רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
Hello im Dan like my nick name imply, i live in France and im the owner of a fabulous white WW Golf IV.. hum forget this car im have also in my barn a Lotus Elise S1 BRG and a Caterham Seven i was livin' in the 80s at Holon sadly i cant read and speak hebrew anymore i hope this post is not in the wrong place when we was livin' in Israel my father rebuild an Hillman Husky rebuilt the engine + paint... basically like this one, found on the net http://www.sa.hillman.org.au/NYeomans_Husky.htm we did a big trip, a lot of KM, in Israel we went to the "dead sea" with it my father sold the car when we returned in France my que…
הודעה אחרונה מאת udi, -
פלטינות מחוזקות 1 2
מאת reuven- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סתם לשתף. התקנתי פלטינות מחוזקות בפרארי, 4 קפיצים במקום 3. המפלג מסוג מגנטי מרלי. פלטינות אלו היו בשימוש בעיקר ברכבי המרוץ. התוצאה מאוד דומה להצתה אלקטרונית, אין פספוס הצתה בשום מצב, גם לא כשעוברים את הקו האדום שנמצא ב-7700 סל"ד. ותודה ליהודה שהפך להיות מומחה לרכב הזה. ותודה לדוגמניות שהייתי רוצה שיהיו על הרכב שלי.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש בצפון, הדלקת נר חנוכה ביום ה', 17.12.09 , בשעה 19:30 בערב , בביתו של חבר המועדון איתמר שורקי, כתובת: רח' נחלת יעקב 31, כפר חסידים (ליד הצרכניה). החברים המעוניינים להשתתף מתבקשים לאשר השתתפותם אצל איתמר בטל' 0578129389 או אצל עדי גולדנברג בטל' 0522611660 (הרישום חובה). בברכת חנוכה שמח! סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חברים ואספני לוחיות יקרים. תשומת לבכם כי היום נגנבו מרכבי זוג לוחיות הרישוי ממגרש אוברסיז בחיפה. מדובר בלוחית הרישוי המקורית משנת 1951 של מדינת קליפורניה. על הלוחית מדבקה כתומה, טסט בתוקף עד יוני 2010.(התמונה המצ"ב ישנה יותר לפני חידוש טסט אחרון).הלוחית השניה ללא מדבקות ובמצב טוב יותר. רקע שחור וכיתוב IPU 330 בצהוב. אשמח לקבל כל "טיפ" בדבר מקום המצאן. פרס כספי למי שייסיע בהחזרתן! דיסקרטיות מובטחת! בברכת חברים נאמנה, יורם
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1) לא מזמן היה כאן דיון (חיפשתי ולא מוצא) מתי אפשר לרשום את הרכב כאספנות . ברשיון רכב רשום : "שנת ייצור 1983" וגם ת' רשום 13/12/82 2) ברכב יש מנוע נפח 1272 דגם GF בכיוון שיש בעיה כלשהיא בראש מנוע ויכול להיות שיותר מזה . השאלה היא במידה ואכן תיהיה בעיה במנוע האם אפשר להחליף למנוע גדול יותר? 3) מחפש לקנות בקלית אחרונית שמאלית . 4) מחפש לקנות ספר של הרכב.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
כבר כמה חודשים אני מפנטז על קניית רכב מסוים שנמצא בחיפה. אם אני לא טועה, הוא היה שייך לאבא שלי בשנות ה90 ונמכר ב1000 ש"ח. אני עדיין נובר בתמונות בשביל להשיג את המספר ולהיות בטוח ב100%. גם אם זה לא, שמעתי כמה שמועות על זה שבעבר רצו למכור אותו ולא עשו את זה בסוף. מישהו מכיר את ההיסטוריה של הרכב המסוים הזה? למה לא מכרו אותו? כמה רצו עליו באותה תקופה? איזה מנוע יש לו? מה המצב המכאני שלו? עריכה: ויותר חשוב, כמה לדעתכם יהיה הוגן לשלם עליו? (הפנים לא במצב טוב וצריך לבנות את כולו מחדש) עריכה 2: שכחתי להעלות את התמונות.
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
מפגש מועדון החמש בירושלים מכיוון שבית ההארחה הסקוטי נערך בשלושת השבועות הקרובים לקליטת תיירים מחו"ל ומכיוון שגם החנייה וגם חדר ההרצאות יהיו תפוסים אנו נקיים את הפגישה הבאה של המועדון בירושלים , ביום ו', 8 בינואר 2010. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 912 צפיות
שלום רב לכולם! ברשותי וולוו 740 שהוסבה לאחרונה לקרבורטור SOLEX כפול שכנראה בעייתי בסוגו(מה גם שקשה למצוא לו קיט שיפוץ ) הרכבתי אותו מלכתחילה כי אני יודע שהיה משודך למנועי B230K אשר היו בעלי הספק גבוה יותר ממנועי B230A ששם מורכב הקרבורטור הקלאסי של וולוו משנות ייצור 80-84 כמדומני (עם המדיד שמן בקרבורטור). כמי שהחזיק מספר לא מבוטל של וולוו בעבר נראה לי שמבחינת אמינות הקרבורטור של מנועי B230A עדיף אולם הרי ידוע שהשמיכה מכסה או את הרגליים או את הראש ,לדעתי אני אפסיד כח או מומנט ,לבקיאים שבדבר מה המלצתכם בנדון? בתודה מראש לכל העונים ,אלי. נ.ב : פירסמתי נושא זה גם בטכני אולם לא נענתי להרבה תגובות נלהבות למעט צביקה הגדול מכולם ו upetar .
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לאחר חיפוש רב בארץ של במוו E21 משנתונים 77-83 ללא תועלת אני שוקל על ייבוא אחת. הסתכלתי בebay גרמניה ולצערי אני לא מבין בגרמנית ולא בתהליך יבוא משם. השאלות שלי הן,מה מחיר של הובלה של רכב כזה מגרמניה? ואם מישהו יכול לשפוך קצת פרטים על הרכב הזה (למי שיודע גרמנית) תודה. http://cgi.ebay.de/BMW-320-6-wunderbarer-frueher-e21-Alles-Original_W0QQitemZ130351292857QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item1e598ae1b9
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני רמי ברצוני לבקש את עזרתכם בהתלבטות לגבי רכב אודי 80 שנת 1986 שיש ברשותי, כרגע שוקל האם למכור את הרכב או לשמור אותו אצלי ולשנות לו סטטוס לרכב אספנות בעוד כמה שנים, סך הכול הרכב שמור מאוד ומטופל, האם יש פוטנציאל השקעה לרכב זה? האם יש כאן כדאיות כלכלית? אשמח לעצתכם ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שאלה האם כל ימי החנוכה גם נחשבים לחג ומותר לטייל בהם אם רכבי אספנות? כלומר האם מותר לנסוע בין 7 ל 9 בבוקר? בברכה
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 820 צפיות
DENNIS ALBAUGH מאייוה אוהב שברולטים ברשותו כ110 מכוניות מכל הדגמים החל משנת יצור 1912 1939 1953 1975 וכן את כל דגמי הקורבטים שיוצרו איי פעם מס תמונות על מנת להמחיש . http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://dalesdesigns.net/chevycollection/Image_0.jpg&imgrefurl=http://dalesdesigns.net/chevy.htm&usg=__hGXqNMOgPEVCXwBOFNKPLm-OrJA=&h=476&w=635&sz=76&hl=iw&start=2&um=1&tbnid=0qEhbROeq0BKEM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DDennis%2BAlbaugh%2Bin%2BAnkeny%2B,%2BIowa%26hl%3Diw%26sa%3DN%26um%3D1http://dalesdesigns.net/chevycollection/Image_0.jpg
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
אופל רקורד
מאת mm55-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש אופל רקורד מנוע 1700 אוטומט רכב עמד 10 שנים בודי יפייפה כמו חדש אפילו אין צורך לעשות פחחות כל חלק במקום רק קצת קוסמטיקה בפנים ונראה לי שמכני אפילו עובד כמו חדש לא רשומה אספנות מודל 73 74 רכב עשה 100000 מה דעתכם כמה כדי לשלם הרכב 4 דלתותמה שוויו ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ובכן זה הסיפור אחרי שסיימתי עמדה 1 והלכתי לטסט, עברתי וניגשתי לחלון 6 במשרד התחבורע שם קיבלתי רשיון רכב, מה שכן, הוא תקף עד ה31.3.2010 ולא לשנה שלמה מהיום אני מצרף סריקה שלו, כששאלתי למה זה ככה אמרו כי האוטו עלה לכביש במרץ ולכן הטסט עד מרץ, מה שאומר שעוד 3 חודשים אאלץ לעבור שוב טסט? למה זה? מה קרה לחוק שאומר שרכב אספנות מקבל טסט לשנה. את הטסט עברתי ב15 לחודש
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
משהוא יפיפה שמצאתי ברשת, תדפדפו קצת באתר. http://www.dmmultimedia.com/index.htm http://www.dmmultimedia.com/capri2006_01.htm
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מפרגן לעצמו כנף-זהב? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1978-Honda-GL1000-Bags-Fairing-GC-NO-RESERVE-MUST-SEE_W0QQitemZ280437500426QQcmdZViewItemQQptZUS_motorcycles?hash=item414b60aa0a בהצלחה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
אירוע חנוכה - הגביע הנודד- 2009 התחרות השנתית לשיפוץ רכבי אספנות ע"ש שאול גלאי ז"ל בחסות מגזין אוטו בהמשך למסורת, מועדון החמש מקיים את התחרות לשיפוץ רכבי אספנות ע"ש שאול גלאי באתר אנדרטת משמר הגבול, שבצומת ברקאי (כביש חדרה עפולה). האירוע יתקיים ביום שבת, 19.12.09. חברי המועדון, בני המשפחה ואורחיהם מוזמנים להגיע לאירוע שבמרכזו הפקדת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל בידי החבר שיזכה במקום הראשון בתחרות. מה בתוכנית? 11:00-12:00- הגעה לאתר, חניה, התארגנות ומפגש חברים. 12:00-13:00- ברכות, דו"ח נציג השופטים על השיפוט, וטקס הענקת הגביע. 13:00-15:00- ארוחת צהרים/ מנגול עצמאי. הערות: הגשת מועמדות לתחרות עד 15.11…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני להחליף שמן מנוע פעם ריאשונה לרכב שלי מסוג פורד קומט 4100 סמ"ק שנת 74. מבקש עזרה לגבי סוג השמן המומלץ ביותר לרכב שלי,והיכן ניתן למצוא פילטר שמן לרכב הנ"ל? האם יש פילטר שמן שיכול להתאים מרכב אחר? תודה.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 1 תגובות
- 644 צפיות
שלום לכולם האם מישהו מכיר מכונאי שיכול לתחזק לי את הפורד קומט שלי,מכונאי שמבין עניין ויכול לעשות דברים גדולים. אני מאזור ב"ש. תודה.
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו יודע את ההבדלים בין מנוע xflow שישב בפורד אסקורט דור 2 לבין המנוע xflow שיושב בפיאסטות? האם הראש של פיאסטה הזרקה יושב על xflow של ברנדה? ומה ההבדלים חוץ מהתושבות שלא מתאימות? תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
תיקון רדיו. 1 2
מאת davat- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מי יודע איפה ניתן לתקן/לחדש רדיו משנות ה-70. דיויד.
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב כיצד מחזירים "לחיים" מיכל מים לניקוי שמשות מדובר במיכל פלסטיק לבן שאיבד משקיפותו ולובנו תודה לעוזרים מנחם
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- 9 תגובות
- 947 צפיות
באיזה רכב מדובר ? רמז: מאכל _ _ _ _ _ .
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
אני מתלבט קשות באיזה צבע לצבוע את הפיאט ספיידר שהבאנו מארהב. היא כסופה מקורית. הצבע דהוי וגמור, אבל בפנים (בגאז', קיר אש וכו) יפה ללא טיפת חלודה. מצד אחד - יש את האפשרות לצבוע בצבע כסוף (לא חייב דווקא את הגוון המקורי) ולא לצבוע את פנים הבגאז' ואז להשאירה מקורית עד כמה שניתן. אבל הצבע הכסוף הוא דיי בנאלי וכל רכב שני היום כסוף. ומצד שני, יש את האדום, הלבן והשחור שהם הצבעים הקלאסים לרכב כזה. יש לי העדפה לשחור, אבל אני פוחד להיות עבד של הרכב (תמיד נראה מלוכלך) ומפחד שהוא יהיה לוהט בקיץ. גם בז' נחמד , אבל דיי אנמי. ויש כמובן את הצבעים שאינם נראים מקוריים כתום מיטאלי, ירוק מיטאלי, כחול מיטאלי וכו... בקיצור, החלטתי להריץ סקר קטן. מה דעתכם ? להלן…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 706 צפיות
מי יכול למדוד קפיץ מקורי (שלא התעללו בו) של אסקורט דור ראשון? מרחק בין העיניים, עובי עלה, רוחב עלה, מספר עלים (אמור להיות 3, אבל לרובם הוסיפו עלה רביעי) ? ואולי אולי אולי.... למישהו יש קפיץ של אסקורט גרמני - עלה בודד פראבולי... ואז - מרחק בין עיניים, עובי באמצע, עובי בקצה, רוחב עלה? תודה.. אסף.
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Buick-Apollo-GSX-1974-Buick-Apollo-GSX-Very-Rare-455-Low-Reserve_W0QQitemZ150397638255QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item230465d66f#v4-36 אם היה לי את כל הניירות ואת כל הידע לייבא אותה, הייתי עושה זאת. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
בתאריך 11.12.2009 ערב חנוכה, נציין במסגרת מפגש שישי בטוביה, את החג בהדלקת חנוכיה ובסופגניות. כולם מוזמנים ללא קשר להשתייכותם המועדונית. נשמח לראות את כולם. ]
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
ביום שישי ה- 1.1.2010 יתקיים בפאב הטוביה הירושלמי מפגש חגיגי לרגל השנה האזרחית החדשה. (אין קשר החגיגיה לחג נוצרי כי אם סתם סיבה למסיבה). כבכל ארוע ומפגש אצלינו, כולם כולל כולם מוזמנים, ללא תנאים. המפגש מתחיל כרגיל בשעה 13:30. הרמת כוסית בשעה 15:30. נשמח לראותכם.
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
- 20 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכם. האם במהלך שיטוט באינטרנט מישהו נתקל בקיטים לגדישת מנוע פינטו 2.0 ליטר, טורבו או סופרצ'רג'ר? אני רוצה כזה ....
הודעה אחרונה מאת JEP,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 401 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- sperial
- Markm4
- RBRB
- אהרן ג
- gadik6
- עדי-אל
- eladts
- amosbmw
- אלפרד חיות
- Carjhpua
- asix