רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 530 תגובות
- 105.8 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות מהחודשים ינואר - מרץ 2009 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241397 הודעות מהחודשים אוקטובר - דצמבר 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228100 הודעות מהחודשים יולי - ספטמבר 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214655 הודעות מהחודשים אפריל - יוני 2008 נמצ…
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות באיביי פורד מוסטנג קופה שנת 1966 ולייבא אותה לארץ. אפשרי או לא אפשרי ? תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
טורקיה - וכמה תמונות 1 2
מאת iwalup-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
ערב טוב לכל המכובדים! אתמול בערב חזרתי מסופ"ש בטורקיה, והבאתי איתי קצת תמונות.. בחלק מהתמונות מופיעים רכבים שמעולם לא ראיתי - פיאט בגירסה טורקית (לפי מה שסיפר לי אחד המקומיים, טורקיה קנתה את הרכב הזה מפיאט, ומייצרים אותו עד עכשיו, קוראים לו TARBASH:?: או משהו כזה) חוץ מזה צילמתי קבריולט מהמם כלשהו, שייך לבחור צעיר מתלהב שנוסע ממש מהר עם מוזיקה ממש רועשת (למיטב הבנתי תופס תיירות צעירות
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
חוטי ההצתה אצלי כבר (ממה שאני יודע) מעל 8 שנים בחיפושית לא הוחלפו אני רוצה להחליף אותם. אבל אני מתלבט ואשמח לקבל עזרה בין החוטים השונים: BOSCH IGNITION WIRE SET OE TOP IGNITION WIRE SET PERTRONIX תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
רכב לחתונה
מאת הדס גור- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפשת רכב אספנות ליום חתונה משהו כמו 3 שעות... הדס גור 0508817288 תודה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 3 תגובות
- 847 צפיות
אני חושב שזה קאדליק, רק לא יודע איזה דגם
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש גריז למפלג. אחד כזה.. http://www.allzim.com/acatalog/Bosch_Distributor_Grease.html#a5700002005 יודעים איפה קונים דבר כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
מיפגש השפלה
מאת בני ל- 5 תגובות
- 874 צפיות
שלום. מיספר תמונות ממיפגש השפלה. בין היתר נסו לנחש מי מיסתתר מאחורי מינחת המסוקים. של מי הפיאט 124 ספיידר כמו כן היכן מצולמת התמונה של הדגלים? יש שתי אפשרויות האחת בארץ והאחת בחו"ל . בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קבלת פנים לפורד A קופה 1930 FORD A COUPE 1930 ביום ו' , 24.07.09 , בשעה 17:30 תיערך קבלת פנים לפורד A קופה, משנת 1930, שיובאה מחו"ל ע"י חבר מועדון החמש גדי פרץ. האירוע יתקיים במפגש נוקיה הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. חברים בעלי פורד מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שינוי מדיניות מבורכת או סתם באג במחשב משרד הרישוי? בשני הרשיונות לטרקטורים שלי, הפורשה והפרגוסון. מידת הצמיגים אינה מופיעה ברשיון החדש ובמקום כתוב: עפ"י הוראות יצרן. מישהו יודע האם משהו טוב קורה במשרד התחבורה ולאט לאט יורידו גם את מספר המנוע, וו גרירה ועוד נתונים לא חשובים אחרים שרק בישראל נמצאים על רשיון הרכב?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול
הודעה אחרונה מאת idanle123, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3735074,00.html .
הודעה אחרונה מאת 504L, -
טיול אופנועי אספנות 1 2
מאת מצא- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום ה- 27/6 קיימנו את מה שהבטחנו והטיול הראשון מתוך סדרה של 3 טיולים יצא לדרך. ראשית יש להודות למזג האויר - הוא היה לטובתנו, ליווה אותנו לכל אורך הטיול. שנית , כבוד היה לי לארח בטיול את כל ידידי הרוכבים הוותקים בעלי אופנועי אספנות שנלוו למסע בעקבות לוחמי גבעתי במלחמת תש"ח (א.שטטלנדר, א.אושפיז, ב.דגן, י.סופר, י. בכר, מ.רפפורט, י. דותן, א. גידור, צ. שטטלנדר, מ. וולף, עופר, חורחה) ואת שני הג'יפים שפתחו וסגרו את השיירה זה של ד.סגל כמוביל וזה של א. תאומים כסוגר. המסע עבר בשלום וכל האופנועים והרוכבים, כפי שיצאו תקינים ובריאים מתחנת הדלק הסיירים כך גם שבו הביתה וזה מאד' חשוב לציין במיוחד כשנוסעים למרחק של כ - 100 ק"מ באופנועי אספנות. תחנתנו הראשונה הייתה בגשר "עד הלום" …
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
שלום לכולם, זה עתה סיימתי לקרוא ספר מעניין בשם OLD TRACTORS NEVER DIE. אחד הדברים שהמחבר מציע הוא לתת שם לטרקטור שלך. אימצתי את ההצעה בזרועות פתוחות. אבל את הרעיונות היצירתיים לשם אני מבקש מכם. כל שם: מופרע, בנאלי, מצחיק, עצוב, מרגש, ארוך, קצר, ציוני, צבעוני, תנכ"י, מודורני או אחר יתקבל בשמחה. תודה, יורם
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
צולמה ברעננה מישהו יודע אם זאת שלבי מקורי או סתם רפליקה?! *** עריכה - נמחקה תמונה עם לוחית רישוי ***
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
"נפלתי" על האתר הזה במקרה - ומיד הכנסתי אותו למועדפים. חובה לכל חובב אמריקאיות מהשנתונים הנ"ל. http://www.cadvision.com/blanchas/ID-Cars/index.html תהנו.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
מספר אספנות 1 2
מאת Yishay- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שאלה : הרכב : ווספה סופר 150 סמק (החוק מבדיל בין 50 לכל היתר) האם המספר בתמונה חוקי ותקני או שחסרה המילה "רכב". המספר גלוי באישור הבעלים ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בתור ילד שגדל ברמת אביב, אי אפשר היה לפספס את המיני 1275GT של הבחור הזה, כל יום בדרך לבית הספר הייתי רואה אותה (ומרייר עליה) - פעם אפילו קיבלתי סיבוב בה, ואני חושב שזה מה שהתחיל את קיבעון המיני שלי. כשהוא רצה למכור, הוא פירסם חוברת שלמה שמפרטת את כל מה שיש ברכב, והחוברת הזו שמורה אצלי עד היום מכל משמר. אני חושב שגם בסטאנדרטים של היום, כמעט 20 שנה אחרי, הוא בנה רכב מדהים. ריספקט! (אני מקווה שאין בעיה עם הפרסום הזה - נראה לי שזה ישן מדי בשביל זכויות יוצרים או משהו כזה)
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהוא קטן אבל מעצבן רצח, יש לי איזה צירצור, כמו חריקה מאזור הדש בורד, מה לא עשיתי מה לא חיזקתי, חורק ומעצבן אותי (טיפוס כזה) מי מכיר את הדש של הקמארו ויודע את הדרך לפרק בלי נזקים
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן, אחרי פגרה ארוכה, חזרתי לשפץ את הזקנה ונתקלתי בבעיה קטנה. חלק מהחלונות ברכב שלי מלאים שריטות, האם יש שיטה לחדש מראה של חלון? או שאין ברירה וצריך לקנות חדש במידה וזה יציק לי יותר מדיי? תודה!
הודעה אחרונה מאת רנו, -
-
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב 26-06-2009 מיפגש שישי צפון מוזמן למשפחת אבוטבול בעכו, כמידי שנה נכבד את משפחת אבוטבול באזכרה לזיכרו של חברינו "מאיר אבוטבול" שנלקח מאיתנו לפני 8 שנים. ניפגשים בצומת "צבר" (קרית ביאליק) בשעה 16:30 ויוצאים בשיירה לבית המשפחה בעכו. למגיעים עצמאית כתובת: דב גרונר 14 עכו. כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בימים אלו קבלתי הודעה מהמכס למשוך מהם חבילה, כידוע לכם ההודעה מגיעה בדואר ישראל. להפתעתי בהזמנה ובאותיות "קידוש לבנה" נכתב , ציטוט - " ניתן לבצע שחרור מהמכס והפצה עד דלת הנמען באמצעות חברת דואר ישראל" - סוף ציטוט. בהמשך כתוב - השחרור מהמכס כרוך בתשלום עמלה. וההפתעה הגדולה הייתה בסעיף 2. - ציטוט - " פריט אשר ישוחרר מהמכס שלא באמצעות חברת דואר ישראל, אלא באופן אישי בידי הנמען או באמצעות בא כוחו (עמיל מכס אחר) יהיה כרוך בתשלום עמלה בסך 80.90 ש"ח כולל מע"מ לדואר ישראל. חברים הבנתם זאת !! נגמרו לנו ימי התום, מעתה יש לשלם לדואר ישראל גם עם טרחתם ועשיתם את כל הליך השחרור לבד.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. במסגרת התוכניות העתידיות ל504 שלי אני שוקל החלפת גיר. רציתי לדעת איזה גיר מותקן היום (504 1800 אוטומט שנת 1980) האם גיר של 505 חדשות יותר (איזה שנים ?)עם 4 הילוכים מתאים ללא שינויים ? כמו כן האם ניתן להחליף למנוע 2000באישור משרד התחבורה? היכן ניתן לברר את חוקיות העיניין ((שלחתי שאילתא למ. התחבורה)? בתודה מראש קלמן
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 875 צפיות
המיני המהירה בעולם, לפחות כך נטען
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב במצב נסיעה, מישהו מכיר חברות?מחירים?
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לאט לאט אני משפץ וולוו 244 GLE גיר ידני שנת 83. אני זקוק לעזרה עם כמה שעונים שמותקנים ברכב אבל לא פועלים. לא מדובר בלוח השעונים המרכזי, אלא בשעונים הנוספים שהם: שעון זמן, סל"ד, טורבו (מה זה?), לחץ שמן, ושעון מד מתח. (אגב, האם בכל רכבי הוולוו מדגמי 240 יש את השעונים האלה?) פירקתי את השעונים והבחנתי שהם פשוט לא מחוברים, לא לחשמל ולא למקור המידע שלהם. אשמח לקבל הכוונה לגבי דרך השמשת השעונים, כלומר ומה צריך לחבר לאן. אציין שבלוח המרכזי יש מד מהירות ושעון זמן והם כן עובדים. מצורפות תמונות מקדימה ומאחורה של השעונים שאינם עובדים (תמונות 2-4 הן של אותם השעונים מאחור, אבל העדפתי לצרפן בשל הזויות המעט שונות). תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש עבור חבר יקר שאוהב את האלפתא שלו אהבת נפש, חנות חלקי חילוף אליה יוכל לקפוץ כשיבקר ברומא. הכיוון הוא יותר חלקי ניקל, גריל, סמלים וכו', ופחות מכניקה. תודה מראש לכל הממליצים. יום טוב איתן
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
השכרת רכב
מאת chevrolate- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 920 צפיות
אני בן 17 וחצי ואני נמצא דיי הרבה על הכביש אני מעוניין להשכיר רכב מבן אדם פרטי, בהתחלה רציתי האמר אבל זה נראה לי לא ריאלי אז חשבתי על כיוון רכבי האספנות . אני צריך את הרכב לספטמבר ה12 ליום שבת (ערב) עד יום ראשון ( ערב ) 24 שעות . זה בשביל יום הולדת של חברה והמטרה העיקרית היא הגעה מנקודה א' לנקודה ב', אין לי בעיה לעשות אתזה עם האוטו של ההורים אבל אני רוצה לעשות משהו מיוחד . אני מוכן לשלם 1000 שקל לבן אדם שיהיה מוכן להשכיר לי את הרכב שלו ל24 שעות .
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מדובר ברכב שנת 65,רשיונות מופקדים מזה כשנתיים אך הרכב נסע עד לפני שנתיים והבעלים אומר שהוא מניע אותו באופן קבוע. הבעלים סירב למכור עד לאחרונה ובשיחה עימו היום אמר שאינו יודע כמה לדרוש אך בציטוט" זה לא יהיה מחיר נמוך" וביקש שאציע לו מחיר. הרכב נראה שלם למדי (לא בדקתי מקרוב) ונראה שתהיה עליו עבודת פחחות לא קטנה. מכיוון שאיני בקיא במחירים היום (עברו כמעט 10 שנים מהרכב הישן האחרון שלי) אבקש את עזרת חברי הפורום בנסיון לתת לו הצעה שתהיה הוגנת כלפיו אך גם כלפי חשבון הבנק שלי. ידוע לי כמובן שאין מחיר קבוע וכל מקרה לגופו אך בכל זאת הייתי רוצה לנסות להגיע לאיזשהו מספר שממנו אפשר יהיה להתחיל. בתודה מראש ערן
הודעה אחרונה מאת por1, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 814 צפיות
העם מישהו מכיר מגבלה כל שהיא על יבוא רכבי 4X4 אספנות כמובן
הודעה אחרונה מאת gluk,