Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקן הישראלי ללוחיות רישוי אינו נוגע ללוחיות רכב אספנות, (וגם לא ללוחיות של משטרה, צבא, רכב תפעולי וכן הלאה) אלא רק ללוחיות צהובות "רגילות". לכן, באופן טבעי, לא יטביעו את סימן ההשגחה של מכון התקנים על הלוחית. אם יצרן לוחיות מטביע את הסמל - שיבושם לו.

אסף.

פורסם

בתוספת השלישית לתקנות התעבורה בין היתר נכתב:

לוחיות זיהוי

(1) (א) לוחיות הזיהוי יהיו על=פי מפרט 327 של מכון התקנים הישראלי...

(ו) לוחיות זיהוי ישאו סימן השגחה על פי חוק התקנים... או תו תקן ...

הקביעה שלוחית זיהוי תישא סימן השגחה או תו תקן, היא קביעה כוללת לכל סוגי הלוחיות בכלי רכב אזרחיים.

לגבי לוחיות של צה"ל, משטרה וכו' - התקנות מתייחסות לכלים אזרחיים ומצויין בהן שצבע הלוחית צהוב וצבע הספרות שחור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עמית, אינני טועה.

הסריקה היא מספר הבוחן, ואשתדל להביא לך התיחסות ממכון התקנים במהלך השבוע.

בכל מקרה, מפרט 327 בשלמותו חל על לוחיות צהובות רגילות. ברגע שעל לוחית לרכב אספנות המפרט חל בחלקו בלבד, אין משמעות לתו התקן עליה.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודות לעונים.

למדתי דברים חדשים.

הלוחית המצולמת הוזמנה במכון רישוי שמייצר לוחיות אבל לא אספנות. היא עלתה הרבה כסף , לדעתי.

הבעתי את מחאתי בו במקום ,גם לי זה לא נראה .סוכם שאבדוק ואם אדרוש הם ייצרו אחרת.

הדבקית שמור (מרחק) מיותרת כאן לחלוטין.

את ה"שמור" אני הדבקתי כי הוא מחזירור. ל"מרחק" כבר לא היה מקום.

לדעתי הלוחית הבאה תהיה עם כיתוב "רכב אספנות" ובגודל של 50 סמ"ק.

ד"א האם ניתן (לא אסור)לשים לוחית בגודל של 50 סמ"ק גם על אוטו אספנות ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אורן,

אני מכיר את הסריקה הזו ואת ספר הבוחן, אני יכול למצוא לך טעויות נוספות שקיימות בו.

התקנה מדברת על כל לוחיות הרישוי הצהובות ללא יוצא מן הכלל.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תודות לעונים.

ד"א האם ניתן (לא אסור)לשים לוחית בגודל של 50 סמ"ק גם על אוטו אספנות ?

ישי

אני רוצה לחדד את השאלה של ישי ולשאול האם מותר לשים לוחית בגודל של 50 סמ"ק לאופנוע אספנות שנפח מנועו הוא מעל 50 סמ"ק?

על פניו, התשובה היא שלילית, אך אם אין תקן למספרי אספנות לאופנועים, מדוע שתהיה הגבלה כזאת?

סתם מהרהורי לבי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אני רוצה לחדד את השאלה של ישי ולשאול האם מותר לשים לוחית בגודל של 50 סמ"ק לאופנוע אספנות שנפח מנועו הוא מעל 50 סמ"ק?

על פניו, התשובה היא שלילית, אך אם אין תקן למספרי אספנות לאופנועים, מדוע שתהיה הגבלה כזאת?

סתם מהרהורי לבי.

המפרט מציין בשורה התחתונה כי הלוחית תהיה לפי מפרט למעט אורך ורוחב. אתה יכול להרכיב לוחי של 50 סמ"ק לוספה 150 אספנות.

אורן

12345

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...