רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 761 צפיות
התבקשתי ע"י הנהלת CF להחליף את רז שמגן כרגע על המולדת, ולסייע לבני. אני מבקש מכולם לשמור על השקט בין 2-4, שלא ניצטרך להפעיל את הפיקוח..
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727889,00.html מה צפויה להיות ההשפעה של המיסוי החדש (הירוק) על ייבוא רכב אספנות? התוכנית אמורה להסתמך על נתוני ייצרן, אבל מרבית מכונות האספנות לא ניבחנו בזמנו והנתונים לא קיימים. נישאלת השאלה: האם יחול מלא המס על כל מכונית אספנות שתיובא החל מ 1 אוגוסט? מה בנוגע לרכב אספנות בעל מנוע קטן? מעניין אם יהיה אפשר לשלם מס לפי בדיקה מקומית? האם מועדון החמש (אני חבר) מתכוון להסדיר את הסוגיה עם משרד התחבורה? תודה אלעד
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פתחתי שירשור גם בפורום טכני אך לא תשובות ,אני חושב שכאן יש יותר ניסיון עם הדברים האלה..
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם הערב ראיתי את המרצדס הנדירה הזאת בגרסת לימוזין מכונית יפהפייה, מעניין למי היא שייכת? גם ל ב.מ.וו קיימת גרסה דומה מאותה השנה. האם קיימים בארץ עוד דגמים שכאלה או שזו היחידה בישראל? משהו הציק לי בפנסים הקדמיים (הם טיפל'ה שונים במסגרת). מצטער על האיכות, התמונות צולמו בנייד מדגם נוקיה 5800. izac
הודעה אחרונה מאת edan839, -
שלום. גם אתמול נאלצתי להעיר מיספר פעמים (לאותם אנשים) שלא ישבו לי על הרנו! בהתחלה בנימוס ובאדיבות כמו למשל הצעתי לבחור כרית לתחת שלו שיהיה לו נוח לשבת על כנף הרנו. אני לא מסובב את הראש ושוב יושבים על הרכב וכאשר אני מתרגז אז התגובות הם כאלה מה יש מה קרה? אבל אם מישהוא רק יתקרב למוסטנג שלו נראה איך הוא יתנהג ממש גועל נפש . אני פונה מעל דפי הפורום לכול החברה שאיכפת להם, אם הם רואים אנשים נישענים או מתישבים על רכבי אספנות נא להעיר להם ולא משנה של מי הרכב כי פשוט חבל.(כך אני נוהג לעשות) בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם לאבא שלי כבר הרבה זמן יש חלום העונה לשם פיאט 500 אספנות. השנה החלטנו במשפחה להפתיע אותו ולקנות לו כמתנת יום הולדת (וגם חצי יובל לנישואים) פיאט 500. בארץ נראה לי לצערי שיהיה קשה למצוא אחת כזו. השאלה היא, האם ניתן לייבא לארץ פיאט כזו? במידה וכן, הכיצד? עלויות ייבוא? תודה לעוזרים לוטן
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות ממפגש טנדרים יום שישי
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
פוג'י תעשיות החלו לייצר מטוסים. לאחר מכן משאיות וב 1954 החלו לייצר את המכונית הראשונה שלהם ה P1 ידוע פה למי מחברי הפורום אם הגיע מכונית כזו לארץ? תמונה של הרכב:
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טענה של אספן אשר ברשותו אופל מנטה. שהעירייה העלימה לו את הרכב. הכתבה מצורפת (מצטער על האיכות). קחו בחשבון שזה יכול לקרות לכל אחת מאיתנו בכל עיר.... פורסם ב"ידיעות ראשון". מתוך המקומונים של עיתון "ידיעות אחרונות".
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
לחץ אוויר.
מאת M.Azulay- 1 תגובות
- 656 צפיות
לחבר יש פרינס 1000 מתוקה והוא ביקש ממני לברר מהו לחץ אוויר תקני בגלגלים. (קדמיים ואחוריים). תודה מראש לעונים. משה.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בוקרבשעה 6 אני מכין את הלארק לנסיעה לטסט החצי שנתי אני והמוסכניק שלי הפכנו להיות מישפחה,כל חצי שנה ובארועים כאלו ואחרים משמחים יותר או פחות אנו ניפגשים,הרכב מטופל אצלו משנת 1964 שנקנה כמעט חדש,אפשר שנפרק את הטרמוסטט הוא ניתפס נחליף באחר או נשאיר בלי,הרבה עבר על הלארק בכמעט מיליון קילומטר שעבר,נסענו איתו להרצליה ובמיפגש אז נרשמנו למועדון אני ואבי היקר,אז גם פגשתי את בני הספל איש יקר,צבי רכניץ ואחרים במתחם מלון השרון הלארק היה שחור אז,שימש אותי בנסיעה יום יומית לעבודה,ואוחסן במוסך של גיסי 10 שנים לאחר שהמנוע התקלקל,לפניי 4 שנים נעשה לרכב אוברול כללי,מנוע,ומכלולים נוספים כמו כן נצבעה מחדש בצבע כחול כהה משולב קרם הוחלפו הריפודים ,גלגל הגה חדש ועוד.כן והמתנע פורק ושופץ על י…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 806 צפיות
היום יצאתי אני בן והמאזדה למפגש הראשון שלנו. פגשנו חברים מאוד נחמדים, ברור שנגיע שוב. תודה לכולם. ועכשיו תמונות.
הודעה אחרונה מאת bara_fxp, -
"היינו שישה ..." 1 2
מאת redroze-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היינו שישה, כתוב על הקיר נשארנו שלושה, אם סופרים גם אותי כל המנטות שהיו לי, עוברות לי בראש עכשיו היום נפרדתי מהמנטה הכחולה והחומה שלי. חמש שנים אני נלחם על הרכבים האלה. את החומה הצלתי מגריטה, הכחולה עם רישיונות דפוקים ולכן פורקה לחלקים. קשה לי מאוד להפרד מהכחולה מכיוון שהיא הסיבה שהתאהבתי במנטות מלכתחילה (בעזרתו הנדיבה של דרור). ההזדמנות הזו אפשרה לי להזכר גם במנטה הלבנה שהייתה לי בעבר וגם פורקה לחלקים (ולפני כמה חודשים נגנבו לי רוב החלקים שלה בגלל גנבי הברזל). סיבת המכירה היא שלא ראיתי את עצמי מגיע לשפץ את המכוניות האלה בכמה שנים הקרובות ולכן החלטתי למכור ולתת למישהו אחר את הכבוד להחזיר אותם לכביש. הבעלים החדש בחור רציני מאוד (מכונאי בעל מוסך בפ"ת) שבעב…
הודעה אחרונה מאת fords, -
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היה פשוט מיפגש מצויין אחלה אנשים הרבה רכבים הגיעו משהו כמו 40 טנדרים היה למעלה מ100 רכבים פשוט כיף היה! תעלו תמונות למי שיש
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 784 צפיות
האם הרכב בנוי משלדה או ממרכב מלא?
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 993 צפיות
היה מזג אויר מצוין ולכן הגיעו הרבה אנשים ומכוניות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
פורד מודל T
מאת kobyiso-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 755 צפיות
אם זה הרכב הראשון שנבנה על פס יצור מי באמת הייתה חברת הרכב הראשונה שיצרה רכבים בכמויות?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
בוקר טוב !! 1 2
מאת Alon_A-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברה, יש הרבה וויכוחים פה בזמן האחרון, נראה לי שכחנו קצת מה באמת כולנו אוהבים... אז.. שיהיה לכולנו בוקר נהדר וסופ"ש נפלא !! שנהנה לנסוע עם המכוניות הישנות, מצליל המנוע והעברת ההילוכים, מהשמיים הכחולים ומהרוח מהחלונות הפתוחים. סעו בדרכים טובות, שמרו על הרכב, על עצמכם והקרובים אליכם. שנתראה רק בשמחות.. ושיהיה פשוט כיף !! ילה כל אחד לפרסם תמונה מיוחדת של הרכב.. ההורים נוסעים לאילת מתישהו בשנות ה 70, הרבה לפני שחשבו עלי..
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 728 צפיות
חבר קרוב שלי עלה על קוטל חרקים, והרכב לא מניע, יש רעיונות למה?
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי קאמארו 69 מנוע 5700, אבל היא לא שרירית מספיק, אני צריך משהו שיעורר אותה לחיים, חשבתי על חומצות אמינו ואבקות חלבונים בדלק, זה יעזור? מה אומרים המומחים?
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נפרדנו כך, היתה דממה ואז רעש המנוע שבר את הדממה והטריומף האדומה שלי (לשעבר) התרחקה לה בנסיעה לבית חדש שבו אני מאמין היא תזכה לקבל קצת יותר יחס. לפני כ 3 שבועות הגיע מועד הטסט של הטריומף וכפי שסוכם עם הקונה אני אעביר אותה טסט בכדי שהקונה יוכל לנסוע עימה הביתה. לקחתי יום חופש קמתי בבוקר, הסרתי את האבק שהצטבר על הטריומף, בדקתי שמן ומים ונכנסתי לרכב, סובבתי את המפתח בסויץ ו.. נאדה, אין מצבר, טוב מוציאים כבלים מתחברים לפרייבט, וסטרטר... עוד אחד, ועוד אחד. פותח מכסה מנוע ורואה שפילטר הדלק יבש לגמרי, נו מנתק את הצינור ביציאה מהפילטר נותן ינקה עם הפה ומסתכל על הפילטר כדי לראות מתי צריך לעצור בכדי לא לשתות אוקטן 96, כמובן שלא עצרתי בזמן והפה שלי התמלא בדלק מחבר את הצינו…
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 1 תגובות
- 702 צפיות
אני רוצה לסגור במידה מדויקת את גלגלי החיפושית של חבר שלי מה המידה המדויקת בה סוגרים את הברגים של הגלגלים? הרכב שנת 73
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 19 אלף צפיות
ניתן להשיג ברחוב סלמה את צבע רכבכם גם בתוך ספריי. צריך להגיע עם מספר צבע הרכב, או הרכב והבחור מערבב את הכל כולל לק ומכניס את הכל לתוך מיכל ספריי-הייבוש מהיר. מצויין לתיקונים בבית למי שאין לו קומפרסור. יכול להיות שרובכם מכירים את האפשרות, אבל אחרי התיקון שעשיתי לבד בבית, שיצא מדהים, מצאתי לנכון לשתף אתכם במידע. ניתן לרכוש שם גם חומר למילוי חורים לרכב ואת כל מה שקשור לפחחות.
הודעה אחרונה מאת yonico, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פרוייקט הבוידעם של נענע 10 בסרט המרתק ניתן לראות מכוניות ואוטובוסים ומראות שכבר לא קיימים, לראות עד הסוף. הדובר טוען שזו כנראה הדה-שבו הראשונה במדינה http://www.nana10.co.il/Article/?ArticleID=580325&sid=196
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול את המבינים... יש לי רכב שאני משפץ, לא הנעתי אותו שלושה שבועות בגלל שהייתי בחו"ל. היום הנעתי אותו (הניע ברגע) אך כאשר נסעתי איתו ולחצתי על דוושת הבנזין הרכב לא סוחב... מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שישי עם טנדרים ומסחריות אספנות כנס ארצי בנוקיה בחסות מועדון החמש ביום ו',05.06.09, בשעות אחה"צ, מארגן מועדון החמש כנס מכוניות טנדרים ומסחריות אספנות. הכנס יערך במקום המפגש הארצי של מועדון החמש, ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב. בשעה 17:30 יתקיים טקס קצר, שבמהלכו ישא ברכות יושב ראש המועדון, נחום קדמיאל . בנוסף, תינתן סקירה על תולדות הז'אנר על ידי קובי מילוא. מועדון החמש מזמין בעלי טנדרים ומסחריות אספנות מכל הדגמים ומכל שנות היצור להשתתף בכנס. מוזמנים להשתתף באירוע ובתצוגה גם אלה שאינם חברים במועדון החמש! בעלי הרכבים מתבקשים להגיע עד השעה 16:30, לסידור ת…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתקבלה ידיעה שהקורבט האדומה שנגנבה מחיפה נמצאת בנצרת או בשפרעם, משופשפת לקראת החלפת צבע. מי שמכיר מוסכים ופחחיות באזור או שסתם מסתובב שם, בבקשה לפקוח עיניים, להתעניין, לשאול שאלות. תודה, T
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה ואני מעוניין לשתף אותכם אולי תוכלו לעזור לי. לדוד שלי יש 1964 Ford Comet Convertible הרכב מושלם !! יש בו הכל הוא במצב נסיעה והכל פיקס חוץ מדבר אחד - שמשה. בלי שמשה תיקנית הרכב לא עובר טסט,אנחנו כבר כמה שבועות מחפשים בארץ ובחו"ל שמשות לרכב הנ"ל. ופשוט לא מוצאים ! בארץ יש אחד שמוכן להכין לנו שמשה לא מקורית ב-10 אלף שקל - כן,כן.מה גם אנחנו צריכים לגרור לו את הרכב לקרית שמונה. דיברתי עם כמה מוכרים בארה"ב אבל הם הפסיקו לענות להודעות. אם מישהו יוכל לעזור בחיפושים אחר השמשה אני מאוד יודה לו,הרכב מהממם ביופיו ויש לו ערך סנטימנטלי למשפחה ואנחנו כבר ממש רוצים לסיים איתו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רני123, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
תזכורת לכל המעוניינים. ביום שבת (מחר) נפגשים במגרש החניה מאחורי תחנת הדלק פז בצומת רופין, בין השעות 10-13 הנחה של 10% על כל קניה בארומה לחברים. להתראות, אבי נוף
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מעניין אותי באיזה רכב מדובר למי שמזהה.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)