Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב נסיעה גם אני הייתי לוקח את האוטו הזה במחיר לפחות כפול מברזל, אם לא משולש... בוא נגיד, שלברזל הוא היה שווה משהו כמו 500-600 ש"ח- בסביבות 2000 הייתי לוקח אותו בכיף, ויש לא מעט אנשים שהיו, אני מאמין... :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חפש בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות, פורסמה שם (גם על ידי) אחת כזו צהובה מפתח תקווה במצב נסיעה וגם חיצונית נראית ממש טוב, יעלה לך הרבה פחות מאשר להיכנס לפרוייקט כזה...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
במצב נסיעה גם אני הייתי לוקח את האוטו הזה במחיר לפחות כפול מברזל, אם לא משולש... בוא נגיד, שלברזל הוא היה שווה משהו כמו 500-600 ש"ח- בסביבות 2000 הייתי לוקח אותו בכיף, ויש לא מעט אנשים שהיו, אני מאמין... :roll:

הוא היה מפורסם מעל לשנתים למכירהואני יכול לספור את הטלפונים כל כף יד אחד שהיו

וכשאתה צריך לפנות את המקום שהוא עומד אז לברזל זאת האופציה הטובה

והוא היה למפורסם במחיר הברזל עם זמן פינוי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

למשל

תוכל לקבל את זאת קופה נדירה

1600 2 קרבורטורים עם טסט

במצב מכני מעולה

ב... 9500ש"ח

כן... אבל זה אוטו סטיישן, לא איזה קופה ספורט או קבריולט, לכן המחיר בהתאם.

יש כאלו שגם בחינם לא היו לוקחים את הרכב הזה...

Picture 406.jpg

Picture 410.jpg

Picture 407.jpg

Picture 412.jpg

Picture 409.jpg

Picture 411.jpg

Picture 415.jpg

פורסם

המחיר של הצהובה באמת מציאה.

9500 ש"ח למשופצת עם טסט זה אחלה דיל.

אגב, למי שהגיב שסטיישן זה לא מיוחד - :evil:

לדעתי יש רכבים שגירסת הסטיישן / אסטייט מיוחדים בעשרות מונים ומי

שאוהב פשוט יקנה.

שראיתי את המודעה של הרכב שלי פשוט התאהבתי והיו עוד מס' אסקורטים

2 דלתות/ 4 דלתות למכירה ובכל זאת התלהבתי מהגירסה שלי.

זהו, הייתי חייב להגיב.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הוא היה מפורסם מעל לשנתים למכירהואני יכול לספור את הטלפונים כל כף יד אחד שהיו

וכשאתה צריך לפנות את המקום שהוא עומד אז לברזל זאת האופציה הטובה

והוא היה למפורסם במחיר הברזל עם זמן פינוי

חבל שלא ראיתי...:? אני דווקא מחבב את הדגם הזה... ידעתי, שאתה מוכר- אבל במחיר יותר גבוה פשוט לא יכולתי לקחת... במחיר ברזל פלוס- ללא ספק כן... אנשים מוזרים- איך אף אחד שראה לא לקח?:roll::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...