Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1964 Ford Comet Convertible

benazran
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה ואני מעוניין לשתף אותכם אולי תוכלו לעזור לי.

לדוד שלי יש 1964 Ford Comet Convertible הרכב מושלם !! יש בו הכל הוא במצב נסיעה והכל פיקס חוץ מדבר אחד - שמשה.

בלי שמשה תיקנית הרכב לא עובר טסט,אנחנו כבר כמה שבועות מחפשים בארץ ובחו"ל שמשות לרכב הנ"ל.

ופשוט לא מוצאים ! בארץ יש אחד שמוכן להכין לנו שמשה לא מקורית ב-10 אלף שקל - כן,כן.מה גם אנחנו צריכים לגרור לו את הרכב לקרית שמונה.

דיברתי עם כמה מוכרים בארה"ב אבל הם הפסיקו לענות להודעות.

אם מישהו יוכל לעזור בחיפושים אחר השמשה אני מאוד יודה לו,הרכב מהממם ביופיו ויש לו ערך סנטימנטלי למשפחה ואנחנו כבר ממש רוצים לסיים איתו.

תודה מראש.

פורסם

לפני הרבה שנים הייתה לי בעיה דומה עם שברולט בלייזר מאוד ישן שלא מצאתי לו שמשה חליפית.

בסוף, נמצאה שמשה חליפית וזולה באופן משמעותי ממה שתכננתי להוציא, אצל "בסרגליק" בדרום ת"א, ליד רחוב המסגר. אם אינני טועה, זה היה רח' ישראל בק או המגביל לו (סע עד סוף הרחוב בצד שמאל).

תנסה לפני כן להרים טלפון. אולי הם יוכלו להכין לך את זה לפי שבלונה או משהו כזה, כדי שלא תצטרך להגיע פעמיים...

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

וואלה עזוב אותך מכל הגנבים בארץ

לא בסרגליק לא ברוך ובניו (קפילוטו לשעבר ) ובמיוחד לא אוטוגלס

כולם עושים טובה שעונים לך ודופקים מחירים כאילו אין עוד אלטרנטיבות

ממני ביקש אוטוגלס 6 אלף ירד ל 3 וחצי

בסוף הבאתי שמשה למוסטנג חדשה ב 1800 שקל חדשה מחול

Company info. is:

Richard Tankel

ProSource Glass International

Tel:877-345-2800 US & Canada

978-975-5400

email:[email protected]

הוא שלח יותר מ 3 שמשות לארץ שאני יודע עליהם

וכולם היו מרוצים

ממליץ בחום

השמשה הגיעה ארוזה בצורה מעולה , משלוח עלה 300 דולר

אריזה 25 והשמשה עלתה 100 דולר

המחיר שמשתנה לדעתי הוא רק השמשה

בהצלחה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על ריצ'ארד טנקל, הבאתי דרכו שמשה לפורשה אספנות אחרי שאכלתי הרבה קש מ"גאונים" כמו ברוך ובניו שהכינו לי שמשה שהתפרקה לחתיכות בערך אחרי שבוע. כמובן שהשמשה עלתה כמו זהב.

מעבר לזה חיפשתי מפירוק בארה"ב והמחירים לא היו סבירים בכלל, מה עוד שרובם פשוט פחדו לשלוח, וטענו שמתוך 10 9 יגיעו שבורות, ובגלל זה פחדתי לקנות מחול, וזו נראתה בעיה לא קטנה.

בסוף מצאתי את ריצ'ארד, המחיר שלו היה מעולה (180 דולר) לשמשה עם פס ירוק מקורי למעלה, השמשה הגיעה ארוזה להפליא, שלמה לחלוטין, זולה וחדשה.

איך לך ממש אופציה אחרת. בארץ תכל'ס סביר להניח שלא תמצא, וגם אם איכשהו כן, זה יהיה במחיר גבוה ברוב המקרים, וחבל על הזמן האינסופי של החיפוש. מפירוק בחול זה לא רעיון מי יודע מה, ואוי ואבוי אם תתן למישהו "להכין" לך שמשה.

בקיצור, זו האופציה היחידה, והיא טובה מאוד.

בהצלחה

פורסם

שלום לכולם ותודה על התגובות.

בימים אלה אני יבדוק את כל האפשרויות,אני יעדכן בהמשך .

בקשר לשמשות של Richard Tankel :

הוא מייצר אותם בעצמו,או שיש לו מלאי של זה ?

פורסם

צודק דודי ;)

עכשיו קיבלתי מימנו אימייל והוא שלח לי את זה :

Ben:

We have new tint with top shade band windshields in stock for only $142

which is quite reasonable. There is a $25 windshield carton fee + freight

charges. Let me know city/zip for a freight rate.

Thanks,

Richard

לא הבנתי כל כך מה הוא רשם,אני אשמח אם תעזרו לי בתרגום.

זה שמשה,נכון ?

תודה.

פורסם

יש לו שימשה, עם חלק עליון צבע נגד הסתנוורות, עליה הוא מבקש 142$, בנוסף 25$ עבור אריזת השימשה

הוא מציין גם שיש גם עלות משלוח, ועל מנת לדעת את העלות הוא מבקש שתשלח לו כתובת ומיקוד.

פורסם

יופי אני שמח שיש לו את השמשה,הרגע שלחתי לו את המיקום המדויק שלי בישראל כולל מיקוד.

אני מאוד מקווה שאני יוכל לרכוש את השמשה והיא תגיע אליי,כבר המון זמן שאנחנו מחפשים שמשה לרכב זה.

בהזדמנות גם אני יעלה תמונות.:)

פורסם
יופי אני שמח שיש לו את השמשה,הרגע שלחתי לו את המיקום המדויק שלי בישראל כולל מיקוד.

אני מאוד מקווה שאני יוכל לרכוש את השמשה והיא תגיע אליי,כבר המון זמן שאנחנו מחפשים שמשה לרכב זה.

בהזדמנות גם אני יעלה תמונות.:)

מזה בהזדמנות תעלה תמונות? החברים שענו ופתרו לך את הבעיות גם חיכו להזדמנות? תכבד לפחות את מאמציהם ותעלה תמונות עכשיו. הרי כל העניין בפורום הזה זה התמונות.:lol:

ארז רונן

פורסם

חח באמת שהייתי מעלה בשמחה !

פשוט דוד שלי עובד במרכז אני רואה אותו כל שבוע לכמה ימים,ואז שוב הוא חוזר למרכז לשבוע.

בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני יקח ממנו תמונות של האוטו ואני יעלה.:)

פורסם

שלום,רציתי לשאול שאלה בקשר למכס.

סביר להניח שהשמשה תעצר במכס ויהיה עליי לשלם מכס , לא כך ?

מישהו יודע כמה בערך עליי יהיה לשלם ?

פורסם
שלום,רציתי לשאול שאלה בקשר למכס.

סביר להניח שהשמשה תעצר במכס ויהיה עליי לשלם מכס , לא כך ?

מישהו יודע כמה בערך עליי יהיה לשלם ?

145.9% ממחיר השימשה + ההובלה. ובמספרים: נניח שמחיר השימשה 60$ ומחיר ההובלה 40$ סה"כ 100$ המכס יעלה 45.9$ ועוד 80.9 ש"ח אגרה על חבילה.

ארז רונן

• תוכן חדש...