Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוקץ ב-eBay

יוסי חבר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי מהאתר eBay חלקים שונים לרכבי את הזזמנה האחרונה ביטלתי כי המוכר לא מצא את מה שקניתי אז ביקשתי ממנו שיחזיר לי את הכסף.

פתחתי Dispute ב-PayPal ואז המוכר נזכר לענות לי להודעות והוא אמר שהוא החזיר לי את הכסף,ובאמת אם אני מסתכל בתנועות האחרונות בפייפל רשום כאילו המוכר החזיר לי את הכסף אבל משום מה אני לא רואה את הכס בחשבון בסה"כ.

גם אם אני נכנס באייביי למוצר שקניתי רשום שהוחזר לי הכסף,אבל שוב פעם אני לא יודע למה אני לא רואה את הכסף בדף הראשי של החשבון בסה"כ רק אם אני עושה תנועות אחרות אני רואה את הסכום כסף ורשום לידו הוחזר באנגלית.

אני מקווה שהייתי מספיק ברור,מה אתם חושבים על זה?

זה עוקץ?לוקח לכסף כמה ימים להתעדכן בחשבון?מה לעשות לפתוח עוד דיספיוט פייפל\איביי ?

אשמח לקבל עצות כי אני חדש בתחום

פורסם

אם אני לא טועה הכסף לא חוזר אליך לחשבון אלא נשאר בפייפאל כזיכוי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

האם אשרת את קבלת התשלום?

עד כמה שאני יודע, ברגע שמישהוא מעביר לך תשלום ב paypal אתה אמור לאשר את קבלת הכסף ו paypal גם

גובה עמלה על הסכום המועבר, כל זמן שאתה לא מאשר את התשלום, הכסף רק נראה אבל לא מועבר פיזית לח"ן שלך בפועל.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אין עמלה על החזר

אם שילמת באשראי אז הוא חזר לאשראי ולא תראה את זה במאזן אלא רק בבנק אחרי כ5 ימים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

סכום הזיכוי חוזר לחשבון הבנק שלך ללא עמלה בתום 5 ימי עסקים.

ויופיע כשורת זיכוי בדוו'ח כ. האשראי שלך.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מבקש להתעלק על השירשור

הזמתי פריט מאיביי לפני כחודש ועדיין לא קיבלתי אותו

אני מיום שבת שולח הודעות למוכר ומבקש שיחזיר לי תשובה לגבי המוצר, אך בנתיים הוא לא החזיר לי תשובה.

מה אתם ממליצים לעשות?

לחכות עוד כמה ימיים עד שיעבור בדיוק חודש או שכבר עכשיו לפתוח Dispute בPAYPAL?

תודה מראש

ערן:-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

שלום לכולם,

ידוע לי על כך שאני אמור לאשר את החזרת הכסף לחשבון שלי כי פעם כבר החזירו לי כסף ומתי שהחזירו לי קיבלתי הודעה למייל שהמוכר כך וכך והחזיר לי סכום כסף כך וכך.

משום מה במקרה הזה זה לא היה.

אבל אם אני נכנס להיסטוריה של תנועות אחרונות זה מופיע לי שהוחזר הכסף מחנות כך וכך סטטוס הושלם סכום כסף 155$ .

משהו כאן מוזר לי מאוד.

הכי מוזר לי שכאשר המוכר החזיר לי את הכסף לא קיבלתי הודעה למייל.להבדיל מפעם קודמת שהחזירו לי את הכסף כן קיבלתי.

Refund FromYow Auto Classics LLCCompleted

פורסם

אתה לא אמור לקבל הודעה למייל, תבדוק תנועות אחרונות בבנק!

ערן, זה בטח במכס. תחכה קצת עם הDISPUTE.

משכנתא זה קל

פורסם

אני קיבלתי החזר ורק אחרי כמה ימים התקשרו אליי מהבנק לשאול אותי מה לעשות עם הכסף שתקוע במטבע חוץ, האם להמיר לשקלים לחשבון או להשאיר אותו במט"ח:loco:

לא הייתי צריך לאשר כלום בפייפל.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

למידע כללי, pay pal מפקידים כל 14 יום ולכן לא רואים את הזיכוי באופן מיידי, להבדיל מתשלום שיורד מיד. כך הם עושים את הכסף. סה"כ, יופי של שירות.

• תוכן חדש...