רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום בחודש הבאה אני טס לליטא, כן אני יודע שאתם תוהים למה אני טס לשם ואיפה זה בכלל?! אבל זה לא העיניין המרכזי אליו אני רוצה להפנות את השאלה : ) חזור מליטא לארץ יש לי קונקש'ן בפראג למשך 8 שעות, זה אומר שאני ...לבד...בפארג...8 שעות, רציתי לדעת אם יש למשהו מידע לגבי חנויות המוכרות ציוד לרכבי אספנות או כל דבר שקשור לרכב שיש באפשרותי להגיע אליו בטווח של 8 שעות כולל חזרה תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום שאלה האם אפשרי להוציא רשיון רכב חדש במשרד הרישוי ללא ת.ז אלא אם תעודה אחרת? כרגע התעודה לא עליי מה ניתן לעשות??????? דרכון צילום רשיון נהיגה יכול לעזור לי?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחברים שלום וגם לאלה שלא, ביום שישי 23.10.09 יתקיים המפגש בטוביה בשעה 13:00. בשעה 14:00 נצא בשיירה לכיוון המרכז, לארוע מוטורי המתקיים באזור בית דגן בשעה 15:00. נא הצטיידו כהרגלכם ברוח טובה, רן.
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 8 תגובות
- 910 צפיות
קניתי מחבר ג'נטים משופצים אך משומשים של חיפושית ( ג'נט צלעות ). הג'נטים עברו בעבר ניקוי חול וצביעה , אך כמובן שיש היום פגיעות בצבע . הג'נטים נקנו לשימוש עתידי בשיפוץ של החיפושית הכתומה (אומה ) ויאוחסנו במשך 3-4 שנים לפחות . אני חושב לשים ממיר חלודה , מה עוד כדאי לעשות ? הג'נטים בתוך קופסאות קרטון , ועומדים להתאחסן בתוך בית , יש חשיבות לאורך זמן אם הם במקום צמוד לריצפה או על ארון ? (לחות...). מאיפה משיגים את השקיות עם הכדוריות שסופגות לחות ? תודה אומי
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 4 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
do you like caravan?? (במבטא של צוענים) איפה קונים כזה??? אני רוצה!!! זה לא פייר!! המספר כמובן מחו"ל, ולא היה לי נעים לצלם יותר מדי תמונות... אז יש רק אחת ומתוך הרכב... אומי, שלחתי לך לאי מייל תמונה 3 מגה... מקווה שראית אגב, שריידי אוכלת 1/16 בדרך לאילת... איזה כיף!!
הודעה אחרונה מאת dani peugeot, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום כולם, נתקלתי באיביי במוצר שנקרא "טורבט חשמלי" , בגדול זה מנוע חשמלי עם וונטה שיושב בכניסה לקרבורטור. המוכר מפרסם שם שזה מעלה את הכוח ב-25% ומוריד את צריכת הדלק. האם זה נכון? מישהו מכיר את המוצר או התקין אותו ויכול לתת חוות דעת? זה הקישור לדף מוצר: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Turbo-Supercharger-Volkswagen-Beetle-Classic-Beetle-New_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2556cf8adbQQitemZ160370232027QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
למען הגילוי הנאות: אני חבר מועדון החמש מזה כ-15 שנה, אני מגיע למפגשים בירושלים בשנים האחרונות ובחודשים האחרונים ל"טוביה" באינטנסיביות יתרה, משתתף במפגשי הסניף הירושלמי של מועדון החמש שמוקם בימים אלו. תרשו לי הקדמה קצרה (אל תדאגו את השתלשלות האירועים עד היום ומי עשה מה למי לא תראו פה) ולאחר מכן אני מבטיח יש גם הצעת פשרה. ראשית המפגש הלא רשמי הירושלמי: מזה כשלוש שנים לערך מתקיים בירושלים מפגש של חובבי רכבי אספנות במתכונתו האחרונה ב"טוביה". המפגש שנוצר בזכותו של רן שושני (חבר מועדון החמש לשעבר) היה בזמנו ניסיון פתיחת סניף בירושלים שלא צלח. עד ה 9 באוקטובר 2009 הווה מפגש זה את האלטרנטיבה היחידה לירושלמים חברי מועדון החמש ואלה שאינם. במסגרת המפגש נוצרו הכרויות וחבר…
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הטסט לפלימות הקשישה בדצמבר השנה והבא בדצמבר 2010 -כל הכבוד ותודה מקרב הלב לחברי המועדון אשר טרחו והסירו מעלינו את הסיוט של פעמיים בשנה טסט. אפשר לנשום לרווחה
מנוע למיני
מאת razirene- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שבדקתי את כל האפשרויות הקיימות ככל הנראה הלך הראש מנוע במיני השאלה המתבקשת היא מה עושים האם לנסות ולשפץ את הראש או שיש מישהו פה בארץ שמוכר מנוע למיני או שניתן לייבא לארץ ומאיפה? אם מישהו יכול לעזור אז אשמח מאוד
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לימוזינה חצי קבריולט במחיר מצחיק! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rare-600Landaulet_W0QQitemZ280408019062QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item41499ed076
הודעה אחרונה מאת jacques Hammel, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=wC9d9rxjuhg&NR=1
הודעה אחרונה מאת jacques Hammel, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז לאחר שהבנתי שהאוזן שלי לא מספיק מוזיקאלית ואת הכיוון הצתה תמיד עושה לי המכונאי שלי החלטתי לשים סוף לדבר! קראתי על מכשיר חביב בשם "אקדח הצתה" הבעיה , אני לא יודע אם באמת אקדח הצתה יעיל לחיפושית שלי שמן הסתן 41 שנות הסטוריה על הכביש היא לא במצב (לצערי) כמו שיצאה מהמפעל. גם הלק הוא לא כמו שהיצרן מבקש ולכן אני לא יודע אם בכלל יש טעם באקדח הצתה אל תפנו אותי לפורום חיפושיות, כי אני רוצה לשמוע מעוד אנשים עם רכבים שונים וישנים מה חושבים על אקדח הצתה והכדאיות שלו. תודה ישי
הודעה אחרונה מאת asafk, -
שלום ושבוע טוב לכולם. לאחר שנסיתי לשפר את יעילות ההתנעה של הברנדה בדרכים שונות, החלטתי שאולי הסיבה לבעייה היא בכבלי ההצתה. היו לי בבית כבלים חדשים בשקית, שאף פעם לא היו בשימוש. אך הם היו בני כמה שנים... לאחר התקנתם חל שיפור מורגש מאוד בהצתה. לאחר מספר פעמים (האוטו נוסע פעם -פעמיים בשבוע) שבן נסעתי באוטו, השיפור נעלם כלא היה. יכול להיות שהכבלים האלה פשוט ישנים? האם ישנו בלאי או התפרקות למוצר זה? ושאלה נוספת: האם קשה להתניע רכב שלא נוסע יום יום? (המצבר חדש). או יותר נכון, אם תיאורטית אסע יום-יום הרכב יניע מהר יותר?
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 724 צפיות
בטווח של עד 10 ימים מהיום, מחפש בעל רכב לחלוק מכולה. המכולה ללא כל ציוד אחר פרט לרכב והמחיר...חצי! חיסכון כמובן גם במכס בהתאם. לפנות בבקשה אך ורק בפרטי. תודה
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
האם יש הבדל בין תפוחי הגה פיאסטה דור1 ופיאסטה דור2 ?
הודעה אחרונה מאת ramzy, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
תאונה מצערת ברעננה, רכב אספנות VW דבל קבינה נפגע מהצד ע"י דהייטסו סיריון לדעתי הסיריון בטוטאל לוסט לVW כמה עיקומים בפח וזהו http://www.hnn.co.il/gallery8535.html
הודעה אחרונה מאת gluk, -
שלום לכולם! אני חדש פה וניכנסתי כי רציתי לישאול אותכם שאלה שהיתעסקתי עליה הרבה מאוד זמן! יש לי מתחת לבית סוסיתא ישנה מאוד בצבע תכלת עכשו זה של השכן שלידי והוא הפך אותה למן מחסן שהוא לא נוגע בו במסתבר שנים! חסר לה מראות של הצדדים וואלה אני לא יודע מה עוד ובאיזה מצב היא אבל החיצוניות שלה בלי דפיקות בכלל! מצב מכני באמת שאני לא יודע ! הממ בגדול רציתי לישאול אותכם כמה היא יכולה להיות שווה ככה,שזה אומר לימכור ככה למישו שהוא ישפר אותה. או שאם אני ישפר אותה נגיד מנוע חדש צביעה כללית וכאלה אז כמה היא תיהיה יכולה להיות שווה למכירה?! כי שמעתי שלא מזמן היה איזה שהוא תצוגת מכוניות סוסיתא ישנות ואנשים מכרו אותם באלפי דולרים! תמונה של הסוסיתא! http://tinypic.com/r/2qkh…
הודעה אחרונה מאת אדיר20, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד מעט בתוכנית חסכון יש כתבה על רכבי אספנות
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 652 צפיות
הזמנה וסדר יום מפורסמים כעת בפורום הסגור. בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום היתה לנו אורחת חדשה במפגש,(אורחת חמודה) פיאט 500 שנת 1972 שאיתמר זה עתה סיים לשפץ . לכבוד סיום הפרוייקט גם הרמנו כוסית לחיים תודה לדודו חורש על התמונות.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היה מפגש מקסים! - מזל טוב למשה מצא!
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עוד 84 יום רכב אספנות! ספידומטר לא עובד....עדיין אין לי היינס...היכן עובר הכבל ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 742 צפיות
שלום, לאימי יש וולבו כאמור, כבר 20 שנה. היא משרתת אותה על בסיסי יומ-יומי בצהלחה מלאה, אבל אימי מבקשת לשדרגה מעט ל- 940. האם כדאי לנו להמיר אותה ל"אספנות" טרם המכירה, או שלסטטוס אין משמעות מקום שממילא הרוכש הפוטנציאלי יכול לבצע זאת לבדו? תודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
חוג חובבי הרכב הקלאסי ירושלים מתכבד להזמין את כל חובבי הרכב ו/או המוטוריקה ו/או המסיבות: ביום שישי הבעל"ט (16.10.2009), החל מהשעה 13:00 תתקיים (באופן ספונטני לחלוטין) מסיבת סיום הקיץ, כהרגלנו, נקיים את המסיבה בפאב ה"טוביה" (רחוב שושן) בירושלים בירתנו הניצחית. מצב רוח טוב, אוירה חמה ולבבית וכמובן בירה מעולה מובטחת לחוגגים. התארגנו בשיירות ובואו בהמוניכם להזדהות עם האהבה למוטוריקה באוירת "כולנו ביחד" למען הסר ספק, כולם כולל כ ו ל ם מוזמנים. להתראות בשישי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום שמתי לב למשהו חדש ומעניין ב"חצר גרוטאות" במושב שלי. מה זה הדבר הזה?
-
- 11 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
הקטנוע נראה מושלם מבחינת חלקים, לא ידוע מצבם כרגע מנסים להשמיש אותו. אם מישהו מכיר ויכול לתת טיפים לטיפול ובדיקה אשמח מאוד. אם יהיו בעיות ספציפיות אשאל את המומחים שכאן.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
ראיתי באחד החיפושים שעשיתי שיש אקדח מיוחד לניקוי חול רציתי לדעת איפה אפשר לרכוש אקדח כזה והאם הוא יתאים גם לסודה?
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טיול אופנועי אספנות באזור ירושלים ביום שבת 17.10.09 מדריך הטיול- יעקב בכר נקודת יציאה לטיול- פונדק אסא צומת בית דגן. בטיול נבקר בין השאר ברמת רחל, בארמון הנציב, בהר הצופים ועוד- ובכל נקודות התצפית לעיר העתיקה. רישום מוקדם לטיול עד 11.10.09 בלבד במשרד המועדון , טל' 037318818 / במייל [email protected], או אצל משה מצא בטל' 0522576056. פרטים נוספים בהמשך! בברכה, סמדר- משרד המועדון
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
וולו 240- מצפצף 1 2
מאת jlavi2002-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הוולו החדש שלי (1980) מצפצף. הגיע ללא מצבר..חברתי מצבר ממש חלש . איך שמכניסים מפתח(לפני שמסובבים ) מייד מצפצף. מה זה ? ועוד שאלה -וולו 240 (פגוש רחב ) היגיע עם פנסים מרובעים ופנסים מלבניים. האם הגריל בינהם חליף ??
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
היום , ערב שמחת תורה, התכנסו הירושלמים , חברי מועדון ה - 5 , למפגש הכנה עם רכביהם במתחם הכנסיה הסקוטית, ע"מ להכשיר את הקרקע להקמת מקום מפגש קבוע בעבור חברי המועדון הירושלמים.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 365 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אודי זק
- tan tan
- גולדן191
- פינדר
- שימי 85
- lanosforce
- פריג'י
- vigi
- Pavlik
- Tal7
- Mech Morphix
- yhonatan0101