רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מיני מתחממת. מה עושים? 1 2
מאת oro0-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם.. המיני כבר חודש על הכביש והכל עובד כמו שצריך חוץ מבעייה קטנה - בעיית ההתחממות המוכרת במיני. הכל בסדר כל עוד אני נוסע בכביש מהיר בהילוך רביעי. אבל ברגע שאני מגיע לדרכים עירוניות מד החום מתחיל להלחיץ אותי ועולה ל - 3/4 (כשאר המצב האידיאלי הוא בחצי השעון) אז ניסיתי כמה דברים: - הוספתי מיכל עיבוי שאני לא באמת יודע מהי תרומתו לפתרון הבעיה. - החלטתי להוציא את הטרמוסטט ולבדוק מה התגובה - הוספתי ונטה מתחת לכנף אשר מבצעת פעולת יניקה. בנוסף לזה הרדיאטור עבר ניקוי וגם הראש עבר שטיפה. משאבת המים חדשה לגמרי. המצב קצת יותר טוב עכשיו אבל לעיתים (פחות קרובות) מד החום עדין מגיע ל -3/4. ואיכשהו זה נראה כאילו הונטה לא מועילה בכלום. מה עוד אני יכול לעשות בעניין? …
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
-
יש מפגש?
מאת chevy boss-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 635 צפיות
חברים יקרים האם יש מפגש באזור השרון השבת?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול לנדב אינפורמציה, על קאדילאק אלדוראדו שנים 70-76, מנוע 8200, חלקים?יש להשיג בארץ?מומלץ או לא?
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 2 עוקבים
- 69 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
אז זהו? ככה נראת ההתחלה של הסוף? זה מתחיל כשנדלקים על אוטו מיוחד וקונים אותו, זה ממשיך כשמוצאים עוד אחת ואחרי שחיוך ממזרי מופיע על השפתיים מחליטים לקנות גם אותה ומשם זה כבר מחלה שאני אמצא את עצמי קונה עוד ועוד... ה XT הזאת נקנתה לשיפוץ, הרכב עמד בלי לנסוע שנה, כל פנים האוטו בלוי, הפלסטיקים שבורים והדש מפוצץ. חלק מהמנוע בבגז' כי הוא פורק בגלל בעיה. היה לי כואב לראות את האוטו מתפורר לאיטו בשמש, הבודי שלו יחסית טוב, החשמל והפנסים נראים תקינים ולא הצלחתי למצוא סימני חלודה בשום מקום. הפיתוי להפוך אותו לרכב לחלקים עדיין קיים, לא בטוח שההשקעה תהיה שווה את התוצאה הסופית וערך החלקים כמו הג'אנטים, מחשב ניהול המנוע, צמות חשמל, גיר, טורבו, חלקי פח וכו' כבר מצדיקים גם אפש…
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכתבתי אין לי מושג מה זה , אני אשמח אם מישהו יזהה
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום ה- 11/6 היינו במסגרת השיתוף עם הקהילה בביה"ס אורט "ידין" בצריפין. תצוגת האופנועים התבססה על האופנועים של 3 חברים (שלשת המוסקיטרים) : איציק דותן (B.S.A.עם צינת צד), אברהם שטטלנדר (Triumph שנת 52), מצא משה (Triumph שנת 64), היה צריך להיות עימנו חבר נוסף (א. אלבוים) ומסיבות אישיות נבצר ממנו לבוא עימנו. ביה"ס אירגן משך של 60 דק' על מנת לתת ל - 60 תלמידים הרצאה בנושא אופנועים - המרצה היה חברינו - חן פרחי. חן נתן הרצאה של 30 דק' לכל קבוצה של 30 חניך. עירנות החניכים הייתה מכסימלית , ההקשבה הייתה מלאה ובהתאם כמות השאלות מאידך היו חניכים שהציגו ידע רב בנושאים הטכניים - חן - תודה רבה על היענות ליטול חלק באירוע ולבוא ולהרצות לתלמידים - כל הכבוד. ברצוני להודות …
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפלימות נכשלה בטסט-עלה של קפיץ אחורי שבור. בית המלאכה שביצע את העבודה גבה 480 שקל,-פירוק והרכבת קפיץ ,הכנסת עלה חדש 120 סנטימטר אורך בערך. האם המחיר מוצדק? לי זה נראה מוגזם. אודה לתגובתכם
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
פידבק באיביי 1 2
מאת ADRIANFARINA-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מת להשאיר למישהו פידבק גרוע אחרי שהוא החליט שמכר את המוצר במעט מדי כסף והעסקה לא מתאימה לו. אבל הוא אומר שהוא מחכה לראות מה אני משאיר לו ורק אחכ הוא משאיר. הוא יכול לראות מה השארתי לו לפני שהוא משאיר לי? אני הקונה , הוא המוכר. מדובר באיביי גרמניה\אוסטריה. תודה.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
הי , האם למשיהוא יש תמונות של טנדרי פיג'ו ( 404 ו 504 ) , רכב נדיר מאוד - אשמח לראות תמונות .. ארז
הודעה אחרונה מאת erez a, -
- 0 תגובות
- 914 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=2hS3oJx1aIw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
בקשר למפגש מרכז
מאת LimP-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 646 צפיות
אני מעוניין להגיע ברכב (לא אספנות) למפגש המרכז מחר, האם יש חנייה באזור? חינם/בתשלום? באיזה שעה מתחיל המפגש?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
משלנו: יעקב שליט - ישראלי נוהג בסברה במרוץ בקליפורניה
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי שחיטטתי רבות בשרשורים בנושא, צומצמו האפשרויות לכמאל מאיזור מפרץ חיפה - ליד קלוש. חלק מהאחרים כבר לא רוצים לשפץ רכבי אספנות, וחלק לא זכו להמלצה ממקור ראשון המהלל את העבודה שבוצעה על רכבו. אשמח לקבל המלצות אקטואליות על פחח לביצוע שיפוץ מקיף לפורד אסקורט מודל 72. מדובר בתיקון רקבונות ברצפה, החלפת מס' פנלים, שפשוף כל תיקוני הפחחות שבוצעו ברכב וצביעה מחדש. אני מחפש עבודה ברמה גבוהה, אבל (מפתיע לא?) במחיר סביר (פחות מ-10K זה סביר?)
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התפרסמה ב YNET כתבה באוגוסט בנושא שהוא עומד להיסגר : הנה תזכורת : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577439,00.html בכל אופן, חבר מהולנד עדכן אותי שמוכרים את המכוניות לכל המרבה במחיר, מצפים לקבל שם 250,000 פרנק שוויצרי (כ 230,000 דולר). הנה כתבת וידאו מלפני יומיים : http://www.bernerzeitung.ch/videotv/?video_id=39663 וגם כתבה (טקסט) : הרכב המפורק בכתבה הוא דה שבו למי שתהה.... http://www.bernerzeitung.ch/region/bern/Autofriedhof-Besitzer-erhaelt-Galgenfrist/story/25804672
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדהים ניתן לתמונות לדבר קישור: http://www.supercars.net/gallery/119513/2069/1.html
הודעה אחרונה מאת la1234, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 627 צפיות
חשוב שנהיה שם! זה בערב ואין תירוצי עבודה. בערב הזה גם נעניק חברות במועדון במתנה לתלמיד בית הספר, תרומתו של חבר מועדון. לתשומת לב אלה שרוצים לבוא: עד יום רביעי חייבים להיות במשרד המועדון הפרטים המצויינים בהודעה של סמדר ----------------------------------------------------------------------------------------- תצוגת רכבי אספנות במסיבת הסיום של בוגרי ביה"ס אורט ידין מועדון החמש – פעילות למען הקהילה: ביום שני, 15 ביוני , בין השעות 19:30-22:00, יתקיים טקס הסיום של בית בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. בהמשך לקשר ההדוק בי…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי אני רוצה לשתף ולהעלות מספר תמונות ממפגש אשר נקרא "Donut Derelicts" - במפגש זה, אשר נערך מדי שבת בבוקר משנת 1986, נפגשים כמה מאות בעלי רכבי אספנות במגרש חניה של מרכז קניות מקומי. חבר לעבודה, אשר לו מספר רכבי אספנות (קאדילק 36, צ'רג'ר, צ'לנג'ר, משאית ריו שהשתתפה בסרט אינדיאנה גונס ועוד) המליץ לי דווקא על מפגש אחר, ששם הייתה לי סיכוי לפגוש את מכונית החלומות שלי - "Superbird". מפאת מחלה, לא יכלתי להגיע למפגש ההוא, ונאלצתי "להסתפק" בפנינות האלו. המפגש הינו עממי, האנשים נחמדים וששים לפתח שיחה. יש מכוניות למכירה, יש מכוניות פרויקט בשלבים שונים, והרבה הרבה אהבה לתחום. אייל ---- Dodge Charger 1972
הודעה אחרונה מאת kerbes, -
- 2 תגובות
- 973 צפיות
יום אופנועים באורט ידין מועדון החמש בפעילות למען הקהילה במסגרת שיתוף הפעולה והקשרים בין ביה"ס למועדון ולקראת סוף שנת הלימודים, תתקיים באורט "ידין" (צריפין) בתאריך 11 ביוני 2009 תצוגה של חברים עם אופנועי אספנות שנרשמו מראש לאירוע. כמו כן תינתן במקום הרצאה ע"י חבר המועדון חן פרחי בנושא אומנות האופנוע. שעות התצוגה : 10:30 - 12:00. אחראי אירוע - משה מצא, טל' 2576056- 052. בברכה, סמדר - מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
למומחים בצבע
מאת טל חסיד- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם לפני מספר שבועות עבדו ליד הרכב שלי אם מסור דיסק מתכת, ככל הניראה עפו חתיכות של המתכת על הרכב ונידבקו לצבע וקיבלו גוון של חלודה (החלידו) הג'נגים דבוקים די חזק, יש למשהו רעיון איך להסיר את זה מהצבע? תודה טל
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
זה רכב שיוצר במזרח גרמני בין שנות החמישים לתשעים. ראיתי מספר דגמים של החברה באינטרנט וה- TRAMP הפתוחה קסמה לי... תמונה להמחשה...
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לברר פרטים על הרכב שלי, בעיקר תאריך ייצור, אשמח אם בעלי ספר היינס או סתם מי שיודע יוכלו לפענח את המספרים. הרכב הוא פורד פיאסטה, רשומה בישראל כמודל 1980, אין לי שום ידע בספרדית אבל נראה לי ששם המכונית יוצרה\הורכבה (הגיוני ?). על קיר האש בצד הנוסע יש לוחית פורד עם המספרים הבאים (בין היתר): DRIVE COND. A ENGINE MOTOR GL *WPFBWM023000* TYPE WFBT יש עוד מספרים אבל נראה לי שאלו החשובים. בצד השני של קיר האש ישנה עוד לוחית ללא זיהוי של פורד, עליה מוטבע: PFB WM0230008 העניין הכי מסקרן הוא מתי הרכב ירד מפס הייצור לעומת תאריך הרישום שלו במשרד הרישוי... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת erezdep, -
יבוא פנסים
מאת lev_p- 4 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לייבא פנסי ערפל לרכב שלי (שנת 93, אם זה משנה). הפנסים יהיו או מקוריים או תואמים. השאלה היא כזאת: האם אני חייב לייבא רק חדש או שניתן גם משומש? האם מכס יהיה דומה שני המיקרים? אני גם מתלבט לגבי יבוא של פנסים ראשיים, אך אני לא בטוח שמוטבע עליהם האות E, האומרת שהם עומדים בתקן אירופאי. יכולה להיות בעיה ביבוא? הם (אם) יגיעו בדואר שליחים, אם זה משנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 5 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום יש ברשותי הונדה 50ss כחולה השמח עם תעזרו לי למצוא חלקים.. בארץ או באיבי לפרויקט שאני מתכנן תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 2 תגובות
- 746 צפיות
http://www.fuscabrasil.net/wwbd/Beetle-Day.htm אני יודע שאסור לנהוג רכב אספנות בין 7 ל 9 בבוקר. בבקשה לשמור על החוק. בכל שנה, ב 22 ביוני, מצויין באופן בלתי רשמי "יום החיפושיות העולמי", ובו נוהגים ברחבי העולם חובבי VW מקוררי אוויר ברכביהם לעבודה, מחנים VW מקוררי אוויר ברחוב, ובאופן כללי מפנים את תשומת לב העולם לכלי הרכב המיוחדים הללו, מראים שכוחם עדין במותניהם. התאריך מתקרב, ואני מפנה את תשומת הלב, וקורא לכל בעלי הVW מקוררי האוויר לנהוג לעבודה ברכבם (כמובן, בשעות המותרות), להעמיד אותם ברחוב, להשתמש בהם לשימושים היומיומיים ובאופן כללי, לציין את היום המיוחד הזה. אסף.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
איכות אמריקאית? 1 2
מאת erez59- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כבר אז מפעלים אמריקאים רכשו חברות קוראניות?
הודעה אחרונה מאת bz50, -
- 26 תגובות
- 10 אלף צפיות
קישור http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=5335
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. רק רציתי לומר לכם שאין לי תמונות מאתמול... אבל ראיתי שהגב' הצעירה עם הקדילאק היפהפיה צילמה אז אם לא רצית לפתוח את השרשור - עשיתי זאת עבורך. כעת הבמה שלך, ופנויה ליצירות שלך. תודה אבי.
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 725 צפיות
שלום חברים, אני נמצא בשלבים אחרונים של שיפוץ הרכב שלי (פיורי גראן סדאן 1973). ברכב, בין בית הגלגל הקדמי והאחורי, מתחת לדלתות, וכן מתחת לכנפיים, מצויים פאנלים ממתכת המעטרים את הרכב, כפי שניתן לראות בתמונה המצ"ב. עם השנים הפאנלים, שעשויים מתכת דקה בגוון ניקל נשחקו והתעקמו, ולצערי הרב חדשים אינם ניתנים להשגה. אם למישהו מכם יש רעיון כיצד ניתן ליישר ולהביא את הפאנלים למצב כמה שיותר טוב, אשמח לקבל המלצותיכם על בעל מקצוע מתאים, שכן מספר פחחים ויתרו מראש. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 1 תגובות
- 901 צפיות
רכב שנת 82 שעלה על הכביש ב83 מתי יהיה ניתן להפוך אותו אספנות? האם ב 1.1.2012 או ב1.1.2013? והרכב עלה לכביש באוקבטובר 83 אם משנה משהו
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מכיר את המוסטנג השחורה שביד 2 ? v8 מודל 1966
הודעה אחרונה מאת smcboy,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- שביט
- Haim_gds
- viper83
- Camaro 92
- T_A
- nglancer
- matan_mil
- Itzik-b
- Igalz
- davemustaine87
- tomerR