Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשי ירושלים - הצעת פשרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקום המפגש של מועדון ה-5 חייב להיות קודם כל מסוכם ומוסכם על ועם חברי המועדון.

ועד המועדון יחליט בישיבתו היום (ואם הדיון יתארך אז בישיבתו הבאה) על מקום מפגש.

אנו לא מחוייבים להתיעץ עם גורם שפרש מהמועדון או כל גורם אחר ולא מחוייבים לקבוע את מפגשנו במקום המכריז שהוא ללא שיוך מועדוני.

ה"פשרה" חייבת קודם כל לבוא בתוך המועדון ותוך שמיעת הדיעות השונות בתוכנו. זה בא גם לידי ביטוי בדיון ער המתקיים בפורום הסגור. כל הצעה שהועלתה או תועלה גם בשירשור הזה תילקח בחשבון ומכתבו של יוני הכהן יוקרא בישיבה.

מועדון ה-5 ערך את טכס ההשקה של חבר המועדון, יוני הכהן, ב"הטוביה" תוך הכרה ברצון של החבר לקירוב לבבות. יחד עם זאת אנו לא נסבול השמצות, הטחת האשמות על חברי המועדון המנסים להפגש בנפרד.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
''מועדון החמש'' פועל למען כל בעלי רכבי האספנות וקצרה היריעה מלהכיל את ההישגים שהשיג המועדון, לדעתי בלבד, ''מועדון החמש'' צריך לייצג בראש ובראשונה את חברי ''מועדון החמש'' - אלו שמשלמים דמי חבר

ולא אלו שיושבים על הגדר וממתינים למשיח...

עם כל הכבוד להשיגי מועדון החמש (רציני לחלוטין ,לא בציניות), ועל הישגים אלו כבודו במקומו מונח, מועדון החמש כבר מזמן לא מייצג את כלל האוכלוסיה של בעלי רכבי האספנות, ויותר מזה, אף אחד לא נתן מנדט למועדון החמש ואף אחד לא ביקש ממנו לייצג את כל בעלי רכבי האספנות בארץ. היחיד שמתעקש כל פעם מחדש לייצג את כל בעלי רכבי האספנות הוא מועדון החמש עצמו כי מישהו שם החליט ככה. היום יש מספיק גופים בשטח שכל בעל רכב אספנות יכול לבחור מי ייצג אותו וידבר בשמו אל מול הרשויות כמו במדינה דמוקרטית מתוקנת שאנחנו, ולכל אחד יש הזכות לעזוב את המועדון שכבר אין לו מונופול ואינו מייצג את האנטרסים של אותם חברים, ולעבור לגופים שמעוניינים באמת לשמור על האינטרסים שלהם- וזה מה שאנשים עושים.

אז דברו בשם עצמכם, כי לכלל האספנים אשר אינם חברי מועדון החמש יש קול והם מוזמנים להביע את דעתם, ואם הם רוצים אז יש גם מי שידבר בשמם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אז.... סוף סוף נמצאה הסיבה האמיתית? :shock:

''מועדון החמש'' פועל למען כל בעלי רכבי האספנות וקצרה היריעה מלהכיל את ההישגים שהשיג המועדון,

אי אפשר לבעוט ולבעוט ולצפות לקבל ממנו הכרה ופרסים.

לדעתי בלבד, ''מועדון החמש'' צריך לייצג בראש ובראשונה את חברי ''מועדון החמש'' - אלו שמשלמים דמי חבר

ולא אלו שיושבים על הגדר וממתינים למשיח, שאגב אומרים שיגיע משער הרחמים.

בינתיים מי שמכתיב את כללי ההתנהגות ואת חוקי המשחק הוא ''מועדון החמש''.

מי שחושב שקודים אלו מתאימים לו - מצטרף ועולה על העגלה, מי שלא מתאים לו? נשאר מאחור.

שוב אני ולדעתי האישית בלבדי טוען - ''מועדון החמש'' הוא גוף מספיק מכובד וכן, גם אלטיסטי מה לעשות וטוב שכך.

גם מועדון הגולף בקיסריה ומועדון הברידג' בלאס וגאס הם מועדונים אלטיסטיים שהם הם

מכתיבים את כללי ההתנהגות למצטרפים החדשים לשורותיהם.

זאת אומרת שמועדון ה-5 מיצג את אלה שיש להם כסף

ולא את כלל אספני הרכב ,האם אני צודק ???

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

אנו לא מחוייבים להתיעץ עם גורם שפרש מהמועדון או כל גורם אחר ולא מחוייבים לקבוע את מפגשנו במקום המכריז שהוא ללא שיוך מועדוני.

ה"פשרה" חייבת קודם כל לבוא בתוך המועדון ותוך שמיעת הדיעות השונות בתוכנו. זה בא גם לידי ביטוי בדיון ער המתקיים בפורום הסגור. כל הצעה שהועלתה או תועלה גם בשירשור הזה תילקח בחשבון ומכתבו של יוני הכהן יוקרא בישיבה.

מועדון ה-5 ערך את טכס ההשקה של חבר המועדון, יוני הכהן, ב"הטוביה" תוך הכרה ברצון של החבר לקירוב לבבות. יחד עם זאת אנו לא נסבול השמצות, הטחת האשמות על חברי המועדון המנסים להפגש בנפרד.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

בני מועדון החמש יכול לעשות כל מה שהוא רוצה, כל הזמן ובכל מקום, לא אני זה שאתערב, אבל תהייה בטוח

שאני אהיה כאן תמיד להזכיר להתריע ולהרים ראי מול מעשים ומחדלים שלו.

לגבי הסניף הירושלמי (אם יקום או לא) הוא יקבל ממני את כל העזרה שיצטרך, מילה שלי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בני הספל

דובר מועדון ה-5

בני אתם לא מחוייבים לכלום ולא חייבים כלום לאף אחד. המשיכו בדרככם כפי שאתם רואים לנכון.

רן.

פורסם
זאת אומרת שמועדון ה-5 מיצג את אלה שיש להם כסף

ולא את כלל אספני הרכב ,האם אני צודק ???

הסברתי את דעתי ועמדתי מאוד ברור,

אני מאמין כי דובר המועדון יציג את עמדת המועדון טוב ואולי ברור ממני.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
, ולעבור לגופים שמעוניינים באמת לשמור על האינטרסים שלהם- וזה מה שאנשים עושים.

.

אז מועדון החמש הוא "סתם" שומר על האינטרסים, לא "באמת"?

האם זה לא עומד בסתירה לדבריך המלומדים שטענו שלמועדון החמש ישנם הישגים ועל כך אתה מכבדו?

"ולעבור לגופים "... "וזה מה שאנשים עושים"... אכן במפגשים של "אותם גופים" ישנה בעיית מקום אדירה, מזל שאותו בית קפה תל אביבי לא בונה על זה אחרת היה מזמן בפשיטת רגל...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן אתה תמים, על איזה אינטרס שומר המועדון שלך?

האם אתה יודע מה דעת המועדון בעיניינם קיומיים?

האם אתה בטוח שוועד שמיצג 750 איש שומר על האינטרסים של כולם?

שאלת את עצמך מה יקרה אם המועדון יחליט לנסות ולבטל תקנה מסויימת שדווקא כן מתאימה לך?

גם אז הנאמנות למועדון עיוורת ולפני הכל?

אם כתוצאה ממעשה או מחדל של המועדון תינזק, מה אז?

חומר למחשבה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הסברתי את דעתי ועמדתי מאוד ברור,

אני מאמין כי דובר המועדון יציג את עמדת המועדון טוב ואולי ברור ממני.

אכן הבעת אותה בברור, אולי אפילו יתר על המידה.

לדעתי אף אחד אחר לא יהיה ברור כמוך.

לאף אחד לא יהיה את האומץ הנדרש לעמוד אחרי דבריך ולחזקך.

הלוואי ואני טועה ואראה דמות רשמית ממועדון החמש מתייצבת כאן בפורום וחוזרת על דבריך, ואפילו בלחש.

תגובתי לדבריך תועלה בהמשך הערב.

רן.

פורסם
אז מועדון החמש הוא "סתם" שומר על האינטרסים, לא "באמת"?

האם זה לא עומד בסתירה לדבריך המלומדים שטענו שלמועדון החמש ישנם הישגים ועל כך אתה מכבדו?

"ולעבור לגופים "... "וזה מה שאנשים עושים"... אכן במפגשים של "אותם גופים" ישנה בעיית מקום אדירה, מזל שאותו בית קפה תל אביבי לא בונה על זה אחרת היה מזמן בפשיטת רגל...

ראובן, עזוב...

עם תוצאות בשטח קשה להתווכח. השנים והזמן (25 שנה) הוכיחו מעל כל ספק

על איזה אינטרסים מדובר (הכל מפורט בפורום הסגור).

אם יש משהו שלא מוצא חן בעינינו - אנחנו באים לישיבות ומצביעים עם הידיים, אם צריך אפילו יותר...:wink:

בניגוד לרבים שיושבים על הגדר - מעין אופוזיציה לוחמת שלא עושה כלום חוץ מלקטר.

חברי המועדון זכאים שישרתו וייצגו קודם כל אותם - משלמי המיסים.

אין סיבה שהמועדון לא ינכס לעצמו הישגים שהישיג ובעוד קומץ חברים שאפילו לא משלמים דמי חבר

ידרשו וידרשו וידרשו - זה לא מקובל אפילו בוועד בית, אז למה כאן?

וכן, אנחנו עיוורים לאהבות שלנו. לא כך?

ומשהו על הגברת:

פורסם
ראובן, עזוב...

עם תוצאות בשטח קשה להתווכח. השנים והזמן (25 שנה) הוכיחו מעל כל ספק

על איזה אינטרסים מדובר (הכל מפורט בפורום הסגור).

אם יש משהו שלא מוצא חן בעינינו - אנחנו באים לישיבות ומצביעים עם הידיים, אם צריך אפילו יותר...:wink:

בניגוד לרבים שיושבים על הגדר - מעין אופוזיציה לוחמת שלא עושה כלום חוץ מלקטר.

חברי המועדון זכאים שישרתו וייצגו קודם כל אותם - משלמי המיסים.

אין סיבה שהמועדון לא ינכס לעצמו הישגים שהישיג ובעוד קומץ חברים שאפילו לא משלמים דמי חבר

ידרשו וידרשו וידרשו - זה לא מקובל אפילו בוועד בית, אז למה כאן?

גידי הגישה המתנשת והמזלזלת אכן מייצגת אתכם חברי מועדון החמש, לבריאות.

מי שלא שייך למועדון החמש, לא בהכרח יושב על הגדר ומקטר, יש עוד דרכים לפעול בהם, אין רק דרך אחת נכונה.

כל אחד פועל עפ"י דרכו וצו מצפונו. והם לאו דווקא אופוזיציה. על ריבוי מפלגות שמעת? אתה יודע איך קוראים לדמוקרטיה אשר בה קיימת רק מפלגה אחת? מזכיר לך משהו?

יש עוד גופים הדואגים לאינטרסים של חבריהם, מבלי לגבות דמי חבר, מיסים, דמי חסות, או כל תשלום אחר.

רן.

פורסם
אכן הבעת אותה בברור, אולי אפילו יתר על המידה.

לדעתי אף אחד אחר לא יהיה ברור כמוך.

לאף אחד לא יהיה את האומץ הנדרש לעמוד אחרי דבריך ולחזקך.

הלוואי ואני טועה ואראה דמות רשמית ממועדון החמש מתייצבת כאן בפורום וחוזרת על דבריך, ואפילו בלחש.

תגובתי לדבריך תועלה בהמשך הערב.

רן.

רן,

כיום מההישגים כולם נהנים, קרי התוצאה של הייצוג משרתת את האינטרסים של כלל

בעלי/חובבי רכבי האספנות בישראל, גם מי שאינו חבר.

ואני חייב למנות כמה הישגים: הטבה בביטוח חובה לרכב, הנחה משמעותית בביטוח צד ג'

מבחן רישוי פעם בשנה, הנחות גורפות לשרותי גרר, חצי מחיר לאיכסון רכב לתקופה ארוכה,

חשיפה תקשורתית רחבה ותרומה רבה למודעות הציבור ועוד ועוד...

זה קל, זה נוח, להינות מפירות העשייה ולא להיות שותף להשקייה ולקציר.

כמו בכל גוף אחר אפילו בוועד הבית, דעתי - מי שאינו משלם לא זכאי שינקו את מדרגות ביתו.

בוא וניקח דוגמא יותר קיצונית: גם מי שאינו משלם ארנונה - הזבל נאסף מפתח ביתו,

ברם, התוצאה הישירה - יותר דיירים ותושבים משלמים יותר ארנונה בגללו (תקן אותי אם אני טועה).

בואו שלמו 250 ש''ח לשנה והשפיעו מבפנים.

והאמן לי רן, זו לא גישה מתנשאת - זו גישה פרגמטית ומציאותית.

ערב נפלא

ומשהו על הגברת:

פורסם
רן,

כיום מההישגים כולם נהנים, קרי התוצאה של הייצוג משרתת את האינטרסים של כלל

בעלי/חובבי רכבי האספנות בישראל, גם מי שאינו חבר.

ואני חייב למנות כמה הישגים: הטבה בביטוח חובה לרכב, הנחה משמעותית בביטוח צד ג'

מבחן רישוי פעם בשנה, הנחות גורפות לשרותי גרר, חצי מחיר לאיכסון רכב לתקופה ארוכה,

ועוד ועוד...

זה קל, זה נוח, להינות מפירות העשייה ולא להיות שותף להשקייה ולקציר.

כמו בכל גוף אחר אפילו בוועד הבית, דעתי - מי שאינו משלם לא זכאי שינקו את מדרגות ביתו.

בוא וניקח דוגמא יותר קיצונית: גם מי שאינו משלם ארנונה - הזבל נאסף מפתח ביתו,

ברם, התוצאה הישירה - יותר דיירים ותושבים משלמים יותר ארנונה בגללו (תקן אותי אם אני טועה).

בואו שלמו 250 ש''ח לשנה והשפיעו מבפנים.

והאמן לי רן, זו לא גישה מתנשאת - זו גישה פרגמטית ומציאותית.

ערב נפלא

גם מהטבות הביטוח הלאומי נהנים מי שלא התכוונו שיהנו. אין מה לעשות, כשיורד גשם, הוא יורד על כולם.

לעיניין התקנות שמנית, היה שותף ואף מוביל, המועדון הישראלי לאופנועים קלאסיים, אשר הוקם בשנת 1979, ותרומתו לאספנות רבה.

לעיניין הגרירה והחניה, אתה יכול להיות רגוע, למיטב ידיעתי, ההנחות שציינת ניתנות לחברי מועדון החמש בלבד.

פורסם

רנצ'וק זה לא ברור מספיק?

מייסדי מועדון ה 5 מודאגים מאד שמא הפישרים הקטנים והדלפונים, (אלו שאין להם כרטיס אשראי בין לאומי ולא מזמינים מכוניות קומפלט מאיביי אלא יושבים עם רתכת מברג וחתיכת פח ומשפצים את המכוניות שלהם) - יכנסו גם הם לממלכה ויפגעו באריסטוקרטיות שלה.

לכן אחרי כל כך הרבה שנים - ברגע שהסתמנה הפרעה בדמות כמה סוררים מירושלים - מיד הונחתה תשובה.

מי אתה יבחוש קטן שתפריע לבני המלכים? יש לך כולה חיפושית. זה לא רכב אספנות "נחשב".

סוסיתא? חה חה חה.

הטסה שלך לא מקורית? צא מכאן מייד.

• תוכן חדש...