Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולו 240- מצפצף

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלק גדול מהדגמים האלה בוטלה התראת חגורת הבטיחות (תקתוק והבהוב) ע"י נהגים שהמנגון הטריף אותם.

הביטול נעשה בקלות ע"י הוצאת המנורה.

אם יהיה לך חשק לסדר את זה (אני סידרתי כדי שהרכב יתקרב כמה שיותר למצבו המקורי) תוכל לעיין בשאלות שהיו לי בזמנו:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=268449

בהצלחה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
הוולו החדש שלי (1980) מצפצף. הגיע ללא מצבר..חברתי מצבר ממש חלש . איך שמכניסים מפתח(לפני שמסובבים )

מייד מצפצף. מה זה ?

רק אני רואה את התשובה בגוף השאלה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
"הביטול נעשה בקלות ע"י הוצאת המנורה. - היכן לחפש את בית הנורה הנ"ל ?

שים לב שהכוונה לביטול התראת חגורת הבטיחות, ולא לצפצוף שהטריד אותך מההתחלה.

בכול אופן, בית הנורה נמצא איפה שהחץ.

בקישור שהפנתי אותך אליו, יש תכתובת המתיחסת גם לגבי הממסר שאחראי על הצפצוף שלך. הממסר בצורת קוביה שחורה, ואם תרצה תוכל לנתק אותו.

ונצל"ש, על מה אחראיים הכפתורים המסומנים בעיגול הצהוב?

כפתורים וולוו.jpg

פורסם

לגבי החץ האדום הבנתי! אצלי לא דולק ולא מצפצף. בהזדמנות אולי נפתח ונראה...

שלושת הכפתורים משמאל לימין: הכוונת מיזוג לפתחי רצפה. הכוונת חימום להפששרת שמשה אחורית.

הכנסת אויר לתא (בניגוד לסרקולציית אויר )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אצלי לא דולק ולא מצפצף. בהזדמנות אולי נפתח ונראה...

אצלך לא דולק ולא מתקתק, אבל כן מצפצף. את הסיבה לזה שלא דולק ולא מתקתק לך הסברתי למעלה בזה שנהגים רבים נהגו להוציא את הנורה כדי לחדול את זה. אגב, היוניט שאחראי על זה הוא היוניט של האיתות.

שלושת הכפתורים משמאל לימין: הכוונת מיזוג לפתחי רצפה. הכוונת חימום להפששרת שמשה אחורית.

הכנסת אויר לתא (בניגוד לסרקולציית אויר ) תודה, למדתי.

שבוע טוב!

• תוכן חדש...