Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

כיף לשמוע על סיפורי ייבוא כאלה, מאוד מעודד :-)

תתחדש ותהנה מהקארמן, לדעתי אחת המכוניות היפות בכל הזמנים (הקבריולט בכלל מהממת).

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיד

מענין מאוד הסיפור שלך. אני עבדתי בדיוק באותה צורה אינטואיטיוית משהו שאותה אתה מזכיר, והתוצאות היו זהות.

המוכר צילם את האוטו מכל פינה באי ביי, וציין את הנקודות הרעות לפני הטובות. כמו כן הוא ציין שלמרות שהכל עובד מעולה, יש נזילת שמן חזקה, ולכן "תתכונן לאוברול, אם הרווחת, הרווחת..." ראיתי עם מי יש לי עסק וקניתי בהרגשה פנימית חזקה שזה נכון, וזה יצא הכי נכון שיש!

חוץ מזה, גם אותי היזהירו בנוגע להובלה פנימית בארה"ב, ולכן המוכר שידך לי חבר שלו שעוסק בזה. לקח פחות מכולם, הביא לי את האוטו עד לדלת של הבית שהייתי בו בניו יורק, והסתבר כאחד האנשים המקסימים שפגשתי בחיי. כנראה חבר של איש טוב, גם הוא איש טוב...

וגם אצלי התהליך עבר חלק ומקסים כמו אצלך, נראה לי ששני הדברים הראשונים (ממי אתה קונה, ומי מוביל) הם הכי חשובים, ואחריהם זה כבר קל.

וזו עוד הוכחה, שאינטואיציה ואנשים זה הכל בחיים הרבה יותר ממספרים!

ואגב, הפחח נראה שעושה עבודה יסודית ביותר.

עלה והצלח, כל הכבוד, שתהנה מהקרמן עד הגג, ושתפתח עוד שרשור בקרוב כשתביא את הרכב הבא...

פורסם

זה בדרך, הפעם זה אמריקאית

ראיד

מענין מאוד הסיפור שלך. אני עבדתי בדיוק באותה צורה אינטואיטיוית משהו שאותה אתה מזכיר, והתוצאות היו זהות.

המוכר צילם את האוטו מכל פינה באי ביי, וציין את הנקודות הרעות לפני הטובות. כמו כן הוא ציין שלמרות שהכל עובד מעולה, יש נזילת שמן חזקה, ולכן "תתכונן לאוברול, אם הרווחת, הרווחת..." ראיתי עם מי יש לי עסק וקניתי בהרגשה פנימית חזקה שזה נכון, וזה יצא הכי נכון שיש!

חוץ מזה, גם אותי היזהירו בנוגע להובלה פנימית בארה"ב, ולכן המוכר שידך לי חבר שלו שעוסק בזה. לקח פחות מכולם, הביא לי את האוטו עד לדלת של הבית שהייתי בו בניו יורק, והסתבר כאחד האנשים המקסימים שפגשתי בחיי. כנראה חבר של איש טוב, גם הוא איש טוב...

וגם אצלי התהליך עבר חלק ומקסים כמו אצלך, נראה לי ששני הדברים הראשונים (ממי אתה קונה, ומי מוביל) הם הכי חשובים, ואחריהם זה כבר קל.

וזו עוד הוכחה, שאינטואיציה ואנשים זה הכל בחיים הרבה יותר ממספרים!

ואגב, הפחח נראה שעושה עבודה יסודית ביותר.

עלה והצלח, כל הכבוד, שתהנה מהקרמן עד הגג, ושתפתח עוד שרשור בקרוב כשתביא את הרכב הבא...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל כך כיף לראות את ההתקדמות המהירה...!!!

הרכב פשוט יפיפה!

יש מצב לקבל פרטים על הפחח? מיהו? כמה עבודת פחחות הוא נדרש לעשות (שאסי? רקבונות? וכדומה)?

האם הוא מומלץ?

אם לא בא לך בפורום, אפשר גם בהודעה פרטית.

תודה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

האוטו נראה במצב דיי טוב יחסית לשנה ולרקבונות

הייתה לי כזו לפני 10 שנים ומאוד נהנתי ממנה,

פעם, באחד הנסיעות שלי איתה, אשתי נסעה מאחוריי עם הרכב השני ובאחד הצמתים כאשר לא שמרה מספיק מרחק, היא נתנה לקרמן שלי מכה קטנה מאחור,

התוצאה הייתה שכל הצד של האוטו התפרק עד הדלת, וזה מרוב חומר פחחים שהיה על הכנף הענקית מאחור,

לאחר התיקון האוטו חזר כמו חדש אבל התעקשתי עם הפחח על תיקוני פח ולא חומר פחחים,

אני רואה שאצלך יש פח מקורי וזה טוב, כמה שפחות חומר פחחים באיזור האחורי, כך ייטב - מכיוון שכל החלק האחורי של הרכב הוא כיחידה אחת.

תהנה ממנה

שי

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

ברוכים הבאים! הרכב יפה!

אם עוד לא צבעו אותו אז תורידו את הצלחות מהגלגלים לפני הצבע וגם את הגג.

אני לא יודע איזה ג'ורג הוא הפחח. אבל, פעם לפני הרבה שנים (כמעט 30) היה צבע/פחח בחור צעיר שקראו לו ג'ורג' שצבע לי אודי שיצאה יותר יפה מחדשה. הוא נעלם לי מענין אם זה הוא.

להתראות במפגשים.

שלמה דן גדרון

פורסם

ברור שנוריד הכל גג שמשה ג'נטים לניקוי חול,

הג'ורג' הזה הוא בן 34 , אבל אני יודע או מנחש איזה ג'ורג' אתה מתכוון, הוא יושב במתחם ליד הסולל בונה, בחיפה ברחוב ח'ורי, יש לו שם מוסך פחחות וצבע:wink:

ברוכים הבאים! הרכב יפה!

אם עוד לא צבעו אותו אז תורידו את הצלחות מהגלגלים לפני הצבע וגם את הגג.

אני לא יודע איזה ג'ורג הוא הפחח. אבל, פעם לפני הרבה שנים (כמעט 30) היה צבע/פחח בחור צעיר שקראו לו ג'ורג' שצבע לי אודי שיצאה יותר יפה מחדשה. הוא נעלם לי מענין אם זה הוא.

להתראות במפגשים.

פורסם

אופיר מה המצב לא חזרת אליי עם הרשימה של החלקים דחוף היה לי שבוע מטורף עם השיפוץ של הקאפרי ועם הקניה של הרכב בחול

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן ראיד,

הקרמן הכסופה הראשונה שראית בתלפיות - עדיין שם. וגוססת לאיטה.

לפני חודש ראיתי אותה בפעם האחרונה, משמשת בית לחתולים.

נמצאת ברחוב חרשי הברזל אם מישהו רוצה לראות.

בני

ממה שחקרתי, הייצור של הקרמן התחיל משנת 1958 ועד 1974/5, היא כן יובאה לארץ, אבא שלי עבד בצ'מפיון כאיש מכירות בין השנים 1965 ועד תחילת שנות ה 90, בשנות ה 60 וה 70 הרכב נחשב ל z3 z4, של אותה תקופה, המחיר שלה לא היה זול.

בתחילה היה לה מנוע 1200 אח"כ 1500 ו 1600 , אותם מנועים של החיפושית הרגילה,אותה שילדה לחלק אף היה מזגן!!! לא יודע אם אורגינלי, או שהורכב בשלב יותר מאוחר.יש בארץ לפי מה שסיפרו לי כמה כאלה קבריולט, אני אישית למדתי באוניברסיטה העברית בשנת 1992, ושם ראיתי את הקרמן בפעם הראשונה(כסופה באיזור תלפיות), ומאז אני מפנטז על אחת כזו.

את הרכב הזה מצאנו ממש במקרה, מדי פעם הייתי נכנס לגוגל ורושם קרמן קבריולט, וכך הייתי מגיע לרכבים המוצעים למכירה בכל מיני אתרים אחרים, חוץ מ the samba ששם לדעתי קשה לתפוס הזדמנויות.

החלטנו לרכוש אותה ספיציפית, בראש ובראשונה בגלל המחיר הסביר,שנית היא מושלמת מבחינת כל מכלול החלקים ב 99% ואורגינלית ,20 שנה כמעט אותם בעלים ולדבריו הוא הבעלים ה2 שלה,כמו כן אין לה רקבונות כמעט, חוץ מ2/3 מקומות קטנים,אין לה חלודות, הרצפה שלה מצויינת, והיא מצאה חן בעינינו גם ממרחק של אלפי קילומטרים.

מה שעזר לנו להמר דווקא עליה, היה המוכר, שלזכותו ייאמר, שהוא יידע אותנו למינוסים לפני הפלוסים,מאוד אמין, וישר, הרכב היה הרבה יותר טוב אפילו ממה שהוא תיאר.הוא גם שלח לנו ספר הדרכה של הינץ (נדמה לי), ואחרי שהגענו ל "דוד" המפורסם שסיפרתי לכם עליו, החלטנו ללכת על זה...

• תוכן חדש...