רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, היום השאלתי מחבר את הרכב שלו וולוו אספנות וניסיתי להחנות אותה במקום קצת בעייתי בכל אופן הדלת השתפשפה בקיר והצבע קצת התקלף ורואים שהלבן של הקיר עבר לאוטו האוטו בצבע שחור. אתם חושבים שצריך כאן גם פחחות ? וכמה בערך יעלה לי לצבוע את זה בצבע של האוטו בחזרה? אני מחפש צבעי זול באזור הצפון,תודה.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר הרבה זמן ובגלל שעון הקיץ שהוסיף שעתיים של אור. מתחילים לראות התקדמות בפירוק ובשיפוץ הרכב. פיאט 600 D מודל 60.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
עוקץ ב-eBay 1 2
מאת יוסי חבר- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי מהאתר eBay חלקים שונים לרכבי את הזזמנה האחרונה ביטלתי כי המוכר לא מצא את מה שקניתי אז ביקשתי ממנו שיחזיר לי את הכסף. פתחתי Dispute ב-PayPal ואז המוכר נזכר לענות לי להודעות והוא אמר שהוא החזיר לי את הכסף,ובאמת אם אני מסתכל בתנועות האחרונות בפייפל רשום כאילו המוכר החזיר לי את הכסף אבל משום מה אני לא רואה את הכס בחשבון בסה"כ. גם אם אני נכנס באייביי למוצר שקניתי רשום שהוחזר לי הכסף,אבל שוב פעם אני לא יודע למה אני לא רואה את הכסף בדף הראשי של החשבון בסה"כ רק אם אני עושה תנועות אחרות אני רואה את הסכום כסף ורשום לידו הוחזר באנגלית. אני מקווה שהייתי מספיק ברור,מה אתם חושבים על זה? זה עוקץ?לוקח לכסף כמה ימים להתעדכן בחשבון?מה לעשות לפתוח עוד דיספיוט פ…
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
דבר ראשון, למי שלא יודע מה זה: Resto-Cal - בעיקרון זה כשלוקחים פולקסווגן חיפושית, משפצים אותה למצב מושלם, והופכים אותה למשהו דומה להוט רוד משנות החמישים עם המון כרום וצעצועים, וכמובן גם משפרים אותה מכנית, הנה דוגמא: מה שמעניין כאן, זה שזה לא חייב להיות פולקסווגן עם קירור אוויר. היום עושים את זה בעקרון עם כל VW משנות ה-80 וה-90: גם לא חייב שיהיה פולקס: בעיקרון אפשר לעשות דבר כזה עם כמעט כל אוטו אירופאי או יפני משנות ה-70-80-90. עכשיו זה אולי ייראה לכם שונה, אבל Rat-Look מאוד דומה בעקרונות שלו ל-Resto. פה צריך שהאותו ייראה גרוטאה מושלמת, אבל יהיה 100% תקין מכנית, כשיר וחוקי לנסיעה בכביש. גם זה התחילו עם חיפושיות: וזה התר…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
בימים האחרונים שמתי לב כי לתוך הרכב נכנס אוויר חם מאוד- כמו חימום של הרכב. בלי קשר המנופים של מערכת החימום לא מגיבים (אמורים להיות על קר) מי יודע איך מגיעים למערכת החימום ? בתודה מראש קלמן
הודעה אחרונה מאת ZEL504, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני ניזקק לעזרת המומחים, כידוע מצאתי את מיכל המים המקורי של החיפושית, בדגם שלי המיכל נימצא אחרי הגלגל הרזרבי כאשר פתח המילוי יוצא ממרכז הגלגל הרזרבי, למיכל עצמו שני בליטות המשמשות שסתומי פריקת לחץ ומניעת וואקום בעת שימוש במיכל, השסתומים הנ"ל נכנסים לתוך חורי ברגי הידוק הגלגל הרזרבי וניצמדים אליו בעזרת תותבים (מאין קליפסים כאלה) הצרה שאין לי תמונה שלהם, או אחד מהם על מנת שאוכל להשיג או ליצר כאלה, האם מישהו מכיר, או אולי יש לו תמונה, או יודע כיצד החלק הזה נקרא באנגלית/עברית, או ניראה, או יכול להשאיל לי על מנת שאייצר אחד כזה, או לחילופין להעלות קישור באינטרנט לחלק כזה... בקיצור איך מגיעים לחלק שאין לך מושג איך הוא נקרא או ניראה??? כל עזרה…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחובבי האיזטה. תיהנו.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו בסרטים של פעם! לא כולן אמריקאיות, אבל הרוב. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=33353
הודעה אחרונה מאת shuku999, -
- 5 תגובות
- 722 צפיות
שלום, ראיתי באתר של משרד הרישוי שכתוב שרכב אספנות יכול לנוע רק בימי סוף שבוע וחגים בין שעות מסויימות ולא הבנתי עד הסוף את התקנה הזאת.. אז ברצוני לשאול מתי כן מותר לנסוע ברכב אספנות? ימים מסויימים בשבוע שעות מסויימות וכו'.. תודה
הודעה אחרונה מאת yairw, -
הזמנת חלקים
מאת razirene- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי שחיפשתי בפורום ולא מצאתי רציתי לדעת מה הדרך הזולה והיעיליה לייבא חלקים לרכב מחו"ל בעיקרון יש לי מיני והיא צריכה לעבור שיפוץ לא קטן בכל החלק המכאני. הזמנתי כמה חלקים מאתר אנגלי והכל נעצר לי במכס והיה סרט לשחרר את החלקים. יש עיצות?
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. רציתי לדעת האים יש אפשרות "לבטל" את החלון משולש שניפתח בצידי הדלתות הקידמיות. רציתי לדעת אים הדבר אפשרי ולא יכער את המראה החדש? מצורפת תמונה להמחשה של אסקורט MK1, האים בMK2 הדבר אפשרי? האים לדעתכם שיך לעשות כזה דבר? במה זה מועיל\גורע שיש\אין את החלון הזה? במה הדבר כרוך? פרטים בבקשה. http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=105868&d=1201801736 עוד בקשה, בגוגל יש הרבה תמונות של MK2 , אבל 90% מהתמונות הם של אסקורט 2 דלתות. מישהו יכול לימצוא לי פרויקטים\תמונות של אסקורט 4 דלתות? (בפורום חרשתי על הפרויקטים מהארץ). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לסיום השיפוץ של טילון ICM ללא ספק, ה ICM הכי יפה בארץ.
הודעה אחרונה מאת frik, -
רנו 5 קבריולט
מאת DUKE2- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהל'ן, הייתי חייב להראות לכם..
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברצוני לשנות לרכב את הצבע ברשיון. נאמר לי שכדי לעשות כן, אני צריך להביא את הרכב למשרד הרישוי, מה שמבחינתי כרוך במבצע לא קטן. האם ישנה דרך לשנות את הפרטים ברשיון ללא שינוע הרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3489989,00.html עוד כתבה מעולה מבית היוצר של IVC,והפעם של ירון פרץ. תהנו.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 742 צפיות
מבקש מכם עזרה באיתור סוויטץ + מפתחות למצרדס 280S שנת 76 ... הרכב עבר ניסיון גניבה (הגנבים החליטו שהרכב הזה כן נוסע... ) ואחרי ששברו את הכול התברר להם שהוא ממש לא... כרגע הרכב בהתהליך שיפוץ , כבר מניע , ועובר ישור קו והכנה לטסט... לאחר מכן יעבור לפחחות וצבע כללית. הבעיה העיקרית שלי היא הסוויטץ , אשמח אם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג או שיש לו במקרה למכירה אני אשמח לרכוש... האם יש דגמים מקבילים של מרצדס שהסוויטץ' בהם זהה לשלי? כול שביב מידע יעזור תודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת תופס עבריינים, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי אמריקאית משובחת, ביואיק ריביירה שמה, שנת 93, די נדירה בארץ. הגומיה שסובבת את הסאן רוף שלי יבשה ואני רוצה להחליף אותה כדי שלא יחדרו מים לאוטו בשטיפות או בכלל, יש לכם מושג איזה מקום טוב, מקצועי ואמין יכול לעזור לי לסדר את זה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Aviel009, -
- 1 תגובות
- 650 צפיות
מבקש המלצות לבעל מקצוע מנוסה לכיוון קרבורטור כפול מסוג su ולכיוון הצתה,מאזור חיפה.מישהו מכיר מגן קרבורבורטורים? תודה למשיבים!
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מפגש שפלה 24/07/09 1 2
מאת ג'ק- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שישי, המכוניות מסביב, חברים ושתייה. המכוניות - והבעלים: עובדיה, שרירים והמורגן.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
היי. הגיע הזמן לשפץ את הבובה שלי.. תמונות להנאתכם. אשמח לתגובות,ויעוץ.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש שישי צפון 24-07-2009 ארומה נשר. (מספרי רישוי גלויים באישור החברים)
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
בשבוע שעבר הייתי בפורטוגל. הפקיד במלון שאל אותי איזה ספורט אני אוהב ואמרתי לו שאני אוהב מכוניות עתיקות. אלברטו הוא צעק והביא את מנהל המלון למקום. מאלברטו למדתי כי נושא רכבי האספנות הוא חזק מאוד בפורטוגל. אלברטו חבר במועדון אלפא רומיאו בו יש מעל 400 חברים. הוא הראה לי בקבוק יין שהכינו שעליו יצוק הגריל המפוסם של אלפא רומיאו. אלברטו זה שלח אותי למוזיאון מכוניות ואני מצרף כמה תמונות מהמוזיאון ומפורטוגל. בשבת ראיתי כמה שיירות של רכבי אספנות נוסעים בכבישים בין עירוניים וראיתי גם הרבה מאוד רכבים בודדים. נהגתי אז אין הרבה תמונות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב..אוקיי. זה דגם 4X4 ומנוע 1800 ולא 1600 הרגיל.. אבל בכל זאת, נראה שונה למה שמסתובב בארץ. או שזה בגלל זה אמריקה זה נראה לי יותר יפה (הדשא אצל השכן ירוק יותר) בקיצור, בשביל 1200$, הייתי קונה אותה אם הייתי גר שם.. מה דעתם ? תעיפו מבט.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140334688986&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&salenotsupported
הודעה אחרונה מאת itayiaish, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
ראיתי באילת חיפושית אספנות בעלת לוחית רישוי בצע כסף רכב אספנות ומתחיל בCC. האם זהו רכב של דיפלופט שחי בארץ? או של תושב חוץ שרכש רכב בארץ? האם ניתן להרכיב על כל רכב לוחית בצבע כזה או שחייב צהובה?
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 39 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
לצלמת שלנו, הרבה הרבה מזל טוב
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
-
יום הולדת שמח לחבר טוב שמעולם לא פגשתי . שתזכה לעוד אוסף שלם של מקוררי אוויר איטלקיים וגרמניים . המון אושר והצלחה . אומי
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השלב האחרון כידוע בשחרור הרכב (אחרי תשלום במכס ובנמל) הוא תשלום לאוברסיז. האם 1487 ש"ח (1276 לפני מע"מ) הגיוני או שחגגו עלי? (כולל בעיקר 250 ש"ח לסבלות מכונית, 195 ש"ח להוצאות העברה, 585 ש"ח לשינוע + פ לשינג, 180 ש"ח ל-9 ימי אחסנה שכוללים את יום כניסת האוניה לנמל, יום ריקון המכולה, ימים ללא קבלת קהל במכס, סופשבוע ויום שחרור - ללא כל התחשבות ב-4 ימי אחסנה חינם עליהם ידעתי).
הודעה אחרונה מאת hrgold, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.knuckleheadquarters.net/farmall-m.html
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 1 תגובות
- 732 צפיות
השתמשתי היום במרק פחחים. מה קורה עם משתמשים במרק פחחים ללא מקשה? תודה
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 774 צפיות
שלום, אני צריך לייבא שני כנפים קידמיות מארה"ב. יש למישהו רעיון איך אני מביא אותם הכי מהר והכי זול? יש לכם חברות שילוח מומלצות\עמילי מכס - טלפונים ואנשי קשר בבקשה. תודה מאיר
הודעה אחרונה מאת la1234,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 350 אורחים (הצג רשימה מלאה)