רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מוכר את השאריות שלו לברזל, יש לא מעט חלקים עובדים, מנגנוני חלונות, צירים (קידמי ואחורי), תיבת הילוכים, תיבת הגה וכו'. "רק היום ;)" * אני מפרסם את זה כאן כי בשבוע הבא אני מפנה אותו. גילי
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 4 עוקבים
- 58 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
השקת ב.אם.וו 503 קבריולט 1958 האירוע בחסות חב' קמור רכב יבואנית ומשווקת מותגי היוקרה MINI , BMW ואופנועי BMW ו- HUSQVARNA ביום ו',28.08.09 , בשעה 17:30, תיערך השקת ב.אם.וו 503 קבריולט , עתיקה ומיוחדת, משנת 1958, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש יהודה שחם. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. ישא דברים באירוע מנכ"ל חב' קמור- BMW. האירוע יתקיים במקום המפגש המרכזי של המועדון, בהיכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי ב.אם.וו מכל הדגמים (רכבים ואופנועים) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 720 צפיות
לדבר המוכר, אחת מחמש שנמכרו בארה"ב - יפה ושמורה עוד 8 שעות לסיום המכירה, כעת עומדת על 11K$ אך RESERVE NOT MET http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Other-Makes-SABRA-SPORT-RARE-ISRAELI-BUILT-SPORTS-CAR-1-0F-5-IN-USA-CONVERTIBLE_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem27abb723bfQQitemZ170384630719QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השקת שברולט C, 1934 CHEVROLET C 1934 (התמונה להמחשה בלבד) ביום ו', 25.09.09 , בשעה 17:30 , תיערך השקת שברולט C משנת 1934, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש אריה מזרחי. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי שברולט מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:00, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
עזרה בגרמנית
מאת ariebz- 4 תגובות
- 836 צפיות
אני עוזר לחבר לקנות מנוע לאופנוע MZ350 המוכר ענה לי לשאלתי לגבי משלוח לארץ בזו הלשון Hallo,nach Israel kostet ein 30 kg Paket 84 ?. Motor mit Getriebe wiegt aber 40 kg.Man müßte also 2 Pakete (Motor extra / Getriebe extra)verschicken. Getriebe als 10 kg Paket 44 ?. MfG פרשנות בבקשה
הודעה אחרונה מאת tsents, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
http://mrantiquecar.com/index.php Good collection of Californian cars and trucks (also parts) for anyone planning importing from the US. Prices not crazy and should be little rust because it's California... Examples below - Lark is a convertible. No he's not my uncle, haha. T
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן!אני מחפש תמונות של סטיישנים מעניינים, אני מחפש תמונות של רכבים ארוכים במיוחד,שנראים שריריים,עדיף אמריקאיות למיניהן. עדיף עם נתונים טכניים. בסיגנון של זאת:
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: תצוגת רכבים בהפנינג מתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ד' , 23.09.09, ישתתף מועדון החמש בהפנינג של המרכז הקהילתי "שדה בוקר" גבעתיים, לטובת תושבי גבעתיים והסביבה. מועדון החמש יציג בתערוכה 5-6 רכבי אספנות מיוחדים בין השעות 17:00- 19:00. חברים המעונינים להשתתף בהפנינג מתבקשים לפנות אל משרד המועדון עד 17.09.09 בטל'/ מייל או אל מתניה הלוי , אחראי התצוגה, בטל' 4472256-052. קפה ומאפה יחכו למציגים במשרד המועדון.... בברכה, סמדר-משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת תמיר מ, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 157 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
מועדון החמש שמח להודיע שבישיבת וועדת הכלכלה של הכנסת היום בבוקר, אישרה הוועדה חובת טסט אחד בשנה לרכבי אספנות במקום שני טסטים כפי שהיה עד כה. יחד עם זאת, יתבקשו בעלי רכבי אספנות לבצע בדיקות חורף לרכבם. בישיבה נכח יו"ר המועדון, נחום קדמיאל, שייצג את עמדת המועדון מול חברי הוועדה. פרטים נוספים על פרטי השינוי יפורסמו מייד כשייסגרו הפרטים התקנוניים ע"י משרד התחבורה. השינוי יאפשר לבעלי רכבי אספנות מפגש שנתי אחד בלבד עם מנגנון מכוני הרישוי, ויקל על מימוש תחביבנו המשותף. מועדון החמש פעל באינטנסיביות בשנים האחרונות למען שינוי זה, ומאמין שיהיה לטובת חבריו ולטובת כל אספני הרכב הקלאסי בארץ. בברכה, מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי ! מישהו יכול להסביר קצת/תרגום קל לגבי המכירות הללו שבגרמניה - http://shop.ebay.de/goldies-boutique/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg= יש שם מספר רכבים מאוד מעניין אילן
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 939 צפיות
החורף ממשמש ובא ולא הספקתי לעשות פחחות לחיפושית ובינתיים בכדי שהתחלות החלודה לא יחמירו,אני מחפש אחסנה לחיפושית. החיפושית הזאת אמורה לשמש אותי ביום יום לאחר השיפוץ היות ויש לי אהבה גדולה אליה ומשום שנסעתי בה יום יום ב-13 השנים האחרונות.בינתיים אני נוסע בחיפושית אחרת עד שאשפץ את הבונבונירה. אני מחפש מקום מקורה ויבש מעכשיו ועד לאביב כלומר עד סוף מרץ 2010 . אם מישהו יכול לתת לי מקום מקורה ויבש תמורת סכום סימלי - אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בקשה - עזרה במציאת מקום בו ניתן להשיג בידוד לרצפת הרכב . חוץ מפירוקיות שם ניתן לפרק בידוד קיים במכוניות שירדו זה עתה מהכביש - שנתון חדש . מבקש המלצות מנסיון .
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בקרוב...בקרוב מאדדד
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
ביקור באיטליה 1 2
מאת יאיר לוסטיג- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תוך כדי טיול באיטליה נפלתי על שני אספנים,אחד דרומה לאגם גרדה,ואחד ליד אגם מגו'רה ,מקווה שתהנו.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 תגובות
- 636 צפיות
שלום לכולם בעוד שבועיים מתקיים השוק הגדול במנהיים לרכבים ואופנועים אני מתכוון להגיע לשם לחפש חלקים למרצדס שאני משפץ. אם יש עוד כמה שרוצים להצתרף, אשמח לחוויה משותפת. בברכת שנה טובה קדרון גדעון
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
מדובר בג'נטים לפורשה אספנות , קיבלתי אישור ממשרד התחבורה שם כתוב כי יש אישור בכפוף לבדיקתצ בוחן משרד התחבורה אולם בשדה התעופה נתב"ג (ממ"ן ) החליטו במכס להחרים אותם ולשחרר את שאר הטובין (טמבונים, כנפיים וכו)
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל חובבי רכבי האספנות, אנחנו מתחתנים ב- 27 באוקטובר ואני מחפשת רכב שדומה לרכב בתמונה שצירפתי. היינו בחתונה של הזוג שבתמונה ובן זוגי אמר שהחלום שלו זה להגיע ברכב כזה לחתונה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה ושנה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת chevelle, -
- 3 תגובות
- 700 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לשאול האם ניתן לפרק את החלק שעשוי מפלסטיק (המניפה) מהמנוע של המאוורר על מנת להלחליפה כי היא פשוט מתפוררת או שאני אצטרך הלחליף את כל היחידה . מנוע 1.3 CVH תודה מראש על כל עזרה או מידע בנושא .
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 936 צפיות
אשמח לשמוע מבעלי ידע כמה עולה ביטוח כזה, בערך, לאופנוע אספנות 500 סמ"ק?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשנים האחרונות היתה לי אובססיה לקנית רכבים (להציל את המולדת) עם הזמן מספר הרכבים הלך וגדל ובחצר של החבר כמות הרכבים הלכה וגדלה עד שיום אחד הבנתי שאין לי מספיק שנים כדי לשחזר את הרכבים שלא נדבר על מקום איכסון עד שלחבר נמאס וביקש ממני לפנות את כל הרכבים עד ראש השנה היה לי משהו כמו חצי שנה חלק ניצל ונמכר וחלק הפך לסיר בסולתם אחד החברים ביקש ממני לא לזרוק רכב אחד שבאמת אהבתי אותו אבל זמן לשפץ אין לי ודרכו לברזל היתה קצרה בשבוע שעבר צילצל אלי נאור ואמר לי אני קונה בלי לראות רק אל תגרוס אותו כמובן שמאוד שמחתי לא לגרוס את הרכב וביקשתי מהחבר שיתן לי עוד יום יומים אחרי ראש השנה היום בשעה טובה הרכב עבר לנאור ואין מאושר ממני שהרכב הזה לא נגרס …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם היום ראיתי Ford Shelby Mustang GT500 1967 צבע ירוק באזור תל-אביב על גרר! לוחית רישוי - רכב אספנות .השאלה זה באמת מוסטנג שלבי?או לא?
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
במושב באזור רמלה התפנה מקום לאחסנת רכבים המקום מקורה, ויש שער נעול, מים וחשמל. אפשרות לעבודה. פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו אולי יודע איפה ניתן להשיג אטם מכסה שסתומים לגיפ וויליס מודל 60 , אם אני לא טועה המנוע שנמצא ברכב כרגע הוא מנוע טורנדו 270 של גיפ' תודה
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לפני כחודשיים, תוך כדי נסיעה, הרחתי ריח מוזר וכן עשן יוצא מתחת לרגלי. תוך כדי נסיעה, הפסקתי את המפסק הראשי של הזרם וכך למעשה הצלתי את הרכב משריפה. הצצה מהירה למטה גלתה צמת חשמל מותכת. - הפרדתי בין החוטים וזחלתי הבייתה בפחד ורעדה. והחלטתי לסדר את כל מערכת החשמל ברכב. היו לי לבטים רבים איך לבצע את מערכת החשמל, ואיפה. התייעצתי עם החבר'ה ולאף אחד לא הייתה תשובה חד משמעית מה לעשות ואף רוני אפלצנדר התנדב לעזור לי לסדר את זה בזמננו החופשי. לבסוף לקחתי את הרכב לבני לוי לביצוע חיזוק ראש וכיוון הצתה לאחר האוברול שהוא ביצע, ואז הוא הציע לי לבצע את מערכת החשמל. בהיכרותי את בני שהוא מכונאי, ולא חשמלאי , קצת חששתי אבל בגלל שאני מכיר אות…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במושב צמוד לכפר סבא מתפנה האנגר סגור ומסודר בגודל 110 מ"ר. יש רמפת גישה נוחה למכוניות לתוך ההאנגר. ההאנגר מקורה וסגור היטב. המחיר המבוקש הוא 2400 ש"ח לחודש. זהו מחיר גבוה מדי בכדי שאוכל לעמוד בו בעצמי אולם 110 מ"ר זה מקום רב ולכן אני מחפש מספר שותפים שצריכים מקום מקורה וסגור היטב לאחסון המכוניות שלהם. המקום יוצע להשכרה בסוף השבוע הנוכחי וקיבלתי מספר ימים לארגן קבוצה של אנשים לשכור אותו. אם מישהו מעוניין ניתן ליצור קשר בה"פ או ב-054-6543016.
הודעה אחרונה מאת נתי רוט, -
- 1 תגובות
- 745 צפיות
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 910 צפיות
בשבע שעבר התמסרנו, המוסטנג ואני וגם השחקנים רבקה מיכאלי ואלכס פלג לרשות קבוצת סטודנטים נלהבים (שנה ב' בחוג לקולנוע של אוניברסיטת ת"א). הסרט שהם מפיקים במסגרת הלימודים מספר על זוג מבוגר ומוסטנג. בתמונות אתם רואים איך המוסטנג "נוסעת" בגרירה ואלכס ורבקה משחקים אותה נוהגים ברכב. היה נחמד וחיבור נדיר של ההובי עם הקהילה בה אני שוהה חלק נכבד מחיי...
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי לאחר לא מעט תלאות ועיכובים , שוחרר אתמול האופנוע מהמכס . תודה לגידי על הסיוע והעצות ולשאר חברי הפורום על המידע המועיל . מה שהתחיל כאן כדפדוף תמים קרם עור וגידים לחלום אמריקאי משנות ה 70 .. אורן
הודעה אחרונה מאת orengr, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לא יודע אם זה המקום לפרסם,אבל מקווה שכן.... כבר הרבה זמן שהרכב שלי סוסיתא כרמל דוכס מודל 1971 מוזנחת בחצר,למרות שאני דואג להניע את הרכב מידי פעם, בעבר השקעתי על הרכב דיי הרבה זמן מזמני הפנוי,ודיי הרבה מכספי הצנוע... הרכב עבר השקעה דיי גדולה,דאגתי לסדר כל חלק וחלק ברכב על מנת להנות כמה שיותר מאיכות הנסיעה בו, וזה גרם לי סיפוק כל כך גדול ולא להתאכזב אפילו לשנייה מהרכב.... בשנה וחצי האחרונות ירד לי ההנאה מהרכב עצמו מכמה סיבות,אבל העיקרית שבניהם, זה שלפני כשנה וכחודשיים אבא שלי עבר ניתוח שממש מונע ממנו לנסוע בגיר רגיל, לא יכול להסביר לכם את האכזבה שלי מזה.... בעבר אבא שלי היה נוסע איתי לטיולים מטפל ברכב פשוט מא-עד- ת, משקיע בו כמעט את כל זמנו…
הודעה אחרונה מאת chebu, -
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם יש כאן דוברי גרמנית אשמח לתרגום של הודעה שאני מעוניין לשלוח למוכר באיביי גרמניה, פשוט החבר'ה שם כנראה לא אוהבים או לא מבינים אנגלית אני פשוט רוצה לדעת אם הוא יהיה מוכן לשלוח לישראל (גם בתוספת תשלום עבור הטרחה) ואם כן כמה זה אמור לעלות.
הודעה אחרונה מאת triumph,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 357 אורחים (הצג רשימה מלאה)