רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם יתקיים מחר מפגש ברופין כרגיל?
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 799 צפיות
ב bx קיימת מערכת ניעלה דלתות אורגינאלית עם שלט, השלט אבד לבעלים האחרונים ואני מאוד מעוניין לשחזר את השלט, הייתי בירושלים במקום שנחשב מקצועני אבל הוא אמר לי שלא ניתן לעשות דבר ויש להתקין מערכת חדשה (המוזר הוא שאותו אחד חידש לי שלט לאזעקה של קוברה לאחר שהשלט אבד). ברכב קיים מקלט שיושב בגג , האם יש למישהו ידע איך ניתן לחדש את השלט. אני לא מעוניין להוסיף מערכת נוספת לרכב. מנהלים: בבקשה להעביר לטכני, נפתח כאן בטעות.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 617 צפיות
שלום לכולם אני מחפש גומיות לחלון ונטה קדמי לוולוו 121 להזמין מחול עולה הרבה כסף האים יש בארץ מקום שמייצרים או מתאימים גומיות תחליפיים? או שאני חייב להזמין מחול? תודה
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
-
בערך בגיל 16 התחלתי להתעניין בכלי רכב. אחד הרכבים שמשך אותי במיוחד הוא נבלה צרפתית מוזרקת ומטפטפת שמן - סיטרואן BX GTI. כן. אני יודע. שריטה עמוקה... עברו 7 שנים מאז, רוב הBX כבר נעלמו מהנוף והחלום נשכח. אני בנתיים רכשתי לי פלימיוט ואליאנט, ואופנוע לצורך התניידות ביום יום. לפני כמספר ימים ראיתי בירושלים BX נוסעת שהציתה לי שוב את ההתלהבות. בדקתי קצת מחירים ביד 2, שהמחירים בריצפה; ניתן למצא BX במחיר של אלף או שתיים. השאלה כאן כמה צריך להגיע הישור קו, והאם יש בכלל מקור כלשהו לחלקים. עשיתי קצת חיפוש בפורום, ונראה כי ישנה בעיה להשיג את צנרת הגומי ההידראולית. האם יש מקור כלשהו שניתן לרכוש ממנו חלקים ? כמו כן, שאני בודק את האוטו, איזה בעיות אני צריך לחפש ? מהן הבעי…
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
- 1 תגובות
- 900 צפיות
יש לי גאנטים אורגינלים של הפונטיאק , איך מחדשים אותם? יש דבר כזה טבילה בניקל?אם כן מי עושה את זה ? וכמה בערך זה עולה?
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזל טוב לערן, העונה לשם : "צלם בלי תמונות" המון המון בריאות, אושר ועושר, הצלחה בכל מעשיי ידייך! והכי חשוב, שתגשים את כל החלומות שלך, בייניהם האסקורט האגדית...
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
bsa להובלה זוכרים? 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לפני שנים, טוב הרבה שנים, שהתחנה המרכזית הישנה בתל אביב (אני מזיע רק מלחשוב עליה) עדיין עבדה, היו עשרות אופנועי BSA שעברו הסבה ל"ריקשות" כאשר החלק הקידמי הפך למשטחי ההובלה,עם שני גלגלים. הינו שני גלגלים מקדימה ואחד אחורי, והיו משמשים להובלת סחורות. הכלים האלה קיבלו רישוי חוקי, מישהו יודע אם הם עדיין קיימים, והאם משהו חשב על פרויקט יחודי כזה? - רן
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא נס ליחו: http://www.youtube.com/watch?v=tOFeB6IQdow דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. הווספה נוסעת עד היום קרוב לוודאי. נמרוד
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- 4 תגובות
- 681 צפיות
אחד מחברי הפורום מעמיד למכירה קרבורטור של וובר ורציתי לדעת איזה דגם של וובר זה. אשמח לעזרתכם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2175023&postcount=168
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
מפגש שישישרון 3.7.09 1 2
מאת ג'קלין-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תמונות ממפגש שישישרון שהתקיים אחה"צ עם אורח הכבוד - נחום קדמיאל היתה בריזה נעימה, אנשים נחמדים (למרות שחלק קטן לא באו עם מכוניות אספנות...), מכוניות יפות, קפה מרענן, הקיצור - מה צריך יותר מזה לפתוח את סוף השבוע
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
אתן לתמונות לדבר....
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
בפרץ של נוסטלגיה אני מבקש את עזרת חברי הפורום בשנת 1976 לערך רכשתי את הרכב המדהים הזה מיהודי יקר מכפר שמריהו שהביאו ישירות מאנגליה כחדש. צבע אדום לוהט ריפודי עור לבנים SUN ROOF חלונות חשמליים ועל ומעל כל אלה, ביצועי כביש ברמה שגם היום, לאחר 35 שנה שמים בצל את רוב רכבי הספורט של היום, פרט אולי למהירות בקו ישר. ההגה היה משדר לך אם המטבע שעליו עלית הוא עם הפנים או עם הספרות . משקל הרכב , כ 900 ק"ג מנוע 1600 סמ"ק אטמוספירי שסיפק 126 כוחות סוס.סוסים אלה יועדו כולם להניע את הגלגלים האחוריים באמצעות גיר 5 הילוכים. לא הגה כוח לא מזגן ועוד אביזרים בולעי כוח. כולם למטרה אחת SHEER FUN. גובה המכונית 120ס"מ כיוון שלא נחשפה למלח המפוזר בכבישי אירופה שלדה צחה כשלג, הגו…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 975 צפיות
היום נסעתי ברכבי. מרצדס 230E W123. המזגן עובד. בחוץ חם, בפנים אפשר להקפיא פינגוונים. פתאום נהיה לי חם. בודק את המזגן - המאוורר עובד, ומוציא רוח חמה בלבד. ואז אני שם לב שגם מד הדלק ומד חום מנוע לא עובדים. והאיתות גם. הבנתי שנשרף פיוז. טוב, אני כבר מגיע הביתה, נפתח חלון - כדי לא להתאדות עד הבית, ובבית נחליף פיוז. נאדה. חלונות חשמל לא עובדים. איזה מין תכנון לקוי ?! - אותו פיוז (מספר 12 בקופסת הפיוזים) אחראי גם על המזגן, וגם על החלונות. מוזר.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
ערב טוב לכולם שמי ראיד, אבי ואני ייבאנו vw קרמן גיאה שנת 1968 קבריולט, האמת כשהתחלנו לחשוב על עניין הייבוא,די נבהלנו, ולו מהתיאורים של רבים כי תהליך הייבוא היינו בעייתי/מסובך ומייגע. לנו הכל עבר חלק,ההליך מאוד פשוט לא מסובך, ועושה חשק לעוד.. כל הליך השיחרור במכס באשדוד, ארך כשעה וחצי. הגענו לשם אחרי קביעת תור (חשוב לזכור) לפקידה מאוד מאוד נחמדה בשם אמיליה, נסענו יחד איתה לנמל, ראתה את הרכב, העריכה אותה בהגינות, קיבלנו שובר לתשלום בדואר, ו..זהו, הרכב משוחרר בכלל כל הפקידות כל המחלקה של המכס ייבוא אישי באשדוד, מאוד נחמדות, (ישנה גם נורית פקידה שאוהבת רכבי אספנות מאוד נחמדה), ומנסות לעזור בדירוג. אחרי כשעתיים הרכב כבר היה אצלנו בבית. …
הודעה אחרונה מאת בניבש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 878 צפיות
לאחר נסיעה במיני עם קרבורטורים כפולים אמרתי לעצמי אני רוצה גם בשוק עתיק האחרון נמצאו הקרבורטורים בזול ולאחר השלמת חלקים ונקיון של הקרבורטורים אתמול בוצעה העבודה והחלנו להרכיב אני ואבא שלי . פשוט לא להאמין איזה תאוצה נהיה למיני רוצה רק לנסוע אין דברים כאלה הקרבורטורים שהורכבו הם HS 4 1.1/2 כמה תמונת של מה שהיה ולמה שיש עכשיו . תהנו ושבוע טוב טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אין מילים http://videos.streetfire.net/video/FMCN-Vler-June-21-2009_692500.htm
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עצות יתקבלו בברכה - דחוף !!! כאשר רכשתי את האלפא שלי ( ספרינט 86 ) לפני כ- 10 חודשים , מיד עשיתי ביטוח גרירה ושמשות . ביום שני האחרון שלחתי את הרכב לטסט ונכשלתי על שימשה קידמית לא תקינה - בועות אויר שמפוזרות בעיקר בחלק התחתון שלה בקוטר של כ 10 ס"מ ובעוד מספר נקודות קטנות . מיד פניתי לסוכן הביטוח שלי שהפנה אותי לחברה המבטחת ששלחו שמאי שפסק שזהו פגם בשימשה ולא שבר או סדק ולכן אינו מכוסה בביטוח . 1- האם ניתן לבקש הארכה ממכון הטסטים של משך הזמן שניתן לי לסדר את הבעיה = 7 ימים שיפוגו ביום שני הקרוב , כיוון שאין שום סיכוי שאצליח להשיג עד אז שימשה כזו .ואם לא מה זה אומר ? 2 - האם יש לי סיכוי בתביעה נגד סוכן הביטוח או חברת הביטוח שלא דרשו ממני לעבור בדיקת שמשות לפני שגבו ממ…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
היופי הוא בעיני המתבונן. מה שבטוח, היא מיוחדת - ונדירה.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, ברצוני להשכיר קטנוע עם סירה ליום שבת למספר שעות, לצילומי סרט בדרום. לכל המעוניין 0544322190 לי-שי
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
שלום, אני שוקל לטוס באוקטובר לשוק העתיק שמתקיים במנהיים בכדי לרכוש חלקים לרכב שלי (ב.מ.וו 700LS), מישהו היה בשוק בשנים עברו שמתקיים מנהיים כל שנה veterama? האם מישהו יודע פרטים? צריך לרכוש כרטיס כניסה? (אם כן מה העלות? ומהיכן רוכשים?) לאיזה סוג רכבים ניתן למצוא חלקים? והאם כדי לקנות שם? יש מבחר גדול? אשמח לקבל פרטים עבור האירוע. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת hd1200, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בסוף שבוע שעבר התקיים בMohnsen שבגרמניה (25 ק"מ מהמבורג) מפגש ה NSU הבינ"ל ה 29. כרמל ואני (NSU Club Israel) היינו שם, היה אחלה.
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום!! חזרתי לפורום אחרי הרבה זמן של אי עבודה על האוטו!(דה סוטו 1951) היום היה לנו קצת זמן והמשכנו לעבוד על האוטו אחרי הרבה זמן שהוא עמד סתם! ועכשיו "עידכונים": היום הוצאנו את המנוע והגיר מהאוטו לאחר פירוק הגיר מהמנוע,והדריישפט,חלק מהלגרים פורקו ונראים במצב די בסדר! כרגע המנוע בחוץ שזה כולל את הגיר,פירוק ראש מנוע,פירוק קרטר,פירוק קלאץ שאגב במצב מצוין,ופירוק גלגל התנופה. כרגע אנו עובדים על המנוע עצמו ושיפוצו. ונתחיל עם השאלות, אם יש צורך ברינגים בוכנות וגומיות שסתומים היכן אפשר להשיג אותם? ועכשיו לחלק שאני בטוח שכולם חיכו לו הוא התמונות! מצטער על האיכות הלא משהו,צולם במצלמת פלאפון נוקיה 6230!
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
מזל טוב רן שושני! 1 2
מאת kobyiso-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש שמועה רובצת ברחבי הבירה שהחיפו כבר נוסעת!
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- 1 תגובות
- 658 צפיות
האם למישהו יש מושג כיצד מפרקים סויץ במרצדס W115? עקב ניסיון פריצה בוצעה חבלה בסויץ המפתח נכנס ולא מסתובב כמו כן ההגה נעול! תודה אלי
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
- 3 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם, איתרתי למברטה ישנה, משנות ה- 50', השייכת לאדם מבוגר מאוד. יצרתי קשר עם המשפחה, שניסתה למצוא את הרשיונות, אך ללא הצלחה. 1. האם על מנת לבצע העברת בעלות (ושינוי סטטוס לרכב אספנות) עליהם להוציא רשיון רכב חדש במקום זה שאבד? 2. האם הם יכולים לעשות זאת ללא נוכחות פיסית של בעל הרכב (הוא מתקשה בתנועה)? 3. האם נדרשת נוכחות פיסית של בעל הרכב בעת העברת הבעלות, או שניתן לייפות את כוחו של אחד מבני המשפחה? אורן
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 4 תגובות
- 711 צפיות
שלום. אני רוצה לברר ולדעת כמה עולה ביטוח לרכב אספנות, לנהג מעל גיל 30 עם ותק מגיל 20 ובלי שום הרשעות או תאונות. כמו גם אני רוצה לדעת לגבי מחיר האגרה של הטסט וגם צד ג'. בנוסף אני רוצה לדעת על תוספת בשביל נהג חדש. במחשבון תעריפי הביטוח שיש באינטרנט קיבלתי מחיר של כ-500 שקל ו700 שקל עם תוספת של נהג חדש. האם הגיוני? לרכב מנוע 2000 והוא רכב מסחרי (כמובן שאני יודע שאסור לי לעבוד איתו). כמו גם לרכב אין כריות אוויר(לא מפתיע אף אחד). תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קודם כל, לכל מי שלא הוריד את הגרסא החדשה (5) של התוכנה, אני ממליץ בחום. פשוט מדהים ! התוכנה מאפשרת להיכנס לכמעט כל רחוב בארה"ב וממש לטייל בו מתמונה לתמונה... גם בחלק מהערים הגדולות באירופה (ברצלונה למשל) זה עובד, זה פשוט מדהים. (כדי להפעיל את האפשרות הזאת יש לסמן את האפשרות STREET VIEW, להתקרב לרחוב מסוים ואז כאשר רואים סימנים של מצלמה עם מסגרת צהובה ללחוץ פעם אחת ואז לבחור ב SHOW FULL SCREEN). למה זה קשור לפורום ? בניסיוני הראשון כדי לראות איך האפשרות הזאת עובדת בחרתי במקום מיקרי לחלוטין בארה"ב, נכנסתי לרחוב מסוים והופ, מופיע לה מכונית נחמדה.. (מישהו מזהה ?). אז יאאלה... נסו לחפש כמה שיותר מכוניות מיוחדת ברחבי העולם שלנו (למרות שהרוב בארה"ב)... יכול להיות שרשור נח…
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 4 תגובות
- 943 צפיות
המפעל, שהרכיב רכבי ספורט ורכבי יוקרה פשט את הרגל ראו כתבה כאן.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעייה ,חברת הביטוח תל אביבית, הטסט בי-ם, הסוכן מפקסס לי את תעודת הביטוח לי-ם, האם אוכל להעביר את השמנמנה טסט עם הפקס או אצטרך להמתין לניירת המקורית? מי יודע? - רן
הודעה אחרונה מאת triumph,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)