רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 880 צפיות
ביום שישי, אי"ה, נוסעים להשקה בחיפה. יש לי 3 מקומות פנויים בוולבו. לזוכים המאושרים ממתינים מושבים רכים ונוחים ומוזיקה משובחת ! כל הקודם זוכה !
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום חברים יש לי שתי חיפושיות ואחת מהן זקוקה לפחחות וצבע יסודיים . השנייה תיקוני פח וצבע קלים. היות ואני שמעתי הרבה בעלי רכבי אספנות שלא היו מרוצים מרמת הפחחות שקבלו והיו גם מקרים שעשו פעמיים צבע ( וכמובן פעמיים מחיר) , החלטתי לארגן קורס פחחות וצבע. יש כרגע שתי אופציות על הפרק . האחת ללמוד במכללה (כמו מכללת עתיד) והשנייה ללמוד דרך איגוד המוסכים. עדיין אין לי את כל הפרטים אבל העיקרון ברור. מה שאני מבקש ממכם ללא כל התחיבות בשלב זה ,להביע את רצונכם בקורס כזה. יש לי כעת יחד איתי חמישה אנשים שמעונינים. אני צריך לפחות עוד שלשה. נא להעביר לי את הטלפון שלכם בהקדם כי לפני כמה ימים נפתח קורס דומה ויתכן שנוכל להצטרף אליו.
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 735 צפיות
מישהו מכיר חנויות או אתרים שמוכרים חלפים למכוניות או למיני במיוחד בהולנד . תודה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
רצועה מהחיים
מאת יורקי- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתמול הערוץ 2 ראיתי סרט מקרור ישראלי רצועה מהחיים - החיפושית תעודה: שם פרויקט: החיפושית שם מגיש: ישי אוריין הקרן השותפה: הקרן החדשה ישי אוריין, במאי הסרט, נשוי לאלירז ומאוהב בחיפושית הישנה שלו. אלירז עומדת ללדת בכל רגע את תינוקם הראשון. היא להוטה להיפטר מהגרוטאה, שלטענתהאינה מכבדת את מצבם המשפחתי החדש וכשהוויכוח סביב המכונית מתלהט, יוצא ישי למסעהמתחיל בבעליה הקודמים של החיפושית ומסתיים בניסיון להצלת אהובתו הישנה. ישבתי והתמוגגתי אני לא יודע איך להשיג עותק של הסרט, להראות לשאר המשפחה שלא מבינים אותי יורקי
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי יודע היכן ניתן להשיג רינגים ואם אפשר גם בוכנות 64 מ"מ קוטר, לפורד פרפקט. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
אני כרגע באמצע תהליך יבוא אופנוע הרלי אספנות , כרגע האופנוע בניו יורק ממתקין לקונסולידציה של המשלח .. האם המס הירוק חל גם על רכבי אספנות ? , לא לקחתי אותו בחשבון מעבר ל102% ה"הנורמליים" . המוכר של האופנוע צרף לאופנוע עוד זוג אגזוזים וכסא לשני נוסעים , כרגע הם מחוברים לאופנוע באזיקונים - האם אחוייב בתשלום נוסף או אמורה להיות איזו בעייה עם הנ"ל ? תודה אורן
הודעה אחרונה מאת orengr, -
הגשמת חלום
מאת חיים רז- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בוקר טוב ממש ברגעים אילו תוך כדי הרכבות אחרונות בקאפרי הסתיימה לה הגשמת חלום נוסף לרשימת החלומות והתיישנתי ברכב נוסף כאמור העסקה נסגרה והשובבה(שם זמני)נלקחה למשמורת אצל משפחה וכל זאת מעבר לאוקיינוס
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 2 תגובות
- 646 צפיות
היום הגיע המשלוח של החלון שמאלי קדמי של הנובה. נסעתי לנתב"ג - ממן - אוריאן כדי לשחרר את החבילה, שילמתי לאוריאן 616 ש"ח על הטיפול בהובלה. לאחר מכן מכן הלכתי ללשכת המסחר, לחדר שבו יושב פקיד שאחראי על המכס. הראתי לו את המסמכים, הכל טוב ויפה.. אחרי שהוא אמר כמה זה יעלה וכו' הוא אומר "אפ" אי אפשר לשחרר את השמשה בגלל שזה קשור לבטיחות. לא התווכחתי יותר מדי. הוא אמר לי להוריד איזה טופס מאתר משרד התחבורה +ת.ז + רשיון רכב + קבלה של השמשה ולפקסס למשרד התחבורה ואז אני אקבל אישור לשחרר את החבילה. אתם יודעים באיזה טופס מדובר?? והם בכלל צריך את הטופס הזה, הרי הבנתי שמדובר בבטיחות, שמשות לא כלולות בתחום הזה אלא בולמים, בלמים וכו'. תעירו את עיניי
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
- 6 תגובות
- 895 צפיות
אחרי המבחן של הקדט B האפורה(ראו שרשור נפרד), הנה משהו לרומם את הנפש. הצילום, העריכה, הכבישים, הנופים וכמובן...המכוניות. http://www.youtube.com/watch?v=eLMc9Sgt8r4&feature=related ומאותו יוצר מוכשר, נסיעה למפגש הג'ולייטות במילאנו, 2004. היה שמח http://www.youtube.com/watch?v=uzAUuEycuRI&NR=1
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לפני כ3 שנים, רקעתי ברגלי ונצתעקתי: מספיק ודי! אוטו, אני רוצה אוטו! ואני אוהב קלאסיקות, טנדרים ואופנועים\קטנועים. לאחר שלמדתי בעל פה את כל מה שהיה אפשר למצוא ב''יד 2'' נתקלתי בסינטזה של כל הסטיות המוטוריות שלי שהתרכזו בריקשה כחולה יפהפיה. ביד רועדת, באומרי לעצמי כי אצלצל רק מתוך סקרנות, חייגתי. לא הייתה עוד דרך חזרה. המשך יבוא. ואולי מישהו יודע על בעל מקצוע טוב שיודע לטפל בריקשה באזור ירושלים? ואיפה אפשר להשיג חלקים?
הודעה אחרונה מאת נועם חצרוני, -
- 3 תגובות
- 870 צפיות
שלום לכולם, אני פונה כאן בשם חבר שמשפץ כרגע פיאט 124 ספיידר. חסרות לו בוקסות במשולשים מקדימה. יש מאיפה להשיג אותם בארץ ? לחלופין, יש בוקסות מדגמים אחרים של מכוניות שמתאימים לספיידר ושיותר קל להשיג אותן. מעבר לכך, אני אשמח אם תוכלו לומר לי איך קוראים לבוקסות באנגלית, כך שבמידה ולא נצליח להשיג אותן בארץ, נזמין מהאינטרנט. תודה וערב טוב, רוברט
הודעה אחרונה מאת מרמורק, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 39 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
וגם לי, להולדת הנכדה והאחיינית יעל שבאה לעולם הבוקר כמתנת יום הולדת שנתיים לאחיה, ערן, בעל המוסטנג.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום חברים, מצבה של הוולוו הולך ומשתפר והיא כבר נעה בכבישי הארץ... אבל כמובן שיש עוד הרבה מה לעשות. ולשאלת היום: מנוע הרכב עובד יפה ובטורים נכונים (יש אפילו שעון טורים) אבל בסוף הנסיעה כשאני סוגר את הסוויץ ע"מ לכבות את המנוע, הוא עובד עוד שניה או שתיים לפני שהוא כבה. פעם אפילו כיביתי את הרכב ואחרי רגע החזרתי את הסוויץ למצב חשמל והמנוע המשיך לעבוד כאילו כלום. זה לא ממש מפריע, אבל זה גם לא נעים. ממה זה קורה? איך מטפלים בזה? המכונאי שנתן לי אישור לטסט אמר לי שבפעם הבאה שאני מתדלק, למלא את המיכל בדלק ולהוסיף רק חצי מכמות האשלג, ושזה יעזור. האמת, שעוד לא ניסיתי בגלל שפחדתי לגרום נזק. מה דעתכם? נ"ב: פרטי הרכב: וולוו 244 GLE, קרבורטור רגיל, 2300 סמ"ק, ידני, …
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי לכולם, אתמול הגיעה אלי הודעה מהמכס שהגיעה אלי חבילה עם חלקים לאוטו. בתוך ההודעה יש פתק שעליו כתוב "חבילתך עברה בדיקה של נציג משרד התחבורה ויש אישור. לסיום התהליך עליך לסור למשרדי התחבורה . . ." אני עד עכשיו מעולם לא ביקשתי אישור ממשרד התחבורה - הייתי שולח את הקבלה למכס ומקבל את החבילות. מהפתק הזה אני מבין שיש עכשיו שיתוף פעולה בין משרד התחבורה למכס שנועד, אני מניח, לחסוך זמן. אם כך, השאלה היא, מה זה "סיום התהליך" ואם יש כבר אישור ועוד המכס מודיע על כך, למה עלי "לסור למשרד התחבורה". חשבתי להתקשר גם למשרד התחבורה וגם למכס ולשאול על מה מדובר, אבל לפניכן חשבתי שעדיף לשאול אם מישהו כאן כבר נתקל בדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת DeSade, -
-
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סדרת האירפלו שיוצרה ע"י קרייזלר בשנים 1934-1936 כמעט וחיסלה את החברה, על אף שהיתה מודל לחיקוי לרבים אחרים(דגמי פיז'ו X02, למשל). עלות הפיתוח היתה גבוהה - וקצב המכירה היה איטי. המכוניות היו בעלות עיצוב אוירודינמי מתקדם, גוף מונוקוק מרווח, בלמים הידראוליים וחידושים רבים נוספים. המכוניות יוצרו תחת 3 מותגי הפרימיום של הקונצרן(קרייזלר, אימפריאל, דה-סוטו), כך שלא היו גרסאות מקבילות לפלימות' או דודג'. משלוש הגרסאות, החביבה עלי היא גרסת הדה-סוטו, הקטנה מכולן, בעלת מנוע 6 צילינדר טורי וראש שטוח. איכשהו, אני מוצא גרסה זו כאלגנטית ביותר מכולן. אחת למספר חודשים צצה אירפלו למכירה באיביי, כמו זו המוצגת בקישור. המחירים אינם בשמיים(לפחות לדה-סוטו סדאן. הקופה זו כבר אופרה אחרת…
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום חגגנו יום הולדת "30" לאחי.... ככה זה, שאתה לא שותה, לא מעשן ולא מז...יף, כשאתה מנגן. מאחר וזמנינו היה קצוב, מפאת עוגת הגבינה של אמא שחיכתה בבית, עם כל המשפחה, חגגנו על ופל אמריקאי חמים וקריר, לפי הביס... במקביל, הגיע צוות צילום מהטלויזיה המקומית וביקש לדעת מה הדור הצעיר חושב על התחביב והאם ה"ג'וק" עובר בתורשה....
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
סיום שיפוץ
מאת חיים רז-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, אמנם אני לא כותב כמעט בכלל אך הפעם שמח לבשר לכם על סיום שיפוץ הקאפרי (שלגיה) שלי. קצת על ההיסטוריה של הרכב: את הרכב קניתי מאדם מבוגר , יד ראשונה , שיום אחד החליט שכלי הרכב על כביש התרבו ולכן העמיד את הרכב וזאת הסיבה שהרכב נשמר במשך 25 שנה בצורתו המקורית כאשר הבעלים הניע ותחזק את הרכב אך לא נסע איתו. כשהרכב נקנה לאחר שיכנועים רבים מאחר ולבעלים היה קשה להיפרד מהרכב, נמצא הרכב תקין ושמור בצורה נדירה, מכנית והן קוסמטית, מלבד גומיות בודדות שהוחלפו. הרכב עלה על הכביש ונסע כאשר באמתחתו חמישים ותשעה קילומטרים. מאז הרכב ברשותי 7 שנים ולפניי זמן קצר החלטתי לחדש ולשחזר את הצבע ואת פנים הרכב ואת התוצאות תוכלו לראות במפגש הקרוב.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
אני מחפש חברה המיצרת טרמוסטט לרכב , כנראה באזור כרמיאל. למיטב ידיעתי החברה נקראת "מוטור רד". יתכן ששם החברה אחר... אשמח לכל עזרה בנושא באמצעות ה"פ או לנייד - 0522577303 אינני זקוק לקניית הפריט אלא למידע על החברה המיצרת.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
טוב לפני שאני קונה רציתי לשאול אנשים שבאמת היה להם כבר ניסיון עם מכוניות ישנות שעמדו הרבה זמן. טוב אז קצת פרטים על הרכב הנ"ל מדובר פיאט 131 שנת 1982 דגם סופר מריפיורי,גיר ידני 5 הילוכים הרכב עומד כחמש שנים בחנייה מתחת לבניין והניירות מוקפאים 4 וחצי שנים,מצב החיצוני של הרכב נדיר ושמור מאוד הצבע מקורי ללא שריטות או מכות אין ריקבונות יש מעט חלודות קטנות על קנף ובמכסה מנוע לא רציני בכלל. מצב הפנים הכל שלם מקורי יפה ונקי ממש כמו חדש רק שלא ראיתי את הכיסאות מאחור כי יש ריפוד. ועכשיו הבעיה היא שהמצב מכני לא ידוע!הבנאדם טוען שהוא העמיד את האוטו במצב תקין. מי שיטפל לי ברכב זה אבא שלי שיש לו מוסך והיה ניסיון עם המכוניות האלה בזמנו אז מה אתם אומרים כדאי או לא? הא…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
האגזוז בחיפושית של חבר שלי מתפרק אז נסענו הבוקר ל"אגזוזנים"לקבל הצעות מחיר,הראשון אמר 1200(?!?!)והשני 500,כמה בכלל זה צריך לעלות?ואיפה בצפון אפשר למצוא?תודה.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 0 תגובות
- 673 צפיות
אישית, מעולם לא השתגעתי על הקדט B(למעט גרסת הראלי קופה 1.9). מכונית ספרטנית, עצלה, אמריקאית משהו בעיצובה, עם סקסאפיל של מנהלת חשבונות זקנה. קדט B היתה מאד פופולרית בארץ בשנות השבעים, בין היתר בשל העובדה שהציעה גיר אוטומטי עם מנוע בנפח 1.2 ליטר בלבד. בשנות הששים, ערך ערוץ ZDF הגרמני מבחני דרך מצולמים ומקצועיים במיוחד. כאן תמצאו שני חלקים של מבחן למודל 1968, עם מנוע בנפח 1.1 ליטר. למותר לציין כי המבחן דובר גרמנית, אך הוא עדיין שוה צפיה גם לאלו שאינם מבינים...
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
לאחרונה התחלתי לשפץ באגי ישן שחיכה 6 שנים שיתיחסו אליו,פירקתי הרכבתי התעסקתי,מניע,נוסע(לא טיל אבל נוסע) לא כתוב על המנוע כלום,האתר של החברה מובן כמו שפת חרטומים,אם מישהו מזהה אני אשמח כי הקארב' ששמתי לא בדיוק עושה את העבודה והסטארטר חסר וכמובן שאין לי דוג' אז לך תמצא,קיצר תמונה(הוא נשמע כמו למברטה,אני יעלה סרטון מתישהו...)
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
שלום לכל האספנים, חובבים, אוהבים ובעלים של רכבי אספנות ורכבים אחרים מעניינים, המפגש הראשון בדרום יוצא לדרך ביום שישי 10/07/09 בשעה 16:00 במרכז ביג בבאר שבע, נפגשים בחנייה של מגה. כולם מוזמנים, מכל רחבי הארץ אורחים ומתארחים, בני המקום וכל מי שחפצה נפשו לבוא ולראות את חובבי המוטוריקה בדרום. נא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. מצפים לראותכם.
הודעה אחרונה מאת ronen_bus@walla., -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר טוב. תמונות מהמפגש שהיה אתמול. מפגש קטן יחסית, אם כי מאוחר יותר הגיעו חברים נוספים. כנראה שהחום הקשה עליהם... תחילה תמונות של האנגליה של יואב, שהיתה של שלומי, ושעברה תוך שבועיים ניתוח מהיר לשינוי המין. ממש לא יאומן. שלומי - ראה והפנם. ה - MG של רונן קובי שמע שיש לו מתחרה בשרון ובא לבדוק במה מדובר. קיבל מתנה קטנה, איזשהו קרש מוזר. טוב, אז גם רני שמע שקובי בא, ורונן בא, וגם הוא בא עם ה - MG ... רני חשב שתפס את המקום לעצמו, אך מיד הגיעה האניה של גורן, רכב סימפטי וקומפקטי, בערך בגודל של ה MG, ותפס לעצמו טריטוריה משלו. האמת, ששני הרכבים …
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יום הולדת שמח לך, אחי. בנוסף לכל הברכות שתקבל ועוגות הגבינה של אמא שעוד נאכל..... שנעשה עוד קילומטרים רבים ברכבי האספנות שלנו, יחד. אוהב אותך מאד, דורון
הודעה אחרונה מאת עופר סגל, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, בימים אלה אני מתעסק בשיפוץ לוח השעונים והמתגים בוולבו 244 שנת 83 החדשה שלי. אני צריך עזרה בהבנת מנגנון ההתראה של חגורת הבטיחות: איך גורמים לו לעבוד ואיך גורמים לו להפסיק לעבוד ברגע חגירת החגורה? בנוסף אציין שהרכב חדש אצלי, כך שאני לא יודע איך בדיוק אמור המנגנון לתפקד במצבו התקין. אנסה לתאר את המצב כדי שאולי תוכלו להאיר את עיני בקשר לדברים שנראים לי כרגע מוזרים. אז ככה: מנורת החיווי של החגורה לא נדלקת בשום מצב. מידי פעם יש מן תקתוקים לא סדירים, בצליל שדומה לצליל של האיתות, שאולי קשורים למנגנון של החגורה. אני אומר אולי, כי כשאני מחבר את החגורה התקתוקים פוחתים, אבל לא הצלחתי לאתר קשר מובהק ב-100%. ניתקתי את החוטים מהנורה ובדקתי את כל אחד מה…
הודעה אחרונה מאת יעקב סימל, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות מהמפגש , מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים. (מצטער על האיכות צולם מטלפון סלולרי)
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מועדון החמש למען ילדי 'גדולים מהחיים' במחנה הקיץ בנחשולים 09.07.09 עמותת גדולים מהחיים מנסה ומצליחה לשפר את איכות החיים של ילדים חולי סרטן. על העמותה ופעולתה המיוחדת והברוכה, ראו כאן: http://www.gdolim.co.il/ מועדון החמש נרתם לעזרת העמותה וביום חמישי, 9 יולי נשתתף ביום הסיום של מחנה הקיץ שעורכת העמותה בחוף נחשולים. ביום הזה נציג את מכוניותינו בפני הילדים ומי שירצה, מוזמן גם להסיע אותם לסיבוב קצר, הכל בהשגחת ההורים ופעילי העמותה. לצורך כך אנחנו זקוקים לכעשרה רכבים במצב תצוגה שיבואו בשעות אחה"צ (15:30 - 17:30)המוקדמות לחוף נחשולים (חוף דור, לא רחוק מזכרון). זאת הזדמנות לחברינו מהשרון והשומרון, איזור חדרה, זכרון, רעננה, חיפה …
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
-
חבר שאינו מצוי ברזי האינטרנט נוסע לניו יורק לחופשה משפחתית של שלושה חודשים בערך . הוא בעל מקצוע בתחום הבודי , מעונין בכתובות של מוסכים ו/או סדנאות לשפוץ רכב קלאסי על מנת לעבוד (ללא שכר , ע''מ ללמוד ). אשמח לקבל אינפורמציות , כתובות וכל מה שיכול לעזור . אודי.
הודעה אחרונה מאת udi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם, המכונאי שטיפל לי ב - 304 עשה כמה טעויות, שבגלל אחת מהן התפוצץ לי צינור מים של המנוע. בכל מקרה, אני לא רוצה לחזור עם הרכב שוב לנס הרים, ואשמח להמלצה על בעל מקצוע באזור רמלה, חולון, רחובות, ראשון או עוד משהו באזור, שמכיר את הרכב ויש לו זיקה לרכבי אספנות. הבנתי שבני ל., חבר הפורום מקצועי מאוד, אבל הוא לא עונה להודעות פרטיות. מישהו יודע איך להשיג אותו או יכול להמליץ על מישהו אחר. תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת 2pac,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 394 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omrip_77
- שחר 1
- ניקו פ.
- yoav911gt2
- tan tan
- Shay Shd Dave
- רפי לין
- Igalz
- RBRB
- sperial
- לירון .ה.
- גיא_מ