Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלכתי לראות את הרכב היום (פרונט) הכל נראה תקין ביותר ומסודר נעשתה על הרכב הרבה עבודה בזמן האחרון ליפני שנקנה.

אם יש משהו נוסף נא לפנות בפרטי. אפשר לספר על כל רכב שהוא רקוב על המקלדת. המציאות שונה.

פורסם
סחטיין שיהיה בהצלחה,

אותי עיצבן דווקא המספר הקידמי שעקום...

רק זה היה פוסל את הרכב בעיניי.....:-)...רן

מיצטער לא שמתי לב למיספר אנסה לבטל את העיסקה.

פורסם
הלכתי לראות את הרכב היום (פרונט) הכל נראה תקין ביותר ומסודר נעשתה על הרכב הרבה עבודה בזמן האחרון ליפני שנקנה.

אם יש משהו נוסף נא לפנות בפרטי. אפשר לספר על כל רכב שהוא רקוב על המקלדת. המציאות שונה.

מה הקשר... יש כאלה שמכירים את הרכב,את עברו ואת בעליו הקודמים.

אני לא חושב שצירפתי רשימת ליקווים וריג`קטים של הרכב.

כמובן שיש רמות שנות של הבנה ורמות שונות של אחזקה שיפור ושיפוץ

אני אמרתי מה שראיתי במו עניי וקשור לבטיחות,אם זאת המציאות השונה שלך סבבה..

אני חושב שזה צביעות יתר לבוא לבן אדם שקנה להלל ולשבך בצורת בת יענה כמו משל המלך הוא ערום.

סה"כ רכב מצויין בסיס לא רע ויש עליו עבודה

סוף פסוק

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גמור או לא אני מקווה שזה לא יהיה עוד אוטו קומבינה מבית המשפץ הישראלי כי אין לו כסף לעשות שיפוץ כמו שצריך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
גמור או לא אני מקווה שזה לא יהיה עוד אוטו קומבינה מבית המשפץ הישראלי כי אין לו כסף לעשות שיפוץ כמו שצריך.

כסף זה לא הבעיה יש מכונת הדפסה:lol::lol::lol:

פורסם

חברי כמו אחי ראובן אתה מצטנע. תמיד אמרת יעלה כמה שיעלה העיקר שנהנה. כסף זה הבעיה הקטנה.

פרונט או כל חלק אחר ברכב יתוקן עם צריך. יש לנו את האמצעים והיכולת לעשות כל שיצטרך.

תמונות של פנים הרכב, המנוע, המרכב, השלדה, הבודי יעלו לאתר זה להנאתכם ולשיתוף ולהעלת הערות אם יהיו.

שיהיה לכולם שבוע טוב רכבים שיגשימו חלומות וכסף לשפץ אותם.

• תוכן חדש...