רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הוולו 164 כשלה בטסט על אור אחורי בנסיעת רוורס...ולוחיות המספר האם חובה לבדוק אור רוורס לרכבים משנת 1971 תודה.
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 860 צפיות
לרגל חגיגות 50 שנה לדיוטי פרי בפרנקפורט מגרילים את זה:
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכם ובוקר טוב! המון זמן כבר יש לי משהו בלב לחיפושית,כול פעם שעוברת לידי אחת אני פשוט נלהב ממנה ומאוד הייתי רוצה להתנסות ולהחזיק באחת. חשבתי לחסוך סכום של כ12-13K ולרכוש אחת בזמן השירות(כש היציאות טיפה ישתפרו,אני מכיר מישהו בהנדסה שיוצא כול שבוע). אז בנוסף לאהבתי לרכב נכנס גם השיקול של כדאיות כלכלית והנחה בביטוח ובאגרה,רציתי להתיעץ איתכם אם זה רעיון חכם? אני רוצה את החיפושית גם בגלל שיש לה קסם מיוחד ובא לי להתנסות ברכב אספנות ולנהוג ברכב מיוחד שאי באמת אוהב ולא סתם גרוטאה שאני אוציא ממנה את נשימותיה האחרונים. האם זה כדאי אחזקה של רכב כזה? האם במידה ואני אביא אותו למצב מכני מצויין לפני הגיוס יתן לי שקט נפשי יחסי מתקלות? טוב תקלות זה גם חלק מהחוויה עד כמה …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם,אני מעוניין לשלוח לארץ טמבון שרכשתי מבחור בניו יורק ,הסיפור בקצרה הזמנתי בעבר טמבון אבל כמו שהבנתי מבעל הסדנא יש כרגע בגץ נגד יבוא חלקים שהם לא מקוריים(VW) ככה שהטמבון תקוע בקונטיינר איי שם , לפני 4 ימים קניתי מבחור (ניו יורקר) טמבון אחורי לרכב,יש לציין שהטמבון מקורי של היצרן(VW) ובעל חותמות ומספרים סיריאלים בפנים הטמבון,את הטמבון הבחור הקפיץ לבת דודתי אשר נמצאת בקווינס,ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוח את הטמבון לארץ,אני פונה בשאלה לפורום זה כי ידוע לי שהחברה פה מזמינים המון חלקי חילוף מחול, מהיא הדרך המהירה ביותר? והאיטית ביותר איך אני יוכל להעביר את הטמבון ללא שברים מיותרים?(חברה איכותית שמרפדת מוצרים לשילוח) את הטמבון קניתי מבחור פרטי והוא משומש,ש…
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 4 עוקבים
- 68 תגובות
- 20.2 אלף צפיות
השקת ב.אם.וו איזטה 300 1957 B.M.W ISETTA 300 1957 ביום ו',07.08.09 , בשעה 17:30 תיערך השקת ב.אם.וו איזטה 300 משנת 1957, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש אריה בן זקן. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים בחנייה הצמודה לבית הקפה "SPINGO” , בכניסה למושב בני ציון. חברים בעלי ב.אם.וו מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 5 תגובות
- 751 צפיות
האם הדלת הנ"ל בוולו 164 זהה לחלוטין לוולו 144? תודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
שלום רב ! כפי שציינתי בכותרת מדובר בטרימף ספיטפייר, בעל שני קרבורטורים SU, המתקשה בהתנעה לאחר מנוחה של שבעה ימים, ולכן נזקק לאתר, על מנת להקל על ההתנעה, רסוס חד פעמי לעבר מסנן האוויר הפתוח, של אחד הקרבורטור, גורם להתנעה מידית. יש לציין שאם הרכב הותנע בערב, יום למחרת בבוקר, הוא מתניע במכה ראשונה. הבעייה קיימת רק במנוחה של שבוע . נבדקה קומפרסייה והנתונים הם כדלהלן : צילנדר מספר 4 - 120 ! צילנדר מספר 3- 100 ! צילנדר מספר 2- 90 ! צילנדר מספר 1= 110 ! האם לדעתכם יש קשר בין נתוני הקומפרסייה, וקשיי ההתנעה?! בברכה ותודה מראש למגיבים , באשר הם ! צביקה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
רולס רויס מרוץ? 1 2 3
מאת eyalgrossman- 4 עוקבים
- 31 תגובות
- 7 אלף צפיות
הי אתמול בערב עקפה אותי באילון רולס-רויס אספנות לבנה, כאילו אני עומד במקום.... למרות שהיא עקפה מימין והיה "גג" 5 סנטימטרים ביננו, לא הספקי לראות מי הנהג... היא יצאה במחלף השלום, ונעלמה לה. מישהו ראה? אייל ----- 1972 Dodge Charger
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
זיהוי רכב.
מאת bara_fxp- 3 תגובות
- 799 צפיות
בפורום אחר מישהו העלה תמונות של מכונית ישנה מאוד עם מספר חוץ. אני לא מצליח להעלות תמונות לאשכול, אולי בגלל שידרוג השרת? מישהו מזהה?
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
לאחר שהאישה נתנה את אישור לרכוש רכב שרירים , הוחלט לייבא ארצה את אחד מהרכבים האהובים עליי. קורבטט סטינגריי, שברול קאמרו, טראנס אם/פיירבירד. אי לכך ולאחר בדיקות וצפיות אין סוף באתר איביי נשאלת השאלה הראשונה , האם כדאי לרכוש רכב זה עם תיב"ה ידני או אוטומטי? השאלה הבאה תיהיה איזה מהדגמים נחשבים כדגמים טובים ואמינים ביותר? בעיקבות כך אני נאלץ למכור שני רכבים מתוך הארבע . (פיאסטה ורום כרמל הכחולה). אשמח לעזרה מהמבינים . ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר'ה אני צריך עזרה דחופה בעודי משוטט בעיר מסויימת נתקלתי ברכב אספנות במצב מעולה זרוק באחד ממגרשי הגרירה של העירייה התחלתי לעקוב אחרי הרכב וכבר שלושה חודשים שהרכב עומד חשוף למפגעי השמש מבלי שיגיע בעל הרכב ויפנה אותו ( למה?!?!?) פניתי לעירייה והם לא מוכנים למכור את הרכב בתגובה הבאה " אם בעל הרכב לא יבוא לפנות את הרכב בתקופה הקרובה ישלח הרכב לגריטה ) חשוב לציין כי על הרכב ישנם מספרים האם מותר להם לעשות את זה? איך אני מציל את האוטו לעזעזל עזרו לי מהר
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי על כך שאם קנית את הרכב במחיר הנמוך ב10 אחוז ממחירון קראוס, אזי יורידו 10 אחוז מהמחירון לפני חישוב המיסוי לאחר מכן שמעתי שזה לא ככה מישהו יכול לאשר מה הנוכל לאחרונה? מה צריך להביא כדי להראות את המחיר שבו קנית את הרכב מלבד החלק האחורי של ה TITLE תודה
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המפגש נתן כבוד רב ל"גברת הראשונה" של המועדון.... איציק קובל הביא את הדודג' ברד'רס ללמדינו פרק בהלכות התנעה. רבע סיבוב! כן, רבע סיבוב במנואלה והמנוע עובד כמו שעון דוקסה.....
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
לחברי הפורום שלום רב. במסגרת פרוייקט צילומים, אני מחפש רכבי סוסיתא לצילום. הם יכולים להיות במצב "כמו חדש" ושמורים במוסך מפואר, ועד גרוטאה מתפרקת שזרוקה ביער ברחבי הארץ. אז אם אתם מכירים מקום שבו יש סוסיתא זרוקה, מונחת, תלויה על עמוד, תקועה בתוך קיר, או אם יש לכם אחת בחניה, במוסך, אצל חבר או כל דבר בסגנון, אני ישמח לעזרה מצדכם. כל עזרה שהיא תעזור, במידה ונצלם את הבייבי שלכם, נשמח גם לשתף אותכם בתמונה..... בברכה, שירן גרנות [email protected] 0523483548
הודעה אחרונה מאת Shiran Granot, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונה מהאלבום.1948 אבי על ג'יפ מיד לאחר שחרור ירושלים ליד YMCA.
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב הוא פיאט 127 900L שנת ייצור 1979 הבעיה: מדיד השמן החל כל הזמן לצאת מהמקום מה שגורם לשמן לעוף לכל עבר ולגרום לטיפטוף מאסיבי של שמן לרצפה כך שאי אפשר אפילו לנסוע ברכב. בעיה שניה שנתגלתה רק עכשיו: ריקבון והתפוררות של רצפת הרכב (לשמחתי רק באזור קטן מאד) בצד ימין של הרכב מתחתך לרצפת הנוסע (הנוסע שליד הנהג) . מישהו יודע האם לעשות שם טלאי סיפור גדול ? (ויקר) מישהו יכול להמליץ על פחח שמתקן רצפות בצורה מקצועית? (באזור פתח תקוה) תודה רבה מראש לעוזרים אשמח לסיוע לשתי הבעיות. צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כשלושים חברי מועדון נהגו בחום כבד לפאתי מודיעין ושם ערכו תצוגה מגוונת למבקרי המקום. המוסטנג התמסרה לעשרות ילדים שהציצו, נכנסו, השאירו טביעות אצבע על הפח. וכמובן הופיע ה-נסיך, נכדי ערן, לבוש מדוגם כיאה לבעל האמיתי של המוסטנג...
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
תיעוד בתמונות כרונולוגי וחביב שנתקלתי בו בחוברת שיצאה ב1999 לכבוד 60 שנה לתלמה (תמ"י אז, היום כבר בבעלות אחרת). מעשור לעשור הובלת המרגרינה. מה ששמחתי למצוא היא תמונת הפורד ששימשה כהשראה למכוניות הראשונות של משטרת ישראל לשם לא כל כך מתאים ו"קשוח" כמתבקש לרכב משטרתי - טנדר מרגרינה (הכוונה לאף 1). האם הרכב שבתמונה הוא גם F1? הוא נראה שונה מהטנדר במוזיאון המשטרה. (עם זאת אמרו לי במוזיאון שלא בטוח שמדובר באותו סוג רכב אלא בצורה\סגנון ששימשו כהשראה לשם).
הודעה אחרונה מאת B4 לגיל 40, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מי יכול לשפוך אור על המנעול שבתמונה? תודה שמעון
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 1 תגובות
- 993 צפיות
לאיש חולשה רצינית למנועי וונקל. למרות הכיתוב בגרמנית, שאינו מובן לכולם, גלריית התמונות מרתקת. http://www.motor-klassik.de/oldtimer/walter-freys-wankelmotor-sammlung-1376116.html?item=26
הודעה אחרונה מאת Giora, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי הרבה שנים בהם אני רק מסתכל בפורום אפסנות, סוף סוף אני יכול להרשות לעצמי רכב אספנות איכותי. במהלך החודש האחרון, בעקבות איזה הזדמנות שניתנה לי לרכוש רכב דרך חבר פורום, חיפשתי המון רכבים. לצערי העסקה המקורית לא יצאה לפועל, אך לא וויתרתי. בסופו של דבר מצאתי את הרכב אותו אני רוצה להביא, ושילמתי מקדמה לבעלים של הרכב. הרכב נמצא ביוטה UT, וממה שהבנתי יש להביאו לNJ - ניו גרזי כדי לשלוח אותו לארץ השאלה שלי, האם עדיף לשלם לגרירה, שתעלה קרוב ל 1000 דולר וזה גרירה פתוחה לא במכולה, או לנסוע לשם ולנהוג 2200 קמ לערך עד לגרזי עצמה. בנוסף, האם אתם מכירים גרר שיעשה זאת עבורי וידאג לרכב, ובנוסף אני זקוק לאותו ישראלי שעליו שמעתי, שמתעסק בשליחת הרכבים ארצה - RORO…
הודעה אחרונה מאת elads, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 940 צפיות
החלטתי לשפץ את רצפת המכונית. המשך תמונות יבוא. זה המצב ההתחלתי.
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש דרך זולה לשנע רכב מאילת לאיזור המרכז. מישהו כאן יודע, מכיר, יכול לעזור בעניין הזה? שמעתי שיש משאיות שעושות את קו תל אביב אילת (או אילת-אשדוד) ושאפשר להסתדר איתם על הובלה, מישהו יכול לקשר אותי?
הודעה אחרונה מאת srulik, -
- 8 תגובות
- 999 צפיות
כמה מפניני טורקיה:
הודעה אחרונה מאת 504L, -
זיהוי ראש מנוע
מאת XOFIRX- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהוא מזהה את הראש מנוע שבתמונה ? הערכה שלי דודג' דארט.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה מקורי
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 751 צפיות
תמונה מאלבום משפחתי ישן. התמונה צולמה בשנת 1949 או תחילת 1950 בארץ. איזה רכב זה?
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 3 עוקבים
- 48 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, בתאריך ה 1.8.09 בשעה 10 בבוקר יתקיים מפגש סובארו בצומת יגור ברחבה של הסטופ מרקט. את המפגש אני מארגן בשיתוף עם מגזין הרכב של אילן פייביש (iturbo), אילן מעוניין לעשות כתבה על ה XT טורבו שברשותי וה XT תכלת שברשות ניסן, ואני קופץ על ההזדמנות להרים מפגש גדול לכל חובבי הסובארו. בשעה 10 בבוקר (כשהשמש עדיין לא חזקה מספיק) נפגשים ברחבת הסטופ מרקט כמו בפעם הקודמת לינק, להתארגנות, צילומים והתרשמות. בערך בשעה 11 ננסע בשיירה לבית אורן, אילן יוכל לעשות את הכתבה שלו, וחברי השיירה יוכלו להנות מהדרך, הנוף והנסיעה. במפגש יהיו סובארו אספנות, קופה, XTים, SVXים, טנדרים ועוד. למפגש כל אחד מוזמן, אם או בלי סובארו. מי שמתכנן להגיע יכול להודיע פה, כולל אלה שכבר …
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברלין השבוע להנאתכם
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי זוג פנסי ערפל ישנים מאוד שיש להם חלודות. הסרתי את הזכוכית, כך נראה הרפלקטור בפנים. איך משפצים דבר כזה ? האם לעשות ציפוי ניקל ? זה יחזיק ? יפזר אור כמו שזה היה חדש ? או שזה יבלע את האור ? ומה לגבי השפשוף ? זה נראה לי כמו עבודת נמלים. האם כדאי להשתמש במכונה מסויימת ? או סתם נייר זכוכית ? האם לטבול אותם במשהו ? סודה לשתיה, מלח לימון, קוקה קולה ? עארק ? :lol: עצות יתקבלו בברכה ! גב, מדובר בפנסי ערפל מאוד מאוד יקרים ומאוד נדירים.. אז תחסכו מעצמכם משפטים כמו "תקנה חדשים" וכו כי זה עולה מעל 500-600$ לזוג כזה מושלם במצב טוב..כן גם בEBAY. מצ"ב תמונות
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 673 אורחים (הצג רשימה מלאה)