רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא מוסיקה ולא תמונות ורשמי הטיול . רק רכבים שנתקלתי בהם שם כעת. האופל הזכירה לי את הרכב של המשפחה שלי משנת 1965 - כזו הייתה לנו בצבע צהוב. הרכב הבלתי מזוהה הוא טרקטורון שהולבשו עליו טלוויזיות, מאווררים וכל מיני שטויות. הצפרדע הירוקה נקלטה בעת נסיעה...ולא, הבעלים לא מוכר ולא מוכן להחליף.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מפגש 50 שנה למיני מיינור ו-ONE יום שישי בתאריך :28.8.09 בשעה:16:00 מקום המפגש: מאחורי איצטדיון רמת גן מול שערים 1,2,3,4 בברכה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 3 תגובות
- 986 צפיות
שלום שלום. מדובר על שני אופנועים מדגם איז' 49 (העתק של DKW), אשר נסעו בזמן הקנייה אך עכשיו מפורקים וממתינים לשיפוץ, ועל ג'יפ אחד אואזיק משופץ עד למקור של המקור. התכנון המקורי הוא לשפץ גם את האופנועים במולדובה, להעמיס בתוך אואזיק ולשלוח לארץ. השאלה היא מבחינת התשלום של המכס, האם כדאי לביא את האופנועים בתור "ערימת חלקים" או משופצים מושלם? בעיקרון אפשר להרכיב אותם בארץ, אך במולדובה התהליך הרבה יותר נגיש ומקצועי. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב, 28.8.09, חברי מפגשישישרון מכבדים את חברנו דורון איצקוביץ, ואת ניר בועז תומר ועופר, ומשתתפים בהשקה המשותפת של ששת הרכבים. אי לכך, המפגש יתקיים באופן חד פעמי בשפיים, בחנייה שמארגן לאירוע מוסך דרך השטח. כולם מוזמנים להגיע בזמן ולהיות בהשקה בשעה 16:00. בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
מאיזו שנה יש צורך בחגירת חגורות בטיחות והיכן ברכב? (מאחור או מקדימה?) אני לא מתכוון לא לחגור, רק רוצה לדעת האם באמת יש צורך מבחינת החוק.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה, בחצר הבית של ההורים של אישתו, של חבר מהעבודה, נרקבת לה רנו 5 שנת 82 ללא טסט 5 שנים. הרשיונות לא הופקדו. הרכב שייך לגיסו של החבר. למיטב הבנתי הגיס מתכוון ללכת למשרד התחבורה והוריד את הרכב מהכביש. הוא מפחד לתת למישהו את הרכב כל עוד הוא רשום על שמו כדי שמי שיקבל את הרכב לא יחזיר אותו לכביש ויבצע עבירות תנועה. אם למישהו יש עניין ברכב ומסוגל להציע איזו שהיא קונסטלציה משפטית לבעלים של הרכב, יש מצב שהוא יתן אותו בחינם. הרכב חונה ברעננה. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת NCI, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
.sorry for the english im in england,coming back to ur little country soon ,i saw i nice 914 red for sale in yad 2 own my a forum member liran the car looks pretty solid however i never had much expirecnce with old cars....welll not 40 years old, i know the car is pretty rrelayablel but is it good for every day use,? i dont mind the sporty drive and the lack of boot space or the fact that is pretty crude on the inside all i care of is just drive the damn thing 5 times a week,can this old porsche be able to be my primery car? thanks for on point comments
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
נצפתה יגואר xj12 משנות ה70 עד ל80 מוקדמות (אם אני לא טועה היה לי לוחית של רכב אספנות) בצבע בורדו,הצצתי פנימה הריפוד נראה שמור מאוד וגם גימור העץ ושאר פנים הרכב הבחוץ נראה קרוב למושלם,במט חטוף יחסית הרכב נראה מבטיח,רכב נמצא ברעננה. למעוניינים שמרתי את הטלפון של האדון (אם אני לא טועה לאדון יש או הייתה e-type אדומה פתוחה.)
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ג ד ו ל - כ - 22 רכבי אספנות עמדו לתצוגה ב"ישפרו" קרית גת. מגוון רחב של מכוניות : אמרקאיות, אירופיות, ונוספות, לרבות הג'יפ - "שועלי שמשון" כיכבו היום בתצוגה. התצוגות שהמועדון העמיד עבור החסות שנתנה לנו ע"י הנהלת "ישפרו" היו ברמה ובאיכות מעל ומעבר לנדרש. חברים נרתמו והקדישו מזמנם, הוציאו את רכבי האספנות מהאחסנה ובאו בשיירה גדולה ויפה - יישר כוח וכל הכבוד לכל המציגים. מאידך מתצוגה לתצוגה המנכ"לים של המרכזים למדו לפנק אותנו והיום הטיפול בנו היה השיא - קיבלנו ארוחת ערב מלאה - תודה לשלמה מנכ"ל "שפרו" קרית גת. ועכשוו מעבר למילים ועד שהצלמת שלנו לי ניזרי תעלה את התמונות האמיתיות, להלן מס' תמונות ממצלמתי.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
שלום, ברשותי ג'יפ שנת ייצור 1980. בעברו היה צבאי ובתאריך מסויים בשנת 1989 נרשם במרשם כלי הרכב ועלה על הכביש. השאלה שלי הינה מאיזה תאריך אני יכול לרשום את הרכב במשרד הרישוי כרכב אספנות? הטסט שלו יגמר בסוף נובמבר 2009. האם כבר ב1.2010 אני יכול לרשום אותו כאספנות?
הודעה אחרונה מאת D master, -
זיהוי רכב אספנות 1 2
מאת skubi- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב מהפרומו לגמר כוכב נולד אני משתגע אני חושב שזה מרצדס [ למרות שאני לא מבין כלום באספנות וזה ] אבל כולם אומרים שלא http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3349354 מישהו מזהה ? [ בטח זה פשוט ואני אהבל ] אה ויאלה רוני לוקחת ,תודה.
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זכיתי במכרז וקיבלתי הודעת תשלום מן המוכר. כמה דקות לאחר מכן קיבלתי הודעה מאי ביי כמפורט להלן: Thanks for your interest in this listing: Unfortunately, the item is no longer available for purchase. This is disappointing for everyone, but sometimes it's necessary to protect you as a buyer. There are three main reasons why we remove listings: -- The listing doesn't follow eBay guidelines. -- The item isn't allowed on eBay or can only be listed under certain conditions. -- The listing contains pictures or words in it that may have created copyright or trademark issues. If the seller is able to fix the problem and relist the item, we hope you'll bid on it ag…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים הכתבה על סניף השפלה של מועדון ה 5 תשודר במשך החודש הקרוב בערוץ 98 בימי חמישי בשעה 9:30 ובימי שלישי ב 19:30 אסף
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 2 תגובות
- 947 צפיות
ערב טוב באפשרותי לקבל גרוטאת רכב .הרכב זרוק בחצר של מושב. אין לא מספר רישוי. אף אחד לא יודע של מי הרכב. אבל שווה לי לשפץ . האים ניתן לחדש לו רשיונות ? תודה חזקי
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בדחיפות... אתמול עבר הרכב תקינה לרכב אספנות במסלול אב-טיפוס ועתה נדרש לעבור טסט. ברשותי רשיון זמני לרכב, בתוקף עד סוף שבוע זה בלבד. במשרד הרישוי (עמדה 11) לא נאותה להאריך. אני מתכנן להיכנס למוסך אך מעריך כי תידרש הכנה לטסט. מה הכי נכון לעשות? תודה, אלון
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך להחליף את 4 הבולג'וינטים (2 עליונים ו2 תחתונים). יש לי אפשרות לחכות מספר שבועות לבולג'וינטים חדשים או לפרק את הקיימים ולשפצם. השאלות שלי הן: 1. האם בולג'וינט משופץ (כמו שצריך ע"י בעל מקצוע) יהיה שווה ערך לחדש? 2. האם יש המלצה למוסך באיזור המרכז שמבין בדודג'ים לבצע בו את ההחלפה? 3. האם יש למישהו כיוון לבולג'וינטים חדשים (כאלה שלא צריך לחכות להם מספר שבועות)?
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
לפני שנים מספר רכבתי על אופנוע עם סירה ברכבי הארץ וללא קסדה. האם היום החוק אומר אחרת? האם חובה לחבוש קסדה ברכיבה על אופנוע עם סירה?
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
- 64 תגובות
- 14 אלף צפיות
השקת קטנוע למברטה SX משנת 1969 LAMBRETTA SX 1969 ביום ו', 21.08.09, בשעה 17:00 תיערך השקת למברטה SX משנת 1969, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש יוני הכהן. את הטקס ינחה יו"ר המועדון, נחום קדמיאל. האירוע יתקיים בפאב טוביה, רח' שושן 4, במרכז ירושלים. יש חנייה מספיקה לבאי האירוע! חברים בעלי קטנועים מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:00, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע ? מכיר ? מהיכן ניתן לשלח רכב מקנדה לארץ ? ראיתי שב VICTORIA יש נמל גדול ? אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת bruck, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ על מומחה במערכות הזרקה מכניות: Bosch K-Jetronics ? יש לי פורשה 928 ואני רוצה להעזר במומחה לפני שאני מתחיל שיפוץ כללי של מערכת ההזרקה. תודה
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מצ"ב פרסומת של לילנד אשדוד עם 'פינת הנהג' משנת 1966. כמו כן מצורפות פרסומות של פרימולה 1966, ושל אלפטות של אלפא-רומיאו מ 1978. אמנון
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעיתון ידיעות אחרונות של הבוקר (25/8) מופיעה כתבה ב - ממון, בנושא - רכב אספנות : טסט רק אחת לשנה. הכתבה נכתבה ע"י הכתב - בני ברק והיא מתחילה כך:" במשרד התחבורה חשבו שזה לא מספיק חשוב כדי ליידע בכך את כל הציבור, אז אנחנו נעשה זאת במקומם". קריאה מהנה.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נאמר לי כי חובה על לוחיות הרישוי ברכב להיות זהות מלפנים ומאחורי הרכב. ז"א כי שתי לוחיות הרישוי עם דגל או שתיהן ללא דגל. ויש אף מכוני רישוי שפוסלים כלי רכב בטסטים ומחייבים אותם להחליף את אחת הלוחיות ע"מ שיהיו תואמות. מי יכול להאיר את הנקודה הזו יותר?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על טאטרה טאטרפלאן שהייתה/עודנה בישראל אך לא נראתה על כבישיה מזה שנים רבות... אם מישהו יודע מה עלה בגורלה, איפה היא היום וכו' (מבטיח לא להפוך אותה להוט-רוד ). 3 הספרות הראשונות שלה היו 205 (3 האחרונות שמורות במערכת). תמונה של רכב דומה, לאלו שלא מכירים....
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איפה אפשר לבטח רכב ישן משנת 82 חובה + צד ג לנהג צעיר בן 22? התקשרתי לכמה חברות ולא מוכנים לבטח לי את הרכב את הזה בגלל שהוא ישן מידי את הרכב הקודם שלי משנת 84 כן הסכימו לבטח לי ואת זה לא. מדובר בפיאט 131
הודעה אחרונה מאת A900, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 776 צפיות
באחד האלבומים של סבתא שלי, נתקלתי באופל דו מושבית מסוף שנות העשרים שהיתה של אבא של סבתא שלי. מצאתי כמה תמונות ברשת של רכבים דומים. מישהו יודע קצת פרטים על הדגם הזה?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 5 תגובות
- 939 צפיות
המקרה מבוסס על סיפור אמיתי. היום הייתי בטסט עם רכב אספנות , על מספר הרישוי מצויין רכב אספנות, אבל הכיתוב מודבק (בצורה מושלמת יש להגיד) ולא מובלט. הבוחן אמר שזה לא תקין. למען ההגינות אומר שזה לא מה שהיה מכשיל אותי (הבעיה העיקרית הייתה החלפת צינור בלם), אבל יש לי 2 שאלות בעקבות המקרה: 1. האם בכלל יש חובת רישום "רכב אספנות" על לוחית הרישוי (ברשיון רכב מצויין שזה רכב אספנות). אני שואל , כי אני מכיר לא מעט רכבי אספנות שאין להם את הכיתוב הנ"ל. 2. האם עצם העובדה שמדובר בהדבקה ולא תבליט מהווה עילה לפסילת רכב? כי הרי המספר רישוי עצמו מופיע כמו שצריך.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
צביעת ג'נטים
מאת oro0-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מתכנן לצבוע את הג'נטים במיני בצבע לבן שיתאים לגג החדש (עד לא מזמן הוא היה שחור). אני לא מתכוון לשלוח את הג'נטים לצביעה, אלא לצבוע אותם בעצמי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות בשביל שהצבע ישרוד את תלאות האספלט, וגם שלא יהרס מכל החלפת צמיג. אשמח לדעת על סוג צבע מסויים ועל שיטת צביעה וייבוש שתתאים. תודה!!
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
-
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפיאט ספיידר - מה ההבדלים בניהם? מה עדיף? פערים במחירים?
הודעה אחרונה מאת ספיידר-מן, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מפגש מאוד מצומצם. חצי מהרחבה היתה ריקה. לתמונות.
הודעה אחרונה מאת תמיר מ,