רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
הודעה אחרונה מאת vyaakov, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
כמו שכתוב בכותרת, אני נוסע למנהיים בגרמניה , רוצה לקבל הצעות למקומות בהם ישנם מוזיאונים/מקומות לרכבים ישנים באיזור. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כחודשים ? אני חושב העלה משתמש בפורם תמונה של רכב באחת הערים בארץ לבקשתי הוא הסכים להניח פתק על החלון של הרכב , ובו בקשה ליצור עימי קשר לאחר מס שבועות ללא מענה , בקשתי ממנו בשנית להניח פתק נוסף , גם הפעם הוא שמח לעזור. שלשום התקשר אלי בעל הרכב והודיע כי הוא ישמח למכור את הרכב, וקבע עימי פגישה ליום המחרת. מכוון שחששתי מנסיעה ארוכה מאוד ללא שום מטרה וגילוי רכב חלוד , בקשתי מאותו חבר פורום באם יוכל לצלם מס תמונות של הרכב באיכות טובה למעני. כמובן שהוא הסכים , עזב את העבודה מוקדם , יצא לצלם בכדי שלא יהיה חושך והתמונות לא יצאו טוב , ושלח לי את התמונות. אז מי אמר שאין אנשים טובים בעולם ולכל הסקרנים , המשתמש הוא חולגי , ואת הרכב אני מקוה להעביר בעלות בימים הקר…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כמה צריך לשלם בשביל רכב כזה?האם יש לה/יהיה לה ערך אספני מיוחד?
הודעה אחרונה מאת VWHaifa, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כן, במסגרת הפעילות החברתית שמתגבשת מעת לעת עם וללא קשר לרכבי אספנות, הגענו, 15 חברים ממפגשישישרון למטווח האולימפי שבקיבוץ מעברות. עמוס חיכה לנו כאשר כלי הנשק מוכנים, נבדקו והוכנו עבורינו. בתמונות הבאות, עמוס בפתח המטווח, ארונות הגביעים, ותחילת ההרצאה של עמוס.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טיול אופנועי אספנות מחזור ראשון- בעקבות לוחמים..... השנה נקיים 3 מחזורי טיולים לאופנועי אספנות ממועדון החמש. הראשון שבהם יתקיים בחודש יוני בשבת – 27/6 במרחבי השפלה הדרומית, לאזור הקרבות של גדודי חטיבת "גבעתי" בנגב. נצא מתחנת הדלק הסיירים בשעה 09:00 ,לכיוון גשר "עד הלום" , נעשה במקום הפסקה קלה לסעוד את ארוחת הבוקר (כל חבר יביא איתו עצמאית) .משם נמשיך לאתרי הנצחה לזכרם של לוחמים בקרבות שנערכו באזור גשר "עד הלום", גבעה 69, גבעה 113 ומצודת יואב (עירק א-סוידן), נשמע סיפורי קרבות ונחזור הביתה מצומת פלוגות . בכניסה למצודת יואב יגבה סכום של 15 ₪ לכל משתתף (מחיר לקבוצה) . את הטיול ילווה רכב מלווה עם עגלת חילוץ. המעוניינים לצאת למרחבים, לראות …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 16 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
התקנתי מזגן ברכב, מקרר יופי ! יש לי רק בעיה לא פתורה אחת: הטורים בסרק נמוכים מידיי, לכאורה בעיה קלה. נדרש סולונואיד וואקום מתכוונן, כניסה ויציאה 1.8 מ"מ בערך. אני לא מצאתי. ** יכול להיות שאני מגזים אבל האם Boost controller חשמלי כמובן יענה על הדרישה? אני חושב שזה בעצם אותו הדבר למעשה. אשמח לעזרתכם, אסף.
הודעה אחרונה מאת upetar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 663 צפיות
בס"ד שלום חברים. היום ניגשתי להגיש את הבקשה לייבוא על כל נספחיה...., לידיעת כולם, אין יותר קבלת קהל ברח' המלאכה 8 בתל אביב, אפשר למסור את הטפסים לשומר בכניסה או לשלוח בדואר. אין עם מי לדבר או להתייעץ במקום. בועז.
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
שאלה, הגיע לידיי רשיון מאוד ישן של אופניים, מה פשר הדבר ? ממתי היה החוק הזה ומתי הוא בוטל ?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מיבא לחבר קורבט ממיאמי, עזרתי לו במילוי הטפסים לרשיון היבוא. לפני כשבוע (בתום חודשיים מהבקשה) הגיע מכתב ממשרד התחבורה ובו נאמר: ''כל הטפסים הגיעו כשורה, אולם טופס הבקשה בדף הראשון אמור להתפרש על דף מחשב אחד בלבד ולא לשני עמודים, אנו נאלצים לבקש ממך להגיש מחדש את הבקשה לרשיון יבוא ולצרף את הטפסים הנלווים'' חבל שהם לא השכילו להבין שהדפים מהאתר שלהם יוצאים מהמדפסת בצורה אוטומטית וללא שליטה בפיזור הדף הראשון והשני... חלם היינו וחלם נשארנו.
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 727 צפיות
לפני כמה שנים, באחד מהשרשורים של "ענתיקות", פורסמה תמונה, נידמה לי מראשון, של רליאנט- אנט, שזרוק על הגג (!!!) של הבניין. מישהו זוכר מתי ומי פרסם את זה, ואיפה זה היה בדיוק? -אנא, בפרטי, אם כן! תודה! כזה:
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם, אני זקוק ליידע הנרחב שלכם בנושא. ישנו רכב אספנות שנת 72 שאני מעוניין לרכוש, הבנתי מהמוכר שהוא שנה ללא טסט. 1. האם ניתן לעשות העברת בעלות לרכב ללא טסט? 2. האם ניתן להקפיא רשיונות של רכב אספנות ללא טסט (לאחר הרכישה)? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מחפש חרט לייצור חלק מסויים לגולף בכמות של 2 יחידות, מישהו יכול לעזור בכיוון איפה לחפש בעל מקצוע שיהיה מוכן לבצע את העבודה בכמות לא מסחרית? כמובן באזור המרכז. מצ"ב שרטוט של הציר, המידות במ"מ, מדובר בשני צינורות כאשר אחד משמש כפין והשני תותב שמחזיק אותו ומאפשר סיבוב. תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 17 אלף צפיות
אני עומד לפני איזה שהיא קניה והרכב מעוקל,השאלה היא האם יש דרך להעביר בעלות במצב כזה תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכנסה לי לחנייה קאטלס, חשבתי שיהיה נחמד להעלות אותה
הודעה אחרונה מאת mickey785, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך הרכב הזה (פורד פאלקון). האם יש חלקים או אין חלקים בארץ,כן לקנות או לא לקנות??? האם יש לו בעיות מיוחדות שצריך לדעת,ובאיזה נפחים המנועים של הרכב מגיעים? יש לציין שיש לי הזדמנות לקנות רכב כזה אז בגלל זה אני שואל את כל השאלות. אני חייב לדעת את כל הפרטים כי זה חשוב לדעת לקראת מה שאני הולך. תודה מראש לכל העונים .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כידוע, (או לא), אין הבדל של ממש בין דלק 96 אוקטן, לבין דלק 95 אוקטן נטול עופרת. גם דלק 96 אוקטן הינו נטול עופרת, עם תוסף אשלגני. השבוע תדלקתי את רכבי. ביקשתי מהמתדלק 95 אוקטן. כשקיבלתי את התשלום הוא נראה לי גבוה מהרגיל (בד"כ אני מתדלק כ-50 ליטרים במחיר די קבוע). לאחר שבדקתי, הסתבר שהמתדלק תדלק בטעות אוקטן 96, וחייב לפיו. ההפרש - 40 אגורות לליטר. מילא שממשיכים לשווק את זה - אבל לגבות על זה מחיר מופקע יקר כל כך ? כמובן לאחר שהבין את טעותו, מנהל התחנה החזיר לי את ההפרש. אם עדיין יש לכם הרגל (מיותר) לתדלק 96, או שלמתדלק שלכם יש הרגל כזה - כדאי שתבדקו את המחיר.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 938 צפיות
ראיתי באחד המודעות רכב שמצא חן בעיניי ואני רוצה לקחת אותו (בכסף כמובן) אני מבין שמקונטרם אשדוד זה מקום של רכבים שנתקעו שם המון זמן והבעלים לא בא לשחרר אני רוצה לשחרר את האוטו.. איך עושים את זה איך פונים לבעלים מה עושים?? תודה
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 3 תגובות
- 925 צפיות
ערב טוב, במסגרת הכנת הרכב (וולוו 244, מודל 83, שלא נוסע כמעט שנה) למבחן רישוי אמר לי המכונאי, שעכשיו מקפידים יותר במכוני הרישוי ולכן סיכוי טוב שיכשילו את הרכב מהסיבות האלה: בגלל שיש חורי חלודה בתא המטען.החורים נמצאים בשני הצדדים של התא, איפה שהמקומות הנמוכים ביותר, באחד מהם עומד הגלגל הרזרבי. החורים לא כל כך גדולים 1 סמ"ר, 1.5 סמ"ר ומסביבם ריקבון. ודבר שני, בגלל שמשענות המושבים הקדמיים מתנדנדות. לדעתי, אגב, הן לא מתנדנות בצורה יוצאת דופן אלא כמו שאמורות להתנדנד משענות מהמודלים ההם וזה לא כי הן התיישנו, אלא כי ככה זה היה אז (לדעתי לפחות. תקנו אותי אם אני טועה). האם באמת עלולים להכשיל את הרכב על דברים כאלה? עד היום בחיים לא בדקו לי את תא המטען ברכב וגם לא את ה…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3729313,00.html זה לדעתי יצור בעיה קשה יותר מתכנית הגריטה הישראלית. האם יתכן שארץ הייבוא הבלתי מוגבל (במבחר)תסגר? וסליחה על שאני נופל עליכם ככה בלי שלום ונימוסין, אני קורא כאן בשקט כבר הרבה זמן אז הרשיתי לעצמי. נתקו
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
קרייזלר 1939
מאת veredman- 2 תגובות
- 804 צפיות
האם יש למישהו מושג מה ערכה של קרייזלר מודל 1939?
הודעה אחרונה מאת Yellow65, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במסגרת פרוייקט שיפוץ הוולוו (מודל 83, ידני), הכנסתי אותה היום למוסך כדי לקבל אישור רכב מיושן לטסט וכדי שיעיפו מבט כללי על מצב הרכב (יש רעידות בתחילת נסיעה בהילוך ראשון וגם בהעברה לשני). המכונאי איבחן, בין היתר, את הרשימה הבאה הבקאקס רועד וצריך להחליף. הוא הראה לי שאפשר להזיז אותו קצת קדימה ואחורה באמצעות היד. צריך להחליף את הבוקסות מאחורה (+ בתקווה שזה יחסוך אולי את החלפת הבקאקס). צריך לשפץ את מסרק ההגה (אפשר לנדנד את הגלגלים). מחר על הבוקר אני אמור לקבל הצעת מחיר, אבל לפני שאני סוגר איתו הייתי רוצה לקבל פה חוות דעת לגבי העלות הצפויה בשביל לדעת האם אני מקבל הצעה ריאלית או שכדאי לי לבדוק בעוד מוסך. אשמח לדעת כמה אמורים לעלות החלקים וכמה העבודה. תודה וער…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
הכלב שלי החליט לטעום את האוטו שלי , נתן כמה ביסים בפגוש הקידמי. האם מישהו מכיר את סוג הגומי ממנו עשוי הפגוש של הקורבט והאם יש למישהו ניסיון של תיקון מסוג זה ? תודה טל
הודעה אחרונה מאת davat, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קצת באיחור, במסגרת הביקור במפגש הבינלאומי של NSU ליד מינכן, נסעתי לאוטושטאט של פולקסוואגן בעיר וולפסבוג. רק 250 ק"מ שזה שעתיים נסיעה, בהן הגולף השכורה שלי הגיעה ל-220 קמ"ש... באוטשטאט עשיתי סיור בפס הייצור של המפעל. זהו מפעל הרכב הגדול בעולם, בו מועסקים 45,000 עובדים, מהם 15,000 בפס הייצור. פס הייצור עובד 5 ימים בשבוע, 24 שעות ביממה + משמרת אחת בשבת. המפעל מייצר 3,000 מכוניות ביום, מהן 2,000 גולפים, 600 טוראנג ו400 טוארג. לאחר הסיור במפעל (שעה בערך) עברתי התנסות בנהיגה בטוחה שכללה התנסיות שונות בהם הנהג לומד להכיר את פעילות הABS וה-ASP. לאחר מכן עברתי מסלול מכשולים בגיפ הטוארג...חוויה מומלצת מאד. באוטשטאט יש מוזיאון מכוניות עתיקות - חוויה לכל חובב אספנות כמו…
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אנא תנו גם צילום של הבקליט או הסמל המסוים- לרבים מאיתנו יש מאגר של בקליטים שאין אנו יודעים למה לשייכם,וכשמישהוא מחפש בקליט או סמל,רק צילום יעזור לבדוק אם יש לנו.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 1 תגובות
- 843 צפיות
ל"רוע" מזלי "זכיתי" באופנוע אספנות לשיפוץ באיי באי הגרמני( RD250 של ימהה שנת 74 למי שמתעניין). לאחר בירור קטן המוכר מסרב לארגן משלוח ודורש איסוף מהמקום. ברצוני לשאול האם ידוע לכם על חברה שמבצעת את האיסוף והמשלוח.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת BlackGeer, -
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אתמול חגגנו במפגש שישישרון יום הולדת לקובי ינטל. חיה, אשתו, הביאה עוגה מעולה, מאפה ידיה, הרמנו כוסית, ואפילו היה קידוש לפני כן. קובי - מזל טוב ליום הולדתך, הרבה בריאות ואושר לך לחיה ולמשפחה, תמשיכו להנות מהוולוו ומהמזגן החדש (מתנת היום הולדת) ושכל משאלותיך יתגשמו. וכעת לתמונות • •
הודעה אחרונה מאת miki69,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 921 אורחים (הצג רשימה מלאה)