Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד 81-83 במצב סביר, ללא רקבונות, סלון יפה,

VWHaifa
שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ללא רקבונות?!?!?!? -אכן, חיה נדירה!8) רובם נרקבו בצורה כזו או אחרת! עדיין- זה לא אוטו ממש יקר, אבל יש לו קהל מעריצים לא קטן, גם בארץ וגם בעולם. אי לכך- יש לו כבר ערך אספני מיוחד- לא כלכלי, אלא רגשי. אם מעניין אותך ערך כלכלי- לטעמי אין ולא יהיה לו ערך "בשמיים", כי הוא שייך לקבוצה של "רכב עממי"- שאישית, אני הכי-מתחבר אליה, אבל מה לעשות- כסף הגדול"לא שם"...:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכלס, כמה צריך לשלם על אחת יפה שנת 1982?1300 במצב סביר

ללא רקבונות?!?!?!? -אכן, חיה נדירה!8) רובם נרקבו בצורה כזו או אחרת! עדיין- זה לא אוטו ממש יקר, אבל יש לו קהל מעריצים לא קטן, גם בארץ וגם בעולם. אי לכך- יש לו כבר ערך אספני מיוחד- לא כלכלי, אלא רגשי. אם מעניין אותך ערך כלכלי- לטעמי אין ולא יהיה לו ערך "בשמיים", כי הוא שייך לקבוצה של "רכב עממי"- שאישית, אני הכי-מתחבר אליה, אבל מה לעשות- כסף הגדול"לא שם"...:-)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה להגיד מבלי לראות את הרכב ולשמוע את ההסטוריה שלו.

רכב במצב טוב שווה, למי שמועניין לקנות אלפא סוד אין מחיר מחירון, צריך למצוא נק' שוויון בין רצון המוכר לקונה.

אם אתה מחפש אלפא סוד בשבילך כי אתה רוצה או אוהב, המחיר משחק שם תפקיד משני, אם אתה מחפש עיסקה עזוב

בסוף תפסיד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עסקה, אבל לא לצאת פראייר, עבר פחחות וצבע ברמה טובה לפני כ 3 שנים, פנים הרכב במצב יפה, סך הכל יד 3, לא נראה שעבר התעללות, המנוע נשמע טוב, עבר טסט לפני חודש.

איזה טווח מחירים יש להם?

קשה להגיד מבלי לראות את הרכב ולשמוע את ההסטוריה שלו.

רכב במצב טוב שווה, למי שמועניין לקנות אלפא סוד אין מחיר מחירון, צריך למצוא נק' שוויון בין רצון המוכר לקונה.

אם אתה מחפש אלפא סוד בשבילך כי אתה רוצה או אוהב, המחיר משחק שם תפקיד משני, אם אתה מחפש עיסקה עזוב

בסוף תפסיד-רן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדוייק!

אם הוא דורש 20 אלף, ויש לי 20 אלף,

זה לא יהפוך אותה לשווה את המחיר הזה..

אין כאן "לצאת פראייר".

אין מבחר רב של אלפא סוד, אם מצאת אחת שאתה רוצה במחיר שאתה מוכן ויכול לשלם, קנה ותהנה.

סער.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מנסה להסביר לך, אין טווח! שיפוץ לאלפא במצב רעוע יכול לעלות כמה רבבות 10000 ומעלה...

וזה במידה ומצאת אלפא שניתן להסדיר עליה את הרשיונות חוקית, אלפא נוסעת עם רשיונות חוקיים וללא היטלים

וכד' קשה כבר למצוא (מה שמוסיף למחיר)...עוד יותר קשה למצוא אלפא ללא בעיות פח, פחחות היא העסק הכי יקר ברכב

במידה ונעשת נכון ובצורה טובה, החלק השני היקר הוא ה"סלון" כפי שאתה מגדיר אותו

גם שם ההוצאות יכולות להיות גבוהות ביותר, והן משפיעות ישירות על ההנאה והשימושיות של הרכב,

החלקים המכניים יקרים אבל ניתן להסתדר יחסית בעזרת ה"נט" חברים וכד',

בקיצור על רכב נוסע שניראה טוב וההוצאות העתידיות הן רק ברמת התחזוקה השוטפת וקצת שיפורים לטעמך שווה לשלם,

שוב התנאי הוא שנעשתה עבודה איכותית על הרכב ובתוכו.

גורטאות ניתן למצוא בטווח מחירים של מחיר הברזל + כמה אלפיים.

מכונית נוסעת במחיר גבוה במקצת.

על מכונית ברמה טובה משלמים בכסף על פי כמה הרכב שווה לך!

אני הייתי מוכן לשים בתאוריה עד 15000 אם היה לי כסף פנוי, מישהו אחר לא מוכן לשים אפילו לא שקל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב אספנות אין שווה , הרכב שווה לך את כל העולם ולאחר הוא לא שווה 1.9 ש"ח ( להגדיל במקדונלדס' ). :?

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דוגמה טובה:

החיפושית הזאת מוצעת למכירה ב-25000 ש"ח לכאורה מחיר גבוה האומנם?

attachment.php?attachmentid=157646&d=1242661606

נסה לפרוט לפרוטות, חיפושית 66 טווח מחירים בין 10000-15000 לפני שיפוץ

פחחות ברמה זהה למה שזו עברה בין 8000-10000 כולל פלסטיקים ניקלים ושאר חלקים החייבים במשלוח מחו"ל

אינטיריה (ברמת המקור) 5000+

צמיגים , טיפול מנוע ומונע 2000+

חוקיות טסט בתוקף הרכב נוסע יום יום-קשה להעריך כמה זה שווה...

בקיצור היית מוציא 25000 ש"ח על חיפושית? - רן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי במקרה 66 ששיפצתי,

למכירה ב14000 ש"ח

שיפוץ ברמה גבוהה.

לעניננו, אחי אני אחד מהתחום לא איזה חייזר שהגיע רק עכשיו לכדור הארץ,

בכל זאת לכל רכב יש טווח מחירים מסויים לדעתי הסוד המחיר נע בין 8000 ל 15000, רציתי לשמוע עוד דעות זה הכל

דוגמה טובה:

החיפושית הזאת מוצעת למכירה ב-25000 ש"ח לכאורה מחיר גבוה האומנם?

attachment.php?attachmentid=157646&d=1242661606

נסה לפרוט לפרוטות, חיפושית 66 טווח מחירים בין 10000-15000 לפני שיפוץ

פחחות ברמה זהה למה שזו עברה בין 8000-10000 כולל פלסטיקים ניקלים ושאר חלקים החייבים במשלוח מחו"ל

אינטיריה (ברמת המקור) 5000+

צמיגים , טיפול מנוע ומונע 2000+

חוקיות טסט בתוקף הרכב נוסע יום יום-קשה להעריך כמה זה שווה...

בקיצור היית מוציא 25000 ש"ח על חיפושית? - רן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי זה אלפא סוד לא שווה 20K, מצד שני, אולי יש מישהו שחולם על הרכב הזה מכתה ד' ובדיוק היום התפנו לו 20K ש"ח?

אני מכיר את ההתלבטות הזו מקרוב,

כאשר חיפשתי ספיידר, הייתה אחת למכירה, היא הייתה שווה עבורי לכל היותר 30K ש"ח,

למוכר היא הייתה שווה 35K והעסקה לא יצאה לפועל,

מספר ימים לאחר מכן, האוטו נמכר ב.... 35K ש"ח (או מחיר קרוב מאוד לזה)

כמובן שמדובר על ספיידר לפני שיפוץ מקיף (שיפוץ שלהערכתי עולה על המחיר ששולם עליה או קרוב אליו)

בסופו של דבר, מדובר בהיצע, ביקוש ומזל :-)

סער.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדיעה שמכוניות מהסגמנט הזה קונים מהלב ולא מהמוח.

אם אתה מתחיל להוגיע את עצמך יותר מידי זמן בשיקולי תמחור כאלה ואחרים - רד מזה. רוב הסיכויים הם שאם העיסקה אכן תצא לפועל, הדיסוננס הקוגניטיבי שחיש קל יגיע לאחר מכן פשוט יהרוג אותך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעניננו, אחי אני אחד מהתחום לא איזה חייזר שהגיע רק עכשיו לכדור הארץ,

אם אתה אחד מהתחום, אז השאלה שלך עוד יותר תמוהה.

שאלה כמו האם יהיה לה ערך אספני היא לא במקום, א' כי די ברור שלא וב', מה שמשנה הוא איזה ערך יש לך כלפי הרכב.

אפילו הדיוט כמוני, שבחיים לא חשב על קניית רכב לשיפוץ, מבין שהכל תלוי במצב הרכב הספציפי, כמה שאתה חושב לשלם וכמה שהמוכר מבקש. תעשה שיקלול גס של שלושת הפרמטרים האלה והרי לך תשובה.

ממה שאתה אומר, עושה רושם שהאלפא הזו היא במצב בערך כמו של המשתמש אליבאבא (חפש שירשור שדן בשיפוץ הסוד שלו), והמחיר שאני הייתי משלם עליה הוא בסביבות 15K.

חוצמזה, ברוך הבא לפורום. אם אתה אח של רן שושני, אז הוא מרוויח סיבוב?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...