Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 600 Landaulet למכירה ב-ebay

ahia
שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחח

ראיתי רכב כזה בזמנו במנהיים בסוכנות מרצדס רצו עליו אז 150000 מרק לפני שיפוץ הצבע היה דהוי וריפודי העור קרועים

את מצב המנוע לא ידעתי .

עופר בן צבי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה זאת המרצדס שגרמה לחברת מרצדס לא מעט עוגמת נפש.

היתה לה מערכת בולמים חדשנית ( מסובכת).

את המכוניות הנ"ל קנו לא מעט בעלי ממון מרצדס היו ממנים טיסות של מכונאים בכדי לתקן את הבעיות שהיו נגרמות עקב מערכת הבולמים.

לאחר כמה זמן חלק מהמכוניות הוחזרו לחברה.

ואם אני טועה ולא מדובר בדגם הנ"ל אז באיזה דגם היה מדובר?

אלכס איצקוביץ 14083

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צודק, חוץ מזה שלא מדובר בדגם הזה, ולא בחברת מרצדס.

לגבי הדגם אני לא כל כך בטוח למרות שזה היה דגם פאר.

ולגבי החברה בטוח שהיתה מרצדס

אלכס איצקוביץ 14083

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שהיו קוראים אצלנו "מונית 7".

הייתי קונה אותו, אבל אין לי רישיון למונית, מה גם שאני מעדיף את האוטו בצבע צהוב, בשביל האוטנטיות.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה זאת המרצדס שגרמה לחברת מרצדס לא מעט עוגמת נפש.

היתה לה מערכת בולמים חדשנית ( מסובכת).

את המכוניות הנ"ל קנו לא מעט בעלי ממון מרצדס היו ממנים טיסות של מכונאים בכדי לתקן את הבעיות שהיו נגרמות עקב מערכת הבולמים.

לאחר כמה זמן חלק מהמכוניות הוחזרו לחברה.

ואם אני טועה ולא מדובר בדגם הנ"ל אז באיזה דגם היה מדובר?

מרצדס 600 היתה פיסגת הפאר של מרצדס מ-1964 ומעבר למערכת ההידראולית המורכבת שלה ששלטה במרבית מערכות הרכב כולל חלונות חשמל ופתיחת דלתות היתה לה מערכת נוספת חדשנית, יקרה לאחזקה ומסובכת -

מערכת בולמי זעזועים ע"ב כריות אויר עשויות גומי. מערכת זו הותקנה גם בדגמי ה-300SEL ובדגש על הדובדבן של סידרה זו, ה-6.3 ליטר (http://mercedesw108w109.com/6point3.html).

דגמי ה-300SEL (גם ה-6.3 וגם ה-3.5 הנדיר) מאזור שנת 70' מוצעים היום למכירה בארה"ב באזור ה-10K$ וגם פחות.

לקונה מובטחת הנאה מאיכות הרכב ונוחות הנסיעה אך כדאי להיות מודע למערכות אלו ולהכירן.

בברכה,

אלון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...