רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
טוב, בעצם לראשונה, הספרינט שלי נחשפת לאחר תקופה ארוכה בה עבדתי על הרכב ומי שעקב ,זוכר ויודע . הנה כאן במגזין הרכב האנטרנטי : ITURBO , בניצוחו של אילן פייביש . הנא/עה מובטחת !
הודעה אחרונה מאת תמיר ליאני, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! אני נוסע מחר לחיפה ויש לי אופל קדט 1973, ופיג'ו 304 1973. למיטב זיכרוני וידיעתי יש בחיפה הרבה מקומות חנויות שאני יוכל למצוא אצלהם חלקים לרכב אבקש אם תוכלו להמליץ לי על מקומות, חנויות ,אנשים שאצלהם אוכל לרכוש את החלקים תודה! אשמח לקבל כתובות מדוייקות או טלפונים אפשר בה.פ.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בתור בעלה גאה של אחת כזו שנת 78 (W123 ), הריני לבשר לאחר בדיקה על פני לא מעט ק"מ שצריכת דלק (בנסיעה מעורבת עם מזגן) עומדת על 1:9.5 לערך. להזכירכם הבהמה שוקלת 1.5 טון יבש, ומכילה בקרביה קרבורטור (שכוון אגב ע"י ראובן ממרכז איילון שמגיע לו מילה טובה ).בהחלט הופתעתי לטובה. לדוגמא, בתדלוק האחרון, האוטו עבר 428 ק"מ , עבורם צרך 44 ליטר. אגב, מי מבעלי הדגם עם ה-6 צילינדר (250, 280) יכול לנדב מידע על צריכת הדלק שלהם? הבנתי שהם אפילו יותר חסכוניים...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
חידת זיהוי
מאת asafk- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מכיר את הציפור שצילמתי בחיק הטבע? אסף.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 0 תגובות
- 707 צפיות
מקדיש לכם חובבי השרירים: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Dodge-Challenger-V-Code-1970-Dodge-Challenger-R-T-440-Six-Pack-Shaker-4-Speed_W0QQitemZ120473489705QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item1c0cc79129&_trksid=p4506.c0.m245 כרגע ב150K$ וממשיך...
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 898 צפיות
מה דגם הממסרת ברכב הנ"ל ? 4 הילוכים ? היכן פילטר השמן של הממסרת ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
12345
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
אז, מזל טוב ותתחדש מגיע לחברינו ירון מאיר- אוהב פורדים מושבע!:-D8) השבוע נהפך לבעלים של הפייסטה המקסימה הזו: את הסיפור המלא אני משאיר לו לספר בעצמו, אגיד רק, שהאוטו ככל הנראה ללא התערבותו המהיר, היה הולך לגריטה בזמן הקרוב ביותר! ועכשיו, מהכרותי עם ירון- אני מאמין, שיזכה ליחס, שבאמת מגיע לאחד מהפורדים האחרונים מהדגם הזה! אגב, על האוטו יש מעט מאד חלודה! אז, קבלו:
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הפיאסטה MK1 שלי מחפשת גומיות לחלונות ולשמשות עם פסי ניקל להשלמת הלוק. כיצד ניתן להשיג \ לייצר כאלו ? תמונות להמחשה: חתימה טובה !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
של איזה יצרן רכב הסמליל (הלוגו) הנ''ל?
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
קיבלתי כרגע מידע מאחי( Mr dil מיני מיינור 77) שבאיזור התעשייה החדש ברמלה מול כלא איילון במתחם של חברת "תעבורה" מוצגות בערך כ 15-20 משאיות עתיקות משופצות . אח"כ הצהריים הוא יגש למקום לברר יותר פרטים ושעות פעילות. כמו כן באותו איזור במגרש של ברזל עומד אוטובוס ישן משנות ה60 בערך שנראה במצב חיצוני דיי סביר .
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קראתי באיזה אתר שפיז'ו מביעים עניין לייצר מחדש את ה 504 קופה. מצ"ב תמונה וגם כמה לינקים. http://cityautoworld.com/peugeot-504-review/#more-915 http://www.autofiends.com/2008/07/peugeot-504-revival-pt-2/ וגם פה (צריך לגלול למטה כדי לראות) http://cars.auuuu.com/ ועוד משהו מפתיע שגיליתי במהלך השיטוט. בניגריה ניתן עד היום לרכוש פיזו 504 סדאן חדשה ! http://jalopnik.com/387174/want-a-brand-new-peugeot-504-head-to-nigeria
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
שאלה ביבוא
מאת ariebz- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 837 צפיות
קניתי לחבר מנוע וגיר לאופנוע משנת 1952 מה הפרוצדורה ליבא מנוע לארץ או שעדיף לתת את הטיפול לעמיל מכס? אשמח לקבל המלצות על עמיל מכס
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 713 צפיות
ליד פילטר השמן על בלוק המנוע קיים ברז לניקוז נוזלים... משהוא פעם פתח אותו...? זה ברז בן 40 שנה אולי ישבר ? אולי לא יסגר? אז איך מנקזים ?
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חיפוש קצר עם מילת המפתח "סוסיתא" http://jpress2.tau.ac.il/Default/Skins/TAUHe/Client.asp?Skin=TAUHe&enter=true&sPublication=DAV&Publication=DAV&Hs=advanced&AW=1254201488968&AppName=2
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
ברכב אספנות הוחלף המנוע במנוע מאותו סוג אולם אין כל תיעוד של מקור המנוע המוחלף. האם קיימת דרך חוקית לשנות את רשיון הרכב כך שמספר המנוע המוחלף יופיע ברשיון ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי ביואיק סנצורי 73 אני מעוניין להחליף לה את הדיסטריבוטור לאחד אלקטרוני (בלי פלאטינות) רציתי לדעת אם אני צריך דיסטריבוטור עם ואקום(למה הואקום נועד?) ואם אני יכול לקנות דיסטריבוטור שמתאים למנוע CHEVY 350 למיטב ידעתי הביואיק חולקת את אותו המנוע עם אחיותיה לבית משפחת GM נ.ב חתימה טובה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש שירות mustop הנותם לך כתובת פיקטיבית בארה"ב אליה ניתן לשלוח והמוצר מגיע אליך לישראל. האם יש שירות דומה גם לאירופה? יש חלק שאני מוכרח לרכוש אבל המוכר בגרמניה לא מוכן בשום פנים לשלוח לישראל. עד שסוף סוף מצאתי את הגומיות שבין החלון לדלת המוכר לא מוכן לשלוח לישראל בכלל, כל השכנועים לא עזרו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור גם עם כתובת של מכר באירופה או אפילו טוב יותר אם יהיה בגרמניה כי אז (אני מקווה) המשלוח יהיה זול יותר. תודה בני ד"א זה החלק ואני צריך 2 יחידות כך שלא מדובר במשהו גדול או כבד. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120465482462&ssPageName=ADME:X:RTQ:DE:1123
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום היה מפגש נחמד והגיעו אורחים מהשרון. כרגיל המספרים גלויים ברשות הבעלים
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 811 צפיות
אחרי שבועיים חזרנו והתכנסנו. הג'יפאים הגיעו נסערים מארוע שאורגן ע"י ג'יפולוג, וחלקו חוויות עם כולנו. הנה ההוכחות שהיינו שם. הקרדיט למרבית התמונות - עדן. חתימה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 35 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שבת ומצב רוח בסימן ריחות ותבלינים.......26.09.09 מסעדת וחוות התבלינים "תבלין" פותחת שעריה למפגש ותצוגה של חברי מועדון החמש! בתוכנית תצוגת רכבי אספנות, אירוח בטעמים מפתיעים , הרצאה על תבלינים. המפגש ייערך בשבת 26.09.09, החל מהשעה - 13:00-10:30, במסעדת "תבלין" יער אשתאול, טל' 9924995- 02, הנמצאת בסמוך לצומת אשתאול (כביש 38 ) ובית שמש ואחרי תחנת הדלק מסילת ציון . מקום מיוחד יוקצה לחניית חברי המועדון. חברי מועדון יקבלו הנחה של 10% בהזמנת קפה ועוגה/ ארוחת בוקר בתבלין/ ולארוחת צוהריים במסעדת הפעמון הסמוכה שבעמק האלה, כנגד הצגת כרטיס חבר בתוקף. ההרצאה תיערך בשני סבבים: בשעה 11:30 ובשעה 12:00. פינת הפעלה לילדים בתבלין- מילוי בקבוקונים בתבלינים (1…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני מחפש פולקסווגן טרנספורטר להשכרה, ליום או יומיים. תודה, אלון 0524-359953
הודעה אחרונה מאת גרצמן, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לנו חיפושית שהיא בלי ביטוח בכלל , כיון שאני לא מעונין לנהוג ברכב בלי ביטוח , אז החלטתי שאני יעשה כמה עולה ביטוח לנהג צעיר?
הודעה אחרונה מאת מורנו קסילופון, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חג שמח לכולם האים משהו יודע על ביואיק סקיילרק 1969 2 דלתות בישראל לא קבריולט היתה לי ומענין אותי לדעת אולי היא שרדה
הודעה אחרונה מאת ALON551, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מפגש ג'יפים ארצי???? שמעתי טוב???? אכן כן. נערך אתמול בצהרים, מאורגן להפליא על ידי אתר ג'יפולוג. הוזמנתי, אישית, ליצג את הדור הראשון של הג'יפים, צרפתי את אחי עם הcj5 מודל 55 שלו ויצאנו לאירוע. חולצה לבנה, עם סמל המועדון כמובן.... שיהיה ברור מהיכן באתי.... התקבלנו בשמחה גדולה ומקום שמור במיוחד... לשמחתינו, הצטרף מהמועדון גם נועם חצרוני עם ג'יפו וכן יהודה, שעדיין לא חבר מועדון, אבל אני עובד על זה חזק.... היו כל מיני "מפלצות" מוטוריות כאלה ואחרות, שרק הסטרטר שלהן, חזק מהמנוע שלי.... תמונות נוספות מהאירוע, באתר ג'יפולוג...
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מצ"ב פרסומת של סוסיתא עם הגריל המעוגל. אני משער שזהו הדגם של יורם מקובר. הפרסומת היא בדיוק מלפני 49 שנים. אמנון
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השקה מקסימה. אוטו מיוחד. כל הכבוד! ראובן. *** את התמונות צילם בועז איתן- גדרה. והעלתה למחשב, והקטינה, ודאגה להעלאה לפורום - לי נזירי .
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
עזרה בזיהוי
מאת markk- 2 תגובות
- 819 צפיות
מישהו ידע על איזה רכב מדובר ? תודה .
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 913 צפיות
ערב טוב וגמר חתימה טובה לכולם - הייתי שמח לקבל מעט מידע לגבי המרצדס שבכותרת. ביצעתי חיפושים אבל באופן מפתיע ביחס לכמות המכוניות שזורמת לארץ, אין הרבה התייחסות בפורום. המדובר על מנוע 4.5 ליטר אוטומט, כאשר מידע מבעלי נסיון בהחלט יעזור לי לדעת האם כדאי או לא להכנס להרפתקה. מבקש לדעת בעיקר לגבי נקודות לבדיקה וטווחי המחירים המקובלים. אישית אני מעדיף את ה-SLC שכן לטעמי הוא יפה יותר ובעל מושב אחורי אמיתי, דבר שמועיל בקרב על הסכמת האישה ("ואיפה הילדות יסעו? בבגאז'? אתה לא קונה רכב דו-מושבי!"). אני משער גם שהוא יהיה זול יותר לרכישה/אחזקה, פחות סכנה לקרעים => יותר סיכוי לבטח את הרכב במקיף וכבונוס אני משער שהוא גם יתנהג מעט טוב יותר בגלל קשיחות עדיפה של השלדה. …
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אמנם זקוקה לשיפוץ קל, עושה רושם של עיסקה טובה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1974-MERCEDES-BENZ-450SL-CONVERTIBLE-105K-MILES_W0QQitemZ320427565036QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item4a9af89fec&_trksid=p4506.c0.m245
הודעה אחרונה מאת לירוי1,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)