Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק עזרה בהערכת שווי רכב (פולקסווגן 1500 ואריאנט)

eran_k
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר ברכב שנת 65,רשיונות מופקדים מזה כשנתיים אך הרכב נסע עד לפני שנתיים והבעלים אומר שהוא מניע אותו באופן קבוע.

הבעלים סירב למכור עד לאחרונה ובשיחה עימו היום אמר שאינו יודע כמה לדרוש אך בציטוט" זה לא יהיה מחיר נמוך" וביקש שאציע לו מחיר.

הרכב נראה שלם למדי (לא בדקתי מקרוב) ונראה שתהיה עליו עבודת פחחות לא קטנה.

מכיוון שאיני בקיא במחירים היום (עברו כמעט 10 שנים מהרכב הישן האחרון שלי) אבקש את עזרת חברי הפורום בנסיון לתת לו הצעה שתהיה הוגנת כלפיו אך גם כלפי חשבון הבנק שלי.

ידוע לי כמובן שאין מחיר קבוע וכל מקרה לגופו אך בכל זאת הייתי רוצה לנסות להגיע לאיזשהו מספר שממנו אפשר יהיה להתחיל.

בתודה מראש

ערן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ברכב שנת 65,רשיונות מופקדים מזה כשנתיים אך הרכב נסע עד לפני שנתיים והבעלים אומר שהוא מניע אותו באופן קבוע.

הבעלים סירב למכור עד לאחרונה ובשיחה עימו היום אמר שאינו יודע כמה לדרוש אך בציטוט" זה לא יהיה מחיר נמוך" וביקש שאציע לו מחיר.

הרכב נראה שלם למדי (לא בדקתי מקרוב) ונראה שתהיה עליו עבודת פחחות לא קטנה.

מכיוון שאיני בקיא במחירים היום (עברו כמעט 10 שנים מהרכב הישן האחרון שלי) אבקש את עזרת חברי הפורום בנסיון לתת לו הצעה שתהיה הוגנת כלפיו אך גם כלפי חשבון הבנק שלי.

ידוע לי כמובן שאין מחיר קבוע וכל מקרה לגופו אך בכל זאת הייתי רוצה לנסות להגיע לאיזשהו מספר שממנו אפשר יהיה להתחיל.

בתודה מראש

ערן

תמונה מאד תעזור בהערכה .

עדי גולדנברג 13399

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם צריך לעשות לרכב עבודת פחחות לא מבוטלת קח בחשבון שהעלות תהיה בסביבות 10 K (ש"ח )

תוסיף לזה עלות של :

צמיגים ,

מצבר,

החלפת צינורות בלם גמישים,

רפידות לפי הצורך ,

שמן ,

פילטרים,

ואולי ריפודים ,

מצב אגזוזט לא ידוע ,

חשמל : אלטרנטור והסביבה ...

אתה מגיע להרבה כסף .

עכשיו השאלה מאיפה (כלומר בכמה ) אתה מתחיל ,

אתה עלול להגיע לעלויות שהרכב לא שווה כלל .

או שתקנה בזול יחסית או שתוותר ......

תסביר את זה למוכר , ודרך אגב ,

ראינו כבר מוכרים שחשבו שיש להם אוצר ביד והוא שווה הרבה כסף

ובסוף היצירה מצאה דרכה הישר למגרסות הברזל בשל הדרדרות מצבה עד מאוד !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה הוא שווה לך ? אתה אוהב את הרכב הזה ?

אני חושב שבאופן ריאלי רכב כזה, שאינו נדיר ביותר או מיוחד מאד מיום בריאתו, צריך להכנס במסגרת תקציב ל"תחביב שפוי" שזה כמה אלפי שקלים לרכישה. לדעתי פחות מ 5000 ואולי הרבה פחות.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

" זה לא יהיה מחיר נמוך"

ערן

ערן

מרדכי מוכר את הרכב הזה כבר הרבה שנים אבל לדעתי הוא בודק אפשרויות מידי פעם ולא ממש מעוניין.

לזכרוני הוא עדיין 6V.דרוש יישור קו דיי עמוק בנושא פחחות , הוא עומד שנים רבות תחת כיפת השמיים.

אותו מרדכי מחליף בינו לבין מקורר האויר השני שלו מידי פעם.

תנסה אבל אל תפתח ציפיות.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הזה במצב גרוע איזה חבר שאל אותו לפני חודש והוא דרש30 אלף

אני לא חושב שהוא מעונין למכור בכלל

לי היתה אחת כזו במצב נסיעה 8 אלף לא קיבלתי

היום היא מחבת בסולתם :)

לדעתי היא שווה4 אלף לחלקים לא יותר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פחות מ 5000 ואולי הרבה פחות.

מצטרף- ליקנות כזה אוטו במחיר גבוה בהחלט לא חכם... והוא לא שווה את זה, עם כל הצער! הייתי נותן אולי 1000-2000 ש"ח גג. אין בכלל מה לדבר על הסכומים יותר גבוהים!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה?!?!?:shock: הוא לא היה נוסע ויחסית יפה? זה היה לבן, אם אינני טועה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, לא שאלתי, למה לא נמכר ב-8- שאלתי, למה הלך לברזלים!:roll::cry: אוטו קלאסי במצב נסיעה- לברזלים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצוב

במחיר הברזל שקיבלת

הייתי לוקח את הרכב

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין למה זה שהרכב הלך לברזלים מעלה לך חיוך .

יש מספיק אנשים שהיו שמים לך את מחירו בברזל וגם יותר .

חבל חבל כל כך שגם אנשים מהתחום זורקים לפח רכבים שאחרים אוהבים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...