Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות משהו טוב זכור מההשקה.

אם לא הלמברטה - אז העוגות...

אם כי אשתי טוענת שאת עוגת הדגל שלה (זאת שאני הכי אוהב) היא לא הביאה להשקה (מה שנכון, נכון), אז צפה פגיעה...

אני לא אתאר את העוגה, למען לא יתחילו לרייר כאן בפורום, רק אכתוב כי יש לה 3 שכבות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!

בנוסף, יש שמועה על כך שיהיו שם חגיגות ארבעים שנה להיווסדי, דבר העשוי לגרום לעוגות לצאת אפילו משובחות יותר מכרגיל (אם כי לא בטוח כלום...)

דווקא זכורים הרבה דברים טובים מההשקה, ארוע כזה לא ישכח במהרה! מה גם שטעימה מהעוגות ירעננו את הזיכרון למי שבכל זאת שכח.

והרבה מזל טוב לחגיגות הארבעים :bday:

אני אגיע עם הדיאן; מקווה שעוד חברים מהמועדון יגיעו.

מחכים לכם בירושלים, האם יש פרסום בפורום הדה שבו ?

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא או הלמברטה?

משולב... אנחנו אותו מודל...

יהיה מספיק מקום לכולם?

כתובת בבקשה.

GUY

הכתובת היא רחוב שושן 6 בירושלים.

רחוב קטן ושקט, ללא מוצא, הנמצא במרכז ירושלים, בין רחוב כורש לרחוב יפו (הכניסה אליו היא מרחוב כורש).

נשמח לראותך!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

הכתובת היא רחוב שושן 6 בירושלים.

רחוב קטן ושקט, ללא מוצא, הנמצא במרכז ירושלים, בין רחוב כורש לרחוב יפו (הכניסה אליו היא מרחוב כורש).

נשמח לראותך!

בטח ! נמצא בלי בעיה , יש לעליזה GPS מובנה ... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
נקבל אותך בברכה בכניסה לי-ם גם בלי GPS-רן

ירושלים

HERE WE COME

הובטח לנו סופגניה בשמן מנוע משובח מלאה בגריז אדום , שושני היזהר - עליזה דורשת תמונה עם סופי ועם השמנמנה ! :wink:

פורסם

בתאריך 11.12.2009 ערב חנוכה,

נציין במסגרת מפגש שישי בטוביה,

את החג בהדלקת חנוכיה ובסופגניות.

כולם מוזמנים ללא קשר להשתייכותם המועדונית.

נשמח לראות את כולם.

Hanuka_big.gif

אז ככה ... היות ואנו מתכננים להגיע לירושלים ובטח כל עם ישראל ואחותו יהיו על הכבישים חשוב מאוד לדעת את שעת המפגש , אם ניתן לערוך את המפגש בצהרים זה יהיה פתרון מושלם לרחוקים וגם לטובת הקרובים יותר אשר שומרים שבת (כן עופר בונים גם עליך ! ) , רן יקירי אנא עדכן אותנו בלוחות זמנים כך שנגיע בכיף וגם נוכל לחזור בכיף , תודה דני ועליזה מהצפון - כמעט לבנון ...

פורסם

אנחנו נהיה שם כבר מ-1330 לטובת המקדימים, הטקס יהיה בסביבות 1500 לטובת הדתיים

שממהרים הביתה, ואנחנו נישארים עד 1700 ויותר עבור כל הנהנים....

בקיצור כל מי שרוצה יגיע! :lol: מחכים לכם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למען הסר ספק, הדלקת הנרות תתקיים בכל מזג אוויר (למעט שלג, אך כזה אינו צפוי מחר).

פורסם

כמה שאני תמים...

לפעמים, זה כייף להיות תמים, כי ככה מתגלים הפרצופים האמיתיים של אחרים.

הזמנו בשרשור הזה את חברי מועדון החמש הירושלמים להדליק איתנו נר ראשון של חנוכה. אחרי הכל, יש לנו תחביב משותף.

נאמר לי כי שני חברי מועדון הבאים גם למפגש בטוביה (בנוסף למפגש בכנסיה), כי ביום שישי הם יגיעו רק לטוביה, ואף כי הועלתה הצעה שביום שישי לא ייתקיים המפגש בכנסיה, ע"מ לאפשר לחברי המועדון לבוא לטוביה להדלקת נרות משותפת.

למען הסר ספק, הצעד של הזמנת חברי המועדון לא התקבל בצורה חלקה אצל המשתתפים במפגש בטוביה, אך למרות זאת, החלטנו לנסות ולשים את משקעי העבר מאחור, ולהושיט יד לאלו הנפגשים בכנסיה.

צורם לי (אם כי כלל לא מפתיע לאור היכרותי עם מארגן המפגש בכנסיה) שמועדון החמש בחר להתעלם מהזמנתנו ומהיד המושטת לשלום, והחליט לקיים את המפגש בכנסיה כמידי שבוע.

מצד שני, יבואו הרבה חברים טובים לטוביה להדלקת הנרות, אז בטוח שיהיה שמח (ואולי אפילו מבדח). למען הסר ספק כלשהו, ההזמנה לחברי המועדון הירושלמים (וגם לכאלו שאינם חברי מועדון, ולכאלו שאינם ירושלמים) פתוחה.

פורסם

למי שמעונין להצטרף לשיירה לארוע בטוביה.

שיירה של כמה חברים יוצאת מתחנת דלק פז בני ברק על כביש מספר 4 דרום בשעה 12:00

כל מי שרוצה מוזמן להצטרף לשיירה.

חג שמח

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...