Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש מחזיק ברכב כ 25 שנה, מכיר אותו אישית, בשיחה האחרונה שהייתה לנו לפני חודש, דיבר על לשפץ אותו, לא חושב שהוא מוכר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בן אדם כותב לך שהוא רוצה לקנות בחזרה את הרכב של אבא שלו ואתה רושם שאתה רוצה לנהל משא ומתן? :evil:

אני רציני לגבי קניית הרכב הזה. בבקשה פרטים על המוכר בפרטי אם אפשר.

תודה L504

מפרסם המודעה רשם שהרכב שהיה בבעלות המשפחה היה שנת 70

הנובה הזו כמו שנרשם כבר מעליי היא שנת 73 או 74

מכאן! שזו לא! הנובה המדוברת של אבא שלו

ובעניין שאר הויכוחים כאן... נובה... שנת 74.....ארבע דלתות ?....לא מכונית שרירים..צר לי... גם לא תהיה. אבל אוטו ליגה!

מדבר בתור בעלים של נובה 74 2 דלתות v8 לפני שיחשבו שאני לא אובייקטיבי או משהו

Nova or nothing

פורסם

זה פרונט שתראה על נובה 68-72

2810141791.jpg

וזה פרונט כמו הנובה שפורסמה פה של 74-73 ...שבו אתה יכול לראות טמבון שבולט משמעותית החוצה, וינקרים על הגריל .. הצדדים בפרונט של האוטו מכוסים במקום להמשיך את הגריל וכו ...

74TCP9110027.jpg

Nova or nothing

פורסם

אמרתי לך בזמנו, שראיתי אותה למכירה... מתי זה היה, לפני כשנה בערך? שנה וחצי?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היא מעולם לא הייתה עם שלט למכירה, הואשכן שלי, כבר שאלתי אותו מעל 30 פעם, הוא לא מוכר

אמרתי לך בזמנו, שראיתי אותה למכירה... מתי זה היה, לפני כשנה בערך? שנה וחצי?:roll:
פורסם
היא מעולם לא הייתה עם שלט למכירה, הואשכן שלי, כבר שאלתי אותו מעל 30 פעם, הוא לא מוכר

אז הייתה אחת אחרת מאד דומה בחיפה, שכן הייתה למכירה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הנובה המדוברת מככבת בצילום שנעשה ב 2009 11 02 יום גשום במיוחד בחיפה.

מים רבים זרמו והנובה גם היא עמדה שם בזרם.

תהנו סרטון מדהים שצולם בירידה בשדרות הציונות (או"ם)

צנרת הניקוז של העיר כמובן לא עברה הכנה לחורף.

חג שמייח

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...