Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסף,

הרשיון הוא זמני,

תעודת ביטוח חובה עולה הרבה פחות שהיא של אספנות

המספרים שקיבלת הם מספרי אספנות-תראה במסמכים שקיבלת

ממשרד התחבורה-מבית המכס חיפה

תודה תמיר

השאלה היא למה לא מוכנים לבטח לי את הרכב ביטוח של רכב אספנות במהלך החודש הזה?

הם טוענים שבגלל שלא רשום ברשיון הזמני, במקום "פרטי" אמור להיות רשום "רכב אספנות" רק אז אפשר לבטח את זה כאספנות

היש דברים בגו?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברות הביטוח לא מבטחות בביטוח מוזל{ רכב אספנות} עד שהרכב לא רשום כך בארץ .

לכן יש לבטח בביטוח רגיל עד ביצוע הרישום בעמדה 1 ומעבר מבחן רישוי ראשון בהצלחה.

ברגע שתעבור טסט תקבל מחברת הביטוח החזר כספי וכך יצא שתשלם ביטוח מוזל של רכב אספנות.

אני גם לא הבנתי את הרעיון אבל ככה זה עובד כאן

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
יש לבחור נוסף מהפורום בשם ארז אחת שנת 78, שרק אחרי שהוא נתן לי לראות את שלו, החלטתי לקחת את זו. מעבר לזה פנה אליי עוד בחור בשם יוני שיש בבעלותו אחת, וידוע לי שעמדה אחת במכס, לפני כמה שנים, לתקופה ארוכה אחת אדומה שנת 84 שהייתה אמורה להיות מיוצאת מכיוון שהשנתון לא הרשה לה להכנס. היא נמכרה ב 700 שקל אבל בסוף התגלתה כגרוטאה. אין לי מושג מה עלה בגורלה.

מעבר לזה, לפני כמה שבועות ראיתי אחת במפגש בנוקיה, אבל היא החזיקה לוחיות רישוי לדעתי של ירדן, ואין לי מושג מה קרה איתה.

אני מניח שיש עוד אחת או שתיים מסתובבות, ההחלטה נעשתה בגלל ש911 יש המון בארץ עד כדי כך שאני מרגיש כמו המזדה 3 של האפסנות, ועל פי כך החלטתי שאני לוקח משהו מיוחד יותר.

יש כמה וכמה פורשה 928 בארץ אחת מהם 928 GTS,אפשר לראות גם אחת מעלה אבק ומתרקבת בחניון,חבל על הרכב.

אם אני לא טועה מה שיש לארז זאת האדומה עם החצאיות.

קרדיט לצלמים שצילמו את התמונות.

p11404808ju.jpg

norm_711C4518909A425C8DA041B57902B2B9.jpg

norm_AF80BA1509A74425A36672DE8F8B63F4.jpg

99999.jpg

99993.jpg

• תוכן חדש...