Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בטוח שניפוח המיכל לבדו מספיק רק למעט זמן.

החיבור אל הגלגל הרזרבי הופיע רק סביב שנת 66, לפני זה היה צורך בניפוח ישיר של השסתום שעל המיכל בלחץ 35psi .

זה היה הסידור בחיפושית 63 שהיתה להורי בנערותי (שעוד הספקתי לנהוג עליה - עם ובלי רשיון....), ולא זכור לי צורך בניפוח לעתים תכופות מדי.

נכון ששימוש במתזים היה "לוקסוס" (ולראיה - גודל המיכל ביחס למיכלים הענקיים במכוניות המודרניות), אך צורך במילוי אויר היה רק כשהתרוקנו המים במיכל.

ואני מצדיק אותך, רן, ברצון למקוריות. חיפושית עם משאבה חשמלית? הרי זה חילול הקודש!

אני אנסה ואעביר תוצאות, היופי במתקן הזה שהוא פשוט נעלם מהנוף, הרצון למודרניזציה וההחלפה שלו למשאבה חשמלית

גרמו לו להעלם מנוף החיפושיות, ובניגוד למנוע ולמנגנונים אחרים שכולם מכירים, נוכחתי לדעת, שדווקא המנגנון

הנחמד הזה מהווה תעלומה לרובם...אצלי הוא ישמר ויתוחזק, למען הדורות הבאים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מאיזה אוטו מפרקים משאבה חשמלית "טורית" מהסוג הזה?

אסף.

יש לי משאבות 12 וולט שמתאימות לשאיבה לווישר מי שרוצה במתנה שיגיד.

אני מגיע לנוקיה יום ו' ואביא לו.

• תוכן חדש...