Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש 50 שנה למיני מיינור ו-ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מיני ! (1983) אבל באוגוסט לבוא איתה מחיפה לת"א זה עונש למיני ועונש גדול יותר לי...

גם אני מתגלגל לי לת"א עם המיני 83' שלי - ואני עוד אצטרך להתפלל בעליות בדרך חזרה שלא יהיו מיני קלקולים והתחממויות מיותרות :roll:

ואף על פי כן, נוע תנוע.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
אני אומר תארגן מאורר קטן, צידנית עם קרח וכמה מילות עידוד למיני וצא לטיול קטן... לא כל יום חוגגים 50 שנה..

זה בערך מה שאני עושה למרות שאני כולה יוצא מאשדוד

פורסם

יאללה חבר'ה עוד שלושה ימים למפגש תכינו מכוניות תנקו גלגלים תבריקו את הצבע ותגיעו להיכל נוקיה לא כול יום יש יום הולדת 50 למיני

אל תאכזבו תגיעו

תודה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

פחות מ24 שעות להשקה ולמפגש מיני

חברת קמור תהיה לא לשכוח שהאחות הקטנה של המיני שלנו מיובאת ע"י חברת קמור

תגיעו יהיה כיף ומהנה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

היה אירוע ברמה גבוה מאוד לכבוד הרכב המיוחד שהושק ומגיע לו את הכבוד מזל טוב לבעל הרכב ומשפחתו

תודה למועדון החמש על האירוח והכבוד להציג את הרכבים הקטנים שלנו ביום כזה .

זה אחד מהמפגשים של חגיגת 50 למיני ...(יהיו עוד השנה:lol:)

היה כיף לי לראות את כמות המיני שהגיעו ולהיפגש עם חברים אחרי הרבה זמן וגם להכיר אנשים שרק בטלפון מדברים כן ירבו מפגשי מיני בארץ ובגלל שיש פעם בכמה חודשים צריכים כולם להגיע .

תודה רבה לכול בעלי המיני שהגיעו .

כמה תמונות של המינים שהגיעו למפגש .

resizeddscf4500.jpg

resizeddscf4502.jpg

resizeddscf4498.jpg

resizeddscf4480.jpg

resizeddscf4476.jpg

resizeddscf4474.jpg

resizeddscf4472.jpg

resizeddscf4470.jpg

resizeddscf4468.jpg

resizeddscf4467.jpg

resizeddscf4477.jpg

resizeddscf4466.jpg

ולפני שהולכים הבית תמונה אחרונה של שלוש האדומות

dscf4506.jpg

שבת שלום

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

היה אירוע מרשים ביותר! היה נחמד לפגוש בעלי מיני נוספים.. אני כבר מצפה למפגש הבא!

שתהיה לכולם שבת שלום!

פורסם

היה אירוע כיפי ומאורגן. התפלאתי מההענות הגדולה ונהננו מהנסיעה בשירה של ארבעה רכבי מיני מירושלים לת"א - באמת מחזה משובב נפש ומוסיף צבע לאפרוריות כביש מספר 1.

הנה כמה תמונות פרי מצלמתי להנאתכם:

Picture001-1.jpg

Picture003-1.jpg

Picture006-1.jpg

פורסם

לא חזרנו בשיירה. אני נשארתי קצת בת"א וחזרתי יותר מאוחר בלילה והרכב בכלל לא התחמם בכלל :lol: וזה בניגוד למנהגו :roll:

אני מתפלא כל פעם מחדש כמה שההתחממות של הרכב תלויה בטמפרטורת הסביבה. רק לשם השוואה בדרך לת"א הרכב מעט התחמם וזה אפילו שנסענו בעיקר בירידות.

קובי (מיני כתומה מלאה בילדים :wink:) התקשר אלי ומסתבר שהוא נתקע בעליות של מוצא בשל התחממות - אבל, כמו בעלים מתורגל של מיני, הוא התגבר על הבעיה והגיע הביתה בשלום ובכוחות עצמו.

עוד כמה:

הקלאבמן המגניבה של עלי (ואני בתוכה עם חיוך)

Picture014.jpg

ועוד תמונה

Picture009-1.jpg

• תוכן חדש...