Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה תתחדש. רק תחליף את הג'אנטים זה של דגם יותר מתקדם.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון קטן וסירטון קטן מההתנעה של המנוע.

הסטרטר חזר משיפוץ, ניקנו שימסים לכיוון הסטרטר, הוא הורכב על הרכב בתנאים קשים אבל יש סיפוק.

מצטער על איכות הצילום נעשה בחושך בסלולר.

ליחצו על הקישור ותגיעו לסרטון ביוטיוב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב התחיל להשתפשף ורק בשביל קוביסו צילמתי איך הורדתי מהרכב קצת משקל (בונדו). :cry:

צירפתי תמונה הרכב ישתנה לטובה כולל הלוק החיצוני לאחר הטיפול בו להתראות.

איך יראה בסוף סבלנות!

DSC00374.jpg

16102009(023).jpg

פורסם

מה המטרה בלהוריד עם דיסק חומר מהאוטו?! :shock:

אתם גוזרים את הפח ויוצרים פי 4 יותר גלים!! :evil:

לפחות תשיג לעצמך דיסק פלפ (הרבה ניירות שייוף קטנים על הדיסק) ממש עדין (!) ולא את המלטשת בטון הזו! :?

לא חבל על האוטו!??

אגב, אם אתם מעוניינים, יש לי זוג כנפיים לפיירבירדים מפיבר

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

בכנף הזו הייתה מכה חזקה והיא לא הייתה במצב טוב לכן עבדו עליה עם הכלים הכבדים.

שאר הרכב ישופשף במלטשות קצת יותר עדינות.

קובי אל תיספור לי ימים ותגיד איחרת הפסדת אתה יודע שעל רכב עובדים באהבה בלי סטופר.

אם לא נספיק אני אגיע עם הנובה היא מזמן לא ראתה את יושבי המועדון.

ואחר כך עם הבונבונירה.

פורסם

נתחיל פרה פרה. אתה מדבר איתי כאילו בניתי את הרכב קיבלתי מצב נתון ואני לאט לאט יסדר כל דבר כולל הסאן רוף שאף אחד לא אוהב כרגע לא באופציה. המכני גם יעבור יישור קו ואז אגיע אם הרכב כל חיי לא ברחתי מאתגר. הרכב ללא טסט ואני מקווה שהכל יעבור חלק.

הנובה של ליאור הגיע אלי אחרי התעללות הטמבון כבר הוחלף לטמבון הרגיל ועוד כמה דברים יסודרו.

הגובה שלי כמעט 2 מטר אז מותר לי קצת לדבר וקצת להתרברב.

נפגשנו כבר בעבר אצל איציק ראובן ודיברנו אולי אתה לא זוכר אנחנו לא חברים אבל מכירים.

אצלכם במועדון צריכים לקבל גם אנשים שלא חברים בפיולסלאט ולתת לכל אחד את הכבוד שמגיע לו גם אם הוא חבר ב 5.

אני תמיד נהגתי כך ולא ירדתי על אף אחד שלא בחבורה שלי.

ושוב למען הסר ספק אני אגיע עם הרכב.

פורסם

אף אחד לא אמר שברחת מהאתגר,פשוט דאגת להקציב זמן ואני קוצב לך אותו או במילים אחרות תופס אותך במילה.

אני יודע שאנחנו מכירים.

ניר אמר לי שסידרת את הנובה כל הכבוד,הרכב באמת הושקע רבות עלידי ליאור ברוך חבל שיהרס.

אם כל הכבוד,קצת מגוחך שאתה תגיד לנו איך להתנהל,נתחיל מהעובדה שבשונה מכל מועדונים בארץ אנחנו מועדון חברים\מוטרי

לעומת שאר המועדונים שמקבלים כל אחד שיש לו רכב שעומד בקרטריונים של אותו מועדון ולפעמים ללא רכב כלל.

לדוגמא מועדון החמש דומה יותר ל CCCA ואנחנו ל ,.HELL ANGELS

אז אם כל הכבוד,אנחנו לא חייבים לקבל אף אחד לא משנה מאיזה מועדון ,גיל או רקע סוציואקונומי יש לו.

בשביל להצטרף למעגל חברים שלנו יש דרך

וחוקים מאד מסויימים ולא כל אחד מתאים ולא כל אחד זוכה לנסוע עם באנר של FUEL SLUT על הרכב ולהיות חלק מהמשפחה ,אני מודה שיש אנשים שאנחנו לא מתאמים להם.

בגדול אני לא חושב שיש פעם שהתנהגנו לא יפה לחברים במועדון החמש בגלל היותם במועדון החמש אלה ההפך אנחנו תמיד הופלנו לרעה.

אני חושב שיעידו אנשים כמו יאיר לוסטיג\קובי ביבי שהדבר שכתבת על היחס ממש לא נכון .

אני חושב שאת הפיירברד הזאת צריך לפרק לגורמים ולעשות פרויקט נורמאלי ולא לבנות טאלים טלאים כמו שאתה מתכוון.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ולפני שהשרשור מתחיל להדרדר, אני מציע שנשוב לנושא למענו נפתח השרשור הנ"ל.

בתודה מראש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לי כבר תמונות משופשפות יותר הרכב נראה מצויין אבל התמונה כבר לא מעודכנת.

דרך אגב זה בזמן שהרכב היה של קוקי?.

• תוכן חדש...