Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפורשה שהבאתי יש צבע בגוון נחושת שלא ממש אהבתי.

התלבטתי מה לעשות, זה ממש לא מקצועי בעיניי להחליף צבע כשכל החלקים הפנימיים בצבע אחר.

האוטו היה כל כך מקורי שאפילו הרצפה היתה באותו צבע...בסוף החלטתי שאין ברירה, חייבים להשאר עם המקורי, מקסימום נשחק קצת עם הגוון. התלבטתי והתלבטתי, עד שבסוף צבעתי במקורי.

העבודה כל כך יפה, שאחרי הכל האוטו פשוט מהמם.

מה אני מנסה להגיד? שאיך שאתה רואה אותו עכשיו לא נותן אינדיקציה לכלום. אם תצבע בכסוף בעבודה באמת טובה, האוטו יצא פשוט משגע.

ואפילו הריפוד - יצא לי לראות כמה שילובים של עור אדום עם שחור ( אחת ה mga היפות שראיתי) ושל כסוף עם אדום, וכשהם בוצעו ברמה באמת גבוהה, הם פשוט טמטמו את החושים.

חוץ מזה, כחול עמוק עם עור אדום גם שילוב מדהים

לדעתי, לך על המקורי ותעשה ברמה הכי גבוהה שיש, וזה יצא נפלא

בהצלחה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל התשובות שקיבלת מתאימות ל"פורום כללי" ...

ל"פורום אספנות" מתאימה רק תשובה אחת: קוד הצבע המקורי.

. :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah: .

עדי גולדנברג 13399

פורסם

השחור מתאים מאוד לרכב הזה, למרות שלדעתי כדאי להשאיר בצבע המקורי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אני הייתי הולך על האפור של ה-NSU מהפרוייקט של ליאור ברוך.

+1:mm_yeah: לגבי הצבע של NSU של ליאור תיסתכל בשרשור השיפוץ שנמצא בקלאסיקר ותזיל קצת ריר.

פורסם

ירוק מטאלי כהה, הידוע גם כ-BRITISH RACING GREEN:

attachment.php?attachmentid=178876&d=1258326712

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי משנה את המקור.

מנסיון שלי בספיידר - רק המקור יפה, וכל דבר שרציתי לשנות כדי שיהיה יותר יפה ומעניין יותר ובסוף נשארתי במקור, יצא פשוט מהמם. מישהו תכנן ועיצב את הרכבים בטוב טעם. אל תשנה כלום.

ריפודים אדומים עם עור אדום יפה הם מהממים וכשהם משתפשפים הם עוד יותר יפים וגזעיים

וחיצונית הייתי משאירה צבע כסוף מקורי ולא אחר

עבד לנקיון תהיה בכל מקרה לכל צבע, שלא יהיו לך אשליות ...

יש לך רכב יפה מאד, שמור עליו

שלי

פורסם

לרכבים בצבע שחור יש משיכה ימינה בהגה.

מה אתה אומר על צבע חציל (כמו של המאזדה 3/דייהטסו סיריון).

או ירטק כמו שכתבו.

או בורדו.

אני אישית הייתי הולך על שחור עם סלון אדום.

ורק אאחל שתיהיה בחירה קלה :wink:

תמונה יפה (שניתקלתי בה במקרה):

pic-44651.jpeg

הועותקה מהאתר הזה:

http://www.cargurus.com/images/2008/04/05/22/42/pic-44651.jpeg

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הייתה לי פעם ספיידר שגם התלבטתי באיזה צבע היא צריכה להיות.

הפרויקט לא הושלם אבל אני עמדתי ללכת על בורדו מטאלי עם פנים בצבע בז' (ממה שחקרתי בזמנו זה היה נראה לי השילוב הכי מתאים לעיצובים של פינינפרינה מאותה תקופה).

מה שבטוח זה שלא הייתי בוחר בצבעים עכשוויים כמו ירוק זוהר, טורקיז וכד'.

פורסם

חד משמעית,כתום מבריק(לא מטאלי)צבע שמתאים ומאויין את שנות ה70,להחליף לפגושים ארופאים,בשום פנים באופן לא צבעים עכשויים ומטאלים!!!!

• תוכן חדש...