Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש - צפון - 20.11.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת רק הבחור עם הסובארו הכחולה ביקש ממני מפורשות לשים את המכונית שלו עם המספר, ולמשל ארז דווקא ביקש להיפך, להסתיר את המספר.

בחרתי בדרך הבטוחה יותר (גם מכיוון שאני עדיין לא מכיר את המסורת במפגשים הללו), ופשוט העלמתי את כל המספרים ללא יוצא מן הכלל.

אורן (והבחור עם הסובארו),

במיוחד בשבילכם - עותק עם המספרים החשופים :)

IMG_0772.jpg

IMG_0781.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

יונתן תמונות מעולות, אתה מוזמן לבוא כל שבוע

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

יונתן,

תודה על העלאה החוזרת של התמונות.

מספר רישוי הוא חלק מהזהות של המכונית.

הדבר מקביל למי שתמונתו מתפרסמת, ובמקום שם כותבים כי זהו אלמוני.

ראה מי תמיד מכסים את פניהם, עברינים בעת שהם מובאים לבית משפט.

ככה גם בכלי רכב. הנוהג של מחיקת מספרי רישוי התחיל אצל אתו המצלמים עצמם עוברים עבירות תנועה חמורות, מירוצים לא חוקיים או מעשים פליליים. אין סיבה הגיונית שאדם יסתיר את זהות מכוניתו.

שבוע טוב,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
יונתן,

תודה על העלאה החוזרת של התמונות.

מספר רישוי הוא חלק מהזהות של המכונית.

ככה גם בכלי רכב. הנוהג של מחיקת מספרי רישוי התחיל אצל אתו המצלמים עצמם עוברים עבירות תנועה חמורות, מירוצים לא חוקיים או מעשים פליליים. אין סיבה הגיונית שאדם יסתיר את זהות מכוניתו.

שבוע טוב,

אורן

צודק 100%

עדי גולדנברג 13399

פורסם

קודם כל תודה רבה על המחמאות! :)

אני בהחלט אשתדל להגיע לעיתים קרובות יותר.

לגבי הסתרת המספרים - כמו שכבר אמרתי, אני יודע שיש אנשים שרגישים לכך שיראו את המספרים שלהם משיקולים שונים (איתור הרכב, פגיעה בו, או כל סיבה אחרת). אני מכבד את הרצון הזה, ומכיוון שבעבר ראיתי שרשורים שבהם מחקו תמונות כי לא הסתירו את המספרים, החלטתי ללכת על בטוח.

אני לא כל כך מסכים עם הטענה שהסתרת מספר רכב זהה להסתרת פנים של עבריין בטלוויזיה. זה קצת קיצוני.

מה לעשות, לא כולם פותחים ורואים את התמונות רק מטעמי אסתטיקה, ולפעמים המידע על מספר הרכב עלול להזיק לבעלי הרכב בדרכים עקיפות (גניבות/השחתה וכו', לא עלינו).

בכל מקרה - אני מניח שאני גם אדע לאט לאט מי בעד ומי נגד הסתרת המספרים ואדע לסנן לפי זה את המספרים בתמונות.

אגב - אני מניח שדשו בנושא הזה כבר בעבר, אך מכיוון שאנחנו בתקופת חורף, אתם לא מרגישים שזה קצת פספוס להיפגש בשעות החשיכה כשקשה יותר להתרשם מהמכוניות ומאיכות השיפוץ/שימור? (אני בכל זאת מניח שאנשים לא רק באים לדבר ולשתות קפה, אלא גם להתרשם מהיצירות הקלאסיות שברשות חבריהם).

בברכה!

יונתן.

• אחראי פורום
פורסם

שבוע טוב,

אורן

כמה שטויות.

פעם ראשונה שיבואו אליך הביתה טיפוסים לא נעימים כי הם "שמו עין על הרכב שלך והשיגו את הכתובת דרך מס' הרישוי",

נראה אם עדיין תרגיש נוח עם זה.

כבד את אלה שמעוניינים לשמור על שלמות רכבם, לא כולם עבריינים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...