Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבטיח לעדכן, למרות שזה יקח קצת זמן.

בינתיים עברתי על קבלות ישנות שקיבלתי עם האוטו, הן מתחילות משנת 2000.

יש שם בדיקה רצינית של קומפיוטסט, סה"כ נראה לא רע, קצת מדאיג שמצויין שם שהאוטו עבר תיקונים בגג, כדי לתקן גג צריך שיפול על האוטו משהוא או שהוא עבר התהפכות מתי שהוא.

גם בזכיון דברים ישן, יש סעיף שפותר התחייבות על הקילומטרז' (כרגע יש 240 אלף).

אגב בהזדמנות זאת, כרגע יש למכירה טנדר טורבו ביד 2, אני יודע שיש בפורום הרבה אנשים שהתעניינו בהסבה, יצא לי לדבר עם האדם שביצע את ההסבה ויצא לי לראות את האוטו במציאות, האוטו נפלא ואני מקווה שיגיע לידיים טובות.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=240&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בתמונה זה הטנדר הכי שמאלי

זהו, שראיתי מיד בתמונות, שהייתה פגיעה בגג. השאלה- איך תקנו אותה? -כלומר, זה יכול להיות חלוד למוות ומצריך החלפת הגג!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אגב השאלה שלך בכלל שגוייה צ"ל: למה שניים שאפשר יותר? ותחשבו על זה!

אספן חיפושיות: (לדעתי מחזיק בשיא הישראלי) 35 חיפושית על שמו!

אספן פג'ו: 15 פג'ו 304?

הוסיפו והעשירו אותנו במספרי מכוניות זהות אצל אספנים, המלכודת חייבות להיות רשומות על שם הבעלים של מחזיק האוסף!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אספן חיפושיות: (לדעתי מחזיק בשיא הישראלי) 35 חיפושית על שמו!

-רן

אין כמו ציון "אלביס"..:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אלעד: השיא - 5 מנטות על שמי, כיום יש 4 + אחת של דרור לשעבר שמספקת חלקים לכולם (ובגלל שאין לה רישיונות אז היא לא על שמי). עם הזמן נראה שכולם יגיעו אליי באיזשהו שלב כי אף אחד לא מצליח למכור (גם לא אני).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

3 פיאט 127, 1פיאט אונו, 1פיאט טיפו, 1פיאט בראבה, 1פורד פיאסטה,ו 1 סובארו DL קופה87 למכירה.

ה... איך אני?:lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ראיתי לא מזמן בהוד השרון סובארו טנדר מהשנים האחרונות בצבע כחול של אימפרזה עם מדבקות של סובארו גדולות בצהוב ועם רעש של אימפרזה טורבו, האים מישהוא מכיר ויכול לאשר שיש לו מנוע מוגדש של אימפרזה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

simply nuts ראיתי אותך ביום שישי עובר ליד הרחוב שלי, עמדתי בחוץ וראיתי את המחזה המוזר ביותר,

אך גם המדהים ביותר :-o 2 סובארו XT אחת על גרר ואחת נוסעת אחריה, אני חושב שזה אתה היית (אני גר בראשון ליד השיכון) שרקתי לך שתעצור רגע אבל לא עצרת רציתי לראות את הרכב,:cry:

בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה, חבל שלי אין יכולת למצא רכב כזה ולשפץ אותו הכוחות עצמי כי גם אין לי את הידע ,האפשרות להביא חלקים והכי חשוב כסף , אתה באמת משקיע על משהו ששווה הרבה, כל הכבוד , חבל שאין עוד רכבים כאלה, ואנשים כמוך שמוכנים לקחת על עצמם פרוייקט רציני ומסובך שכזה.

דרך אגב מה הנתונים של 2 הרכבים האלה ? אתה יכול לפרט? (לדוגמה, הם עם טורבו או מנוע 2.7 ? אוטומטי או רגיל 4X4 דש דיגיטאלי?)

בכמה קניתה אותה? אני גם מחפש אחת או SVX מה שנמצא קודם אבל התקציב שלי לא בשחקים בכלל, דרך אגב יש לXT מחירון? כי בדקתי בלווי יצחק ולא ראיתי XT ראיתי רק

SVX 92 3290 אוטו' תוספות 48K ש"ח

,

וSVX 94 3300 אוטו' 58K ש"ח

שזה פשוט המון (ועוד לא החשבנו את הטיפולים ועלות ייבוא של חלקים....)

הרבה בהצלחה :-)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
simply nuts ראיתי אותך ביום שישי עובר ליד הרחוב שלי, עמדתי בחוץ וראיתי את המחזה המוזר ביותר,

אך גם המדהים ביותר :-o 2 סובארו XT אחת על גרר ואחת נוסעת אחריה, אני חושב שזה אתה היית (אני גר בראשון ליד השיכון) שרקתי לך שתעצור רגע אבל לא עצרת רציתי לראות את הרכב,:cry:

אהה, זה היית אתה.

הייתי עוצר אבל בגלל הגרר לא עצרתי, הייתי מאבד את הצפון אם הגרר היה נעלם לי, לא מכיר את ראשל"צ.

תגיע פעם למפגש סובארו ותראה את האוטו.

אני גם מחפש אחת או SVX מה שנמצא קודם אבל התקציב שלי לא בשחקים בכלל,

האוטו שקניתי עמד במשך שנה 5 דקות הליכה מהבית שלך..

תרד מ SVX, הרכב הזה דורש השקעה פי 10 יותר גדולה ממה שתשקיע על XT.

ל XT אין גרסה של מנוע טורבו 2700 סמ"ק, יש 2700 סמ"ק אטמוספרי.

בארץ יש אך ורק XT טורבו 1800, בודדות 4X4 ואת הדש הדיגיטאלי יש אולי ל 3 גג 4.

גם אני ראיתי לא מזמן את המחירים של ה SVX זה הרבה יותר נמוך ממה שזכרתי, בשנת 2003 התחננתי לאבא שלי שיעזור לי לקנות אחת שנת 94 שעלתה בזמנו 110 אלף ש"ח מחיר מחירון, היום שאני אגשים את החלום הזה לקנות אחת מתקרב מאוד.

בפעם האחרונה שראיתי XT במחירון זה היה לפני יותר משנתיים והיה כתוב שם שהיא שווה 27 אלף ש"ח.

לא היה כזה מחיר לאף רכב שנת 86 במחירון.

בכל מקרה העניין של המחירון לא רלוונטי, כבר כתבתי לך פעם בערך את הטווחים של המחירים בשוק.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מתי יש את המפגש הבא?

ואיפה? והאם דגמים אחרים של סובארו (דגמים נדירים, לא כמו הXT אבל עדיין) יתקבלו בברכה?

( וואו לראות XT TURBO מקרוב, ולא בCARDOMAIN )

ותוכל בבקשה לפרט על הנתונים של 2 הרכבים? 4X4 דש דיגיטאלי, וכד'??

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בהחלט אחד הרכבים שזכורים עלי לטובה מתקופת הילדות...

לחבר של אבא היה כזו, ואני בהחלט זוכר את הסיבוב הראשון שהוא עשה לי בתוך הרכב.

אז תקפיד לקחת ילדים קטנים לסיבוב, אולי ככה תדביק גם אותם לחיידק המוטורי !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הייתה אחת בצבע תכלת או כחול שעמדה במשך שנים בפתח תקוה ברחוב פנקס אך נעלמה לפני כמה שנים טובות.

יש אחת כזו תכלת מס' בניינים לידי, נראית מעולה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...