Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי potiac lemansn

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה למבינים :

אני מתכנן לפרק את הספסל ולהרכיב שתי כסאות ואני רוצה שהידית הילוכים תהיה ברצפה ? איך עושים את זה ?

מה צריך לקנות, ואיפה כמובן

תודה מראש לכל העוזרים

מחפש שמשה קדמית , ומכסה מנוע , pontiac lemans 1976

אם אתה צריך עזרה, אתה יכול לפנות גם אלינו באתר http://www.fuelslut.co.il

פורסם
שאלה למבינים :

אני מתכנן לפרק את הספסל ולהרכיב שתי כסאות ואני רוצה שהידית הילוכים תהיה ברצפה ? איך עושים את זה ?

מחפש שמשה קדמית , ומכסה מנוע , pontiac lemans 1976

מה צריך לקנות, ואיפה כמובן

תודה מראש לכל העוזרים

ידית היהילוכים בהגה (כאילו דא?) מחוברת עם תמסורת של מוטות ברזל עם שטנגה ומשען על השאסי מתחת הרכב ליד הגיר. הבורר של הגיר נמצא בצד הגיר, בצד שמאל של האוטו.

כדי לעבור לידית הילוכים ברצפה צריך א. שיפטר רצפה של רכב אוטומטי ב. לבנות תמסורת מהשיפטר לבורר בגיר.

ניתן לקנות שיפטר מרכב חדש מפירוק או שיפטר לרכב אמריקאי משומש/חדש באיביי, בכל מקרה צריך לתכנן, למדוד את המיקום האופטימלי, לפתוח חור מדויק ברצפת הרכב, להרכיב את השיפטר ואז לבנות את התמסורת מוט ממנו לבורר.
פורסם

ידית היהילוכים בהגה (כאילו דא?) מחוברת עם תמסורת של מוטות ברזל עם שטנגה ומשען על השאסי מתחת הרכב ליד הגיר. הבורר של הגיר נמצא בצד הגיר, בצד שמאל של האוטו.

כדי לעבור לידית הילוכים ברצפה צריך א. שיפטר רצפה של רכב אוטומטי ב. לבנות תמסורת מהשיפטר לבורר בגיר.

ניתן לקנות שיפטר מרכב חדש מפירוק או שיפטר לרכב אמריקאי משומש/חדש באיביי, בכל מקרה צריך לתכנן, למדוד את המיקום האופטימלי, לפתוח חור מדויק ברצפת הרכב, להרכיב את השיפטר ואז לבנות את התמסורת מוט ממנו לבורר.

לא אמרתה כלום ! :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

סיבכת אותו סתם ,קונים ידית של b&m שמותאמת לגיר 350 זה בא עם כול "האקססוריס"שזה כולל גם כבל עם מתאם ליציאה מהגיר עלות של ידית כזאת כ200 $ בארה"ב

פורסם
שאלה למבינים :

, pontiac lemans 1976

קודם כל, תתחדש. בשנות השבעים והשמונים עשו כבוד למי שנסע באוטו כזה. בינתיים הלקוחות נטשו ועברו לאמריקאית אחרת שנקראת ב.מ.וו X5 - ובסוף אובמה מחסל את חטיבת פונטיאק בסוף 2010.

כך שתפסת שני דברים החביבים על רובנו - מכונית ומותג נכחד.

ולעניין ידית ההילוכים, למה? אחד הדברים האותנטיים ביותר באמריקאיות, עד היום, הוא מיקום ידית הגיר האוטומטי על מוט ההגה. זה נוח, נגיש - ומשחרר לך מקום מלפנים. כמה מכוניות קופה ל-6 נוסעים אתה מכיר?

רוצה להשקיע קצת? תעיר את ה-350 שלך ותוסיף לו כמה סוסים בריאים ונשימה טובה יותר, כי במהדורתו הסטנדרטית המכונית שלך תאכל דלק כמו קורבט ותאיץ כמו מאזדה 3 מליסינג, עם מנוע 1.6 ומדבקות דוט.קום :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קודם כל, תתחדש. בשנות השבעים והשמונים עשו כבוד למי שנסע באוטו כזה. בינתיים הלקוחות נטשו ועברו לאמריקאית אחרת שנקראת ב.מ.וו X5 - ובסוף אובמה מחסל את חטיבת פונטיאק בסוף 2010.

כך שתפסת שני דברים החביבים על רובנו - מכונית ומותג נכחד.

ולעניין ידית ההילוכים, למה? אחד הדברים האותנטיים ביותר באמריקאיות, עד היום, הוא מיקום ידית הגיר האוטומטי על מוט ההגה. זה נוח, נגיש - ומשחרר לך מקום מלפנים. כמה מכוניות קופה ל-6 נוסעים אתה מכיר?

רוצה להשקיע קצת? תעיר את ה-350 שלך ותוסיף לו כמה סוסים בריאים ונשימה טובה יותר, כי במהדורתו הסטנדרטית המכונית שלך תאכל דלק כמו קורבט ותאיץ כמו מאזדה 3 מליסינג, עם מנוע 1.6 ומדבקות דוט.קום :wink:

תודה רבה, שכנעת אותי , אני אאמץ את ההצעה שלך:-)

מחפש מיני בסכום הגיוני

פורסם

תודה לכולם.

האוטו הניע בנגיעה אחרי שכמה שנים טובות הוא לא הניע, המנוע נשמע טוב

האוטו כרגע במוסך , עושה ברקסים+צנרת, חוטי הצתה +פלגים, צנרת של הרדיאטור , כל הרצועות למינהם,

פילטרים כמובן, סטרטר + אלטרנטור פורקו ונשלחו לשיפוץ, הקרבורטור פורק ונשלח לניקוי,

פירקתי את הרדיאטור לשלוח אות לניקוי ומסתבר שהרשת שלו גמורה

האיש רדיאטורים רוצה 1300 ש"ח על שיפוץ וניקוי הרדיאטור??

אני לא כל כך מבין במחירים , זה הגיוני? מישהו מכיר באזור השרון איש רדיאטורים טוב וזול?

או לחילופין אם למישהו יש רדיאטור למכירה במצב טוב

תודה

עידן

מחפש מיני בסכום הגיוני

• תוכן חדש...