Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לך, כן אני אשאיראותה אדומה עדיף

שלום לראיד, וכל הכבוד. נשמע שהיית יעיל והכל עבר יחסית חלק. עכשיו עם עוד מעט עמל, תהיה לך ממש חביבת אל שעב חמרה :) (אתה מתכוון להשאיר אדום כן)?

welcome to the club

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיד כל הכבוד ושיהיה המון הצלחה והנאה מהרכב.

הוא נראה מעולה, אפילו לפני השיפוץ.

נשמח לראות התקדמות בהליך ושוב, שיהיה בכיף!!

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

כל הכבוד על היבוא ועל הסיפור, באמת עושה חשק להביא איזה רכב מארה"ב בעיקר עכשיו עם המשבר הכלכלי בטח אפשר למצוא מציאות...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ובכן בכל התהליך ישנם המון היסוסים /התלבטויות/חששות וזה מובן מאליו,

אצלנו היה רגע מכונן אחד שאחריו כבר לא היו לנו היסוסים, וכמובן איך אפשר שלא, הוא קשור לזוית הישראלית, סיפור שהיה כך היה:

איתרנו את הרכב, סיכמנו את המחיר עם המוכר, קיבלנו העתק מהטייטל, תמונות של הרכב ועוד, אבל הייתה בעיה מאוד רצינית שחששנו ממנה מאוד והיא,

שהרכב נמצא במדינת קולרדו כ 1000 מייל מניו יורק!!! איך לעזאזל נגרור אותו לשם (ללא קשר לעלויות)?מי יגרור אותו? אנחנו לא מכירים אף 1 בארה"ב, ואיך בכלל נהיה בטוחים שהוא לא יגיע "על הדרך" לאיזה טול כרם במקסיקו?

ובכן נכנסנו לגוגל, רשמנו קאר קאריירז, בולדר (העיר ממנה נרכש הרכב) קולרדו!

נפתחו עשרות אתרים של חברות הובלה אמריקאיות.

החברה הראשונה שהתקשרנו אליה, אבל ממש הראשונה!!!ענתה לי איזה ברברה אדיבה,

אחרי שסיפרתי לה מי אני ומאיפה עם האנגלית העילגת שלי, היא שאלה אם אני מעדיף לדבר בעברית!!! עם דוד!!!

מה מתברר?

בעל החברה הינו ישראלי לשעבר בשם דוד, המוכר ללא מעט חברי מועדון ה5 בארץ, אותו דוד נתן לי כמה מספרי טלפונים של אנשים שהובילו דרכו מכוניות הרבה יותר יקרות משלי, ולאחר בדיקה מעמיקה והמלצות חמות על האיש, החלטנו ללכת על זה, הרבה הרבה בזכות אותו דוד!!!

זה שהגענו לאחד משלנו, ישראלי לשעבר, המוכר בארץ לאספנים אחרים, וההמלצות החמות היו הסיבה המשמעותית, לכך שהפרוייקט יצא לדרך, בלי דוד לא נראה לי שהייתי בוטח בסתם איזה "מייקל" אנונימי בלי המלצות, לגרור לי את הרכב, חד משמעית!!!

בוקר טוב,

סחתן על הרכב ועל המהירות בה סיימתם את תהליך היבוא. ממש מביא את החשק לעבור חוויה כזאת באופן אישי.

האם אתה יכול לשתף אותנו בתהליך מרגע קבלת ההחלטה להביא רכב אספנות מחו"ל כולל התלבטויות (אם היו) על איזה רכב להביא, מהיכן לקנות, התקציב, חריגות לא צפויות מהתקציב, רמת השיפוץ המתוכנן, אומדן מוערך של עלות השיפוץ וכמובן, מה שכל אחד רוצה לדעת, כמה זה עולה... פרוט מדוייק ככל הניתן של המחירים מההתחלה.

בשעה טובה ובהצלחה בשיפוץ.

ארז

פורסם

תתחדשו חברים - יופי של רכב.

אחרי הקשיים שאני עברתי ביבוא אני שמח שיש כאלו שהלך להם הכל חלק . תענוג.

עוד תמונות של הרכב יתקבלו בשמחה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תודה רבה, ממש.

התגובות כאן עושות טוב על הלב

ראיד כל הכבוד ושיהיה המון הצלחה והנאה מהרכב.

הוא נראה מעולה, אפילו לפני השיפוץ.

נשמח לראות התקדמות בהליך ושוב, שיהיה בכיף!!

אלירן

פורסם

אקזמפלר שמור מאוד, תתיישן וסע בדרכים טובות. :-)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ראיד

אלף מברוכ ומברוכ

יופי של רכב , תהנה בשיפוץ ובייחוד מהנהיגה וסע בזהירות דיר באלאכ , ושנראה אותך במפגשים .

ודרך אגב כמה זמן חיכית מהגשת בקשת היבוא ממשרד התחבורה ועד קבלת האישור ?

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

תודה רבה לך, עברו בדיוק 3 חודשים מהבקשה עד לקבלת הרשיון המיוחל, נאלצתי לשלוח את הרכב לארץ לפני קבלת הרשיון,

הרשיון הגיע אלינו יום אחד אחרי שהאוטו הגיע לישראל, למזלנו.

ראיד

אלף מברוכ ומברוכ

יופי של רכב , תהנה בשיפוץ ובייחוד מהנהיגה וסע בזהירות דיר באלאכ , ושנראה אותך במפגשים .

ודרך אגב כמה זמן חיכית מהגשת בקשת היבוא ממשרד התחבורה ועד קבלת האישור ?

פורסם

שלום ראיד,

ברוך הבא לפורום,

תתחדש ותהנה מהרכב .

אתה מוזמן לבוא בימי שישי למפגש מועדון ה-5 (צפון),

בקפה ארומה תל-חנן שעה 17:00 להכיר חברים ולראות רכבים יפים.

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

לצערי לא אוכל לפרט לגבי מחירים/עלויות בפורום מסיבות מובנות

בוקר טוב,

כל אחד מבין את הסיבות בצורה אחרת, האם בכוונתך למכור את הרכב כבר שבוע הבא כך שפרסום העלויות עלול להקטין את הרווח?

מה הסוד הגדול לגבי מחירים? מצד אחד כותבים על הרצון לעזור לאחרים להרים פרוייקט כזה ומצד שני מסתירים את הנתונים כאילו זה סוד מדינה.

ארז רונן

פורסם

הסוד, לא מתבסס באגו, או בכמה הוא עומד למכור,

לא שואלים כמה אתה מרוויח.

זה לא מכובד, זה לא נאה, זה לא יאה ולא נכנסים לכיס של אחר.

אין שום טעם ללחוץ עליו לחשוף משהו שהוא לא מעוניין, הוא לא בחקירה, הוא משתף את הפורום בחוויות מהייבוא/שיפוץ ועל כן אנו צריכים להודות לו,

רוצה לדעת כמה זה יעלה לך? גש ל-oldcars.co.il.

----

פורסם

רכב יפהפה. נעים לשמוע שתהליך הבאתו ארצה לא היה כרוך בהרבה ביורוקרטיות. בהצלחה בשיפוץ !

לגבי ה"סוד הגדול" - המחיר - איני מבין מה הלחץ. ירצה - יספר. לא ירצה - לא יספר. לא חייב דו"ח לאף אחד בנושא.

רצונו של אדם - כבודו.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...