רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני לא מסכים עם הרוב, אבל ביאהו עשו מזה כתבה.. קריאה מהנה: http://finance.yahoo.com/family-home/article/108046/fifty-ugliest-cars-of-the-past-50-years.html;_ylt=AjvLuJXafOQdjMHD_c8TXPNO7sMF;_ylu=X3oDMTE5ZmU5NTRtBHBvcwM5BHNlYwN3ZWVrZW5kRWRpdGlvbgRzbGsDNTB1Z2xpZXN0Y2Fy?mod=family-autos טוב שהם לא שמעו על הסוסיתא קוביה והרום כרמל
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
מחפש חשמלאי רכב באיזור השרון שיעבוד בביתי נתן 057-7625722
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
בוקר טוב מי שחבר מועדון אינו כזה הזמן להירשם למועדון ויש ברשותו רכב מסוג סטודיבייקר,צמפיון,לארק,הווק,פאקארד מתוכנן בקרוב מיפגש מכוניות מסוג סטודיבייקר בעל הסטודיבייקר גולדן הווק 1957 אשמח לשמוע איך מתקדם שיפוץ הרכב אפשר להשאיר לי הודעה בפרטי
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
לארק מטבריה
מאת oferbz- 0 תגובות
- 656 צפיות
בוקר טוב אם בעל הלארק הירוקה בהירה 65 מטבריה קורא את הודעתי זו הבחור שאביו היה מורה נהיגה כתוב לי בפרטי החבר טבול אשמח לצרפך לשורות המועדון או שמא הצטרפת כבר
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 1 תגובות
- 907 צפיות
מצ"ב תמונות של רכבים מהמוזאון בקלגרי קנדה מקווה שתהנו
הודעה אחרונה מאת por1, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום! אני מתכוון לקנות חיפושית ישנה משנת 1973 דגם 1303(מה שנקרא דגם אמריקאי) משופר לנפח מנוע 1600 סמ"כ. מצאתי בחור אחד שמוכר. מכיוון שאוטו ישן, רציתי לבדוק אותו לפני קניה. אך הסתבר שמכונים גדולים כמו מ.מ.מ., קומפיוטסט, דינמומטר לא כל כך ממליצים לבדוק אותו האצלם, כי הבדיקות שלהם ממוחשבות ועשויות לרכב מודרני יותר, בעל מחשב... המליצו לי לקחת אותו למכונאי שמבין עניין ברכבים ישנים(ולעשות בדיקת קומפרסיה ומצב מכני). אחרי חיפושים רבים מצאתי אחד כזה. לקחתי את האוטו עליו. בבדיקה התברר לי, כי המצב המכני של האוטו מצויין, אבל ישנו 2 בעיות: 1- סטרטר, 2- בעיה בצילינדר אחד(הבחור לא ביצע את הבדיקת קופרסיה אלה גילה בשמיע). אחרי זה הוא הוציא פלגים של צילינדרים אחד אחד בזמן שמ…
הודעה אחרונה מאת neoselcev, -
- 5 תגובות
- 798 צפיות
שבוע טוב לכולם. ברשותי וולוו 1991 מנוע 2300 הזרקה מכאנית לא מבוקרת מחשב לפי מיטב ידיעתי 130HP ב 5500 סל"ד לאחרונה מערכת ההזרקה עושה בי שמות עד כדי כך שקיבלתי החלטה להוציא אותה מהרכב ולהרכיב מאייד , היתעניינתי בסעפת+מאייד של וולוו 240 משנות ה85 ,מאייד של SOLEX וסעפת יותר גדולה ממודל קודם של וולוו, מבחינה טכנית אני מאמין שעם קצת מאמץ(פיזי וכספי) אוכל "לעמוד במשימה" ,ההתלבטות שלי היא כרגע לגבי: א. תצרוכת דלק (מין הסתם תעלה השאלה בכמה................). ב. סחיבה שהרי ההספק יורד אולם המומנט עולה במאייד וגם - פחות הפסדים מליקויים שניגרמים במערכת הזרקה מכאנית (כמו לחץ דלק נמוך או מזרק התנעה קר דולף וכו.......) . ה"פרויקט" הוא בילתי הפיך מבחינתי איך לדעתכים אני אמו…
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצ"ב קישור נוגע ללב מפי דליה אלמנתו של ניר עוזדור ז"ל. ניר היה חבר קרוב וחבר ותיק ומוערך במועדון החמש . מדי שנה נערכת תחרות שיפוץ אופנועים לזכרו ולשמירת הקשר עם המשפחה.יהיא זכרו ברוך http://www.youtube.com/watch?v=kmtGA_6f4WU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 5 תגובות
- 830 צפיות
כמידי שבוע, (מפגש שכבר הפך לשגרה נעימה) , נפגשו הירושלמים ממועדון ה-5 במלון הסקוטי, לעוד מפגש חברים. נכח גם גיא , הצלם עם הטיסן, רשמים מהמפגש , התמונות מדברות.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
לא בטוח שזה שייך לפורום אספנות (בטח כשעל הלוחיות רשום 2009), אבל אני יודע שכאן יש את אחד מאספני הלוחיות בארץ, ולכן אני שואל כאן. באחד מסיוריי בארץ, נתקלתי במספר לוחיות זיהוי מעניינות מארצות ערב. לוחית אחת מדובאי, השניה מאיחוד האמירויות, והשלישית? לא יודע... אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מי, מה ולמה הן, ומה הן עושות בישראל...
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 2 תגובות
- 717 צפיות
שבת שלום האם ניתן לנקות את הדיזה ללא לפרק את הקרברטור..? ואם כן,זה מומלץ? הרכב מגמגם מעט בטורים גבוהים. אה שכחתי מדובר בחיפושית 74 נפח 1200 סמ"ק
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3801524,00.html 27,000 דולר בארה"ב. .
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עד לא מזמן חנתה וולוו 122 ירוקה למכירה מול קניון קרית אונו לאחרונה פינו אותה עקב בנייה שם. האם מישהו יודע לאן עבר הרכב?
הודעה אחרונה מאת potzkin, -
- 5 תגובות
- 808 צפיות
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לשלוח חלק לתיקון בחול, איפה או איך עושים בשביל לא לשלם מיסים כאשר יישלחו לי אותו מתוקן. תודה.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני כמה שבועות חבר שלי מהעבודה מכר את הטוסטוס שלו, כשהקונה בא להעמיס אותו עם טנדר סובארו 91 יד ראשונה החבר שלי מספר לו שיש לו חבר חולה סובארו (אני) ושהוא חייב להראות לי את הטנדר שלו. הבחור אומר לו "אם הוא חולה סובארו הוא חייב לפנות לאמא שלי מהחנייה את האוטו שעומד אצלה כבר שנתיים מכוסה...". אחרי בירור קצר מסתבר שמדובר בסובארו הארדטופ 78 שהוא קיבל מחבר שלו תמורת חוב כספי ולא הצליח למצוא את הזמן להתחיל לשפץ. מכיוון ששיפוץ הDL 79 שלי מתקדם לא רע ויש מקום בחנייה החלטתי לקנות אותה. אמנם היא תאלץ להמתין ששיפוץ ה79 יסתיים אבל לפחות היא נחתה בבית טוב ותקבל אצלי את היחס המגיע לה. אחרי כל הדיבורים קצת תמונות: 1. הDL שלי במפגש באיקאה אחרי פחחות וצבע שעשיתי…
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 1 תגובות
- 812 צפיות
בכוונתי לרכוש רכב שנת ייצור 1986 אשר הרשיונות שלו הופקדו בשרד הרישוי בשנת 2002 . מהם השלבים על מנת שניתן יהיה להעביר את בעלות הרכב הנ"ל על שמי ? האם ניתן לגשת למשרד הרישוי עם ייפוי כח של בעל הרכב ולהעביר בעלות ?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב הגענו אחי ואני לירושלים.המקום ..מדהים ויפה. לידיעת המארגנים במקום! כוון השמש. מקום להטיס רגוע (מקום פתוח מסביב). אפשרות לצלם מהאויר את הרכבים מול החומות.כל זה לא היה בכלל התנאים כפי שצינתי למעלה איפשרו לי לצלם בזוית אחת בלבד ללא נוף כשאני ממריא ונוחת לאחר התגנבות על גג בנין סמוך *רציתי לעשות גם סרטון וידאו מהאויר. *אך הסיכון לאנשים\טיסן בהטסת וידאו (נמוך ומסביב) היה גבוה מפעת תנאי השטח ו"המיקום הגרוע" לא איפשרה ! אני מקווה שכרגע אחרי הסברים שלי למה ומדוע ואיך "עושים זאת טוב ונכון ".הבינו כולם *צילום אוירי אינו פשוט ותלוי בהרבה דברים שהאדם ה"פשוט" לא מבין ולא מודע אליהם בכלל. . טוב..לאחר ששחררתי קצת קיטור. (אני מצידי רוצה לצלם ולהגיע לתמונות ברמה …
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
מרצדס...
מאת יאיר לוסטיג-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 920 צפיות
מאוד יוקרתית...
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום היה מזג אויר נוח ומפגש יפה
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- 22 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום, מכיוון שאני יודע שישנם חברים שלא נכנסים לפורומים אחרים באתר, כגון הטכני, אעלה את בעיותי כאן. קניתי את הרכב עם אדמה (הארקה) חיובית (ה+ של המצבר מחובר לגוף, מתח מהסוויץ' הולך ל- של הכויל), בשנתיים וחצי שהוא אצלי הלכו לי 2 דינמואים, כאשר האחרון Bosch חדש שעבד רק כשנה. כשבאתי להחליף את הדינמו פעם נוספת, החלטתי להחזיר את המצב לקדמותו (כב-1961). הפכתי את המצבר, הפכתי את הכויל. הבעיה היא, שהרכב לא מניע עם הסוויץ' (נכון שהמצבר חלש לאחר שהיה ללא טעינה, אך חיברתי כבלים מחבר, ולא עזר). וכשהוא מניע בדחיפה (ויש לציין שבקלות יתרה, ועובד יפה) אין טעינה מהדינמו התקין, כביכול. ואם המתח שאני מודד על המצבר עם סוויץ' סגור הוא 11~ וולט, כשאני פותח סוויץ' הוא נופל לא…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 886 צפיות
אחרי עשרות שנים נשחקו בורגי ההידוק של גלגלי השמנמנה מפתח הצלב אינו חובק אותם ופתיחת הברגים אינה אפשרית, ללא אמצעי מיוחדים. יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג את הגוג'נים (ברגי ההידוק בין הג'נט לגלגל) הסוררים? ומה המחיר שלהם? - תודה רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 892 צפיות
אמנם באיחור!!!!!!! תמונות מיום שישי 30.10.09 למרות היום הגשום היגיעו למפגש, חברי מועדון ה- 5 תמונות מהמפגש.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם תייר שמגיע לארץ עם רכב אספנות יכול למכור אותו פה?
הודעה אחרונה מאת linoyo, -
- 3 תגובות
- 780 צפיות
היי וידאו אוירי : הטיסן שלי דגם TIGER MOTH שנת יצור 1932 על רכב שנת? (מעלה לי לאויר ללא בעייה מצלמת וידאו קטנה) נראה באויר : מיליון $ GUY
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 933 צפיות
שלום, האם ניתן לקנות ולהעביר בעלות על רכב כאשר רשיונות הרכב מופקדים והרכב ללא טסט כבר מספר שנים? האם יש צורך בפרוצדורה מסובכת ע"מ להעביר בעלות? הרכב מודל 1979 ולא הוסב לרכב אספנות.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 791 צפיות
שלום רב, ליד בית הורי נמצאת כבר יותר משנה סיטרואן XM, הרכב נמצא במצב טוב, לפחות מבחינה חיצונית אך הוא לא זז ממקומו. שאלתי היא, כייצד ניתן לברר את פרטיי בעל הרכב? שמתי פתק על הרכב לפני כמה חודשים אך הוא היה עד שהתחיל הגשם בשבוע שעבר על הרכב. אייל
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נסיון 2, תחזית מעודדת! על פי רצון החברים, מפגש השפלה ינדוד ממקום מושבו הרגיל לנוקיה בת"א לטובת השתתפות בקבלת הפנים לגרנד טורינו. מי שמעוניין להצטרף לנסיעה בצוותא - נצא בשעה 1545 מצומת נען על כביש 40, נפנה שמאלה לכביש 431 עד למפגש. לתיאום: קובי 054-6785688
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זאת הכלה המחיר 150 לירות שטרלינג האופנוע במצב נסיעה עם רישוי. כדאי להתעסק? יש הערכה כמה האופנוע יעלה לי (כולל משלוח מבריטניה ומיסים)?
הודעה אחרונה מאת מצא, -
קיבלתי את האקדח הצתה שקנית מאיביי. הוא בא עם 2 חוטים בצבעים שונים ועוד חוט המתחבר לפלאג מספר 1. (צילנידר 1) מדובר בחיפושית.. אבל הוא פשוט ובסיסי ביותר ובלי שעון של מעלות. ): עלה לי 90 שקל אבל איך אני בכלל מרקיב אותו איך אני מכוון אותו עם מעלות. אני צריך קידום הצתה של 7.5 מעלות אבל איך עושים את זה? יש על האקדח רק כפתור ירייה.. התמונה , זה האקדח הצתה שיש לי.. Xenon Inductive Timing Light Gun Engine Ignition Tester תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוף סוף הועלה ליוטיוב קטע מהסרט שצילמתי במצעד הגדול שחותם את ארבעת הימים הנפלאים האלה בהרשי. אלו שתי דקות מתוך איזה שעתיים של מצעד עם מאות ענתיקות מכל הסוגים והמינים. תודה לדוד אסיאו שעשה מהקטעים האלה סרט נחמד שאולי יגרה כמה מאיתנו לנסוע בשנה הבאה. הנה הקישור
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg