיכוי, אם הוא לא כנגד עסקה אמיתית, כלומר רק אם קניתם משהו והחזירו לכם את הכסף כי ביטלתם את הקניה. רבים מהישראלים שלא החזיקו כרטיס אשראי, קנו כרטיס פריפייד כמו ויזה נטען שנמכר בסניפי הדואר, והיו מקבלים דרך הכרטיס הזה, את הכסף. ההוראות החדשות חוסמות את הישר…
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מישהוא יודע איך אפשר לחשב עלויות מכס לרכב אספנות אשר לא מופיע במחירון המכס? (lancia beta coupe) ו/או zagato
הודעה אחרונה מאת eitanh13, -
- 3 תגובות
- 737 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=01fzZLgec8k שלום. מצורף סרט מדהים משנת 1949.תנסו לזהות את הרכבים... בטוח שתהנו. דרור בריל
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ניגנבה וולבו סטיישן שנת 1984 ממוסך תקוע בירושלים ! מספר רישוי 16-705-84 צבע כחול מטאלי עם ג'נטים מגנזיום, גיר רגיל. כל מי שיכול לסייע בבקשה להתקשר ל-יעקב טורטן 0505378883
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 8 תגובות
- 985 צפיות
שלום לכולם, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש גרר מאיזור ירושלים. אני צריך להעביר רכב מראש העין לירושלים, השבוע. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
Plymouth Road Runner Superbird רק שנות השישים ורוח התקופה יכלו להביא את פליימות' לייצר מכונית כמו הסופר-בירד. ארוכה, רחבה, מכסה מנוע באורך אין-סופי המסתיים בזוג פנסים נפתחים, ספויילר אחורי גבוה מגובה הרכב עצמו וכמובן, מנוע עתיר כוחות סוס ומומנט. שנים אלו היו שנים של התעוררות ויצירה בכל הקשור לתחום הרכב בארה"ב. יצרניות הרכב בדטרויט היו להוטות להוציא דגמים חדשים וייחודיים שכן התחרות הייתה גדולה וקשה. מהנדסיה של חברת פליימות' חשבו על רעיון לרכב ייחודי שעוד לא נראה כמותו וכן מכוניות העל המיובאות עזרו למעצבים לתכנן ולהוציא לשוק את ה – Superbird שהייתה למעשה שילוב בין גוף של דודג' צ'ארג'ר ועיצוב של פליימות'. בשנות החמישים והשישים לחברת קרי…
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש סיכוי שאוכל לייבא לארץ מכונית שנת 86?
הודעה אחרונה מאת redroze,
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)