Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא רוצה לפרט לך פרטים כספים והוא לא חייב, קבל את זה כך אלא אם אתה ממס-הכנסה וצריך לתת לך דין וחשבון !, מה שלא ניראה לי ולכן זה ישאר בגדר סוד מדינה שרק רשות המיסים יודעת כמה הוא שילם בעבור הרכב.

עלויות של הרכב לא יתנו לך כלום מכוון שכל רכב יש לא את המחיר שלו בגלל הביקוש, דגם שנת יצור שלו ומצבו הכללי וכ'ו.

טל

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לעזור לחברים בכל שאלה על תהליך הייבוא,חברות הובלה גררים בתוך ארה"ב (כמה חברה ישראלים, אמינים מאוד ומומלצים), מחירים טלפונים והכל, תרגישו חופשי לשאול.

ו ..מה דעתכם?

מה כולכם מתנפחים? את הציטוט המובא למעלה לא אני כתבתי ולכן השאלות והתמיהות ששאלתי הן לגיטימיות.

ככה אני פרשתי את דבריו ולכן הופתעתי שפתאום זה הפך לסוד מדינה. אני לא לוחץ ולא חוקר ולא מחטט. פשוט מגיב למה שראיד הציע בעצמו.

מדוע זה פתאום הופך להיות הבעיה שלכם (טל חסיד, Kernel וחולגי), הפכתם להיות פתאום משטרת השאלות? שאלתי את ראיד שאלה ולא אתכם לכן מן הראוי שתניחו לו להחליט איך והאם להשיב לי על שאלותי.

ארז רונן

פורסם

ארז לדעתי הוא התכוון למחירים של נותני שרותים כגון: הובלה יבשתית, הובלה ימית, עמילות מכס וכ'ו .

יש מספיק סיבות שהוא לא ימסור לך את מחיר הרכב וכמה מיסים שולמו בעבורו.

אני מאמין שאם תפנה אליו באופן פרטי הוא ינדב לך יותר פרטים.

טל

פורסם

ידידי, כל מי שייבא רכב לארץ יגיד לך שיש דברים שזה לא לטובת אף 1 לחשוף אותם בפורום, כי כידוע לך "עוד אנשים", יכולים להיחשף למה שנכתב כאן, ואז יש בעיה,והמבין יבין!

אם תרצה יותר פרטים תשאיר לי הודעה בפרטי עם הטלפון שלך ואשמח להסביר לך יותר.

מה כולכם מתנפחים? את הציטוט המובא למעלה לא אני כתבתי ולכן השאלות והתמיהות ששאלתי הן לגיטימיות.

ככה אני פרשתי את דבריו ולכן הופתעתי שפתאום זה הפך לסוד מדינה. אני לא לוחץ ולא חוקר ולא מחטט. פשוט מגיב למה שראיד הציע בעצמו.

מדוע זה פתאום הופך להיות הבעיה שלכם (טל חסיד, Kernel וחולגי), הפכתם להיות פתאום משטרת השאלות? שאלתי את ראיד שאלה ולא אתכם לכן מן הראוי שתניחו לו להחליט איך והאם להשיב לי על שאלותי.

פורסם

תודה לכל המברכים, הרכב נכנס לצבע עוד שבועיים הוא ייצא ותהיו בטוחים, תקבלו עידכון ותמונות חדשות.

מזל טוב על ייבוא הקרמן גייה רכב מקסים תהנו ממנו
פורסם

כל מילה בסלע

ארז לדעתי הוא התכוון למחירים של נותני שרותים כגון: הובלה יבשתית, הובלה ימית, עמילות מכס וכ'ו .

טל

פורסם

טל

טל,

אני מכבד את מה שאתה אומר גם אם לא מקבל את זה לפחות עד שתפסיקו אתה וחבריך לדבר בסיסמאות ולתת עובדות והסברים.

מאחר ואני התם מבין ארבעת הבנים, אולי אתה יכול למנות כמה מהסיבות מדוע שלא ימסור את מחיר הרכב וכמה מיסים שולמו בעבורו? הרי לא מדובר ברכב ששוויו מאות אלפי דולרים שאולי פרסום המחיר יכול לפתוח חקירה במס הכנסה.

ארז רונן

פורסם

מאוד כיף לראות רכבים כאלה כאן בארץ, בין עדר היונדאי אלנטרה והמאזדה 3.

אני אפילו לא בטוח שאי פעם נסעו כאן כמויות כאלה של רכבי אספנות שלא היו רכבי "יום יום".

מישהו יכול להרחיב קצת על הקרמן הזו, קצת על ההיסטוריה שלה, התמחור שלה בארץ (אם אי פעם נמכרה כאן) וכך הלאה.

לראיד - אתה מוזמן לספר קצת על איך מצאת אותה ולמה דווקא הקרמן הספציפית הזאת נבחרה לעשות עלייה.

(מתנצל אם פספסתי את התשובות לזה איפשהוא)

בברכה,

דודו.

פורסם

ממה שחקרתי, הייצור של הקרמן התחיל משנת 1958 ועד 1974/5, היא כן יובאה לארץ, אבא שלי עבד בצ'מפיון כאיש מכירות בין השנים 1965 ועד תחילת שנות ה 90, בשנות ה 60 וה 70 הרכב נחשב ל z3 z4, של אותה תקופה, המחיר שלה לא היה זול.

בתחילה היה לה מנוע 1200 אח"כ 1500 ו 1600 , אותם מנועים של החיפושית הרגילה,אותה שילדה לחלק אף היה מזגן!!! לא יודע אם אורגינלי, או שהורכב בשלב יותר מאוחר.יש בארץ לפי מה שסיפרו לי כמה כאלה קבריולט, אני אישית למדתי באוניברסיטה העברית בשנת 1992, ושם ראיתי את הקרמן בפעם הראשונה(כסופה באיזור תלפיות), ומאז אני מפנטז על אחת כזו.

את הרכב הזה מצאנו ממש במקרה, מדי פעם הייתי נכנס לגוגל ורושם קרמן קבריולט, וכך הייתי מגיע לרכבים המוצעים למכירה בכל מיני אתרים אחרים, חוץ מ the samba ששם לדעתי קשה לתפוס הזדמנויות.

החלטנו לרכוש אותה ספיציפית, בראש ובראשונה בגלל המחיר הסביר,שנית היא מושלמת מבחינת כל מכלול החלקים ב 99% ואורגינלית ,20 שנה כמעט אותם בעלים ולדבריו הוא הבעלים ה2 שלה,כמו כן אין לה רקבונות כמעט, חוץ מ2/3 מקומות קטנים,אין לה חלודות, הרצפה שלה מצויינת, והיא מצאה חן בעינינו גם ממרחק של אלפי קילומטרים.

מה שעזר לנו להמר דווקא עליה, היה המוכר, שלזכותו ייאמר, שהוא יידע אותנו למינוסים לפני הפלוסים,מאוד אמין, וישר, הרכב היה הרבה יותר טוב אפילו ממה שהוא תיאר.הוא גם שלח לנו ספר הדרכה של הינץ (נדמה לי), ואחרי שהגענו ל "דוד" המפורסם שסיפרתי לכם עליו, החלטנו ללכת על זה...

מאוד כיף לראות רכבים כאלה כאן בארץ, בין עדר היונדאי אלנטרה והמאזדה 3.

אני אפילו לא בטוח שאי פעם נסעו כאן כמויות כאלה של רכבי אספנות שלא היו רכבי "יום יום".

מישהו יכול להרחיב קצת על הקרמן הזו, קצת על ההיסטוריה שלה, התמחור שלה בארץ (אם אי פעם נמכרה כאן) וכך הלאה.

לראיד - אתה מוזמן לספר קצת על איך מצאת אותה ולמה דווקא הקרמן הספציפית הזאת נבחרה לעשות עלייה.

(מתנצל אם פספסתי את התשובות לזה איפשהוא)

בברכה,

דודו.

פורסם

אהבתי מאוד את הפתגם שרשמת "אין דבר יותר מזיק מטיפש חרוץ":wink:,

טל,

אני מכבד את מה שאתה אומר גם אם לא מקבל את זה לפחות עד שתפסיקו אתה וחבריך לדבר בסיסמאות ולתת עובדות והסברים.

מאחר ואני התם מבין ארבעת הבנים, אולי אתה יכול למנות כמה מהסיבות מדוע שלא ימסור את מחיר הרכב וכמה מיסים שולמו בעבורו? הרי לא מדובר ברכב ששוויו מאות אלפי דולרים שאולי פרסום המחיר יכול לפתוח חקירה במס הכנסה.

פורסם

לפי הסיפורים קבריולט בודדות -ראיתי אחת ירוקה משנת 70 +באיזור נתניה, וקופה כ 20. בחיפה ראיתי שתיים קופה אחת שנת 61/2 משופצת האיש מחזיק אותה המון שנים, ואף פירסם בקלסיק קאר את הליך השיפוץ שלה. ,והשניה 69 מפורסמת למכירה ביד 2 ב 80000 ש"ח זקוקה לשיפוץ

אז כמה קרמן גיאה מסתובבות היום בארץ ? כולל שלך ושלי שתגיע עוד חודש ?

• תוכן חדש...