Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי העדפה לשחור, אבל אני פוחד להיות עבד של הרכב (תמיד נראה מלוכלך) ומפחד שהוא יהיה לוהט בקיץ.

הרכב הזה רק בשחור (ועדיף עם ריפוד פנים וגג בבז')...

1018836_640.jpg

פורסם
הרכב הזה רק בשחור (ועדיף עם ריפוד פנים וגג בבז')...

זה נכון שזה צבע הכי מתאים, אבל תמיד האוטו מלוכלך אפילו לפני 5 דקות ניקית אותו, תמיד הוא נראה עם שכבת אבק אחרי נסיעה של דקה אחת. ובקיץ הצבע פשוט לוהט.

אגב - התמונה הזו הספציפית לא הכי מחמיאה (אולי בגלל הגלגלים הלבנים)..

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
היה לי כבר רכב צהוב.(מהארי). שבעתי מהצבע הזה....

כן , אני מבין אתך, זה קבר קרא לי כשקלאודיה שיפר פעם התחננה שאשכב אתה אבל סרבתי לה כי יש לי כבר פולניה בבית ....:roflmao:

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

בטח נתקלת בתמונה הזו ברשת.

לא יודע מה איתך, בשבילי היא קנה המידה לאיך צריכה הספיידר להראות, ובמקרה היא גם כסופה.

על הדרך תצטרך סט להנמכה ופגושים אירופאים (ורצוי גם גלגלים תואמים, אבל מי סופר...)

כשתגיע לריפודים, יש רפד מראשון שעשה לי את הספיידר לא רע בכלל ובמחיר שפוי.

800px-Fiat_124_sp_h_sst.jpg

800px-Fiat_124_sp_v_sst.jpg

פורסם

אני נגד לבן פנינה או כל צבע אחר שהוא לא מהתקופה, היא תראה טוב בכל צבע אבל לטעמי לא כדאי ללכת על צבעים מודרניים שלא צבעו בהם את הספיידרים בזמן הייצור שלהם

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לבן פנינה, אפילו שהוא צבע מודרני יש בו משהו קלאסי ויוקרתי שמאוד מייחד את הרכב,אגב הכרתי פעם מישהו שצבע את הספיידר שלו בכחול מאטלי ולא אהבנו את התוצאה, לדעתי רכב שהוא קלאסי אבל העיצוב שלו לא מוחצן עדיף צבע יותר סולידי..

בהצלחה בכל זאת רכב מדהים.

פורסם

אם תמונת הפנים שצירפת קודם - האדום - הוא של הרכב שלך (ואתה מתכוון לשמור על אותו הצבע) אז כסוף ילך טוב.

אם הכוונה לרפד מחדש את פנים הרכב בצבע אחר אז תלוי מה הצבע.

אם הפנים יהיה קאמל / בז', אז בורדו (לא מטאלי) יצא יפה מאד.

בכל מקרה תהנה :-)

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם

כל התשובות שקיבלת מתאימות ל"פורום כללי" ...

ל"פורום אספנות" מתאימה רק תשובה אחת: קוד הצבע המקורי.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...