Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם יודע גרמנית ויכול לעזור לך משהו, אבל קח בחשבון כמה דברים: E21 סובלות מחלודה בצורה קשה. אם מוצאים בגרמניה רכב במצב טוב, זה גם בדרך כלל עם מנוע קטן. 323 במצב טוב כבר מגיעות למחירים מטורפים, כי אין הרבה, ויש ביקוש ער גם בגרמניה. כעיקרון ממש לא מומלץ לקנות רכב כזה בשלט רחוק אלא לנסוע פיזית לבדוק את הרכב.

קראתי כתבה בעיתון גרמני על בחור גרמני שהתייאש מלמצוא 323 במצב טוב, אז הוא בנה אחת משבעה(!) E21 שונות וחלקים חדשים. למותר לציין שהאוטו יצא מדהים, אבל העלויות מטורפות.

אם הייתי מחפש E21, הייתי נוסע לירדן יחד עם דובר ערבית. יש שם לא מעט במצב טוב, וסיכוי הרבה יותר טוב שהן ניצלו מהחלודה בשל האקלים. אני לא יודע איך המחירים שם, אבל ההובלה היחידה שתצטרך לשלם היא גרירה ממסוף אלנבי לנמל חיפה או אשדוד לתחנת מכס.

בהצלחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה עמוס! :-)

ירדן אולי אופצייה אם אסע מתי שהוא לשם.

גם אני חשבתי לנסוע פיזית לגרמניה אם כבר כי לקנות רכב מרחוק לא כל כך נראה לי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מכיר אותה הוא רוצה מחיר די גבוה וגם זה הדגם עם המנוע הקטן.

ברכב אספנות, בדרך כלל, אתה לא מנצל את הפוטנציאל של מנוע גדול משום בחינה. מפאת אי זמינותם של חלקי חילוף, מנועים בזבזני אנרגיה, התעייפות החומר, טכנולוגיה מיושנת וסטייל עדיף לנהוג ברכב אספנות בעדינות הראויה ולכן עדיף לדעתי לקנות את הדגמים עם המנועים ה"קטנים". במידה והשואו-אוף חשוב, תמיד אפשר להחליף את המדבקות והסמלים ל M3

ארז רונן

פורסם

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

טיפ קטן בנושא אי בי גרמניה :idea:

אני תמיד נכנס ל EBAY UK ששם הכל כתוב באנגלית.

במאפייני החיפוש ישנה עמודה של מרחק, שם צריך לסמן כל אירופה ואז יש לנו את EBAY גרמניה באנגלית.8)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
ברכב אספנות, בדרך כלל, אתה לא מנצל את הפוטנציאל של מנוע גדול משום בחינה. מפאת אי זמינותם של חלקי חילוף, מנועים בזבזני אנרגיה, התעייפות החומר, טכנולוגיה מיושנת וסטייל עדיף לנהוג ברכב אספנות בעדינות הראויה ולכן עדיף לדעתי לקנות את הדגמים עם המנועים ה"קטנים". במידה והשואו-אוף חשוב, תמיד אפשר להחליף את המדבקות והסמלים ל M3

אתה אומר את זה?!? אתה?!?!??:shock::shock::shock::shock::-D:lol::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...