Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן לשלם על רכב בלי מנוע ושזקוק לשיפוץ רציני 5000 ש"ח והמוכר עדיין מסרב. אולי תדבר איתו תסביר לו שרכב נוסע במצב טוב עולה כ 15000 ש"ח. אני לא מסגיר את סוג הרכב כי זה יכול להרוס את המשא ומתן העתידי והרכב ממש לא אקזוטי.

פורסם

האוטו אכן נשמע במצב כמו שלי - עבר פחחות מקיפה ואין לו רקבונות, נוסע, פנים שלם ומקורי, עם טסט.

אני יכול להגיד לך שעד היום השקעתי סכום שכבר אני לא יודע מהו, אבל בטח הוא יותר מ 15 אלף.

ז"א שאם תאורטית הייתי מוכר היום במחיר הזה, הייתי מפסיד :-) אבל זה בסדר, רכב אספנות זה לא נתיב השקעה.

אני חושב שאכן איזור ה 15 אלף זה מחיר ריאלי.

אם תרצה יעוץ ספציפי על עלויות של דברים שחסרים (אני די מכיר את הסודים שיש בארץ) אז אשמח לייעץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

השאלה בעייתית מיסודה, מכיוון שלאיש אין את הכלים לבדוק ולבחון היטב מקרוב את מצב הרכב.

סוד ללא ריקבונות כלל ?! מדע בדיוני אם אתה שואל אותי! או שמה אתה מתכוון ללא ריקבונות כרגע, כלומר לאחר פחחות וצבע ?

השאלה היא מה היה שם לפניי, ואם תוקן אז כיצד תוקן וכיו"ב...

פורסם

ניר תמונות בשבילך (פירסמתי אותה בלוח מכירה/קניה יש שם עוד תמונות)

תוכל לקבל את זאת

משופצת עם טסט ב 14000 ש"ח

יש לי במקרה 66 ששיפצתי,

למכירה ב14000 ש"ח

שיפוץ ברמה גבוהה.

לעניננו, אחי אני אחד מהתחום לא איזה חייזר שהגיע רק עכשיו לכדור הארץ,

בכל זאת לכל רכב יש טווח מחירים מסויים לדעתי הסוד המחיר נע בין 8000 ל 15000, רציתי לשמוע עוד דעות זה הכל

Picture 839.jpg

Picture 1012.jpg

• אחראי פורום
פורסם

לפי השוק (הלא קיים) של הסוד, ז"א עפ"י מצב הרכבים ומה שנדרש עליהם,

טווח של 8000-15,000 לסוד במצב שתיארת זה מחיר די הגיוני.

היו 2-3 סודים שנמכרו לאחרונה במחירים יותר נמוכים, אבל העבודה עליהם,

רק כדי להשמישם לנסיעה, עבר מזמן את ההפרש.

כך גם אני עשיתי, העדפתי לשלם יותר על הסוד שלי (והיא היתה במצב סביר) מאשר על 2 רכבים

במצב לא טוב שהוצעו למכירה אז, בכמה אלפים פחות.

לסוד תמיד יש רקבונות, השאלה כמה הם עמוקים. אם תא המנוע רקוב (נק' תורפה), לא הייתי מתקרב גם באלפיים ש"ח.

אם זה בפחים החיצוניים - בכלל לא מפחיד. אפילו מתבקש במקרה שלה :lol:

על איזה סוד מדובר? מאיפה בארץ?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מנצרת, יד 3, הרכב במצב די סביר, יש כמה נקודות חלודה בבודי, אי אפשר בלי, אבל לא יותר בהחלט סביר הבן אדם מתעקש על 14000 אלף, נראה לי גבוה קצת

לפי השוק (הלא קיים) של הסוד, ז"א עפ"י מצב הרכבים ומה שנדרש עליהם,

טווח של 8000-15,000 לסוד במצב שתיארת זה מחיר די הגיוני.

היו 2-3 סודים שנמכרו לאחרונה במחירים יותר נמוכים, אבל העבודה עליהם,

רק כדי להשמישם לנסיעה, עבר מזמן את ההפרש.

כך גם אני עשיתי, העדפתי לשלם יותר על הסוד שלי (והיא היתה במצב סביר) מאשר על 2 רכבים

במצב לא טוב שהוצעו למכירה אז, בכמה אלפים פחות.

לסוד תמיד יש רקבונות, השאלה כמה הם עמוקים. אם תא המנוע רקוב (נק' תורפה), לא הייתי מתקרב גם באלפיים ש"ח.

אם זה בפחים החיצוניים - בכלל לא מפחיד. אפילו מתבקש במקרה שלה :lol:

על איזה סוד מדובר? מאיפה בארץ?

איתי.

• תוכן חדש...