Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הכינויים לרכבים הכרתי במשפחה של אישתי, כשנפגשנו.

הייתה לנו:

אסתי - סיטרואן

אפי - אופנוע 1100F

יונית - יונדאי

מולי - מולטיפלה

השם לג'וניור צריך להיות קולע. (אגב מוקו בספרדית - נזלת.... )

צריך להיות זהירים כדי לא לחזור על סיפור מיצובישי פאג'רו "J רפה" שפירושו ווינקר(Pardon my French)

אני מציע:

ג'וני

למרות שחשבתי על:

חרגול (משהו בפרופיל) או Grasshopper

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולי ישר בא לראש: פורשון!:-)

ואגב- לא הייתי עושה עניין גדול מהחולצה הזו- יכול להיות, שבן אדם אכן שירת ביחידה הזו, או משהו כזה- אל תשכחו, שהיו שם לא מעט חיילים "רגילים", שלא ממש עשו פשעים, אלא שרתו למען המדינה שלהם, חלקם כי חייבים, והם אף מתחרטים על כך! אני מבין, שהוו הגיע אטוף בוצורה טובה- אז, יכול להיות, שהייתה לו זרוקה חולצה הזו שנים איפשהו, והוא השתמש בה בתור עטיפה?:roll:

בקיצור- אני נגד מסקנות לא מבוססות במיקרה הזה... אולי זה רק אני?:roll: (ומשפחה שלי דווקא סבלה מנאצים- אבל עדיין!)

ובאשר לפידבק שלילי- אני לא חושב, שבכלל אפשר להשאיר פידבק שלילי בגלל העטיפה- כל עוד הסחורה הגיעה בסדר, בזמן וכ"ד. כלומר- טכנית כן, אבל לא בטוח, שיבינו את זה נכון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יורם, תכיר זוהי "סימה"

הוריי הצמידו לה את הכינוי וזאת מאחר ואני מתייחס אלייה ומטפל בה כאילו הייתה חברה שלי :lol:

SAME = סימה

Picture 178.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

שלום יורם

לדעתי שם הכינוי צריך להיות משה

1 משה זה שם של קיבוצניק

2 משה היה הבעלים הקודם שלו

ותחשבו על זה :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תגיד, זה אתה?

אם כן, לא ברור לי למה אתה משאיר לו פידבק חיובי בזמן שבתיאור כתבת

fast shipping כלב נאצי, הוסיף למשלוח חולצה נאצית

זאת לא חוכמה לקלל אותו בשפה שהוא לא מבין.

איך קנית ממישהו עם 50% פידבק חיובי?

זה פידבק שלו רק בשנה האחרונה. עברתי כרגע על כל הפידבקים שלו, היו לו רק שניים-שלושה שליליים, וכל השאר חיוביים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין עילה לפידבק שלילי לפי הכללים של איביי. עברתי על כל התקנון.

תיאור המוצר מדוייק, אריזה טובה, מחיר טוב, משלוח מהיר ביותר, תקשורת טובה. ולכן פידבק שלילי היה מוסר.

אבל הוספת הערה כזו ובעברית עושה את העבודה. לא אכפת לי שאחרים בנכר יידעו שהוא נאצי.. זה עוד עלול להגדיל לו את המכירות. אבל כשהדברים כתובים בעברית יש להם כח שונה.

אני בטוח שהוא ואולי גם אחרים שראו את הפידבק, מיהרו ל"גוגל טרנסלייט" כדי להבין מה כתוב שם. ממש כשם שאני עשיתי לפידבקים שלו שחלקם כתובים בגרמנית.

פורסם
שלום יורם

לדעתי שם הכינוי צריך להיות משה

1 משה זה שם של קיבוצניק

2 משה היה הבעלים הקודם שלו

ותחשבו על זה :)

אריה, לונג טיים... איפה אתה?

יש סטארטר לאיזטה בדרך אליך...

תראה מה מצאתי בפייסבוק, מזכיר לך משהו/מישהו (בסוף הוידאו)

פורסם

זה מזכיר לי את משה:)

ויום של כיף

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...