Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צפוני 5.6.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, נכון, היה מזג אויר מצוין !

לכן החלטתי שאני מגיע היום למפגש הצפוני, עליתי על האופנוע ורכבתי לקפה גרג בחוצות המפרץ :conf:.

לא ראיתי רכבי אספנות, רק רכב אחד אומלל בחניה :roll:.

אתם לא יציבים :mad2:.

אולי תעשו קביעות במקום מסוים ולא תשנו כל חודש :oops:.

כרגיל, הרכבים יפים והתמונות מצוינות.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אני מבין שביצעת לרכב איבחון פסיכולוגי מעמיק? (הרכב האומלל שהיה בחניה) :lol::lol:

כן, נכון, היה מזג אויר מצוין !

לכן החלטתי שאני מגיע היום למפגש הצפוני, עליתי על האופנוע ורכבתי לקפה גרג בחוצות המפרץ :conf:.

לא ראיתי רכבי אספנות, רק רכב אחד אומלל בחניה :roll:.

אתם לא יציבים :mad2:.

אולי תעשו קביעות במקום מסוים ולא תשנו כל חודש :oops:.

כרגיל, הרכבים יפים והתמונות מצוינות.

ישראל

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לירוי יש בתמונות מחדל.

מפגש צפון ללא אוכל???

התרגלתי לראות תמונות של חברים מנגבים חומוס, ומכינים קפה על גזיה.

:wink:

תודה על התמונות והשיתוף עימנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מבין שביצעת לרכב איבחון פסיכולוגי מעמיק? (הרכב האומלל שהיה בחניה) :lol::lol:

לא צריך להיות פסיכולוג, כשרכב שרחוק מלהיות חדש ורחוק מלהיות אספנות, נראה רע, חונה לבד בחניה הענקית של חוצות המפרץ והיה אפשר לראות ממש את הדמעות בעיניים שלו, נמצא במצב אומלל וזקוק למעט חיבה ולטיפול מסור :lol:

ישראל

פורסם

עכשיו כשאני רואה את כל הרכבים המדהימים שהיו במיפגש, אני ממש מצטער שלא התעדכנתי במקום החדש.

ישראל

• תוכן חדש...