Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורקיה - וכמה תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל המכובדים!

אתמול בערב חזרתי מסופ"ש בטורקיה, והבאתי איתי קצת תמונות..

בחלק מהתמונות מופיעים רכבים שמעולם לא ראיתי - פיאט בגירסה טורקית (לפי מה שסיפר לי אחד המקומיים, טורקיה קנתה את הרכב הזה מפיאט, ומייצרים אותו עד עכשיו, קוראים לו TARBASH:?: או משהו כזה)

חוץ מזה צילמתי קבריולט מהמם כלשהו, שייך לבחור צעיר מתלהב שנוסע ממש מהר עם מוזיקה ממש רועשת (למיטב הבנתי תופס תיירות צעירות :-D

1.JPG

2.JPG

6.JPG

7.JPG

15.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

עוד כמה תמונות:

רנו בגילה המכובד עדיין עובדת כמונית

רכב צהוב כלשהו - מי יכול לעזור בזיהוי?:?:

פיאט - האבא של הלאדות

חיפושית קבריולט מדליקה

קורטינה גמורה

חיפושית

פורד קפרי :?::?:

פיאט:?: שחורה

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

16.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

מזדה קטנה שלא ראיתי בארץ - דומה בצורה מחשידה לקאיה פרייד

גולף דור ראשון דיזל

טנדר אדומה שנראית בניה עצמית :-D

חוץ מזה, הם להגים לא מתורבתים בכלל, כל החוקים "בגדר המלצה בלבד", כולל רמזור אדום וחבישת קסדה בקטנוע

מחירי דלק - מעל 2 דולר לליטר 95, כתוצאה מכך יש המון רכבי דיזל.

השכרת רכב במחיר סביר -ב 50 $ ליממה השכרתי יונדאי אקסנט פמילי ידנית (רכב מגעיל אבל אין מה לעשות - זה התקציב) :wink:

זהו עד כאן :roll:

איוון

17.JPG

18.JPG

19.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
איפה היית בטורקיה והאם מצאת חניות חלפים ? - רן

הייתי בעיר Kemer ולא ראיתי חנות חלפים אחת אפילו (למעשה גם לא חיפשתי, אבל אם הייתי רואה בטוח הייתי נכנס)

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

חוץ מזה צילמתי קבריולט מהמם כלשהו, שייך לבחור צעיר מתלהב שנוסע ממש מהר עם מוזיקה ממש רועשת (למיטב הבנתי תופס תיירות צעירות :-D

נראה כמו קיט שמולבש על חיפושית. לתיירת שיכורה זה מספיק.

מזדה קטנה שלא ראיתי בארץ - דומה בצורה מחשידה לקאיה פרייד

מאזדה 121 משנות ה-80, שלא שווקה בארץ בזמנו בתקופת החרם הערבי.

קיה, חברה קוריאנית, ביססה עליה את הפרייד (למרות ששיווקו אותה בארץ כמכונית חדשנית), כמו רכבים קוריאניים רבים המבוססים על רכב מדור קודם - דייהו לאנוס לאופל קאדט, גיפ' יונדאי גאלופר המבוסס על פג'ארו דור קודם ועוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכביש בין קמר לאנטליה הוא כביש חביב ביותר :-)

ממש בזבוז לעשות אותו עם יונדאי אקסנט. כשאני ביקרתי שם, שכרתי C3 פלוריאל. זה עדיין לא הרכב הנכון לכביש הזה, אבל לפחות יש גג נפתח נחמד.

רז, הדגם של דייהו שמתבסס על הקדט זה רייסר

kadett_1412781i.jpg

MHV_Daewoo_Racer_01.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני ראיתי את הטופס TOFAS בטורקיה והתעניינתי מה זה. נאמר לי שהם קנו את הפס של פיאט רגטה ומייצרים שם.

מהסתכלות קרובה, האיכות גימור פחות טובה מפיאט. אין מה לעשות. כמו שדלתא רומני זה לא בדיוק רנו..

פורסם
גם אני ראיתי את הטופס TOFAS בטורקיה והתעניינתי מה זה. נאמר לי שהם קנו את הפס של פיאט רגטה ומייצרים שם.

מהסתכלות קרובה, האיכות גימור פחות טובה מפיאט. אין מה לעשות. כמו שדלתא רומני זה לא בדיוק רנו..

מנסיון עם אחת שכורה, זה הרבה יותר גרוע ממה שזה נראה. בודי של רגאטה, פלטפורמה של 131(חביבה למדי במקור), אך עם התאמה לכבישי תורכיה העלובים, לרבות מרווח גחון של ג'יפ. זה בנוי רע, נראה רע - ונוסע רע מאד. אם מישהו רוצה ללמוד את אופיה ומגבלותיה של ההנעה האחורית במהירויות נמוכות עד כדי גיחוך, זה הרכב. על כביש רטוב, הרכב פשוט מסוכן לנהג לא מיומן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מנסיון עם אחת שכורה, זה הרבה יותר גרוע ממה שזה נראה. בודי של רגאטה, פלטפורמה של 131(חביבה למדי במקור), אך עם התאמה לכבישי תורכיה העלובים, לרבות מרווח גחון של ג'יפ. זה בנוי רע, נראה רע - ונוסע רע מאד. אם מישהו רוצה ללמוד את אופיה ומגבלותיה של ההנעה האחורית במהירויות נמוכות עד כדי גיחוך, זה הרכב. על כביש רטוב, הרכב פשוט מסוכן לנהג לא מיומן.

גם אני זכיתי ללהיות נוסע ברכב כזה, מאוד מיושן

כבר חתמתי...

פורסם

לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל

מי נוסע לטורקיה כיום?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...