רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
תרשים חשמל
מאת h_doblo- 6 תגובות
- 995 צפיות
ישנן מס' בעיות שמטרידות אותי בקשר לאומגה שלי אחת מהן היא מערכת החשמל (הכל חשמל ישיר) אז חבר החליט שהוא מתקין חשמל חדש ברכב אך לצורך העניין אני זקוק לתרשים חשמל של אולדס' אומגה 74 ומעלה אולי מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת h_doblo, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שזה נושא שנלעס כאן לא פעם, אבל אחרי נבירה בשרשורים ישנים יצאתי עוד יותר מבולבל. אם אני רוצה לקנות רכב בן מעל ל-30 שנה שלא מוגדר כרכב אספנות, ולרכב אין טסט מזה כמה שנים, מהן בעצם העלויות (חוץ מהעברת בעלות כמובן)? תשלום העברת הרכב לסטטוס אספנות (או שזה לא עולה כסף)? תשלום אגרת רישוי מלאה אחת? או שמא תשלום אגרה מוזלת? אשמח אם מישהו יעשה סדר
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, מישהו יודע מה הברז הזה? אני מנחש שזה של המזגן - אבל אין לי באמת מושג. אם זה אכן של המזגן - האם כדי לסגור את הברז לתקופת החורף כשגם ככה לא משתמשים במזגן, במטרה למנוע דליפת גז (מה גם שהרכב לא עומד לנסוע לפחות בחודש-חודשיים הקרובים, אם לא יותר)? תודה,
הודעה אחרונה מאת dny, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בימי שישי בירושלים יש מפגש של מועדון החמש בבית הארחה הסקוטי (צמוד לגן הפעמון) אפשר לאכול שם ארוחת צהרים לצלילי מוזיקה נעימה בחדר אוכל. ארוחה מוזלת שתיה מוזלה כולל בירות עם אוכל טעים (לוקחים כמה שנכנס לצלחת ארוחה ראשונה, צלחת שניה עיקרית, צלחת שלישית קינוח במחיר 60 שח) כל מפגש יש הרצאה על כל מה שקשור על אספנות כגון המכונית הראשונה שהגיע לארץ על המרצדס וכו וכו וכו..... (ההרצאות נעשות על ידי חובבי רכבי אספנות כבר שנים. ולא הרצעה של 2 דקות שקראו מאיזה ספר יומיים לפני) כמו כן הישיבה היא בחוץ עם קר אפשר לשבת בפנים עם חימום. יושבים מדברים צוחקים רואים מה כל אחד עשה מה ולמי שיש בעיות מגיעים למפגש גם מוסכניקים פחחים ) והרבה הרבה הנאה המטרה של מפגש זה שיהיה גם מפגש קבוע…
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 3 תגובות
- 857 צפיות
המצב הוא כזה: יש לי ואריאנט 65' בלי מנוע, אני כרגע בחיפושים אחרי מנוע,ובנתיים רציתי לעשות פחחות לרכב. העניין הוא שאני לא מעוניין לגרור את הרכב לפחח, כדי שיתן לי הערכת מחיר שלא תתאים לי ואז אני יאלץ לגרור אותו למקום אחר וכן הלאה.. ולכן הסקתי 2 מסקנות: 1) אני מחפש פחח טוב ואמין במחיר סביר ואני אשמח לשמוע הצעות (גם כפרים ערביים באים בחשבון) 2) אני מחפש פחח טוב ואמין שיהיה מוכן להגיע אלי לרכב כדי לתת הצעת מחיר. במידה והיא תהיה סבירה, הוא ירוויח את הפחחות של הרכב. אשמח להצעות, גם על פחחים טובים, וגם על פחחים שיגיעו אלי. תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חדי העין ישימו לב שעל המיכל דלק (ובכלליות בעוד מקומות על גבי הטוסטוס) יש קווי צבע עדינים, אני מחפש מישהו בארץ שמתמחה בציור קווים שכאלה. ובבקשה, בלי המלצות כגון שימוש בסלוטייפ וכד'... תודה.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
מפגש שפלה 20/11/2009 1 2
מאת ג'ק- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תזכורת לבאי הפורום: מפגש שפלה יתכנס במקום חדש: קפה לנדוור במתחם שמימין הכניסה לתחנת הרכבת, בפארק המדע רחובות. ניתן צ'אנס ונבחן את החנייה מחדש. השבוע כולם מוזמנים החל מ1530 על מנת להרוויח יחד עוד שעת אור. (ואלו שעדיין ישנים בשעה זו, נחכה להם לקינוח... בלי סוכר) 10% הנחה למשתתפים ע" בעל הבית. להתראות
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סרטון קצר על מפגש חברים ומכוניות שבת שלום http://www.youtube.com/watch?v=zLmMWUWGBRo דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
שלום חברה אני זקוק לעצה שעון הדלק בוולוו שלי לא עובד פתחתי את הכיסוי של מיכל הדלר בבגאז והגעתי למצוף יוצא ממנו חוט אחד חום לכוון הרכב ניסיתי לקצר אותו לרכב אבל בשעון לא זז כלום לדעתי אין בכלל מחוג לשעון בכל מקרה אני מעוניין לדעת איך עלי לבדוק האם המצוף בכלל תקין? כמו כו אני רוצה להוסיף שעון דלק כמו בתמונות שמצורפות יש למישהו מושג מה מתחבר למה???????? ליד כל חיבור מסומנות האותיות הבאות I ׁ- G- S- מה מסמלת כל אות????? תודה
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אתמול במפגש שישי, אריה הציע שנצא לטיול בשבת, איתמר המליץ על "עין יזראל" והיום התכנסנו בצומת יגור בשעה 11:00 ויצאנו לדרך ......... תודה לאריה על היוזמה, תודה לאיתמר על ההמלצה ותודה לחברים שהשתתפו בטיול .....
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
במסגרת עבודתי סיירתי בימים רביעי וחמישי האחרונים במפעל סקודה באולמות תצוגה ומוסכים אבל מסמר הסיור היה במוזיאון החברה המראה את היסטורית הדגמים של החברה החל מייצור אופניים עד המכוניות לפני האיחוד עם קונצרן פולקסוואגן. תשפטו בעצמכם איזה מכוניות יפות ייצרה החברה לפני בשליטה הקומוניסטית.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום לכולם , ברשותי D500 צבאית לשעבר שהוסבה לקראוון התמונות הם מהעבר .. כיום אני רוצה לשקם אותה אחרי 10 שנים שעמדה , את רוב החלקים השגתי (פנסים וכו') אני לא מצליח למצוא פנס רוורס אחורי , פנסי רוחב , צינורות רדיאטור , המנוע במצב מצויין ומניע אני רק עושה לו טיפול פלאגים פילטרים ושמנים בנוסף אם יש איזו המלצה למוסך שיעשה צבע ופחחות כללי במחיר סביר תודה לכל העוזרים ,
הודעה אחרונה מאת dj naor, -
- 2 תגובות
- 741 צפיות
מחפש לחבר קרבורטור לפליימוט ואליאנט 1971 מנוע 6 צילינדרים, דגם 225 3680, סיסי .
הודעה אחרונה מאת GLF, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם, חג שמח ושבוע טוב. השגתי לרכב שלי פגוש במצב טוב, על מנת להחליף את הפגוש הפגוע שלי. מחירי הפחחיות - שחיטה(!) במיוחד שכל מה שצריך זה רק לרסס כמה שכבות של צבע. החלטתי לעשות לבד את הפרויקט הזה - בעיקר מאחר ואין צרוך ליישר את הפגוש החדש או להשקיע יותר מדי עבודה. אני קצת לא בקיא בתחום הזה - האם אפשר לרכוש פחית צבע לרכב מחנות כלשהי (עדיפות לחולון או ת"א) ואיזו כמות לרכישה מומלצת (מדובר על פגוש 3 חלקים שאורכו מטר וקצת) תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
רנו טורנינו
מאת gkeeper- 4 תגובות
- 863 צפיות
מישהו יודע אם הגיעו כאלה לארץ? מהמעט שאני יודע, אלו מכוניות ארגנטיניות שהתחילו את חייהן על פלטפורמה של AMC, אגב אם מישהו יודע על איזה פלטפורמה בדיוק זה גם יעזור... ז"א אילו רכבים חלקו את אותה פלטפורמה? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש בכוונתי להחליף את כל מערכת החשמל במוסטאנג 1968 שלי. קניתי סט ריתמות מלא של PAINLESS. טיפים ונסיון יתקבלו בברכה. תודה ושבת שלום, תמיר (אפשר לשגר לי מייל [email protected] )
הודעה אחרונה מאת Mustang65, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! אני אומנם לא פעיל מדי בפורום בשנה שנתיים האחרונות, אבל היום הייתה לי מוזה והחלטתי לקפוץ למפגש, והבאתי איתי את המצלמה, אז תהנו לכם מהתמונות!
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
פניה לכל חובבי המשאיות הנוסטלגיות אחי ובנו בונים דגמים ( ברמות גבוהות ) והחליטו לשחזר את המשאית הצבאית של חולית החימוש של אחי מתקופת ימי סיני העלזים הבעיה שהם לא הצליחו למצוא תמנות של הכלים ע"מ שיכלו לחפש באי מיל דגם כה למכירה המושג די על נגזרותיו לא עולה באינטרנט , אולי זה כינוי הרכבה בישראל בקיצור לכל האריות הותקים נודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בקרוב (כמה שנים) תעבור לרישוי-אספנות:idea: GUY
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התלבטתי אם לשים את זה כאן או באוף טופיק. נראה לי שפה יותר יעריכו את זה: http://www.break.com/index/fastest-engine-belt-change.html אם משהו יודע איך לעשות embedding כך שיופיע הוידאו עם נגן במקום לינק, אשמח אם יוכל לעשות זאת
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 719 צפיות
היי על מנת למנוע מגופים עסקיים להעתיק תמונות שהעליתם לפורום (על מנת להשתמש בהם ללא אישור היוצר) קימות כמה תוכנות שהעיקר בכולן הוא: WATER MARK כיתוב זה ניתן לבצע בכל גודל \ צבע \ אפקט \ זוית בכל מקום על פני התמונה הכיתוב אינו "חוסם" את התמונה מתחתיו (וזה כל "הקטע" כאן) צירפתי לדוגמא 3 צילומי אויר שבוצעו היום בבוקר. ועליהם הוספתי "סימון מים" קשה וכמעט בלתי אפשרי להסיר סימון זה.(זה לא שווה את המאמץ) הכיתוב בצבעים \ גדלים \ מיקום שונים *אני אישית עובד עם תוכנת ACDSee לעבודה על תמונות GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות מהמפגש קרדיט לצלם: דודו חורש
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי שלום לפני כחודש ירשתי מאבי פורד טרנזיט שנת 73 במצב סביר בהחלט תמיד עניין אותי להתעסק ברכבי אספנות ( כמו כולם תמיד חשבתי על ווספה או על חיפושית אבל לקנות נראה לי דבילי שיש את הפורד ) העניין הוא כזה שהייתי שמח אם מישהו היה מרגיע אותי ואומר לי שזה אפשרי לשפץ אותה שזה אפשרי להשיג חלקים במחירים הגיונים ושלא כדאי לי לוותר על הרצון הזה השאלה היא אם אני הגיוני או שזה גדול עלי ? וגם כמה יכולה להיות ההוצאה הכללי על האוטו עד שאוכל להנות ממנו ? נ.ב אין לי שום ידע מוקדם במכונאות אבל אני מוכן ללמוד סורי על החפירה תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
שלום לכולם. כבר מזה המון זמן שאני מחכה לייבא רכב אספנות לאחרונה מצאתי את הכלה המיועדת מדובר על שושי פושי, 928 שנת 79, הדגם המפואר, מיד ראשונה ששמר עליה מכל משמר את הכסאות הוא כיסה בכיסויים, אפילו את השטיחי רצפה הוא כיסה בעוד שטיחים על החזית ועל המראות צד הוא שם מגן עור כדי שהאבנים לא ישרטו אותם אני רוצה להודות לאילן, שעזר לי מהרגע שקניתי את האוטו ועד שקיבלתי אותו. החלטתי לייבא את הדגם הזה אחרי שנסעתי על 78 של חבר פורום אחר, בחור נחמד מאוד מזכרון. עוד לא יצא לי לנסוע עליה, מה שכן, אחרי שהאוטו עמד חודשיים, הוא הגיע לפה, והניע בנגיעה מבלי לתת לו בוסטר או כבלים אני מקווה להגיע איתה למפגשים בקרוב. הנה כמה תמונות ראשונות
הודעה אחרונה מאת GLF, -
לאחר הרבה זמן של חיפושים וכמעט שהרצתי אחת כזו כל הדרך מארה"ב נמצאה היפיפיה הזו דווקה בראשון לציון. מניעה ומגרגרת כמו זוללת דלק טיפוסית בעלת 8 ציל' שקיבלה יחס מיוחד. יש קצת עבודה על הרכב אך בסך הכל הרכב במצב מצויין ונראה לי שהיה שווה לחכות. ניתן לתמונות כרגע מהסלולר לדבר וכשיהיו איכותיות יותר אני אעלה. אשמח לתגובות והבעת דיעה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
תרשים חשמל
מאת h_doblo- 0 תגובות
- 806 צפיות
מחפש תרשים חשמל של שברולט נובה/אולדס' אומגה/פונטיאק ונטורה שנים 74 ומעלה אולי מישהו יכול לעזור? כל החשמל קרס לי ורוצה לעשות חשמל חדש
הודעה אחרונה מאת h_doblo, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 716 צפיות
בזמן האחרון כשאני בא להציע הצעה על חלק באיביי אנגליה אני לא מצליח כיוון שהמכירה מוגדרת רק לאנשים מאנגליה, ברוב המקרים אין למוכר בעיה לשלוח לישראל אבל כשאני בא להציע אני מקבל את ההודעה הבאה This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.You are unable to bid on or buy this item because: You are registered in a country to which the seller doesn't post to. Note: If you are still interested in bidding on or buying this item, you may contact the seller and ask that they exempt you from any buyer requirements. ניסיתי ליצור כתובת פקטיבית באנגליה והגדרתי אותה כעדיפות ראשונה ועדיין אותה הבעיה, מישהו יוד…
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב, עם קבלת המסמכים בעת הצטרפותי למועדון, ראיתי כי יש מפיץ בתל אביב המזכה את חברי המועדון בהנחה מסויימת, המסמך אבד, ואשמח אם מישהו יוכל לפרט על המקום, ואם אחד מהחברים יוכל לתת גם המלצה אישית, אבי, חבר מועדון.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שאלה למתמצאים: האם ג'אנט אמריקני משנת 1958 יכול להחזיק צמיג טיובלס בביטחון, או שחייבים להכניס פנימית? האם יש אפשרות להשתמש בפנימיות הישנות שמותקנות כעת, בתוך צמיגים רדיאליים חדשים? מישהו יודע איפה אפשר להשיג פנימיות שמתאימות לצמיג 235/75R15, באזור המרכז-שפלה? צמיגים עם פס לבן כבר השגתי. תודה רבה ושבת שלום רון
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 654 צפיות
הוויליס עבר טסט שני בקלילות אבל כנראה צריך להחליף את הבלוק במנוע.. יש לנו מנוע ישן מפורק - באיזה חומר טובלים כדי לנקות שומנים ובעיקר מעברי מיים ?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cycleman
- DanielGangsta
- chrono
- עדי-אל
- טויוטה סופרה
- mcshmupi
- itzik123
- Paprika-Metuka
- sperial
- גולדן191
- bjlb
- שחר 1