Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר לפג'ו 504 מה מתאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במסגרת התוכניות העתידיות ל504 שלי אני שוקל החלפת גיר. רציתי לדעת איזה גיר מותקן היום (504 1800 אוטומט שנת 1980) האם גיר של 505 חדשות יותר (איזה שנים ?)עם 4 הילוכים מתאים ללא שינויים ?

כמו כן האם ניתן להחליף למנוע 2000באישור משרד התחבורה? היכן ניתן לברר את חוקיות העיניין ((שלחתי שאילתא למ. התחבורה)?

בתודה מראש

קלמן

פורסם

מה רע במנוע 1800 יש לי כזו, גיר ידני 4 הילוכים ליד ההגה

נוסעת 110 - 120 בלי בעיות סוחבת בעליות כמו חדשה

למה לשנות?

יורקי

פורסם

יורקי.

א-אני מקווה שפתרת את בעיית ההתחממות.

ב-אם אני אתקין גיר ידני (גם עולה כאופציה ) אני רוצה גיר ידני בריצפה 5 הילוכים אין לרכב בעיית מומנט מה שמסרס אותו אלו הגירים שמתוכננים ליותר כוח ופחות מהירות.

בכל מקרה תודה .

קלמן

פורסם

למה לשנות?

יורקי

ממש לא רע בכלל,אחת המכוניות המהנות לנהיגה עד עצם היום הזה,כולל הילוכים בהגה,גם אחרי כמעט 30 שנה היא מהנה לא פחות מהמכוניות החדישות.

חבל שפיזו לא המשיכו בקו של אמינות מופלגת גם במכוניות המודרניות.

פורסם

למה לשנות?

יורקי

+1

מה שכן, כדאי לבדוק מה יחס ההעברה הסופי של האוטומט שלך למול הידניות(אנסה למצוא).

ההבדל בביצועים בין 504 1.8 ידני לאוטומטי בולט מאד, כאשר זה האחרון מסרס מאד את הרכב. הידנית, על אף ביצועים בינוניים על הנייר(15.8 ש' למאה, 154 קמ"ש מקס') מרגישה מכונית חיה ומגיבה, כאשר שיא המומנט מושג כבר ב-2500 סל"ד, מה שמסייע ליחס משקל/הספק לא מבריק(1160 ק"ג על 79 כ"ס). צריכת הדלק, בשני המקרים, אינה מבריקה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אפשר לברר את חוקיות העניין במחלקת הטכנית של לובינסקי.

החלפה לגיר ידני נראית יותר הגיונית, ונראה לי שעדיף יהיה גיר ברצפה (יש 504 שיש להם גיר ברצפה גם ידני)

אין לי מושג אם אפשר להתאים גיר אוטומטי ארבע מהירויות ל-504.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה צריך לבדוק את חוקיות העניין?

סוג התיבה לא מופיע ברישיון.

מופיע בהחלט.

בשורה שכתובים בה: כ"ס, ב. יציבות, מזגן, כריות אויר, ABS, אוט', חלון בגג, הוראת רישום, קוד

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
מופיע בהחלט.

בשורה שכתובים בה: כ"ס, ב. יציבות, מזגן, כריות אויר, ABS, אוט', חלון בגג, הוראת רישום, קוד

השורה הזאת מופיעה רק במכוניות מהשנים האחרונות.

פורסם
מעניין כי השורה הזאת מופיעה גם באוטו שלי שהוא, לא כ"כ מהשנים האחרונות אם אתה חושב על זה.

אני בטוח שהיא מופיעה, רק שאין בה נתונים.

• תוכן חדש...